Χμ, ε μετά το μόνο που μπορώ να σκευτώ είναι το Hexen και το Heretic αλλά είναι αρχαία.
Πίστεψέ με, το Painkiller είναι ωραίο. Και αν μαζέψεις πολλές ψυχές κάνεις και morph σε deamon. :P
Printable View
Χμ, ε μετά το μόνο που μπορώ να σκευτώ είναι το Hexen και το Heretic αλλά είναι αρχαία.
Πίστεψέ με, το Painkiller είναι ωραίο. Και αν μαζέψεις πολλές ψυχές κάνεις και morph σε deamon. :P
Και το Arx Fatalis,αν μπορει να βρεθει με καποιον τροπο σημερα
Ρε Κάλκι, αν το κρακ που χεις είναι για την 3.0.566 πέτα το μία αν θες σε πιέμ γιατί αυτό το μουνόπανο το νονττριαδυοενα εμένα δε με κάνει δουλειά :|
Ποιος εχει Corel Draw και μπορει να μου κανει ενα convert ενος .cdr σε .pdf η .bmp/.jpeg ???
Για άσχετο πράγμα ήταν το "άκυρο το βρήκα"Quote:
Originally Posted by H.
τώρα τσεκάρω το σάϊτ του κλάουντ, αν φορτώσει ποτέ θα δω τι παίζει.
εντιτ: οκ, τσέκαρε το σαϊτ του κλάουντ
Όταν το emule δεν βγάζει λίστα με σέρβερς τι κάνεις;
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Code:http://ed2k.2x4u.de/index.html
To Guitar Hero 2 υπάρχει για Πισι??
Είδα ένα demo κονσόλας και έμεινα μαλάκας.
Πρέπει να μετράει..
εχει βγει το 3 στο pc,προσφατα
έχει κανένας την έκδοση bioshock - OneHitewonder να μου δώσει info για installation? :D
Όπως είπα και αλλού, μου πήρε δώρο ο αδερφός μου έναν εξωτερικό Seagate 250 GB και επιτέλους πέρνω backup. :pink: αδερφούλι.
Αυτό εδώ για την ακρίβεια:
http://www.camber.gr/images/products/large/5535.jpg
Ρίχτε πατσόνι για megaupload.
δεν πιάνει =/
μια χαρα δουλευει
απλα οταν πας στο μεγαπλοαντ λινκ να παγαινεις στα οψιονς του εξενσιον και να πατας τη μαλακια ωστε να κανει ριλοαντ σε σωστη βαση
ναι και νιφαλιος να σου πω οτι απλα πας εργαλεια,megaupload 3,enabled και ξαναβαζεις το λινκ που θες να κατεβασεις στο browser,πατας εντερ και μπορεις να κανεις δουλεια σου πλεον
Loipon, kapoios mou eixe pei kapote mia enalaktikh gia flash creation, ektos tou panhli8iou flash cs3 ths macromedia. (mhn pei kaneis fwtografikh mhxanh, th dokimasa :loco: )
To proggie pou lew htan allhs etairias taileiws, oxi macromedia.
Any clues r welcome.
Το flash cs3 δεν είναι macromedia, είναι πλεον adobe και είναι μακράν το καλύτερο τουλ για flash.
Απο κει και πέρα εσύ ίσως λες το KoolMoves ή το toufee. Απο ανoιχτό λογισμικό μεριά αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό μια αντίπαλη στο flash λογική για rich internet applications, το ajax, αμα δε βαριέσαι σου λέω πέντε πράματα.
Ποιο αντιβαηρους, υπευθυνα, μπορει να στειλει το spool.exe στο διαολο?
επισης επειδη ειμαι τριμαλακας, κολλησα το trojan που πηγαινει στα κοντακτς του ΜΣΝ, και μεχρι τωρα με nod32 και avast απετυχα εντελως.
Ακουω ιδεες.
Το είχα βγάλει με τη βοήθεια του HijackThis και Vundofix. Δες κι εδώ to ποστ #4.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Ναι, είναι στη σουίτα σι ες τρία μαζί με ντριμγουίβερ φότοσοπ κουλουπού.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Δεν είναι καθόλου εύχρηστο όμως..
Όσο για ajax έχω παραγκείλει αυτό, οπότε έχω μια βάση.
Viruses/Spyware/Malware, preliminary removal instructions
http://www.techspot.com/vb/topic58138.html
τον γαμησα τον ΜΠΟΥΣΤΗ.
Χρησιμοποιησα το προγραμματακι RegRun και του γαμησε το κωλαρακι, βιαια και αναλικά προβλεπομενα.
Και ενω οπως εχω πει (στο αθλετικς που δε διαβαζετε ΦΛΩΡΟΙ) οτι δε μ αρεσει η φραση και η κουλτουρα πισω απ αυτη, ειναι ωρα να τη χρησιμοποιησω.
"Τρογιαν?????? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!"
Για πείτε κάναν καλό τίτλο για PS2. Και μην μου πείτε καμιά πίππα τύπου Γκιτάρ Χίρο κλπ. Κάτι σε φάση Assassin's Creed, God Of War και τέτοια. Και έχουμε και κάνα διπλό, ακόμη πιο μέταλ. Α, και το Grand Theft Auto είναι banned.
Πώς απενεργοποιώ το Windows Update;
Πίνακας Ελέγχου ~> Κέντρο Ασφάλειας ~> Αυτόματες Ενημερώσεις :!:
Sta windows , otan bazeis adranopoihsh pws to apenergopoieis meta?
Pathse h adelfh mou sta vista pou exei , alla den mporei na to apenergopoihsei , oute otan 3ana kanei re boot.
exei mia blank o8onh en olighs.
upcoming game
http://www.youtube.com/watch?v=2WYH2sFCGvE
jack black,metal
τπτ αλλο
mlkia, den tha vgei gia pc?
γεια. κατέβασα το raster design για να κάνω μια πουτσοεργασία που θέλω και το αρχείο είχε μέσα πολλά πολλά μικρότερα ραρ αρχεία, οπότε τα έκανα μια αποσυμπίεση και μου προέκυψαν 2 αρχεία, το ένα με κατάληξη .bin (γύρω στα 700μγβ) και ένα .cue (ενός κβ) :!:
για κπ περίεργο λόγο το ΑνΑθεΜατιΣμΕνΟ πισί μου τα έβαλε να ανοίγουν με το vlc :!: :!: :!:
πείτε με σας παρακαλώ τι να κάνω για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα, να μάθω την άσκησή μου και να περάσω το μάθημά μου. επείγομαι. και θένξ :!:
Πρόκειται για image files που είτε 8α κάψεις σε ένα cd και έπειτα 8α εγκαταστήσεις είτε 8α ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα σαν το daemon tools κάνοντας mount το .bin και έπειτα 8α εγκαταστήσεις.
σε μερσώ πολύ πολύ.
CPU λοιπόν.
Ξέρετε τι παίζει ανάμεσα σε Intel και AMD αυτό το καιρό;
Είμαι ανάμεσα σε Athlon 64 X2 5200 (2.6GHz) και Intel Core Duo 2 4600 (2,40Ghz) αλλά έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις και δεν έχω ιδέα. Υπ'όψην πως έχουμε τα games κατα νου.
Πείτε και 2 λογάκια αν θέλετε ε :P
Το σάιτ ήταν ράντομ επιλογή btw, μην αρχίσετε τις βλακειούλες. θενξ
Έλα μην ντρέπεστε :!:
Βάλε Cyrix :!:
Βασικά αν σε βοηθάω καθόλου (ο συγκάτοικος ασχολείται με τούτα, εγώ απλά ακούω και μαθαίνω) η Intel αυτη την σιγμή έχει το πάνω χέρι και η AMD δεν πάει και τόσο καλά. Γενικά ο καλύτερος AMD είναι ο μέσος Intel. Αυτά. Και είμαι υπέρ της AMD ε, και εγώ και ο συγκάτοικος.
:pink: στο Ντίνο λοιπόν
Βασικά στα μοντέλα που κυμαίνονται στις τιμές εκείνες Intel και AMD δεν έχουν και τόσες μεγάλες διαφορές. Οι AMD τρώνε πούτσα όμως σε πιο high end μοντέλα.
Συμβουλή μου; Βρες άλλα 100 ευρά και πάρε τον quad στα 2,4.
Δύσκολο.Quote:
Originally Posted by Dark-Avenger