Lefteria ston katapiezmeno athinaio
Printable View
Lefteria ston katapiezmeno athinaio
Προσωπικά πιστεύω ότι ο στηλ ασάσιν σας κάνει πλάκα.
Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.
ήμουν Ελλαδα το σαββ/κοQuote:
Originally Posted by Steel Assassin
ειδήσεις. τα σπαραγγια στην Πελλα ωρίμασαν 1,5 μήνα νωρίτερα. Οι εποχιακοί ξένοι δεν έχουν ερθει ακόμα και οι Ελληνες δεν πανε να τα μαζεψουν γιατί ειναι γαμωδουλεια. οι παραγωγοί αγανακτούν. τα σπαραγγια σαπίζουνε
αντε και γαμησου
Εγώ είμαι Ελλάδα τώρα.
Στην Κοζάνη έχουν κάνει κατάληψη εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος γιατί απαιτούν 60 θέσεις καρκινοεργασίας(σύμφωνα με μελέτες και στατιστικές θνησιμότητας στην όλη περιοχή) τώρα και άλλες 60 στα επόμενα 5 χρόνια.
Μπορείς κάλλιστα να χώσεις τα σπαράγγια στον κώλο σου, να μην αγανακτούν οι παραγωγοί δηλαδή.
Επίσης φήμες ότι πυρηνικοί φυσικοί απαιτούν να εργάζονται σε χώρους μαζικής παραγωγής λευχαιμιών καταδεικνύουν την απελπισία των επιστημόνων.
στηλ ασσασιν καμια επαφη ε
Δηλαδή μου έφερες ένα παράδειγμα για τα σπαράγγια(OMG η καρδιά της αγροτικής οικονομίας) και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι;
Get real. Οι Έλληνες έχουν ανάγκη δουλειά, ακόμα και σκατοδουλειά. Να η επαφή με την πραγματικότητα στο παραπάνω ποστ μου.
Ή στην Πέλλα η ανεργία είναι στο 0.5% και δεν το πήρα χαμπάρι;
Το σύνθημα στα στόρια πίσω του είναι γραμμένο δύο φορές, για να το εμπεδώσει όποιος δεν το συγκράτησε με την πρώτη: «Εξω οι ξένοι». Ο Χότζα Μπεσνίκ, μετανάστης από την Αλβανία, λέει ότι δεν απευθύνεται σ΄ αυτόν. «Εμείς είμαστε Βαλκάνιοι.
Είμαστε άσπροι. Αυτά είναι για τους Αφγανούς»
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4594565
«Εμείς όταν ήρθαμε εδώ ντρεπόμασταν να βγούμε. Κοιμόμασταν στα κρυφά. Αυτοί (οι Αφγανοί) γεμίζουν τις πλατείες. Δεν μπορούμε να βγάλουμε τα παιδιά μας έξω
το άρθρο είναι ένα ποίημα σκέτο. Δηλαδή οι λιγοστοί Έλληνες που έχουν απομείνει εκεί τι να πούνε.
γαμω το νεοφιλελευθερισμο σας ρε κωλοι,1 μυριο ελληνες ανεργοι.στη θεση τους δουλευουν πακιτια και ισλαμοβρωμιαριδες που φεραν ΛΑΘΡΑΙΑ και παρασιτουν εδω.ναναι καλα ο γιωργακης που θα τους κανει ελληνες
Καιρό είχαμε να ρίξουμε μπαν, γεια σου και αντίο.
παλιοφασίστα ντραγκονλορντ!
Ε, obvious troll is obvious.
καλα τα ελεγε,οσοι λενε κατι που δε σαρεσει τους διοχνεις?