Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί στηρίζουν ακόμα έναν θεσμό που θεωρείται γελοίος από το σύνολο των φιλάθλων και από την πρώτη στιγμή.
Printable View
καλα μεταξυ μας τις ομαδες δεν τις ενδιαφερει το συνολο των φιλαθλων και ειναι απλα ασχετοι/ανικανοι και υποβαθμιζουν οι ιδιοι το "προιον" που πουλανε
ο μεγαλυτερος λογος για τα πλευοφ ειναι η νοβα που αν τελειωνε το πρωταθλημα απο τα μεσα απριλη δεν θαχε προγραμμα
βολευονται κι οι ομαδες απο τα λεφτα και καποια εισιτηρια που θα κοψουν
και σου λενε παοκ αεκ παο αμα ειμαι για τα θηρια στην ρεγκιουλαρ σιζον να χω μια ευκαιρια ακομα να βγω Τσ Λ
τπτ ανουσιο ηταν και ειδικα τωρα που εχει δυσκολεψει η εισοδος στον ομιλο για τον 2ο
ασχετο , λιγο που ειδα , μπηκαν γκολαρες αυτη την αγωνιστικη.
βαγγελη περα της κακογουστιας με το τρισαθλιο μπλουζακι
δεν ξηγηθηκες καλα στον συντροφο κομποτη σημερα
ντροπη και αισχος
παρε αγκαζε τον ταμπακη του παγκου και ΔΡΟΜΟ
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...22640736_n.jpg
ολόισιες γραμμές η nova \μ/
pwned
εχω προβλημα που δεν εχω καταλαβει γιατι ολη αυτηη πορωση με το γκολ του κλωναριδη?
Πιτσιρικάς 19 χρονών που σκάει ντρίμπλα στον Λαμποργκίνη, αντέχει στο τάκλιν του Μπουμ, αποφεύγει με χαρακτηριστική ευκολία τον Βάσκο αυτονομιστή και πλασάρει από πολύ πολύ δύσκολη γωνία με ανάποδα φάλτσα.
Η αποθέωση είναι κυρίως για την προσωπική ενέργεια που σπανίζει στην Ελλάδα.
δεν το δα και πολυ καλα στο γιουτιουμπ μαλλον , γιατι εγω ειδα να γινονται 3 πασες να βγαινει σε κενο χωρο και να πλασαρει τον καρνεζ . θα το ξαναδω
εντιτ - ΩΠΑ ΣΟΡΙ!!! αλλο γκολ ειδα εχτες ρε , γκολαρα εβαλε ο πιτσιρικας .
λίρα 100 για τον τσάρτα ο πιτσιρίκος :)
ετσι ειναι, ωστωσω...
Spoiler
κι εδω συγκριτικα...
(εβαλα επιτηδες hairline, και φαινεται μια εστω μικρη αποκλιση)
Spoiler
εννοειτε βεβαια οτι οι γραμμες του γηπεδου ειναι ισιες και οχι του χορταριου, ΟΜΩΣ...
ο λαιντσμαν ειναι στο υψος των παικτων και στα δεξια του η γραμμη του χορταριου απεχει μισο μετρο οποτε βαση αυτου η αποφασις ειναι λαθος
το σωστο και το δικαιο ειναι να καμνει ΕΝΣΤΑΣΙΣ ο ΠΑΟΚ, να παρει το ματς με 0-3, να υποβιβαστει ο Ατρομητας στην Δ', να οργωθει το γηπεδο και να το σπειρουν γιοντζε
αλλα επειδης ειμαστε κιμπαρικο σωματειο το γραφουμε σταρχιδιαμας
Γι' αυτό σας πάω.
ρισπεχτ παιδιά
http://static01.aek365.com/cache/ima...c75ec27fd1.jpg
megalos paixths. terastia gkol