Μαζί του και ο Chuck Mosley.
And it burns...
Printable View
Μαζί του και ο Chuck Mosley.
And it burns...
Ο young με πονεσε. Δεν ειχα μπορεσει να παω στο live για ηταν sold out. Πηγε φιλος μου που δεν πολυακουγε για τη φαση.
Σημερα θα του ριξω μια φαπα.
Το λάιβ εδώ ήταν το μοναδικό σε όλη την περιοδεία που δεν έγινε sold out, κάτι μου λέει ότι θα γίνει νέο ποστ στο fml :touched: :pink:
Τι να σου πω εγω εμαθα οτι εγινε. Περσινα (x7 η 8;) ξινα σταφυλια
Έχω την εντύπωση πως δεν ήταν σολντ αουτ. Ευτυχώς είχα κανονίσει να έρθω να τους δω..Ωραία ήταν. Αναφέρομαι στο λαιβ του 2009.
Θυμάμαι πως το λάιβ ήταν μία μέρα αφού τελείωσα τις Πανελλήνιες, με τους άτυχους της υπόθεσης να είναι όσοι δίναν και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που δίναν την επόμενη της συναυλίας. Επίσης, θυμάμαι πως κατά τη διάρκεια του λάιβ είδα για πρώτη φορά άτομα του ίδιου φύλου να φιλιούνται μπροστά μου. Γυναίκες. Οι οποίες φύγαν στα μισά.
Αυτό το λάιβ παραμένει το καλύτερο λάιβ της ζωής μου, γιατί AC/DC
ήμουν από το πρωί στημένος στο ΟΑΚΑ , είχα πάρει μπανάνα και τοστ, είχα πάρει ένα αντιχεστικό χάπι για να μην με κόψει, και στης 4 που άνοιξαν οι πύλες έκανα την μεγαλύτερη απόσταση της ζωής μου τρέχοντας, για να είμαι στο κάγκελο.
Έφτασα εκεί μπροστά με άλλους τρελαμένους, κόσμος ξέρναγε από την υπερένταση και την τρεχάλα, όλοι κοιταζόμασταν λες και είχαμε κερδίσει το λότο.
Όταν άρχισε η συναυλία ένιωθα να μην πατάνε τα πόδια μου στο έδαφος, αλλά με πήγαινε το ανθρώπινο κύμα πέρα δώθε. Άπλωσε το χέρι του ο Μπράιν Τζόνσον ίσως με ακούμπησε ίσως όχι.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη , και είναι φτωχότερη πλέον :(
For Those About to Rock (ΜΠΑΜ ΤΑ ΚΑΝΌΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ Η ΤΡΊΧΑ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ ΚΆΓΚΕΛΟ )
το λαηβ ηταν απεριγραπτα βιαιο. εχετε δικιο ολοι
ε;