εμένα γιατί μου το κόβει όμως? :(
Printable View
εμένα γιατί μου το κόβει όμως? :(
dokimase na katevaseis to ultra serf, kane diplo klik sto programmataki, kai meta anoigeis to link pou sou edosa me explorer kai eisai etoimos
θαενκς :)
τις τελευταίες βδομάδες δε παλεύονται τα stream...δε ξέρω και αν είναι και θέμα isp βεβαια.πολύ κόλλημα κάθε τρεις και λίγο.
apo to site tou sportfm
66' Αλλαγή ο ΠΑΟ. Ο Λέτο στη θέση του Τεν Κάτε.
να σου πω δεν ακουγεται ασχημα
οταν εβγαλε τον νινη νομιζα οτι μας εκανε πλακα.
δεν υπαρχει το δευτερο γκολ.
οτι ειπε ο αμπρουτσις
ψιλοκοπηκαμε στη μεση οταν βγηκε..παλι καλα που εβαλε το γκολ(απιστευτο) ο κατσουρανης
α να σημειωσω οτι ο ζιλμπερτο κανει απιστευτη χρονια ως τωρα
Δεν παίξαμε άσχημα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μόνιμα κατοχή και μπαίναμε στην περιοχή, αλλά δεν κάναμε μεγάλες ευκαιρίες. Αρκούσε να είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε έναν ΠΑΟΚ που δεν έκανε απολύτως τίποτα, πέρα από το γκολ. Γκολάρα ο Κατσουράνης (το δεύτερο), εκπληκτική ομαδική προσπάθεια.
Καλούτσικα έπαιξε ο Παναθηναικός, η αλλαγή Νίνη είχε συμφωνηθεί πριν το ματς απ'ότι διάβασα επειδή ήταν με γρίπη. Btw:
Έκρηξη του Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου που τα έβαλε με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σαριέγκι: "Κάναμε φανταστική δουλειά"
"...Ψάχνετε όλοι να βρείτε τον Ν' Ντόι που είχε βάλει δύο γκολ και τον είχα 3 εβδομάδες και δημιουργήθηκε η αίσθηση από τον παίκτη ότι η δουλειά μου δεν είναι σωστή. Αυτό δεν το ασπάζομαι. Αυτός που έγραψε το άρθρο να πάρει τον Μέσι και Ροναλντίνιο να ακούσει άλλες απαντήσεις"
http://sport24.gr/html/ent/765/ent.323765.asp
:touched:
το ματς δεν το ειδα (φυσικα) μονο τα γκολ
φοβερο του κατσουρανη το δευτερο
αλλα και του χαμηλοκωλη με το πλασαρισμα με τα μεμε και το παρτα σουτ...βαντε του ξακοσα τρισεκατομυρια ρητρα
η αποβολη με δευτερη δικαια? πειτε
gela o kosmos me ti defteri kitrini.k me ton ivits genika.megalos gkarsia
epikes skines sti leivadgia
oute foul oute karta itan(dld den itan xeri)
efoson omws to edwse to xeri i kitrini itan swsti
Παίζει να μη βρίσκει χέρι όντως, αλλά δε νομίζω να τα βάλει κανείς νορμάλ οπαδός με τον διαιτητή για τη φάση αυτή. Έχει απλωμένο το χέρι και κάνει και σπάσιμο της μέσης (!) προς τη μπάλα, είναι πολύ εύκολο να δώσεις χέρι εκεί και μετά την απαραίτητη κάρτα. Γενικά έπαιξε λίγο έδρα ο διαιτητής (1-2 φάουλ δικά μας σήκωναν κάρτα πχ) αλλά δεν έχασε γι' αυτό ο ΠΑΟΚ.