κερδισα 2 προσκλησεις για θέατρο..έσπασε τουλάχιστον η γκαντεμια \m/...λέω να πάρω κανα λαχείο είδα στον ύπνο μου νούμερα..ενιγουέι, κέρδισα 2 εισητηρια!
Printable View
κερδισα 2 προσκλησεις για θέατρο..έσπασε τουλάχιστον η γκαντεμια \m/...λέω να πάρω κανα λαχείο είδα στον ύπνο μου νούμερα..ενιγουέι, κέρδισα 2 εισητηρια!
Κανονιζεις ποκερακι με αλλους 5 φιλους ορισμενοι επιφανεις χρηστες ER (ή και οχι). Λες να κανεις μια σταση στον Ανδρια να παρεις 4 ατομικα προφιτερολ γιατι επεσε πεινα και ΓΑΜΑΕΙ το προφιτερολ του. Μπαινεις στο μαγαζι στις 10.25, 5 λεπτα δλδ πριν κλεισει. Και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
-Καλησπερα σας, θα ηθελα 4 ατομικα προφιτερολ
-Ααα δυστυχως εχουν τελειωσει. Εχουμε μονο τουρτα προφιτερολ αλλα ειναι για 8 ατομα και κοστιζει 20 ευρω.
***Μικρη παυση κοιταζομασταν εμεις**
-Εαν θελετε βεβαια μπορω να σας ετοιμασω τωρα 4 ατομικα απλα θα χρειαστει να περιμενετε λιγο.
- Δλδ ποση ωρα θα παρει?
-Οχι πολυ. 5-10 λεπτα.
- Οκ ας το κανουμε ετσι . Δεν μας πειραζει να περιμενουμε.
-Βασικα επειδη και εγω βαριεμαι να τα ετοιμασω τωρα εχετε προβλημα αν σας δωσω την τουρτα στην ιδια τιμη των 4 ατομικων προφιτερολ δλδ 10 ευρω?
Κοιταχτηκαμε ολοι μεταξυ μας με απορια (δεν υπηρχε περιπτωση να πει κανεις οχι :P) πηραμε την τουρτα με τα 10 ευρω και την καθαρισαμε σε χρονο dt
ασε τα προφιτερολ κλπ , κανα φραγκο εβγαλες? :p
χαχα ναι και τους κερδισα μετα αλλα με λιγα παιζαμε
Σε αφησα στο τελος, γι αυτο
ή και οχι :P
Τελικά τα καταφερα. Πριν απο λιγο ελαβα μειλ που λεει οτι εχω εξεταση για το τελικο προτζεκ (το οποιο εγω θα με εκοβα παντως. επιμενω.) 30 Γεναρη.
Μπουρδελο πτυχιο θα σε παρω και σενα! Αντε και μετα βλεπουμε...Μεταναστης στα Αραβικά εμιράτα ή Καραιβικη ή Ταιλάνδη! λεμε..
Ηρθα να μαζεψω μουτζες!
Το φετινό ταξιδιωτικό μου προγραμμα που έμαθα χτες θα παίξει κάπως έτσι:
Μαρτιος
Βαρκελώνη, Καναρια, Μαλαγα, Γραναδα, Ταγγέρη
Μάιος
Παρίσι
Ιούλιος
Μόσχα-Αγ. Πετρούπολη-Ταλιν- Ρίγα- Βιλνιους
Αύγουστος
Roadtrip Θεσσαλονίκη – Σόφια – Μαυροβούνιο - Σερβία - Βοσνία Ερζεγοβίνη και επιστροφή από Αλβανικη ριβιερα!
Απλά δε θα τρώω μέχρι τότε.
Οταν πλησιαζει ο καιρος θα αρχισω να ζητιανευω πληροφοριες απο ξερετεποιοιειστε
εδώ μέχρι αθήνα λέμε να πάμε για άρκτουρους και το σκεφτόμαστε να ούμε...
Με Φερρυ θα παμε και μεις σε φαση ημερησια αλλα 22-25/3 θαμαστε Γραναδα. Ε κάτσε κ συ λιγο παραπανω!
Κερασε του τις παραπανω βδομαδες, αφου το φυσας
Και βαλε κι ενα East Coast road trip τελη Αυγουστου
Παρουσίασα διδακτορική διατριβή σήμερα, ενώ την είχα έτοιμη από Αύγουστο.
Και επίσημα γιατρός πλέον... :)