μα ρε συ δεν εχω και κατι σιγουρο απο τα 2 τελευταια που μου λενε για συνεντευξη και σε εντελως κουλες ημερομηνιες. ενω εκει που ειμαι κ εκει που πηγα σημερα με θελουν. λειπουν πολλα δεδομενα για να το κανω αυτο που λες
Printable View
μα ρε συ δεν εχω και κατι σιγουρο απο τα 2 τελευταια που μου λενε για συνεντευξη και σε εντελως κουλες ημερομηνιες. ενω εκει που ειμαι κ εκει που πηγα σημερα με θελουν. λειπουν πολλα δεδομενα για να το κανω αυτο που λες
κοιτα ποσα σου δινουν και εαν το αντικειμενο και η εταιρια φαινεται να εχει προοπτικη και το σημαντικοτερο εαν ο υπολοιπος κοσμος εκει σου γεμιζουν το ματι για συνεργατες.
100% Σιγουρος/n και ετοιμος/n δεν θα εισαι ποτε, για καμια δουλεια στον ιδιωτικο τομεα.
πλάκα κάνεις έτσι...
πέρυσι από Μάιο ως τον Αύγουστο είχα στείλει 90 βιογραφικά! και με είχαν πάρει 2 τηλέφωνα για συνέντευξη.
xoxo katafera na ta sunduasw ola wste na paw toulaxiston se oles tis sunenteukseis!
sote ilektrologos den eisai?
εγώ όταν έστελνα πάντως είχα στείλει 6, με πήραν και απο τα 6.
ΠΗΞΕΙΣ συγχαρητήρια
Απο Κυριακη βραδυ αρρωστος μεσα στο σπιτι και σημερα πρωτη μερα με ιντερνετ.
Ο χρήστης weeping willow λέει:
παω στοιχημα οτι ειχες καλη παρεα στο σπιτι αυτες τις μερες
τι κλαιγεσαι
Ο χρήστης labrosdrums8@hotmail.com λέει:
*ειναι και η σεμελη αρρωστη
*και ειναι σπιτι της
*ολη μερα εχω παρεα τον σκαι με τα ντοκυμαντερ και τον τοπ σεφ να δω καμια συνταγη
*:|
*και γραντ θεφτ οουτο σαν αντρεα στο εξμποξ
*χαχαχαχαχ
*για τον πουτσο
*γιατι δεν πηρες τηλεφωνο να σου 'ρθω;
*μαλλον γιατι δεν σε θελω
*ευχομαι να μεινεις αρρωστος 5 μερες ακομα και να πεσει το ιντερνετ
*ισως να χαλασει και το xbox!
εκλεισα πορτα σπιτιου με κλειδι απο πισω.
*κλαπ κλαπ κλαπ*
Είχα κλειστεί πρόσφατα απέξω και τα 'χα βάψει μαύρα μέχρι που λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συνειδητοποίησα ότι... πιάνει το wireless!!! :touched:
pixies, τι θα κάνεις; Με γνώμονα τι πράγμα θα επιλέξεις;