αν και το χω δει ηδη το επισοδειο ,χοντρομαλακας που δεν βαζεις σποιλερ ε?
Printable View
αν και το χω δει ηδη το επισοδειο ,χοντρομαλακας που δεν βαζεις σποιλερ ε?
Spoiler
της αδερφης της ο ξαδερφος...
του θειου της του Τακη ντε..
που χε την καντινα εξω απο το τοιχος..
Ενδεχομένως να φάω κράξιμο αλλά μόνο εγώ έχω απογοητευτεί τελείως από τον 2ο κύκλο μέχρι στιγμής; Σε σχέση με τον πρώτο έχουν γαμήσει τελείως το βιβλίο, η σκηνοθεσία είναι άθλια - ναι ακόμα και η σκηνή του Tyrion που αναφέρθηκε μπορεί να είναι καλή αλλά σκηνοθετικά τελείως άσχετη με το υπόλοιπο επεισόδιο - και η ηθοποιϊα τραβηγμένη όσο δε πάει ακόμα και από τους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου.
εχω ακουσει και απο αλλους παραπονα, ειδικα αν εχουν διαβασει τα βιβλια. εγω ακομα δεν εχω δει κανενα απο τα νεα.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου πάντως. Κυρίως στο σημείο του πόσο έχουν γαμήσει το βιβλίο, προσθέτωντας συνεχώς ηλίθιες ανύπαρκτες σκηνές και τσόντα, για να ανεβάσουν θεαματικότητα. Ου ρε.
cry more
http://www.tmz.com/2012/04/17/game-of-thrones-star-sophie-turner-to-appear-topless-in-season-2-finalQuote:
Sources on the set of HBO series Game of Thrones are reporting dissent among the production staff after a nude scene involving actress Sophie Turner was shot Saturday night. The 16-year-old Briton who plays the character Sansa Stark reportedly appears topless for the show's season two finale scheduled to air some time in early June.
Actress Sibel Kekilli tells TMZ, "Many did not think the scene necessary since it doesn't take place in the books, but after getting the approval of Sophie and her parents, the producers and George gave the OK and the scene was shot."
e/#.T4z4ydXO-So
http://winteriscoming.net/wp-content...k-1024x576.jpg
Spoiler
Πάνω σε αυτό: προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να προσθέτουν/αλλάζουν πράγματα, αν αυτά οδηγούν σε ωραίες σκηνές ή χρησιμοποιούνται για να δέσουν περισσότερο το επεισόδιο επειδή είναι πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες. Για μένα, ορισμένες από τις καλύτερες σκηνές της 1ης σεζόν ήταν πράγματα που έβαλαν και δεν υπήρχαν στο βιβλίο. Προφανώς βέβαια όταν αυτό γίνεται απλά για να κάνουν sexposition υπάρχει θέμα, αλλά νομίζω ευτυχώς δεν αναλλώνεται σε τέτοια μόνο.
Γενικά ως τώρα η 2η μου αρέσει, το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ότι τα πράγματα μοιάζουν κάπως ασύνδετα αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό, όσο προχωράει η σεζόν θα βελτιώνεται. Επίσης καθαρά από άποψη υλικού, για μένα το 2ο βιβλίο είναι κατώτερο και απ' το 1ο και απ' το 3ο.
Κι εν πάσει περιπτώσει τα βιβλία είναι βιβλία και το οπτικοακουστικό οπτικοακουστικό, το κάθε τι με τους περιορισμούς του. Μη συγκρίνετε.
πρεπει να αρχισει να φορτσαρει λιγο η σειρα
επεισόδιο φουλ RP , δεν διαφωνώ καθόλου για το abuse στα βιβλία αλλά γουστάρω που πετάει σπόντες σπόιλερς
η Σανσα εχει γυμνοστηθη σκηνη ρε η σχεδον γυμνοστηθη, δεν ειναι τοσο εκτος
για να σου παρει τα μπουρζουμ φυσικα.