ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!
Printable View
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΩΝ!!!!
Ενάξει,αν είναι να ποστάρετε όλο μλκίες, θα ποστάρω και εγώ αυτό!
(χωρίς να το υιοθέτω κιόλας ) :wink:
πως απεκλεισε ο παναθηναικος τον ερυθρο αστερα?
επισης το αν ο αγιαξ ηταν η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων ελεγχεται.η ρεαλ τη πενταετια '55-'60 ή η μιλαν το '90-'92 με τους ολλανδους η ακομα και ο αγιαξ το '95 επαιξαν μεγαλη μπαλα οχι κατωτερου επιπεδου του αγιαξ το '70.
τον κέρδισε με 3-0, οπότε εκμεταλλευόμενος το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στο βελιγράδι, προκρίθηκε.
Scarbaf ή να υιοθετείς τις ανιστόρητες βλακείες που διαδίδουν οι αναλφάβητοι υπάλληλοι του αφεντικού σου και να τις ποστάρεις, ή αν δεν τις υιοθετείς καλύτερα να τις αποκρύπτεις διότι το μόνο που καταφέρνεις με αυτό το τρόπο είναι να γελοιοποιείς ακόμη περισσότερο τον ευρωθίασο με σήμα τη κεφάλα.
Πίστεψέ με, δεν το έχει ανάγκη, αρκετά ρεζίλι είναι και από μόνος του.
Αν τώρα θέλεις απλά να συνεισφέρεις στο τόπικ τότε εντάξει, παίρνω πίσω όσα είπα και ζητώ συγνώμη. Έγινε παρεξηγήση, είσαι ον τόπικ κατ αυτή την έννοια.....
Quote:
Ταραλίδης: Ρίμπο ο καλύτερος άνθρωπος και επαγγελματίας. Τι λέει για Καστίγιο
.......
«Με έκλεψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού!»
Η τελευταία του ανάμνηση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή από τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ άσχημη, αφού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με κατάκλεψαν. Κάποιοι οπαδοί με σήκωσαν ψηλά αλλά μου πήραν από την τσέπη το κινητό και μια χρυσή καδένα που φορούσα στον λαιμό μου. Συγκράτησα με δυσκολία τη βέρα μου και περίπου 700 ευρώ που είχα στην τσέπη μου. Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης για να του τα φυλάξω».
....
πηγή: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=38486
αυτοι ειναιQuote:
Originally Posted by pitchfork
:rofl: :rofl: :rofl:
ο Στολτιδης κατι ηξερε χαχαχαχαχα
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
AXXAXAXAXA απιστευτο
Ελπίζω να γελάτε για το σωστό λόγο και όχι πχ για το ποιον τους ως οπαδοί που ήταν από παλιά γνωστό σε όλους.
Ο λόγος για να γελάσεις είναι αυτός:
Quote:
Το "υπάλληλοι" έχει αποδειχθεί νομίζω ακόμη και στον πιο δύσπιστο.
Εδώ είναι η απόδειξη για το "γύφτοι"
oi kleftes kai o klapsas.
[quote=pitchforκ]για το ποιον τους ως οπαδοί [quote=pitchfork]
πρέπει να έχεις φάει φάπα εσύ..
Αυτο ειναι επος με τον Ταραλιδη ε. Ζωα.
δεν σχολίασα αυτο.
Το ξερω, ζωα ειναι αυτοι που τον κλεψανε.
Μπα όχι.Quote:
Originally Posted by irreligious
Δεν ασχολούμαι οπότε δεν έτυχε. Αλλά και να συνέβαινε δεν λέει τπτ αυτό.
Με σωκράτη και τσιρώνη....
Το τι οπαδοί είστε δεν είναι κανα μυστικό όμως, υπάρχει η τηλεόραση, όλη η Ελλάδα βλέπει.
Και τις ανακοινώσεις που ανεβάζετε και κατεβάζετε εν ριπή οφθαλμού κι αυτές μαθαίνονται μη νομίζεις.
PS irreligious σοβαρά τώρα, άμα σε ενοχλεί να ακούς την αλήθεια μπορώ να σταματήσω να τα λέω, δεν τρέχει τπτ. Μερικοί δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ακόμα και αν σκάσει δίπλα τους πυρηνική βόμβα οπότε έτσι κι αλλιώς....
πφφφ....τι μου λες για τηλεοράσεις τώρα..η για ανακοινώσεις
γιατι δεν κοιτάς λίγο τα χάλια σου που έχεις κάνει το παιδί που σκοτώθηκε ατραξιόν?ειδικά αυτα που έγιναν με το πανό(με τη φώτο του) στο τέλος του πέμπτου τελικού μόνο εσείς μπορούσατε να τα κάμετε
δεν τρέχει όμως,εσύ έχεις την δικιά σου αλήθεια κ εγώ την δικιά μου..
π.σ.-το χθεσινό για τη φάπα το πέρνω πίσω,ήταν πολύ το τζιν :)
Για την φάπα δεκτόν, για το άλλο που λες με το πανώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς αλλά καλύτερα να μη μου πεις γιατί είμαστε οφ τόπικ.
Κάπου υπήρχε ένα οφίσιαλ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - οσφπ τόπικ, εκεί αν θέλεις να ποστάρεις το προτιμώ.
Πιτς, ό,τι και να σου λένε, μη τυχόν και σταματήσεις να ποστάρεις.
Οντως, ξελαμπικαρεις εδω περα και μιλας και 5% σοβαρα στα αλλα τοπικ.
Με το ζόρι κρατήθηκα για να μη του πω ότι λογικό είναι να κατεβάζει με τις κανάτες το τζιν με τα παλτά που τους φορτώνει πάλι φέτος ο πράχτωρας...
α ρε :)
Quote:
Η British κατά των οπαδών του Ολυμπιακού
Έμοιαζε αν μη τι άλλο μαζοχιστικό να ρουφάς με ακόρεστη λαιμαργία κάθε λεπτομέρεια για την πόλη που μένεις σε έναν ταξιδιωτικό οδηγό μιας αεροπορικής εταιρείας. Τα μειδιάματα επιδοκιμασίας χάθηκαν όταν στις ποδοσφαιρικές προτάσεις ανασήκωνες τα βλέφαρα σου με έκπληξη προσπαθώντας να καταλάβεις αν διάβασες σωστά.
"Παρακολουθείστε ένα ποδοσφαιρικό ματς στο στολίδι του Ολυμπιακού σταδίου. Ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ θα ήταν ότι καταλληλότερο (όχι όμως και του Ολυμπιακού, του οποίου οι οπαδοί είναι διαβόητοι για το ότι ξεπερνούν τα όρια του πάθους)" αναφέρεται στο αφιέρωμα για την Αθήνα του περιοδικού "High Life" της British Airways.
Ουσιαστικά μια ταξιδιωτική οδηγία προς τους χιλιάδες τουρίστες που χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη της εταιρείας και επισκέπτονται κατά "κοπάδια" την Αθήνα αυτές τις ημέρες. Φυσικά η ασφάλεια των ελληνικών γηπέδων είναι ένα ζήτημα που θα απασχολεί όσο…υπάρχουν άνθρωποι.
Η Ελλάδα πόρρω απέχει από το να ισχυριστεί κανείς ότι έχει καταφέρει να κοντρολάρει το θέμα της βίας στα γήπεδα αλλά όπως έχουν επισημάνει στο παρελθόν ειδικοί στο SPORT 24 δεν μπορεί το φαινόμενο να εξαλειφθεί.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στο δημοσίευμα είναι η"δαιμονοποίηση" των οπαδών των πρωταθλητών, οι οποίοι αποσχίζονται από τους συναδέλφους τους και γίνονται οι συνήθεις ύποπτοι της βίας, η ευθύνη της οποίας μοιράζεται σε ίσα κομμάτια προς όλους.
Οχι ρε γαμωτο!
Κρίμα ρε σεις. τώρα πια το Καραϊσκάκη δεν θα γεμίζει από Άγγλους τουρίστες...
ε ναι ειπαν ευγενικα οτι ειστε ζωα και δεν αναφεραν οτι μετα το παιχνιδι δεν θα χουν τπτ αξιας πανω τους!!!
Einai gnwsto oti h omada me tous perisoterous GYFTOUS opadous einai o panathinaikos
καλή προσπάθεια,αλλα δεν
True. Ελάτε λίγο από τα Λιόσια να δείτε πόσες σημαίες με το τριφύλλι ανεμίζουν στα τσιγγάνικα σπίτια.Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
το γυφτοι το ειπα μεταφορικα πρωτον , δευτερον ο Παναθηναικος εχει μακραν τον καλυτερο κοσμο (και γκομενες) και εχω παει και σε αγωνες της αεκ και γαυρου τριτον δεν ειμαστε ρατσιστες και τεταρτον Πατσατζογλου.
η συζητηση γινεται εδω και κατι ποστς αρκετα ηλιθια. μπορουμε να την κοψουμε ε.
:tup:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Ότι είπε ο Mitsman :pink:
Σχόλια και προσωπικές κρίσεις δεν χωράνε σ αυτό το τόπικ, ο καθένας έχει την άποψή του.
Εδώ μόνο ντοκουμέντα κι αυτά όσο γίνεται πιο συνοπτικά plzkthx
:)
lol
Αυτές οι συζητήσεις, όπου αποκαλείτε τους γαύρους "γύφτους", πραγματικά δείχνει πόσο για τον πούτσο είστε...
Επίσης, τόσα τελειωμένα πρεζόνια βάζελους που έχω δει, δεν τους έχω δει πουθενά αλλού.
:offtopic:
Αυτή την εβδομάδα (17-23/9/2007) όλες οι ελληνικές ομάδες νίκησαν στους ευρωπαϊκούς αγώνες που συμμετείχαν.
Quote:
Και αυτος ακριβως ειναι ο λογος ανοιγματος αυτου του θεικου θρεντ. Οταν καθε κομπλεξικος μαλακακος της σειρας (ως επι το πλειστον βαζελακος) μπορει να βγαζει τα απωθημενα του αναγοντας τις νικες του Αρη και της Λαρισας σε αποτυχια του Ολυμπιακου. Και μαλιστα οχι επειδη εγιναν, αλλα επειδη εγιναν την ιδια μερα. Α ρε σας παω. Ειστε ξεχωριστη ρατσα ομολογουμενως. Τοσο που οι σοβαροι απο σας ντρεπονται για μερικους απο σας.
αντιθέτως για εσάς ντρέπονται όλοι