Μόνο με 6,90 € δίνει το Metropolis κάθε ένα από τα τέσσερα DVD του Blackadder! Σήμερα που πήγα υπήρχαν μερικά κομμάτια, αλλά όσοι ενδιαφέρεστε πρέπει να σπεύσετε.
Printable View
Μόνο με 6,90 € δίνει το Metropolis κάθε ένα από τα τέσσερα DVD του Blackadder! Σήμερα που πήγα υπήρχαν μερικά κομμάτια, αλλά όσοι ενδιαφέρεστε πρέπει να σπεύσετε.
Τα είδα και γω τις προάλλες. Πολύ καλή ευκαιρία, όντως.
δείτε green wing
παίζει η tamsin greig (fran από black books) και είναι απίστευτο γενικά.
επίσης αν δείτε το πρώτο επεισόδιο και δε σας αρέσει, πριν απορρίψετε τη σειρά δείτε και το 2ο, το πρώτο την αδικεί πολύ.
επίσης είδα το πρώτο επεισόδιο από το the IT crowd, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος σεναριογράφος με το black books και απογοητεύτηκα πάρα πολύ, τα ίδια και τα ίδια, ειδικά ο ένας χαρακτήρας είναι ίδιος με τον bernard.
Σίγουρα δεν μοιάζει και τόοοσο στον Bernard. Δε ξέρω αν έφταιγε ο Dylan Moran ή ο χαρακτήρας του Black, αλλά ο τυπάς στο IT Crowd φαίνεται normal τύπος. Θα δείξει,βέβαια απ'όλη τη season που πατάει και αυτός και η σειρά.
edit: η σειρά είναι ψιλογαμάτη, ο τυπάς δεν έχει καμιά σχέση με Bernard, in fact το μόνο κοινό που έχουν είναι η ιρλανδική προφορά και η εκτίμησή μου είναι πως ίσως είναι και ιρλανδός. Αξίζει με άλλα λόγια. Cradle of Filth ωρέ! :twisted:
Από την άλλη έχω και το vicar(όλες τις seasons..έεετσι),αλλά δεν νομίζω να έχω παρακολουθήσει ολόκληρο το πρώτο ep. Πρέπει(νομίζω) να δώσω μεγαλύτερη προσοχή.
Απο σχετικά καινούριες σειρές, οι τόπ ειναι για μένα:
1) Spaced
Σταθερή αξία, Simon Pegg = θεός, απίστευτο κάστ/σκηνοθεσία/μουσική και φυσικά τρελό γέλιο.
2) It Crowd
Geeks unite.-
3) The Mighty Boosh
Απλά απίστευτο, σουρεάλ, με κορυφαίους χαρακτήρες και τρομερό γέλιο.
4) The Jam
H καφρίλα. Όποιος έχει δει, ξέρει...
Έχω δει το Vicar of Dibley μέχρι και το επεισόδιο "summer" του 2000 ενώ έχω και το christmas special της 4ης season οπότε λογικά μου λείπουν 2 ακόμα επεισόδια από την 4η season. Πραγματικά πολλά "κιλά" κωμωδίας τα οποία αξίζει να δει κανείς.
Επίσης, είδα το πρώτο επεισόδιο του Green Wing. :worship: Πέρα από το γεγονός ότι σκηνοθετικά δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο σε sitcom και πραγματικά γουστάρω αυτό τον ρυθμό που είχε το πρώτο επεισόδιο και ελπίζω και τα υπόλοιπα να τρέχουν με την ίδια ταχύτητα. Θεϊλα πάντως. Τι να πεί κανείς..πέρα από Sally Bretton!!!! & ο Dr. Statham είναι ψυχάκιας.-
Χεαχ, ένα επεισόδιο μου έμεινε μόνο δυστυχώς. Στην αρχή δεν τρελάθηκα, αλλά όταν αρχίζεις να ανακαλύπτεις έναν-έναν τους χαρακτήρες... θέλεις κι άλλο. Σκατά, τελειώνει.Quote:
Originally Posted by Weiss
Μετά από τρεις βδομάδες βασανιστικής στέρησης, βλέπω το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης season. Η παράνοια συνεχίζεται!!! Sue White for the win :worship:
A Bit Of Fry And Laurie
Σκληροπυρηνικό αγγλικό χιούμορ
πω πραγματικά. τι απίστευτο άτομο είναι αυτό; κοπανιέμαι.Quote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
http://i17.photobucket.com/albums/b9...d/bscap027.jpg
ήρθα να γράψω για το μάρτιν αλλά τη σου την αγαπάω περισσότερο
Αν και καποια αστεια φανταζουν σημερα ξεπερασμενα, δεν παυει να ειναι υπεροχο. Δυστυχως ο,τι εχω βρει ειναι σε κακη ποιοτητα, αλλα τουλαχιστον κυκλοφορουν ολα τα scripts και ακομη και η αναγνωση τους τα σπαει.Quote:
Originally Posted by Kalki
Εχω την εντυπωση πως προκειται [αν ηδη δεν εχει συμβει] να κυκλοφορησουν σε dvd. Ξερει κανεις κατι σχετικα?
εγώ ξέρω!
και θα ήξερες κι εσύ, αν έκανες ένα σερτς στο άμαζον!
Σε ευχαριστω υπερτατο κοριτσι.
ακόμα δεν έχετε δει Brass Eye?
Quote:
Originally Posted by morphine
το λέγαμε και προχθές βσκ
Γιανγκ Ουάνς
ντουζ πουά
http://www.bbc.co.uk/comedy/guide/im...oungones_3.jpg
χέβυ
υπήρξα χείμαρρος.Quote:
Originally Posted by carheart
αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, δείτε και τα σταντ-απ των μόραν και μπέιλυ. Του Μόραν ('monster') είναι ασύγκριτο, του Μπέιλυ αρκετά καλά όσα έχει κάνει.
νοθινμαν δες και green wing, πιθανολογώ ότι θα σου αρέσει.
για του λόγου το αληθές:
βασικά είναι τελείως παρανοϊκό, δεν έχει τα κλασικά βρετανικά αστεία και γενικά δε βασίζεται στο χιούμορ ιμο, αλλά στους χαρακτήρες. Εχουν δημιουργήσει κάτι εξωπραγματικά άτομα και καταστάσεις.Quote:
Originally Posted by Weiss
http://i17.photobucket.com/albums/b9...d/bscap046.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b9...d/bscap047.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b9...d/bscap055.jpg
.
A Bit of Fry & Laurie και Young Ones είναι κατεβασμένα και έχουν πάρει σειρά, όταν ξεβαρεθώ. Jeeves & Wooster έχει δει κανείς; Fry και Laurie παίζουν και σ'αυτό, το οποίο είναι βασισμένο σε μια σειρά βιβλίων του P.G. Wodehouse. Δεν έχω δει ακόμα αλλά κάτι μου λέει ότι θα'ναι καλό. Παραααααμ
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Christopher Morris: If time's a drug, then Big Ben is a huge needle injecting it into the sky.
Christopher Morris: Homosexuals can't swim, they attract enemy radar, they attract sharks, they nudge people when they're trying to shoot, they always insist on sitting at "The Captain's Table"... they *muck about*. Imagine... the fear... when you go to sleep with a gay man on board and think "Oh God, when I wake up, will everyone be dead?" You can't run a ship like that.
Τσίμπησα χθες την 4η σεζόν του blackadder (6.90 ευρά) από τα κεντρικά metropolis.. :worship:
Οι άλλες 3 είχαν εξαντληθεί αλλά μου είπαν ότι σε καμιά 15αριά μέρες θα τα έχουν ξαναφέρει.. :hungry:
η καλύτερη είναι
oti kai na lete tipota de xepernaei to only fools and horses
deite green wing leme.
προσπαθούμε ρε παλίκαρε, αλλά που τόρεντ.
εντάξει λοιπόν. σε συμπαθώ.
Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
Μου το πρότεινε το ταμαγκόθι και το είδα. Σχεδόν όλο το δευτερεύον καστ του Black Books να δηλώνει παρουσία, με έναν φοβερό Simon Pegg να είναι εργαζόμενος στο μαγαζί του Bill Bailey!Quote:
Originally Posted by silencer51
Θα το χετε δει οι γνωστοί καμμένοι, και είναι αλήθεια πως δεν είναι και κάτι εξωπραγματικό γενικώς, μα περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.
Επίσης αναθεωρώ, το "Green Wing" είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει.
Δηλαδή ο Mark Heap.
green wing λοιπον
ρε μιτς, τα black books!
Ναι, τα φυλαω κατω απ τη μικρη μου αγκαλη!!!
αποχωρήσου τα όμως, γιατι περιμένει κι άλλος κόσμος
τον οποιο κοσμο ρωτησα αν τα θες εσυ γι αυτο μου εκανες το ποστ και μου εκανε τον πως-ειναι-στα-νορβηγικα-ο-ανηξερος???
Οπως και να χει εχεις δικιο :oops:
τον ανήξερο;
....
μην ακούτε τόσο πολύ drone αμα σας χαλάει...
2 lexeis...
Monty Python.-
shmera arxisa to black books k einai teleio.
είναι πραγματικά τέλειο. δεν το περίμενα οτι θα ήτο τόσο τέλειο.
είδα το δεύτερο κύκλο του "Fuck The Fascists". Ωραίο ήταν.
Γάμησε η στιχομυθία στο τέλος του τρίτου επεισοδίου.
- Παρελάσεις, σημαίες, αλβανοί, υποχρεωτική στράτευση, καζαντζ...
- Άντε γαμήσου ρε φασιστάριε.
με έβαλες κι εσυ στη θέση μου.
θα σε έβαζα περισσότερο, αλλά φοβάμαι τα μαχαιρώματα και τα καδρόνια με τα καρφιά. Εκτός κι αν είσαι της διαννόησης.
αχαχ σταμάτα να είσαι χαζος ρε. κάποτε είχες μυαλό.