kai aytos edw pataei plhktra, me diko toy tropo bebaia...
http://www.youtube.com/watch?v=3SsBtfuSDxw
Printable View
kai aytos edw pataei plhktra, me diko toy tropo bebaia...
http://www.youtube.com/watch?v=3SsBtfuSDxw
1) giati eimai kobleksikos
2) giati den antekses to piano
3) giati exeis kelly Osborne signature
4) ....
5) PROFIT !!!!
έχεις κάνει ποτέ μαθήματα κλασικού πιάνου;
Ε ΧΤΙΚΙΟ;!
χμ, μάλλον όχι
mallon nai.
edit: kai epaiksa ola ta ETUDES pou paizoun ta 4xrona kai ton HANON pou sou prizei ta paparia aniera.
nai alla sou lune ta daxtula :thumbsup:
η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα αρκετές φορές ότι ίσως να έκανα λάθος που σταμάτησα, και πως θα ήταν τώρα αν είχα συνεχίσει κλπ , αλλά ποτέ δεν μετάνιωσα για την τότε επιλογή μου. (μιλάμε για 5 χρόνια πριν)
όπως λοιπόν και συ ξέρεις τα μαθήματα πιάνου είναι αρκέτα δύσκολα και ανιαρά κάποιες φορές, ειδίκα εάν είσαι παιδί ακόμα. ε,είχα και κάτι λεξιλόγια τότε να μάθω στα αγγλικά και στα γερμανικά, συν τα μαθήματα του σχολείου και γενικά βαρύ πρόγραμμα. αν έφευγε το πιάνο θα είχα πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για άλλα πράγματα (πχ μπάσκετ) και πολύ λιγότερη πίεση και άγχος, έτσι το έβλεπα τότε.
τώρα τελευταία, που άρχισα να έχω νέα και πολλά ακούσματα(κυρίως λόγω του ίντερνετ) και να ασχολούμαι γενικά περισσότερο με τη μουσική ξεκίνησα να παίζω πάλι. σκέφτομαι μάλιστα να ξεκινήσω και κιθάρα :) που πάντα με γοήτευε σαν μουσικό όργανο, τώρα που ξεμπέρδεψα με πανελλαδικές και έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
oxi kithara. piano na ksekiniseis kai na kaneis upomonh.
right.
Hello guys!
me lene Kosta k eimai kala!
Eimai apo Thessaloniki kai paizw basso stous Room Gardener, episis ehw k ena prosopiko project me to onoma Kappa.
Genika kitharistas eimai alla o krifos mou erwtas einai to basso.
Agapimenes mousikes ola ta classic stuff apo Zappa mehri Abba.. kolimata elahista stis mousikes arkei na iparthei melwdia kai ohi "parwdia"
Afta ta oliga, den benw sihna edw alla opws k na hei harika gia ti gnwrimia.
parepiptwntws me tous Room Gardener paizoume stin Aigli (Thessaloniki) tin Pempti 4 Martiou.
Γειααα
Ξένε, έχε το εξάσφαιρό σου πάντα έτοιμο εδώ που επέλεξες να έρθεις.
Γιατί ωρέ, τί ειν' εδώ;
γαμάμε αυτούς που λένε ξερό γεια.
Βαράτε κιόλας ή πάει ξεροκόμματο το πράμα;
Τα κάνουμε όλα και σε πολύ καλές τιμές.
Δεν έχω ούτε έναν γκασμά να σκάψω το λάκκο μου.
Σαπιζουμε επισης και αυτους που βαζουν στιχους απο ΤσοπαναΡειβ
Πω. ξέρεις και τους chopanarave???
Ναι ημουν και εγω 18 πριν 12 χρονια
Εγώ προχθές τους έμαθα :(
Τσουπάν ρέιβ κι τα μυαλά στου κάγκελ'.
http://www.youtube.com/watch?v=gEoKq...eature=related
χυνει στα τριχωτα μας κωλαρακια!!!!
Hello, να συστηθώ κι εγώ κάνοντας παράλληλα το πρώτο μου post!
Γιάννης, 22, φοιτητής
Παίζω κιθάρα απο τα 11 αλλα ξεκίνησα να ασχολούμαι με την ηλεκτρική σαν στυλ στα 15, πέρα απο τρία χρόνια ωδείου δεν έχω κάνει περαιτέρω μουσικές σπουδές αλλά πιστεύω σήμερα με τόσο υλικό που διακινείται στο internet αμα έχεις όρεξη μπορείς να εξελιχθείς...
Έχω μια yamaha pacifica (η πρώτη μου) και μια Ibanez S prestige. A, έχω κι ένα τραίνο (μια σάπια BC RICH με το πιο ξεχαρβαλωμένο floyd rose) η κιθάρα αυτή παράγει μόνο περίεργους ήχους, εξου και τραίνο. Κατα τα άλλα, είμαι υπέρ του αναλογικού κι αφού χρησιμοποίησα κι εγώ πολυεφέ προσπαθώ σιγά-σιγά να φτιάξω το δικό μου pedal board με ξεχωριστά πετάλια.
Όλοι οι κιθαρίστες έχουν κάτι το ξεχωριστό που μπορείς να ακούσεις άλλα αυτοί που μέ έχουν επιρεάσει πιο πολύ είναι: Rory Gallagher, Paul Gilbert (και 2η φορά στην αθήνα τον δεκέμβρη!!!), Eric Johnson kai Joe Satriani.
Απο θέμα μουσικής είμαι σε 2 μπάντες MainTrain, Septeburn και φυσικά όπου αλλού κάτσει.
Kλείνω με ένα quote του Eric Johnson
"The dinosaur's eloquent lesson is that some bigness is good, an overabundance of bigness is not necessary better"
Και δν μιλάει για πούτσες...
γεια σας, με λενε Βαγγελη και ειμαι αμπαλος αλλα τσιμπησα τσαμπα οργανο απο θειο και σε ενα χρονο ο galliano δεν θα πιανει μια μπροστα μου.
Spoiler
Spoiler
γεια σου ρε σταυρο. καλως ηρθες στο φορουμ μας!
Καλώς τον!
μονο σ αυτο το υποφορουμ ειμαστε τοσο ευγενικοι!
ελα και απ το υποδελοιπο φορουμ!
χαχα θα τσεκαρω και το υπολοιπο :P μπαινουν καθολου ατομα εδω μεσα? η εχει πεθανει τ forum?? γτ βλεπω τα περισσοτερα ποστ απτο 2005
Πού κοιτάς ήθελα να ξέρα....
Καλώς τον κατά τα άλλα.
ΥΓ. Γιατι 'marios iliopoulos' και όχι Μάριος Ηλιόπουλος;
γιατι αμα καποιος δεν τον ξερει και παει να τον ψαξει δεν θα βρει και πολλα με το μαριος ηλιοπουλος.. γτ παντου τον αναφερουν σε greeklish... λες και αμα πω κωστας καραμητρουδης θα καταλαβει κανεις :P
αν πεις ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΙΩΝΗΣ να δεις πόσοι θα καταλάβουν.Quote:
λες και αμα πω κωστας καραμητρουδης θα καταλαβει κανεις
αλλο αυτος! :D και γαμω τους πληκτραδες και δεν καταλαβαινω γτ τον κραζουνε ολοι...
kuriws giati einai kits.
ara mpamphs kitsiwnhs?
o ho ho
τωρα λεμε για την δουλεια τ με τους outloud η με τους firewind?
γενικά,αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί μπορεί να αρχίσουν οι μηνύσεις