ESKASE O THEOS STHN ELLADA
DIEGO ARMANDO MARADONA
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Printable View
ESKASE O THEOS STHN ELLADA
DIEGO ARMANDO MARADONA
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:Quote:
Originally Posted by freak brother
Afto aksizei ksexoristo sticky topic pou tha pigainoume oloi na proskiname
giati irthe?
1Quote:
Originally Posted by jimid
ok kypellaki aptou xronou pali
dont speak
silence
anakoinwsi osfp: "υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού. Ενοχλεί η πρόοδος, ενοχλούν οι επενδύσεις μας, η σύγχρονη οργάνωσή μας, το μεγάλο πλήθος των φιλάθλων μας, η δυναμική και η στελέχωση της ομάδας μας. Ας καταλάβουν ότι όλα έχουν ένα όριο."
http://www.contra.gr/images/paparazzi_epeisodiamat.jpg
oi opadoi mas....
http://www.contra.gr/images/paparazz...iaklotsies.jpg
h dynamikh kai h stelexwsei ths omadas mas
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:worship:
oi gamiades tou gaurou to apogeuma tsigas kai gekas einai paixtes tou panathinaikou...ftyna th glytwsate kwlofardoi :P
Hr8e o Maradona sthn Ellada?
tha vraveuthei apo ton paok..Quote:
Originally Posted by Eulogy
o pio cult paixths sthn omada me tous pio cult opadous :p
καμία σχέσηQuote:
αν ερχόταν ο πιο cult παίχτης στην ομάδα με τους πιο cult οπαδούς, θα περιμέναμε τον Gascoigne (keep the bottle up GAZZAAAAAAAAAAA) παρέα με τους Blue Vayeros
:)
Εγώ ήξερα ότι θα ερχόταν στην Τούμπα, για τα αποκαλυπτήρια της καινούριας προτομής του Κούδα(που με τοση μαγκιά έσπασαν οι gayροι όταν έμειναν μόνοι τους στο γήπεδο με 2 μπάτσους)..Αυτό ισχύει ακόμα?
Όχι, όχι, καμία σχέση. Είναι καλεσμένος του Alpha (δεν ξέρω για ποιο λόγο). Ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον φέρει τον Δεκέμβριο αλλά «τσάκισε» η δουλειά.Quote:
Originally Posted by Fandango
antipathestatos o gascoigneQuote:
Originally Posted by nothingman
gia na diapragmateutei gia thn metagrafh tou ston olympiakoQuote:
Originally Posted by Eulogy
me rivaldo kai maradona mprosta o gavros tha petaei..!!!
xaxaxaxa ta parales h omada einai plhrhs kai ayto faneike me thn prokrhsh ths stous 16 tou kypelouQuote:
na giati sagapaw :)Quote:
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
pwpw
aytes einai flwries...imoun se keino to mats...oti kanane oi gayroi to kanane 1+ wra afou teleiwse to mats...
eseis kai ta skoulikia pou exoune klepsei tenta apo syndesmo mas kai to perifaneyontan :?
XAXAXA
VGHKE TUPOS KAI EIPE..
KALA? GIATI TOSOS XAMOS ME TON MARADONA?
AMA EPAIZE O XATZHPANAGHS STHN ARGENTINH.. THA TON ESVHNE..
XIOAXIOAIOXAIOXIOAXIOAIOA
3 PAIXTES LEEI PERASE O XATZHPANAGHS
lol
malaka exei ginei 8eoxontros
h koka exei polla lipara
koka milner
Σεβασμός ρε στον Βάσια.Quote:
opoios 8elei autografo apo ton maradona
thn kiriakh sto karaiskakh
ti wra?
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο Red Store
Το ματς του Ολυμπιακού μπορεί να αρχίζει στις 19:00, αλλά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο θα μπορέσουν να πάνε από τις 14:00 στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» και πιο συγκεκριμένα στo Red Store για να δουν από κοντά τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα γήπεδα, για πολλούς.
Ο λόγος φυσικά για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που θα βρεθεί στο Red Store για να υπογράψει αυτόγραφα.
HT Bolton W. [1 - 0] Arsenal
41' [1 - 0] S. Giannakopoulos
εεεεεεεεεε.....χμ.... οι 10 βαθμοί καλύπτονται εύκολα :?
Τα κανόνια μπούκωσαν και δεν βαράνε πια. Αιτία ο "πειρατής" Στέλιος Γιαννακόπουλος που σκότωσε την Αρσεναλ, καθώς με δικό του γκολ η Μπόλτον πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Αρσεναλ, αφήνοντας τους "κανονιέρηδες" 10 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και τον Αρσέν Βενγκέρ να ψάχνει τον Ζοσέ Μουρίνιο με τα κυάλια! Μεγάλη νίκη η Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ.
Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη στην ιστορία της Αρσεναλ στο "Ρίμποκ" και σίγουρα πόνεσε πολύ τους "κανονιέρηδες" που βλέπουν τον τίτλο σιγά-σιγά να κάνει φτερά και να καταλήγει στα χέρια του Ζοσέ Μουρίνιο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι λίγα μπορεί να πει κανείς για την Αρσεναλ. Η εικόνα που είδαμε σίγουρα δεν αντικατοπρίζει ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια. Είδαμε παίκτες κουρασμένους από τα συνεχή παιχνίδια, αναπληρωματικούς που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σηκώσουν το ειδικό βάρος της "ερυθρόλευκης" φανέλας και έναν τερματοφύλακα που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται!
Ο Μάνουελ Αλμούνια έδειξε πως δεν είναι ο τερματοφύλακας που θέλει ο Βενγκέρ, κάτι που το κατάλαβαν από την αρχή ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Ελ Χατζί Ντιούφ. Ο Σενεγαλέζος από την αρχή του παιχνίδιού "τέσταρε" τις ικανότητες του Ισπανού κίπερ, παίζοντας με τους αμυντικούς της Αρσεναλ.
Η Μπόλτον μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε συνεχώς τους πρωταθλητές Αγγλίας με αποτέλεσμα να φτάσει πολλες φορές κοντά στο γκολ. Στο 20' ο Ντιούφ πέρασε όλους τους αμυντικούς της Αρσεναλ, ο Αλμούνια τράκαρε με τους αμυντικούς του και ο Γιαννακόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό που δεν κατάφερε στο 20', ο Γιαννακόπουλος το έκανε 21 λεπτά αργότερα. Ο Ντιούφ έκανε άλλη μία απίστευτη κούρσα, έβγαλε την σέντρα, ο Αλμούνια έχασε την μπάλα από τα μάτια του και ο Έλληνας διεθνής σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους της Μπόλτον στα ουράνια.
Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Σαμ Αλαρνταϊς. Ο Ντιούφ συυνέχιζε το βιολί του, ο Γιαννακόπουλος έκανε ότι ήθελε τον Ασλεϊ κόουλ με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει απολύτως φυσιολογικά. Έτσι, η Αρσεναλ βλέπει από την 23η αγωνιστική να μένει 10 πόντους πίσω από την Τσέλσι και την υπόθεση τίτλος να μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός.
Από την άλλη ο δικός μας Στέλιος Γιαννακόπουλος έδειξε για άλλη μια φορά ότι αν είναι υγειής μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ, την στιγμή που τα δημοσιεύματα για πιθανή μεταγραφή του στην Μπεσίκτας δίνουν και παίρνουν.
O giannakopoulos paei Besiktas?e?
Άκουσα ότι ο Μαραντόνα δήλωσε ότι ριβάλντο = 2 πελέ (άρα Γκονζάλες = 4 πελέ).
Είναι αλήθεια?
Οι 10 βαθμοί δεν είναι τπτ... το έχει ξανακάνει η Arsenal πριν δυο χρόνια, μόνο που τότε εκείνη ήταν που προηγούνταν με 9 βαθμούς τέτοια εποχή και κατόρθωσε να το χάσει... το πήρε η United (το τελευταίο της)... πάντως, πλέον μόνο η Chelsea μπορεί να το χάσει, κάτι προφανώς που κινείται στα όρια του αδύνατου :?
Κατά τα άλλα, ΠΡΟΟ-Λάρισα 14:45 και εκτός αν αρχίσει να χιονίζει (αυτό το ψιλόβροχο που έχει τώρα δε με πειράζει) θα πάω να απολαύσω τον βασιλιά των σπορ στο ναό :D
h kefalia pasa sayton pou anei3e thn sentra htan ofside, katatalla x8es ontws h bolton htan kalyterhQuote:
mia htta den fernei thn katastrofh, oso k an tsouzeste vazelika kwlarakia
OK O MARANTONAS EGINE MELOS
PHRE KAI FANELA APO TON PROEDRA KAI PHRE KAI THN KARTA MELOUS TOU KAI ALLA POLLA.
OLOI MELH LEME
o ntemhs eipe oti oi filathloi tis aek kai tou paok einai xaderfia.. giati moirazontai to idio emvlhma...
συμπεθερες ειναι.
mono paok reQuote:
Εκλεισε ο κύκλος του Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό πρωτάθλημα; Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σταρ απαντά καταφατικά και τονίζει πως σκέφτεται πλέον την επιστροφή στην πατρίδα του.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Λάνσε δήλωσε πως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή στη Βραζιλία, όπου θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σάντος, καθώς το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αναλυτικό απόσπασμα της συνέντευξης:
Γιατί σκέφτεστε τώρα την επιστροφή;
«Εχω προσωπικά θέματα στη Βραζιλία, πρέπει να επιστρέψω για να τα επιλύσω. Είμαι πολύ καιρό μακριά από τη πατρίδα, καθώς λείπω εννιά χρόνια. Πιστεύω πως τώρα είναι η στιγμή να γυρίσω. Είμαι 32 χρονών, έχω ακομη μερικά χρόνια μπροστά μου να παίξω ποδόσφαιρο».
- Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τη διάθεση σας;
«Οχι. Ακόμη δεν τους έχω πει επίσημα την επιθυμία μου. Οτι γνωρίζουν είναι κυρίως μέσω δημοσιευμάτων στον βραζιλιάνικο Τύπο. Εχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Μόλις έξι μήνες απομένουν για το τέλος του και από τη στιγμή που η ομάδα δεν θέλει να με χάσει δωρεάν, θεωρώ ότι είναι λογικό να συμφωνήσει».
- Δηλαδή ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο υπάρχει περίπτωση αποχώρησης;
«Υπάρχει, αλλά πρέπει να διαπραγματευθούμε με τον Ολυμπιακό, αφού έχω χρήματα να λάβω. Εξαρτάται και από την αποζημίωση που θα δοθεί για να αποχωρήσω. Είναι πιθανός, αλλά χρειάζεται συζήτηση».
- Το 1995 χάσατε οριακά το πρωτάθλημα. Αυτή η απώλεια σας δυναμώνει τη διάθεση για επιστροφή;
«Εγώ θέλω να γίνω πρωταθλητής. Αν είναι με τη Σάντος, ακόμη καλύτερα. Εκείνη ήταν που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και στην Εθνική Βραζιλίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έγινα αντιληπτός».
- Στα 32 σας, έχετε άλλη εμπειρία...
«Δεν θέλω να γυρίσω στη Βραζιλία απλώς για να γυρίσω. Αυτό να σας είναι ξεκάθαρο. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως στα 32 μου απλώς θέλω να κλείσω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είναι αυτό το πράγμα. Εχω μερικά καλά χρόνια μπροστά μου και μπορώ να αποδώσω το ίδιο καλά όπως και πριν φύγω για την Ευρώπη. Εχω την ικανότητα και τη διάθεση να το αποδείξω σε υψηλό επίπεδο».
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
POSO MALAKES EINAI RE?
DEINOUME TON KYRIAKO STHN GLASGOW RANGERS... GIA 2000.000 EURO
KAI POIOS THA PAIZEI STHN THESH TOU O MORRIS?
ANTE KAI GAMHTHEITE REEEEEEE
DWSTE TOUS OLOUS...
Συμπτωματικα ο υπερεπιθετικος Κυργιακος σκοραρε δυο φορες εχτες.....
Ο ΟΦΗ εχει γινει πολυκαταστημα παντως. Εξυπηρετει σε διαφορες χρησεις...
o anatolakhs posa goal exei valei?Quote:
Originally Posted by Darkling