re dragonlordako, protimouses na deis diladi 2 mavrontymenous na milane "sovara" kai na lene kai psemmata gia to periexomeno tis mousikis tous?
diladi, egw tw vlepw kai ligo apo tin anapodi, 500 mavrontymenoi apo ti mia meria, enas xontros me anoixta xrwmata apo tin alli. Poios ksexwrizei? Poion tha thymasai?
Kata ta alla ek twn proterwn eimai kollimenos me to na eimaste eilikrineis sxetika me afta pou leme gia ti mpanta. Diladi giati na poume oti kaname kati gia na min eimaste koinotypoi? Afou den kaname! Diladi grapsame opws mas arese kai telos! I eprepe na poume oti TO VIDEOCLIP MAS GAMEI? Afou DEN gamei.
Den yparxei tipota pio apaisio apo ena matso "dithen" malakes, se "gamame kai dernoume leme" synentefkseis, me patroparadoto metalliko rouxismo giati ETSI PREPEI kai oxi giati etsi tous aresei, na lene oti "Afti einai i kalyteri douleia tous" kai oti "proxwrane to metal mprosta" kai alles malakies.
Kai nai, eimastan nevrikoi, profanws. AFOU ITAN AFTOS ME TI KAMERA KAI MAS SIMADEVE RE MALAKA! APEILITIKO LEME!