talkdirty gia ti fash thes th gretsch?
Printable View
talkdirty gia ti fash thes th gretsch?
blues-south
:moutza:
kalispera paidia...ego exo mia marhall(dn 8imame monteo ) kai enisxiti marhsall 45ari!!!!!
skeftomai na parto in STAGG L 400 ...
http://www.musicorama.gr/eshop/produ...oducts_id=2383
gnorizete kati gi'aytin????peite sxolia sas parakalo...!thanks...giorgos!!!
8):fear::fear::fear::fear::fear:
guys............molis brika alli mia...!!!!!!!:wink::P:P:P
http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp...ed_edition.htm
deite tin...peite gnomes..!!!!!ti na kano??????????:fear::fear::fear::fear::fear:;-)
να φύγεις.
nikolasfluxus.................gia mena les???
προφανως.
o logos????ego tin boi8ia sas zitisa kai tin kritiki sas..!!!!ainte..!!!
ayti apofasisa na paro...........eyxaristo poluu....!!!!!!!! na se kala om!!!
aaa
parepiptontos poulao tin marshall 100 eyropoula.....an kapoios endiafereetai as apantisi edo na tou po til na sinenoi8oume..!!! na steilo kai foto opoios 8elei!!!:cool::D
tuxaiws tin exoume sto studio..tin pirame etsi na paizei kati..epeidi einai ftini!
gia arxiki kithara ok einai...varia(gibson yeah :P) aneti tastiera ..ixos twra agouria
alla etsi kialliws ti perimeneis...
gia ksekinima ok einai..genika apla einai stagg..a k arxizei na dialuetai sxetika eukola
an k exei upostei xrisi apo opoiondipote mpainei k tzamarei
de mpaineis k kana noiz.gr mipws dinei kanei kamia metaxeirismeni kaluteri?
mporei na skotonei kanenas kamia kaluteri kithara..
an k apo emfanisi exw katalavei oti thes tis pio omorfes :P
oxi aparetita..dn psaxno emfanisi...apla eimai kollimenos mew tis les paull...den eimai protaris...paizo 8 xronia ki8ara....apla dn exo tin oikonomiki anesi.....kai den skeytomai pleon gia thn stagg alla gia tin epiphone..gi'aythn ti les???kali einai ?? i........??????????? http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp...b8644e8a130066
an den paikseis den ksereis..auto pistevw
269 e einai polu liga gia na pareis sovaro organo..eida eisai apo mesologi
kateva patra k paikse kana music station(plateia olgas dipla) exei akretes kithares na dokimaseis kanei k kales times metroitis
eixa agorasei ena baso k edina 50 to mina alla mprosta to fpa otan to pira
k ksexrewsa mia xara se kana xrono...
rwta k aftin tin ekdoxi
to 3ero...8a pao deytera patra kai agrinio mallon...thaks pantos..!!!
pantos,....thanks file...!!!:maikl::smile::smile::smile:
kopwsh.
the stack is now complete :touched:
http://img138.imageshack.us/img138/7249/fendermars.jpg
Ο Sunn είναι στο γιατρό.
Γαμιέσθε.
Εγώ πήρα αυτό:
http://www.chrisguitars.com/dunlop-rotovibe2-051105.jpg
κι έχω χύσει ένα κουβά ολόκληρο.
H επομενη μου αγορα.fender humbuckers,για γεματο μα καθαρο ηχο,maple ταστιερα και 70's headstock για πιο πολυ sustain.:touched:
οκ, και τώρα πέφτει η ερώτηση. θέλω πολύ να ξεκινήσω κιθάρα, δεν έχω ιδέα γενικά αλλά θέλω να πάρω κάτι σχετικά καλό που να κρατήσει. από στυλ, τη θέλω για ψυχεδελοφάσεις μέχρι νοιζροκιές, ίσως και κάτι με όγκο αλλά μακρυά από μεταλίζοντα ήχο. λέω να δώσω μέχρι 600 ευρώ. μου πρότειναν την αποπάνω, καμιά άλλη πρόταση/συμβουλή;
Την έχω αυτή τη κιθάρα (κουρδισμένη σε Α). Το μόνο που μου έχει πάθει είναι ότι μου έσπασε το πλαστικό nut επειδή είχε περασει τόσο παχιές χορδές χωρίς να το έχω ανοίξει. Σκοπεύω να της βάλω ένα κοκκάλινο και θα ροκάρει ξανά.
Πάρα πολύ καλή για τα ευρόπουλα που έδωσα... Τα καθαρά της πολύ γλυκά, γενικά πιο βιντατζοήχος. Δε ξέρω αν τη πουλήσω ποτέ.
Πάρε μία τζενέρικ, φτηνή αλλά αξιοπρεπή κιθάρα να κάνεις τη δουλειά σου, μέχρι να δεις τι σου ταιριάζει στο χέρι, τι τη θέλεις κτλ και επικεντρώσου σε ενίσχυση-πεταλάκια (αλλά κράτα λεφτά για λίγο αργότερα για εφφέδια). Άλλοι θέλουν το ένα, άλλοι το άλλο, αν δεν παίξεις να δεις τι ζητάς, δε θα καταλάβεις από πριν. Δεν έχει νόημα να πάρεις μία καλή κιθάρα και να μην ακούς τίποτα λόγω κακού ενισχυτή, ειδικά στην αρχή που δεν ξέρεις τι φταίει και πώς πρέπει να ακούγονται τα πράγματα.
Αργότερα και με τα σωστά μπλιμπλίκια, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε να ακούγεται οπωσδήποτε.
Ναι σωστά τα λέει ο rat, ίσως να καβατζώσεις και μια φτηνή πεταλίερα απο κάποιο γνωστό σου να καταλάβεις τι κάνει το κάθε εφφέ και ποιό από όλα σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιείς πριν αγοράσεις στην τύχη πετάλια...
Και να προσθέσω:
Καλή επιτυχία, καλή υπομονή (κυρίως) και καλό ταξίδι. Όσο για κιθάρα, ας ομιλήσουν οι κιθαρίστες, εγώ το βιολί μου παίζω, χαχα... Απλά έχω και κιθάρα ελεχτρική και σου λέω ό,τι μου είπανε κ έκανα κι εγώ.
Ε,αυτη(η telecaster deluxe) γυρω στα 700 ειναι(οσο το ειχα ψαξει)και ειναι και γιου ες ει.Απο 'κει και περα με τα λεφτα που λες θα βρεις ιαπωνιες,μεξικο κ.λ.π. που μπορει να σου βγει καλη,αλλα κατα κανονα ειναι μπας κλας.Μακρια απο γιαπωνεζικες jazzmaster φερ'ειπειν(μερικες εχουν μαγνητες strat με jazzmaster casing),σε παρομοιο κλιμα,τσεκαρε αυτη που εχει soap-bar μαγνητες,κανει και για early sabbath,κανει και για ωλτερνατιβ.Αλλιως κλασσικη επιλογη,παρε μια american standard stratocaster και κανε την δουλεια σου.Αυτη εχω και γω.Συν οτι οι καινουργιες εχουν πολυ πεσμενες τιμες.Και αμα σε ενοχλει ο πολυς θορυβος απο single-coil μαγνητες,απο την ιδια σειρα παιρνεις stratocaster με humbucker(παιζεις και μεηντεν αμα λαχει.)Διαφωνω με ρατ,γιατι και γω ειχα epiphone flying v και απο τοτε που πηρα το στρατι ειδα το φως,νομιζω πως αν ειχα μια καλυτερη κιθαρα απο τοτε που ξεκινησα,τωρα θα ημουν σε αλλο επιπεδο παιχτικα,αλλα αποψη μου.Παρε μια ΚΑΛΗ αλλα οικονομικη κιθαρα.
+1 στις ευχες.:-D
H παραπάνω τέλε φοράει Ρ90. Προσωπικά θα γούσταρα μια τέτοια αλλά όχι για main κιθάρα... Αν ψήνεσαι για LesPaul τύπου (και αποφασίσεις για το 600ρι) έχω προσπαθώ να πετύχω καμιά Hagstrom Super Swede για δοκιμή, μου φαίνονται ωραίες...
Μάλλον λέμε το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια UC.
Για να καταλάβεις, το βιολί μου έχει 1500 και το θεωρώ ίσα ίσα αξιοπρεπές (άλλη φάση βέβαια το ξέρω, αλλά you get the picture)
600 ευρώ για κάτι που θα ξοδεύεις πολλές ώρες την ημέρα και θα σε διασκεδάζει δεν είναι πολλά λεφτά, δηλαδή εδώ για πισί δίνεις περισσότερα.
ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, και δε θέλω να φανώ αχάριστος, αλλά... χμ, όπως είπα, οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες τόσο στο θεωρητικό όσο και στο τεχνικό μέρος. οπότε, soap-bar μαγνήτες και "φοράει P90" μου ακούγονται κινέζικα. θα τσεκάρω τις κιθάρες που προτείνατε (ό,τι κι αν σημαίνει "θα τσεκάρω", χμ), οποιαδήποτε άλλη συμβουλή στο τι να προσέξω και τι να αποφύγω (σε οδηγίες για χαζούς ύφος, γιατί πραγματικά το τελευταίο που θέλω είναι να μπερδευτώ κι άλλο) είναι καλοδεχούμενες. θενξ και πάλι =)
Google όσες απορίες έχεις. "Φοράει" σημαίνει ότι έχει τους τάδε μαγνήτες (τους φοράει γιατί μπορεί να τους αντικαταστησεις)
Οι μαγνήτες παράγουν ηλεκτρικό σήμα εξ επαγωγής από τη δόνηση των χορδών και η φύση τους επηρεάζει άμεσα τον ήχο. Σε ένα ηλεκτρικό όργανο, το μέσο που παράγει το σήμα είναι σημαντικό, ε;
Αλλά και πάλι, αν δεν παίξεις, δε θα μάθεις. Βρες κανένα φίλο/γνωστό σου με κιθάρα, κέρασέ τον κάνα φαγητό/μπυρόνι και πες του να σου δείξει 2-3 μαλακίες/βασικά πράγματα και να σου κάνει κανά-δυο μαθήματα, είτε χαλλλαρό μαθηματάκι, είτε κανονικό με την ώρα του.
Όταν βρεις μπάτζετ και μπορείς να παίξεις και καναδυο ακκόρντα, βγείτε έξω μαζί για ψώνια και συναποφασίστε. Προσπάθησε βέβαια να του ξεκαθαρίσεις να πάρεις κάτι που θέλεις εσύ, ε, μην είναι κανένας μαλάκας και πάρεις την κιθάρα που θα ήθελε αυτός για τον εαυτό του.
@ ρατ:Σωστος,αυτο που λεω ειναι οτι με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις γαματη κιθαρα,αντι να παρεις τζενερικ που ξεκιναμε ολοι λιγο πολυ(εγω ξεκινησα με Aria pro II)και να επενδυεις σε αυτη με την μορφη σερβις,με το να αγοραζεις χιλια φτηνα πεταλια για φτιαξεις ηχο κ.λ.π.Πιστευω πως καλυτερα να δωσεις 700-800 ευρω για μια κιθαρα που θα σου μεινει,παρα να παρεις μια οικονομικη που θα σου φαει πιο πολλα λεφτα μακροπροθεσμα και που θα σε περιορισει μουσικα.Βασικη προυποθεση σε ολα αυτα ειναι να θες να ασχοληθεις σοβαρα.Αλλιως παιρνεις απο τον Θωμανν μια harley benton και κανεις το κομματι σου:smile:
@Λοκι:Οταν πας για κιθαρα,δοκιμασε αρκετες,Πηγαινε με καποιον που ξερει(και εξηγησε του οσο μπορεις το τι ζητας) και μην ακους ευκολα τους μαγαζατορες,αυτοι(ως επι το πληστον)πρωτα θελουν να πουλησουν και μετα να σε εξυπηρετησουν.Και IMO μακρια απο squier,aria κ.λ.π. Epiphone αξιοπρεπη με λιγο ψαξιμο θα βρεις.
Squier classic vibe λένε ε
edit: για τα λεφτά τους προφανώς, δίνουν περισσότερα από ότι κοστίζουν.
λόκη πάρε αφτή τη φέντερ που σου πρότειναν και μην το αναλύεις πολύ.
Αυτή η Φέντερ γαμάει το σύμπαν όλο. Λόκι πάρτην θα παίζω εγώ με αυτήν!!