περαστικά! ελπίζω η κατάστασή σου να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολη και η καραντίνα να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης φάσης. ευχές για ταχεία ανάρρωση!
Printable View
περαστικά! ελπίζω η κατάστασή σου να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολη και η καραντίνα να είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης φάσης. ευχές για ταχεία ανάρρωση!
Μην ακους τον φαντομ ρε.
Κο μπογιαννιτης ειναι
Το φαρμα κο ειναι ενα.βαφλες με φυστικοβ ουτιρο και βαλ εριανα
Spoiler
Ευχαριστω. Εδώ περιμένω τα πρώτα αποτελέσματα. Κορωνάς αύριο. Πόνεσε λίγο το μαρκούτσι στην μύτη και η αιμοληψίες σε αρτηρία... βοσκέ και η πρόταση σου ενδιαφέρουσα αλλά πλέον δεν κυνηγάω όποτε θα μείνω με τις βάφλες.
Καλή δύναμη ρε φίλε, υπομονή και περαστικά (κι αγύριστα) ! ! !
Περαστικά κ σιδερένιος ωρέ! Ευχομαι να αποτύχεις στο τέστ κ να μείνεις μετεξεταστεος με την ελαφρότερη βροχοπνευμονία στην ιστορία. :pink:
ζόρικη φάση η πνευμονία από όπου κι αν προέρχεται. σιδερένιος!
ελπίζω να μη γίνεις ο πρώτος erίτης με covid
Περαστικά ρε Ατομ.
Κουράγιο ρε Άτομ, περαστικά ρε μανίτσε και είμαστε μαζί σου. Υπομονή, μόνο αυτό μπορώ να πώ.
Ιν άδερ νιούζ, είμαστε κλεισμένοι σχεδόν μήνα μέσα (εγώ από τις 16 του προηγούμενου η γυναίκα απο το Φλεβάρη που γυρίσαμε απο Bristol και μόλις είχε αρχήσει να παίρνει μεγάλη έκταση το όλο θέμα).
Ψώνια μια φορά τη βδομάδα, σε σειρά με τους άλλους Βρετανούς, μασκούλα και γάντια, κλιβανισμός ρούχων όταν γυρίσουμε, work from home και δεν συμμαζεύται.
Ντάξει, σαν ίντροβερτ την ψιλοπαλεύω, μου έχει λείψει να βγώ λίγο έξω, όχι να είμαι με άλλους άνθρωπες, απλά να μπορώ να κάνω το κομμάτι μου ρε φίλε, να καβαλήσω το μοτόρι και να κρυώσει ο κώλος μου. Γενικά η φάση είναι λίγο τρομακτική, ο Μπόρις στην εντατική (χαχαχα γελάσαμε ήταν η αλήθεια), αλλά δεν τους βλέπω και τρομερά αγχωμένους. Οι μή βρετανοί είμαστε αρεκτά τρομαγμένοι μπορώ να πώ, αρκετοί Ιταλοί στη δουλειά φρικαρισμένοι (οι Ισπανοί ρε παιδιά, δεν ξέρω, δεν τους πολυβλέπω να ιδρώνει το αυτί τους).
Ειδικότερα τώρα, έχουμε τους μαλάκες που καίνε πύργους για 5G τηλεφωνία στην Αγγλία (ΛΟΛ!?) γιατί κάποιος τους είπε ότι απο εκεί προέρχεται ο κόβιντ, μεγάλες ελείψεις σε σούπερ μάρκετ, αν δεν πάς πρωί να ψωνίσεις, την έκατσες, αλλά τουλάχιστον βοηθάνει λίγο τον κόσμο που μας κρατάει ακόμα σε μορφή κοινωνίας (προτεραιότητα για νοσηλευτικό προσωπικό για να ψωνίσει με την ταυτότητα της δουλειάς, τα λεωφορεία έχουν σταματήσει τα περισσότερα, η γυναίκα που δουλεύει στο δημοτικό συμβούλιο τους ταϊζουν τσάμπα, και άλλα τέτοια, που εν μέσω της όλης κατάστασης μπορεί να δείνχει σταγόνα στον ωκεανό, αλλά είναι κάτι τίς).
Υπάρχει λίγη ανθρωπιά, τουλάχιστον εδώ στη Σκοτία, λίγη περισσότερη νοημοσύνη, αλλά μην περιμένετε και πολλά πράγματα, με το που θα βγεί ο ήλιος όλοι θέλουν να πάνε στα πάρκα για ηλιοθεραπεία και τους μαζεύει η αστυνομία.
Δεν μπορώ να πώ τη γνώμη μου για το τί συμβαίνει στην Ελλάδα, είμαι μεγάλη η αποσταση και πολλά δεν ακούγονται πλέον (μόνο απο τα σόσιαλ μύδια που δεν έχω ιδιαίτερη επαφη), αλλά αρκετοί που έχουν ακούσει τα νέα για το πόσα κρούσματα έχουμε και πώς το διαχειρίζεται ο κόσμος, εκφράζουν την έκπληξή τους (και αστειεύομαι λέγοντάς τους ότι στην Ελλάδα δεν μας φτάνουν τα λευτά για κορονοϊό). Είμαι λίγο τρομαγμένος, τις πρώτες μέρες του εγκλεισμού έβλεπα και όνειρα με τα ποιά μπορεί να είναι τα αποτελέσματα, που θα φτάσει η κοινωνία μετά απο όλο αυτό το μπουρδέλο, και άλλα τέτοια. Νομίζω έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνω..
Τουλάχιστον, ρίχνουμε κάνα κόκαλο με τους καμμένους τους φίλους μου και σκοτώνουμε δράκους στο d&d μέσω Roll20 :P (κάτι είναι και αυτό).
Σόρρυ παιδάκια για τα όποια ορθογραφικά, μου πήρε κάποια ώρα για να πληκτρολογήσω σε ελληνικά πλέον (έχω αρχίσει να ξεχνάω νομίζω :( )
Edit: Κάτι που ξέχασα, έχουν αρχίσει οι βλαμμένοι να επιτίθενται σε Ασιάτες ανοιχτά πλέον...
αυτό με το 5g νομίζω ανατρέπεται από την κατάσταση στα 3καλα. 1η πόλη που το εγκατέστησε, ένα κρούσμα και αυτό τελικά μούφα. δεν ξέρω γιατί το καταγράφουν ακόμη οι στατιστικές :P
Τηρούμε όλα τα μέσα υγεινής και προστασίας
παραγγέλνετε κανονικά μέσω του site μας https://order.gyradiko.gr/#/app/preloading
Από βδομάδα είστε κάθε μέρα ανοιχτά;
Τελικά είμαι κορονα φρι. Παρότι τόσα χρόνια σε βασίλειο, τα δημοκρατικά μου αισθητήρια δεν έχουν καμφθεί. Απλά μόνο πνευμονία η οποία έχει υποχωρήσει σαν φιλελες μπροστά στην ανάγκη για δημόσιο συστημα υγείας εν καιρώ πανδημίας.
Σαν το ανέκδοτο: εγώ μόνο για γαμήσι είμαι όχι και για αποκεφαλισμό.
:pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink::pink:
α άκυρα τα περαστικά φίλε εγώ μόνο για κορωνοϊό έστειλα
Κορώνα μόνο στο νόμισμα :)
Το ΗΑΡ θεραπεύει και την πανδημία.
η λαχταριστή πρόταση της ημέρας για τους μικρούς μας φίλους που δε συμπαθούν το ψάρι
https://images.deliverymanager.gr/gy...97f41fe7c.webp
με ζουμερό γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο και λουκάνικα παραγωγής μας
παραγγέλνετε κανονικά μέσω του site μας https://order.gyradiko.gr/#/app/preloading
καθαρό το ER από ιούς και μαλακίες
Spoiler
Spoiler
Πάμε ξανά. Το κλείσιμο έγινε επειδή ο τύπος άνοιξε ακριβώς απέναντι το Mikel.
Τρολάρει επειδή του την είπαμε, και, για τις πατάτες γκούντυς.
Ή απλώς έτσι έχουν, και, τα πράγματα.
τι εχω χασει;
οντως εκλεισε το γυραδικο; Θυμαμαι να φτανω θεσσαλονικη 7 το πρωι με τρενο και να χτυπαω δυο για πρωινο. Κριμα πραγματικα :(
φίλε μου έχω άσχημα νέα αν θες να ταξιδέψεις αυτές τις μέρες θεσσαλονίκη για να φας σε οποιοδήποτε γυράδικο
μλκες βγήκα να πάω κρεοπωλείο να πάρω κάνα κρέας
αν εξαιρέσεις τις ουρές είναι σαν regular μεγάλη παρασκευή
Πριν 3 ώρες σε γνωστό καταγώγιο της Παπαναστάσιου ήταν σαν ρέγκιουλαρ παρασκευή, αν εξαιρέσεις μια καμπάνα που ζάλιζε αρχίδια.
και την ουρα στο υπερμαρκετ καθως και την ουρα για να αναψουν οι πιστοι ενα κερακι
Ουστ ρουφιάνοι. Αλληλεγγύη μεταξύ καφενόβιων και πιστών.
έλα τσίμπου, εδώ. link δε γνωρίζω
Quote:
Today 13:31 Δεκάδες εταιρείες, πανεπιστήμια και ερευνητικά εργαστήρια ανά τον κόσμο έχουν αναπτύξει και εξελίσσουν τέτοια τεστ. Μερικές κυβερνήσεις όμως βιάστηκαν να προμηθευθούν και τώρα χτυπούν το κεφάλι τους, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τη Βρετανία, που παρήγγειλε τον Μάρτιο 3,5 εκατομμύρια τεστ από διάφορες εταιρείες και στην πορεία ανακάλυψε πως κανένα δεν αποδίδει αρκετά καλά για να θεωρηθεί πραγματικά αξιόπιστο.Today 13:32 Είναι σημαντικό να υπάρξουν αξιόπιστα τεστ αντισωμάτων, όχι μόνο επειδή οι υγειονομικές αρχές πρέπει να γνωρίζουν πόσο τμήμα του πληθυσμού έχει εκτεθεί στον ιό και κατά πόσο ένας άνθρωπος δεν έχει αντισώματα, άρα είναι ευάλωτος στον κορωνοϊό, αλλά επίσης επειδή τέτοια τεστ θα βοηθήσουν να αξιολογηθούν μελλοντικά τα υποψήφια εμβόλια κατά πόσο παρέχουν ανοσία στους ανθρώπους.Today 13:32 Η ανάπτυξη των τεστ αντισωμάτων έγινε βιαστικά εν μέσω πανδημίας και έτσι δεν έχουν υποβληθεί προηγουμένως στους συνήθεις εξονυχιστικούς ελέγχους. Έτσι, καμία χώρα έως τώρα δεν φαίνεται να διαθέτει ένα τεστ αντισωμάτων δοκιμασμένο σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων, ασθενών και υγιών.Today 13:33 Τα περισσότερα μέχρι σήμερα τεστ, ιδίως τα γρήγορα, δεν έχουν δοκιμασθεί επαρκώς για την ευαισθησία (sensitivity) και την ειδικότητα τους (specificity), δηλαδή για την πιθανότητα σωστής θετικής και σωστής αρνητικής διάγνωσης αντίστοιχα. Ένα υψηλής ποιότητας τεστ πρέπει να έχει ευαισθησία και ειδικότητα κοντά στο 99%, δηλαδή να εμφανίζει μόνο ένα ψευδώς θετικό και ένα ψευδώς αρνητικό αποτέλεσμα για κάθε 100 αληθώς θετικά και 100 αληθώς αρνητικά αποτελέσματα. Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να αναπτToday 13:33 Μια εξέταση σε μικρές ομάδες ανθρώπων των τεστ αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2, που κυκλοφορούν στη Δανία, βρήκε ότι τρία εργαστηριακά τεστ είχαν ευαισθησία 67-93% και ειδικότητα 93-100%, ενώ πέντε γρήγορα τεστ είχαν ευαισθησία 80-93% και ειδικότητα 80-100%. Σε όλα τα τεστ η ευαισθησία βελτιωνόταν με το πέρασμα του χρόνου, με τη μεγαλύτερη να καταγράφεται δύο εβδομάδες μετά την πρώτη εμφάνιση των συμπτωμάτων.Today 13:33 Έως τώρα τουλάχιστον, τα γρήγορα τεστ είναι λιγότερο αξιόπιστα από τα εργαστηριακά, επειδή χρησιμοποιούν μικρότερο δείγμα αίματος και γίνονται σε λιγότερο ελεγχόμενο περιβάλλον. Ο ΠΟΥ συστήνει προς το παρόν τα γρήγορα τεστ να χρησιμοποιούνται μόνο για έρευνα και όχι για έλεγχο του πληθυσμού.
μάλλον του Ιωαννίδη το αποπάνω :rolleyes:
*cnn.gr τελικά, άρθρο κοπτοραπτική
Για να καταλάβω, ζήτησε ο τσιμπουκλάνο να του πείτε για τα τεστ και του έδωσες ένα άρθρο το οποίο λέει για την αναξιοπιστία των τεστ αντισωμάτων, δηλαδή για άλλα τεστ από αυτά που κάνουν οι πάντες τώρα για να ανιχνεύουν τους νοσούντες. Και υπέθεσες ότι είναι του Ιωαννίδη ο οποίος με 3000 τεστ αντισωμάτων (τα αναξιόπιστα δηλαδή) στη Νέα Σάντα Κλάρα Κιλκίς προσπαθεί πάλι να μας πείσει ότι "γρίπη είναι παιδιά, όλα τζετ!"; Και παράλληλα του είπες και για το R0 που κι αυτό αναξιόπιστο είναι αφού αυτοί που έχουν νοσήσει είναι πολύ περισσότεροι!;; Το οποίο βέβαια σημαίνει ότι το R0 είναι μεγαλύτερο, δηλαδή ο ιός μεταδίδεται πιο εύκολα απ' ό,τι πιστεύουμε, το οποίο μάλλον πιο ανησυχητικό τον κάνει, παρά λιγότερο, αλλά οκ, λεπτομέρειες. Τίποτα άλλο καλό έχουμε από τον Ioannides;
Το άρθρο από το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι.
Το παραπανω ειναι απο εδω: https://www.cnn.gr/news/kosmos/story...ntai-simantika
Αντιστοιχο αρθρο βρισκεις και στο Σκαι: https://www.skai.gr/news/ygeia/koron...st-antisomaton
Βασικα δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει ο Ιωαννιδης στο πρωτο γενικολογο αποσπασμα. Τον Ιωαννιδη τον αναφερει βεβαια το αρθρο του Σκαι που εβαλα τωρα, το ζουμι των δηλωσεων του οποιου ειναι: "Αρα η θνητότητα της λοίμωξης Covid-19 είναι πολύ κοντά στο 0,1% της γρίπης, αν και φυσικά μπορεί να είναι σαφώς μεγαλύτερη, όταν ένα σύστημα υγείας καταρρέει και δεν μπορεί να φροντίσει ασθενείς, όπως πχ στο Κουίνς ή στο Μπέργκαμο" πραγμα που ειναι συμφωνο με την γνωμη του (αν δεν κανω λαθος) οτι καλα εκανε ο Τραμπ και δεν πηρε μετρα. Το προβλημα ειναι οτι τον Ιωαννιδη τον επικαλουνται στην Ελλαδα (μεχρι τωρα) οι Συριζαιοι και πολλοι συν αυτω παρατρεχαμενοι, για να δειξουν οτι εκανε λαθος κινησεις το Κουλη, πηρε αυστηροτερα μετρα χωρις λογο ενεκα χουντοδεξια κτλ.
Βλεπεις εγινε μια διαταραχη στο χωροχρονο, και οι δεξιοι παγκοσμιως δεν κρατησαν εννιαια σταση και ολοι οι σοβαροι επαναστατες εμπλεξαν τα μπουτια τους στο τι πρεπει να υποστηριζουν (καταραμενε ετεροπροσδιορισμε). Αν τωρα που θελουν οι νεοδημοκρατες να χαλαρωσουν τα μετρα, αρχιζουν να επικαλουνται Ιωαννιδη και κατα συνεπεια οι Συριζαιοι και λοιποι χρησιμοι ηλιθιοι για να κανουν αντιπολιτευση κανουν την κωλοτουμπα και υποστηριζουν να μεινουν τα μετρα ως εχουν η δεν ξερω και γω τι αλλο και αρχιζουν αυτοι να βριζουν τον Ιωαννιδη, τοτε παραπεμπω στο post του asimoulis:
ο τσιμπου ζήτησε να βάλουμε το λινκ οποιασδήποτε πληροφορίας από το τσατ εδώ για να τα διαβάσει επειδή έφυγε πάνω στη συζήτηση και εγώ έκανα κοπι πέιστ αυτά που έγραψε ο σαλοθ (πάλι κοπι πειστ από πηγή που αρχικά δεν αναφέρθηκε) στο τσατ. έσβησα τα ονόματα γιατί μπορεί να μην ήθελε να φαίνεται το όνομά του σε ποστ του φορουμ.
εσύ μπορείς να ειρωνεύεσαι απευθείας ή πρώτα να ρωτήσεις από πού ήταν το κοπι πέιστ και για ποιο λόγο (πράγμα το οποίο γνώριζες βεβαίως αφού προφανώς έχεις διαβάσει τι γράφτηκε στο τσατ, αλλά όλα στο βωμό των εντυπώσεων :rolleyes: ).