ΕΝΝΟΕΊΤΕ
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=pwd-PL3mKIs
Μόλις το είδα. Ζωή σε αγαπούσα, πλέον σε λατρεύω και θέλω να κάνω τα παιδιά σου. Κάνε κόμμα.
Spoiler
“I am Wolfgang Schauble, the Lord of German finance.”
“I am Diogenes the Cynic.”
“Is there any favor that I may bestow upon you?”
“Yes. Stand out of my light.”
Σήμερα ψήφισα , ψήφισα όχι . Δεν ψήφισα για τον συριζα τον τσιπρα ή το μνημόνιο. Δεν είμαι τόσο αγαθός , ψήφισα οχι στην τρομοκρατία των μμε . Ψήφισα όχι στον νεοφιλελευθερισμό και στον κάθε μπούλη που μένει Ευρώπη.
Δεν είναι ιδεολογική η ψήφος μου όταν δεν υπάρχει πολιτική κάλυψη είναι καθαρά ρεβανσιστική. Είναι τελείως ποδοσφαιρική η ψήφος μου, θέλω να βγει το όχι και να βγω να κάνω κωλοδάχτυλα. Όσοι με ξέρετε από κοντά ξέρετε ότι δεν είμαι άνθρωπος που βγάζει μίσος ή εκδικητικότητα , αλλά εδώ έφτασε ο κόμπος (και το θράσος ) στο χτένι. Είμαι οριακά να βγω στον δρόμο και να αρχίσω να σπάω μούρες και δόντια σε κάθε νεοφιλελεύθερο σκουπίδι, θέλω να σπάσω στα 4 κυπρίνους και πέστροφες. είμαι ακόμα έξω φρενών με αυτά που έχω δει και ευτυχώς που έχω φάει και το facebook. Το βασικό μου πρόβλημα με αυτά τα μουνάκια είναι ότι σε κοιτάνε με ύφος "εσύ δεν τα ξέρεις, και δεν τα έχεις σκεφτεί αυτά, και είναι έτσι". Τα απολιτικ σκουπίδια που μάζεψε ο μπόμπολας ρε πούστη μου.
Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή ξεβρακώθηκε πολύς κόσμος, και όσοι απέχουν ιδεολογικά εγώ πάω πάσο (για το ΚΚΕ σε λίγο) αλλά οι ΝΕ ΤΙ δεν μπορούν να είναι φίλοι μου , απορώ βασικά πως ήταν.
Το ΚΚΕ σεβαστό εν μέρη για την αποχή και το άκυρο, αλλά για άλλη μια φορά δείχνει το πόσο λίγο είναι πλέον , ενώ έπρεπε να ρίξω σκαμπιλάκι στον ΚΚΕ βλάκα έξω από σχολείο στο Περιστέρι που έδινε σε μπαρμπάδι ψηφοδέλτιο το δικό τους και να του λέει "αυτό είναι το όχι, αυτό να ρίξεις".
Σε άλλα νέα αύριο μια από τα ίδια για μένα, ίσως με λιγότερους νεοφιλελέδες
συγκινητικός Μουρούτης για άλλη μια φορά
Απλά τώρα το τερμάτισε
https://pbs.twimg.com/media/CJJ_KlaWcAAhML9.png
κλειδωσε το ΟΧΙ , αυριο θα εχουμε συμφωνια !!
Ωραια ρε συ φρηκ, και τοτε τι προτεινεις; ΚΚΕ που ειναι εκτος πραγματικοτητας; ΧΑ; Σαμαροφωφηδες οι εθνοσωτηρες; Ποταμαρα; Ανταρτικο πολεως; Οι επιλογες ειναι τοσες πολλες πραγματικα.
αλφα: συντριπτική υπεροχή του όχι
αντ1: επικράτηση του όχι με πάνω από 61%
μεγκα: τι θα γίνει με όσους έχουν χρηματα σε θυρίδες;
:touched:
Η ΕΡΤ καλή και άγια, αλλά υπάρχει κανένας άλλος που να θέλει να ρίξει σκαμπίλια σ'αυτόν τον καραγκιόζη τον Αλαφογιώργο; Και μόνο που αναπνέει βασανίζομαι.
Το ΗΑΡ, πάντως, μάγκες μου πάλι έξω έπεσε.
Σαμπρέλα :pink:
Δεν ψήφισα "ποδοσφαιρικά", βέβαια. Ήμουν "όχι" από την πρώτη στιγμή. Απλά σιχάθηκα τόσο πολύ αυτές τις μέρες... αν επικρατούσε το "ναι", θα ντρεπόμουν που είμαι Έλληνας, θα ντρεπόμουν που κυκλοφορώ στους ίδιους δρόμους και αναπνέω τον ίδιο αέρα με τόσα σιχάματα.
ΥΓ. Σκεφτόμουν ότι, από τη μία, θέλω να έκανα την καλύτερη επιλογή, για όλους τους ευνόητους λόγους. Από την άλλη, δε θέλω να ξελασπώσω με τη δική μου ψήφο όλα τα σκουπίδια της χώρας. Δε θέλω να μην υποφέρουν χάρη - και - σε μένα. Meh.
antio gianh
Ο Τσιπρας ειναι δυνατος παικτης. Αφου το παιξε Ποντιος Πιλατος, τωρα το παιζει Ηρωδης και δινει στους Ευρωπαιους το κεφαλι του Βαρουφακη σε πιατελα, για να πετυχει καλυτερη συμφωνια και αναδιαρθρωση των χρεων, οπως λενε οικονομικοι αναλυτες απο τας Ευρωπας. Τωρα μετα την εκθεση του ΔΝΤ, το οποιο εχει ηδη εκθεσει Μερκελ και Γερμανους απο την προηγουμενη βδομαδα, και με την επιστολη Τσιπρα, μαλλον παει για συμφωνια το πραγμα. Δε βλεπω παρα πολλες πιθανοτητες να δουλεψει αυτο το σχεδιο, γιατι ειναι too good to be true (δεδομενων παντα των αναλογιων και των συνθηκων - δεν περιμενω να ξυπνησουν οι γονεις μου με ελικοδρομιο την Παρασκευη), αλλα μακαρι να πετυχει...
Από την άλλη, αν συμφωνήσουν, κάνουν μάγκα τον Τσίπρα και δίνουν αξία στο δημοψήφισμα και τον λαό, κάτι που σίγουρα δε θέλουν. Ελπίζω, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω.
Μακάρι η "θυσία" του Βαρού να είναι αρκετή. Αν και φοβάμαι ότι δε θα υπάρξει συμφωνία, σίγουρα όχι μέσα σε 48 ώρες, μόνο και μόνο για να εκθέσουν τον Αλεξάκο.
Χμ, παιζεται αυτο, γιατι οι εθνοσωτηρες εχουν υποστει τετοιο πληγμα που στ αρχιδια του κοσμου αν γινει συμφωνια σε 48 ή 96 ωρες. Ειναι ερωτημα κατα ποσο τιθεται θεμα τακτικης, ή συμφωνιας που δεν θα υπεγραφε ο Βαρου, αν και το πρωτο σεναριο μου φαινεται πιθανοτερο σ αυτη τη φαση, αρχικα λεγαν απλα να μη τον εχουν στην ομαδα διαπραγματευσης που προφανως δε θα ηταν αρκετο γιατι οκ ηταν ο υπουργος οικονομικων μας.
Το σεναριο να μας πηδηξουν ακομα χειροτερα, που το φοβομουν σαν ενδεχομενο του στυλ να εξουδετερωσουν αντιδρασεις, εχει ψιλοεξαλειφθει με τη παραιτηση του Βαρου που ειναι καλη κινηση. Δε ξερω ποση εμμονη εχουν να κρατησουν ακεραιο το κυρος τους, ουτε ποση διαθεση εχει ο Αλεξης να πιεσει. Αν δε μας υποστηριξει καποια αλλη χωρα αυτη τη στιγμη μαλλον το μπουλο, ολα εξαρτωνται απ το αν θα δει κανεις παραθυρακι μεσα απ τις δικες μας απαιτησεις να διευθετησει μελλοντικα και τα δικα του προβληματα. Μονο η Ιταλια μου φαινεται πιθανη να δωσει καποια στηριξη σ αυτη τη φαση.
Spoiler
διαβάζω πως, μετά το αποτέλεσμα του δικού μας δημοψηφίσματος, κόμματα της Πολωνίας ζητούν να γίνει δημοψήφισμα για το αν θέλουν να μπουν στο €
μπορεί να είναι και μούφα...
Αν και ακόμη δεν τον είδαμε Γιάνη τον εβγάλαμε λέω τώρα κατόπιν εορτής
Από την στιγμή που οι Γερμανοί (οκ οι θεσμοί) ήθελαν τον εξευτελισμό της Ελληνικής κυβέρνησης (τελικά ήταν ξεκάθαρο) έπρεπε το τσιπρέικο να βγει αρχηδάτα και να πει
Ναι = Ευρώπη
Οχι = ρήξη
Θα είχαμε ένα 75% στο Ναι, ηρωική έξοδο της κυβέρνησης και yolo.
Θα είχαμε να λέμε ότι ξέρεις κάποιος το δοκίμασε αλλά ο κόσμος είναι μουνόδολος και θέλει Ευρώπη
Τώρα τι? Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μετανιώνω που ψήφισα , είπα μια χαρά γιατί το έκανα.
to dimopsifisma itan i teleytaia dimiourgiki asafeia tou giani prin tin paraitisi tou
http://www.moillusions.com/wp-conten...l-Illusion.gif
ο Βαρουφακης ηθελε ολικη ρηξη και παραλληλο (εικονικο) νομισμα, ακου την τελευταια συνεντευξη του Μαρδα στον real και δες και το διαγγελμα του ιδιου αμεσως μετα τα αποτελεσματα της Κυριακης.
Το δημοψηφισμα ηταν by αλεξης with love.
Κάποια πρόβλεψη για το βράδυ;
καλα τα αστεια, αλλα οταν σου παραθετω και πηγη και μαλακιζεσαι ε κουραζεις