Δώστε στον Μπέρνη μόνο γρεναδίνη γιατί αν πιεί πολύ καύσιμο θα τα κάνει αυτά που λέει. Θα κάνει την βραδιά "ΑΤΣΑΛΙ-ΑΚΑΠΕΛΑ"...
(όχι ότι θα μας χαλάσει ε)
Printable View
Δώστε στον Μπέρνη μόνο γρεναδίνη γιατί αν πιεί πολύ καύσιμο θα τα κάνει αυτά που λέει. Θα κάνει την βραδιά "ΑΤΣΑΛΙ-ΑΚΑΠΕΛΑ"...
(όχι ότι θα μας χαλάσει ε)
Το κομμάτι που δικαιολογεί ΑΠΟΛΥΤΑ τον χαρακτηρισμό ΑΤΣΑΛΙ-Α_ΚΑΠΕΛΑ είναι το Βιντερσκούγκε (οκ, σίγουρα θα είναι και κάτι από Jag Panzer ή Omen, αλλά τώρα δεν μου σκάει ποιο ακριβώς). Κάντε τα κουμάντα σας.
RA παίζει να ρθεις ?
5 ειναι ρε συ., αασε θα πινω για να ξεχασω
33% να έρθω, 33% να είμαι θεσσαλονίκη, 33% να σαπίσω τρίκαλα :|
Και το 1%;
1% να πάθω κίρρωση του ήπατος πριν έρθω
Raven κατέβα να είμαστε πολλοί να χεστούν οι καταυλακιώτες.
μαλάκες να είστε σοβαροί, θα έρθω με την γυναίκα...
ε σιγά πως κάνεις έτσι, κι εγώ κατεβάζω δυο πιπίνια από βορρά
Disco θα παίξει κανείς? η μόνο μεταλ είμαστε?
μονο μεταλ
νταηθορ δε το εννοουσα κυριολεκτικα!
εκανα και γω αφισακι για τη συμμετοχη μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler
έκλεισε! το Rising Hard Rock & Heavy Metal Bar θα εκπροσωπηθεί επάξια κ στο πάρτυ και στους Enforcer στην Αθήνα
Έχουμε κι εμείς αφισάκι.Spoiler
εχουμε 30 λιτρα φιξ και 20 λιτρα weiss craft !! η τελευταια weiss craft που θα πιειτε ισως ΕΒΕΡ γιατι εκλεισε η κραφτ πριν κανα μηνα .
αμα τα τελειωσετε εχουμε φιξ μπουκαλακι 3,3 και αυτο 3 ευρο .. ουγκ.. τα λεω αυτα γιατι ειμαι μαγαζι και κανω επιθεώρηση οπλισμου . Απο ακριβες εχουμε μπουκαλακια μακφαρλαν , παουλανερ , μαυρη φιξ , και κορονα . (περιπτερο δεν εχει κοντα :( )
η Κραφτ εκλεισε και ως παραγωγη???
νομιζα μονο σαν μαγαζι....
και ως παραγωγη εκει στα τελη δεκεμβριου.
Δεν πουλαγανε?
ξερω γω ? :p
afoy htan skata
εζησα τα μισα τουεντις μου με διλιτρη κοκκινη. μια χαρα ηταν. να ηρεμησεις.
και μενα μαρεσε πολυ :/ r.i.p
wb Menu !
epitelous twra tha mporeis na pieis mpura sto mo better
Μη με παρεξηγησεις αλλα δε θα το βαλω στο στομα μου δαυτο. θα πρεπει το πρωι να ξυπνησω νωρις και με τοσα πουθ θα χω πιει αν πιω και τσιπουρο θα ειμαι για νεο ρεκορ πολλαπλων εμετων
εκτός από παντοφλιάρης μας βγήκες και φλώρος τώρα;
ρακη τιγκα
μόνο εγώ όταν μπαίνω εδώ σκέφτομαι συνέχεια
εσυ και ο Μπογρης