''Whether anybody makes it in this business, it's a matter of luck''
Jack Endino, παραγωγός του Bleach
Μα δεν τους άκουσα με προδιάθεση κακή ρε συ....Αλλιώς δεν θα τους άκουγα καν.
Το μόνο αρνητικό (αυτό το εντόπισα μετά κιόλας) ήταν ο white στίχος. Δεν μπορώ να ακούσω μπάντες που έχουν θρησκευτικό θέμα, πολύ περισσότερο αν είναι και χριστιανοί αυτοί.
Μουσικά, δεν μου έκαναν κάτι. Όλο αυτό το "πεφωτισμένο" που κουβαλάνε, μου βγάζει κάτι πολύ κούφιο, πολύ άδειο. Ναι, οκ λυρισμός και συναίσθημα, αλλά υπάρχουν άπειρα πράγματα στην μουσική (ειδικά στα 70ς) που τα εμπεριέχουν αυτά, σε πολύ πιο σοβαρά μοτίβα (να σημειώσω ότι δεν ακούω τέτοιο στυλ/ τέτοιες μπάντες, ας σας καθοδηγήσει καλύτερα ο Μαικ σε αυτό).
Live λοιπόν, κάτι τέτοιο, θα μου φαινόταν απίστευτα κουραστικό. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ ποιός ο λόγος μία μπάντα σαν τους warlord, με καθαρά στουντιακή νοοτροπία, να παίξουν live. Και ακόμα περισσότερο, πως είναι δυνατόν να δώσει κάποιος 30 γιουρο για μία μπάντα η οποία δεν είναι μεγαλύτερη ούτε των Heir Apparent, ούτε των Liege Lord.
Χάρη, δεν έχεις ρέντα σήμερα. Φαντάστηκα με το ποστ σου μια εικόνα όπου κάποιος μπακάλης θα λέει στον ακροατή «έχω βινύλιο με 325 οπαδούς ανά την υφήλιο, το αφήνω;». Όταν είχα κατεβάσει δυο τεράστιες συλλογές (12 και 15 σιντί νομίζω) για όλες τις fem fronted μπάντες του punk και του metal μέχρι μια εποχή (τέλη 80's) το τι σαβούρα είχα ακούσει δεν περιγράφεται. Μιλάμε για κομμάτια που εάν έπιανες εσύ την κιθάρα, εγώ το μπάσο, ο Μπέρνιν έπαιζε τύμπανα σε ένα σκαμπό κι η Ταμαγκόθι (νο οφένς!) τραγούδαγε ρώσικα, το αποτέλεσμα παίζει να ήταν πολύ καλύτερο. Είχε όμως κι αυτή η περιπέτεια τη φάση της.
Βασικά δίνετε μια χαμένη μάχη, προσπαθώντας να πείσετε τον οποιονδήποτε για τη "μουσική αξία" (λολ, εντελώς γυμνασιακό όρο έβαλα) των Lordian Guard. Οι δίσκοι των Lordian Guard είναι κάτι το μουσικά ημιτελές, και απευθύνονται αποκλειστικά σε τύπους που έχουν εκτεθεί μεγάλο διάστημα της ζωής τους στο κιθαριστικό στυλ του Τσάμη. Εννοώ ότι το πρώτο κομμάτι που έβαλε ο Φθόγγον μ'άρεσε, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή αγόρασα το "cannons" στα 15 μου και το ξέρω όλο απ'έξω και σήμερα είμαι 32.
"Αντικειμενικά" (ξανά λολ) οι Lordian Guard δε στέκουν δισκογραφικά. Οι δουλειές τους ακούγονται (και ίσως κατά βάση είναι) σα rough demos που θα μοίραζε ο Τσάμης σε σεσσιονάδες μουσικούς/τραγουδιστές με τη σημείωση "αυτά είναι το κομμάτια πάνω-κάτω, ελάτε στο στούντιο να τα προβάρουμε καμιά βδομάδα και ηχογραφούμε", σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι ολοκληρωμένο. Απευθύνονται σε όσους είναι πρόθυμοι να κάνουν την "έκπτωση" και να παραβλέψουν το κάσιο αρμονιάκι και το ντραμασίν της πλάκας για να ακούσουν κιθάρες Τσάμη.
Οι υπόλοποι δεν υπάρχει περίπτωση να συγκινηθούν ούτε μία στο εκατομμύριο.
Επώνυμη για Leech, εντωμεταξύ...
Quote:
Η συναυλία των WARLORD στις 27 Απριλίου είναι SOLD OUT!!!
Ανακοίνωση δεύτερης μέρας!!!
Οι πολυάριθμοι οπαδοί των Warlord θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν ζωντανά και την Κυριακή 28 Απριλίου στο Gagarin 205.
Support bands: Dexter Ward, War dance
Τιμη εισιτηριου: 28€
Προπώληση εισιτηρίων εισιτηριων: Ticket House, No Remorse Records, Sirens Records
Online presales: Ticketarena & Ticketpro
Πληροφορίες: 210 6465000 & www.musicboxproductions.gr
Leech, κάνεις τεράστιο λάθος λέγοντας ότι οι δίσκοι των Lordian Guard είναι κάτι το ημιτελές. Απόδειξη, το ότι όταν τα επαναηχογράφησε ο Τσάμης επαγγελματικά με Warlord (στο δίσκο με τον τύπου από Hammerfall) σιγά τις διαφορές που είχαν. Και μου αρέσουν ΠΟΛΥ παραπάνω έτσι αδύναμα και χριστιανικά που είναι, ιδιαίτερα και λόγω της φωνής της γυναίκας του. Όλες αυτές οι "αντικειμενικές" αναφορές τελικά (τύπου αδύναμο ντραμ μασίνι, χάλια παραγωγή) δεν σημαίνουν απολύτως τιποτα, και χρωματίζονται από την ουσία του θέματος, το πόσο σου μιλάει η μουσική ψυχικά. Εγώ κανέναν δε θέλω να πείσω, ένας στοιχειώδης σεβασμός και σοβαρότητα προσέγισσης θέλω να υπάρχει ιδιαίτερα σε κάτω που αγαπώ πολύ στο κάτω κάτω.
Ριτζέκτ: οκ, νο προμπ.
Quote:
Now that things are more settled down, I have to admit that I find KREATOR to be atrocious. I tried to listen to their last record, the one with that Anti-Christian title which I won't even mention here, and its flat-out horrible. Seriously, I've sold roughly 30.000 records in my lifetime and KREATOR more than a million. It just goes to show how amazingly stupid, people are. I sincerely hope that my fans don't listen to similar crap, but I'm pretty sure that many do. Too bad. Consider my previous apology a moment of loss
Ελπίζω σε πρωταπριλιάτικο τρολάρισμα.
Μάριος, τι σε χαλάει εάν ένας μουσικός πειι ότι δεν του αρέσει μια άλλη μπάντα? Είναι αντιεπαγγελματικό? Θα βρεθούν στα ΑΡΙΩΝ και θα πιαστούν μαλλί με μαλλί?
Εσύ έχεις μπάντα και πχ τα παιδιά εδώ έχουν πληρωθεί για 15 κυκλοφορίες, tshirt και live. Για κάνε μια δήλωση, πως τους βρίσκεις?
εδώ ο Σπανουδάκης είπε ότι δεν του αρέσει ο Θεοδωράκης :cool:
WoM, δεν μου άρεσε η πρώτη δήλωση του Τσάμη επειδή στο θέμα των εισιτηρίων ήταν από υπερβολική έως άπληστη, ενώ στο θέμα των Kreator ήταν προσβλητική και μη σου πω χουλιγκάνικη. Ε, δεν ακούω τον professor Tsamis απο το '99 για να βγει το 2013 και να το παίξει Sun Knight. Αυτή η οπτική των λεγομένων για τους Kreator δεν μου άρεσε. Εάν η πρωταπριλιάτική δήλωση ήταν και η πρώτη του, τότε ίσως να μην είχα την ίδια αντίδραση. Εντάξει, χριστιανός είναι, θα σκεφτόμουν, είδε τη μασκότ-δάιμονα των ΘΡΑΣΕΡΣ και θα σκιάχτηκε. Θα προτιμούσε οι οπαδοί του να μην ακούνε κι αυτοί. Η πρώτη όμως δήλωση θυμίζει άσχημες εποχές.
http://philipbynoe.com/Gear/Philip_Yamaha.jpg
Απαιτούμε την άποψη του Πρασούλα, και λοιπών "Λευκών Ιπποτών" για τον Philip Bynoe.
Έ ρε κλάμα....μία ήταν η υπεραγαπημένη σας μπάντα, το συναυλιακό σας απωθημένο, και σας κουβάλησε ο Tsamis έναν ΜΑΥΡΟ?
ΣΑΑΑΑΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ Ο ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣ
ε ρε θα ραγισουν οι ασπιδες...
ατυχία, αν ο Τσοχατζόπουλος ήταν έξω θα του λέγαμε να αγοράσει μερικά εισιτήρια, το εχει ξανακάνει
την εποχη που οι Slayers βυθιζαν τα νιατα ενως εθνους στον βουρκο χωρις πατο της Bud και της Coors με το ''τζχοην ας...τζχοην ας'' στο Hell Awaits
την εποχη που η ελληνικια νεολαια βυθιζοταν στην ευΔαιμονια του σατανομασωνοκινουμενου ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπο την επηρρεια του ''Κι Υστερα, Κι Υστερα'' της εοσφωρολαγνας Μαρινελλας...
οι Warlord διναν τον δικο τους αγωνα και με υποσυνειδητα μυνηματα στρεφαν τους οπαδους τους στο μπασκετ και στον Reagan (Starwars, φωτοσπαθα, χριστιανιζμοι κλπ)
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...82703860_n.jpg
απο την αλλη...στην αλλη πλευρα του ατλαντικου, καποιοι θορυβολατρεις με εναν καραφλο δαιμονα στα εξωφυλλα τους, στηριζαν τον μασωνικο σοσιαλισμο με Conserve απο την ανατολικη γερμανια
http://i.imgur.com/iZDi4om.jpg
το 2013 βεβαια...
http://i.imgur.com/8sx1sey.png
σα να μην περασε μια μερα ρε...γελαει το συμπαν
αλλος ενας που δεν καταλαβε την μαγεια της αεροσολας...δυστυχως στην ελλαδα ειναι λιγοι οσοι ειναι Αξιοι να αντιληφτουν το μεγαλειο του Τσαμης
Το αρχικο ραντ του Τσαμης δεν ειναι πρωταπριλιατικο Ανχολη.
Γεμίσαμε διάτρητους ρουφιάνους και ούτε ένα καλό τρολλάρισμα σε γειτονικά φόρουμ δεν μπορούμε να ρίξουμε...
Ε ρε κάτι ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ που υπάρχουν...
ε πες ντε
ε κάποιος ΡΟΥΦΙΑΝΑΡΟΣ από εδώ, με έδωσε σε διπλανό φόρουμ ενώ πήγα να τους τρολλάρω αγνά.
τι διπλανο ρε...ροκιν'?
ας δει το ντοκυμαντερ με τους ανβιλ μπας και νιωσει λιγο..
άντε, με το καλό και cover story στο αγιορείτικο βήμα.
Καζαντζίδης, Νικολόπουλος, και Κοινούσης του Επικού Μέταλ ταυτόχρονα.
WHAT?! υπάρχουν και αλλα μεταλ φορα εκτος απο το ερ;
και μου ανοιγει σε συζητηση savatage ...για αφιερωμα που κανα στο μεταλ χαμερ; και ποιος πουστης προτιμά το wake of magellan απο hall;εξαιρούνται οπαδοι savatage και γυναικες απο τις κατηγοριες οπισθογλεντηδων. παω να διαβασω ολα τα ποστ να βαλω νικ σε μαυρες λιστες.
καυλωσα. παω να ακουσω δισκογραφια savatage. λεω να γραφτω στο φορουμ μονο για να πω την μαλακια μου για το συγκροτημα.
πειρατες
επισης πριμενω την νεα εκδοση του ντελιβερ ας αλλα ακομα...
Τα έφερε και τα δύο το No Remorse.
Δε προλαβαίνει τώρα...
Quote:
I will be unavailable, for the most part, on FB as I make preparations for my trip to Europe., so "please" don't take it personally if you do not hear from me. I have to make preparations especially for my wife (who is crippled and awaiting spine surgery), not to mention all of the other logistics involved in bringing Warlord to Germany and Greece. Honestly, the "timing" of all this has turned out all wrong . . . this is really the worst time for me to travel anywhere (and if I could turn back the clock I would never have made this decision due to personal circumstances); but when I set things in motion several months ago, I thought my wife's spine surgery would be done and over with. Her situation has turned out to be much more complicated than I thought - thus the whole trip is bittersweet (since I have to leave her in the care of nurses and family). Nevertheless, she is encouraging me to go and has been my greatest supporter in all this. Finally, to respond to a few people who I "unfriended" yesterday and still demand an "apology" from me. I am sincerely sorry for doing that, but there was a time yesterday when I was literally being attacked with venomous language, not only me, but my wife (people cursing her), my daughter, my cat?, my FB posts, my stories in the Warlord Fan Club, and everything about me (including my health, people even wishing curses upon me) . . . the only solution I had was to "stop" the incoming siege which, I admit, I brought upon myself. I lay "no blame" at your feet. The "blame" is all mine . . . I was speaking out of ignorance and many of you corrected me and properly put me in my place. If I "unfriended" you, I will gladly "friend" you again when I get some time -- but this week will be filled with preparing for this long trip. So, if I don't respond to you via FB, please understand that I am so busy right now in preparation that I cannot monitor the posts. *If it appears that I am "on" FB, that's just because my stranded computer is set that way even though I may be nowhere near it . . . again, my sincerest apologies to those who I "unfriended." Perhaps we can smoke a "peace pipe" and "friend" each other once again, if you are willing. All the best, Bill
εμετοςSpoiler
παρολες τις μαλακιες, στους σουηδους πειρατες το τορεντ ειναι μια χαρα.
more news:
http://www.facebook.com/groups/warlo...1343807512373/
κλαυσιγελος και αηδιαQuote:
Enough talk: Seeder 83.82.223.123 (Otenet ConnX user) Geolocation does wonders. I know who you are.
Είχα ένα συμμαθήτη Ντόκο στο Λύκειο, για μπάτσες, και αυτός και όλη η οικογένεια τους, ήταν και πολλοί, πολύτεκνοι...
παω να κανω ποπ κορν..
ολοι μορουν να το βρουν στον πειρατικο ορμο
Για τον δίσκο θα πούμε;