http://www.youtube.com/watch?v=d_Q8LRxylJU
Printable View
το κανω σπλιτ το τοπικ, δε θα μας ζαλιζει τ αρχιδια παντου.
να μην απαντατε μαλακες τοτε οπως μου'πε κι η ενιθαρμον "να μην απανταγα"
http://www.youtube.com/watch?v=w7f1Ptd9GEM
Σπλιτ το τοπικ, και γενικα σπλιτ ολα τα τοπικ που θα τα γαμαει.
Και προσπαθηστε να μην απαντατε οντως.
πρεπει να φυγω, οταν γυρισω (η αν μπει κανας με δικαιωματα νωριτερα) ριχτε τα ολα στο Παγκρατιο τοπικ, δε προλαβαινω να κανω μερτζ.
Spoiler
Σε βολευει τωρα τρισιχαμα που γινε αντμιν ο αλλος ο κομπλεξικος να σου κανει πλατες να κανεις οτι θες, λες και δεν εκανες μεχρι τωρα κομπλεξικε ορκοθήρα :moutza: + :moutza: :moutza:
θα δεινοπαθησεις
ακομα και μετα το μπαν θα σε καταδιωξουμε και θα σε βαραμε τα κουδουνια, και θα χεζουμε στο πατακι σου
το EAR θα γινει ο χειροτερος εφιαλτης σου
Δε μπορεις Ραδιενεργεια να μη σπαμμάρεις, α χα καλο ε
Ένα μπαν να ηρεμήσει λέμε.
κι εσύ λοιπόν άτεγκτο ον
μόνο
στενοχώρια
αυτό που παίζει...
Spoiler
εγώ μόνο ομόνοια μεταξύ του er επιτέλους βλέπω ρε παιδιά
σταυρούλα ποστάρει = όλοι μούζα
οποιοσδήποτε πέρα από σταυρούλα ποστάρει = όλοι πινκ (-1)
ασ'τα κατά διαβόλου πάμε
Spoiler
To πιο θλιβερό σε όλα αυτά τα τοπικς παραμένουν οι διάφοροι Lyse, Mimin κλπ που δε χάνουν ευκαιρία να ποστάρουν οτιδήποτε σε φάση "ψόφα", "αυτοκτόνα", "πιες φάρμακα" κλπ.
Στην τελική αφού είστε οι μόνοι που ασχολείστε σα νευρωτικοί μαζί της, πάρτε την, πάρτε και τον cyber-γαμιά, πάρτε και όποιον γουστάρει αυτό το καριολίκι (sic) και πηγαίντε σε αυτό το ψυχιατρείο του soulseek απο όπου και ήρθατε.
Να μια λύση.
Σταυρουλα αν δεν με απατουν τα ματια μου , εσυ το αρχισες το θρεντ και δεν καταλαβαινω γιατι να σε βριζεις αφου μπορουμε να σε βρισουμε και μεις.
stop the press! ο lyse ειναι cyberian? σαμποτεκας? ποιος?
_εεκ_
πωωωωω αυτο ειναι στην κυριολεξια mindfuck
Καλώστον
γελαω ρε πουστηδες
καταληψη κανονικη
ikonoklast η άλλη λύση είναι τα eugenics.Πούλους από το thread της φιλενάδας σου και whiteknighting στο τσάτ που την έχεις και ignore.
Δε ξέρω αν έχει και τί γενικά έχει αναφερθεί γιατί δεν έχω παρακολουθήσει το θρεντ και τα τελευταία ποστς φαίνονται οφφ τόπικ...τεσπά...ον τόπικ λοιπόν...
Η πολυμετοχικότητα στο παγκράτιο εκείνη την εποχή είχε αρκετά κοινά με αυτή του ποδοσφαίρου πριν λίγα χρόνια. Τα χρόνια πριν το 460 ο Θεαγένης της Θάσου είχε θέσει νέα όρια στο άθλημα σαρώνοντας τίτλους και μετάλλια και αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο πολύ κόσμο να ασχοληθεί με αυτό. Φυσικά μέσα σε αυτούς ήταν και παράγοντες που ουδεμία σχέση είχαν απλά μυρίστηκαν χρήμα και μπήκαν.
Το 460 όμως ήταν η αρχή του Πελοποννησιακού πολέμου, τότε που οι Αθηνέζοι χτίσαν το τοίχος στα Μέγαρα ε και οι Σπαρτιάτες και λοιποί σύμμαχοι τους δε το είδαν με πολύ κάλο μάτι. Οπότε για πια πολυμετοχικότητα μιλάμε το 460; Σκατά, τα κοάλα γαμήθηκαν από τον πόλεμο που ξέσπασε και ότι είχε ξεκινήσει λίγα χρόνια πριν με τις επιτυχίες του Θεαγένη έλαβε ένα σεμνό τέλος. Μέχρι φυσικά ο Αλέξανδρος να μεταφέρει το άθλημα στα βάθη της Ασίας και εκεί να εξελιχτούν τελείως διαφορετικά τα πράγματα.
Δε ξέρω τί είχε ο θρεντ στάρτερ στο μυαλό του με την επιλογή ημερομηνίας αλλά λόγω των συνθηκών του πολέμου εγώ την βλέπω πολύ άκυρη.