http://www.threadbombing.com/data/me...jwWeo1_250.jpg
Printable View
επί λέξει. Και θα το έκανα αυτό αν με επηρέαζες έστω και λίγο εκτός του φόρουμ. Αλλά γενικά επείδη είσαι ενα νικ, με αβαταρ μια γάτα και τριγωνάκια, μπα έχω καλύτερα πράματα να κάνω.
Γενικά όπως προείπα, προτιμώ τον καφέ μου χωρίς ζάχαρη, την πόλη μου χωρίς φασίστες και το er μου χωρίς φαιρστορμς. Αλλά επειδή δεν γίνεται να τα 'χουμε όλα σ'αυτόν τον κόσμο, θα αντέξω τα τριγωνάκια σου. Εσύ θα αντέξεις το οτι σε σιχαίνεται το 98% που συμβιώνεις διαδικτυακά μαζί του;
ΚΟΤΑ. Βγαλε το θανατακι σου πισω απο μια οθονη, μπορεις.
αυτό το thread με διασκεδάζει,μέρες τώρα
βασικα με αυτο το θρεντ το φορουμ αγγιζει τον πατο.
Ένα καλό που έκανε ο φιρεστορμ και τούτο το θρεντ επίσης είναι ότι έδωσε την ευκαιρία σε άλλους "οχετούς" του φόρουμ να βγουν στη φόρα και να γράψουν "όμορφα" πράγματα. Πάτος-ξεπάτος δεν ήρθε δα και το τέλος του κόσμου...
Ας χαλαρώσουν και οι μεν και οι δε και ας πάρει το δρόμο του το πράμα, με λίγα λόγια βρείτε όλοι για λίγες μέρες κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε.
Όσοι πάτε να τα βάλετε με τον φίρεστορμ τα θέλει ο κώλος σας.... αφού βλέπετε δεν βγαίνει άκρη...
Οι μοντς κάντε τη δουλειά σας και οι χρήστες σταματήστε να είστε φλώροι, μυγιάγγιχτοι και κατινίτσες.
λοιπον, εμενα δεν με νοιαζουν οι κανονες του φορουμ, τα σπαμ, τα ιγκνορ, η ποιοτητα κτλ.
ενα κωλοσκυλο ομως, ενα ξερασμα σαν τον φαϊερστορμ που γραφει το παρακατω
θελει εκτελεση επι τοπου. οχι απλα μπαν, και χλεπες απο οποιον τον πετυχαινει θελει. και απορω που το συζητατε. εχει ακουστει η καθε μαλακια εδω μεσα. ψοφο ρε στον γαμιολη. "ελα μωρε, κατα βαθος ειναι καλο παιδακι" κατα τ' αλλα. ηλιθιοι.Quote:
17:05 <Firestorm> το πολωνικο μουνι που σε πεταγε
17:05 <Firestorm> βρωμιαρα
Αλήθεια, μούτζωσα κατά λάθος!
γελαω με μπηλιω. καλκι μην εισαι ηλιθιος, δε ξεκινησα εγω τα μπινελικια. ποσταρε ολοκληρο το διαλογο να δουμε ποσο μελι σταζει το στομα της!
Η ΜΠΗΛΙΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!!!
φαϊερστορμ αγορακι μου, πρωτον και τον μισο εγκεφαλο να μου επαιρναν, δεν θα ειχες τα φοντα να με πεις εσυ ηλιθιο. δευτερον, δεν ειναι το βρισιδι και το μπινελικι γενικα που με πειραζουν, ειναι τα συγκεκριμενα που γραφεις που με κανουν να ανακατευομαι.
χλεπες μεχρι να στρωσεις.
με την αναφορα στην εθνικοτητα του μουνιου ανατιναχτηκες ή ετσι γενικα?
ε, ο συνδυασμος εθνικοτητας, μουνιου και πανω απ'ολα η βρισια βρωμιαρα - που θελω να ξεκοιλιασω οποιο σιχαμα την εχει χρησιμοποιησει ποτε - ειναι ιδανικος πιλοτος για αποφασεις.
Καλκι,
πες μου ότι γάμησες γκομενα και δεν της είπες "πάρτα μωρή βρωμιάρα".
Καλκι ακομα να ποσταρεις ολη τη συζητηση να δουμε πως με βαφτιζε; Α οχι, θα χασεις το δικιο σου. Σα την ιδια που ποσταρε μονο τις βρισιες μου. Το ξαναπα, δεν αρχισα εγω τη κοντρα και τα μπινελικια. Απο κει και περα, θιχτηκε η φιλη σου και βγηκες να την υποστηριξεις, εγω δε σου φταιω σε τιποτα.
Τελοσπαντων, οσο ασχολουμαι εγω δε βρισκω το δικιο μου επειδη 'ειμαι ο φαηρστορμ'. Δε πεφτω σε αλλες παγιδες και περιμενω να τελειωσει το πολλ.
e τon etoile Σώτο μου.
ποσταρε την εσυ ρε μαλακισμενο. θα μας το παιξεις και αδικημενος κιολας. εγω απ'αυτο το ποστ εκανα κουοουτ
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1150387
καποτες γαμαγαγα μια που η ιδια ηθελε να την λεω ετσι ( αν και μοσχοβολουσε )
το ''μουνι'' γιατι ειναι κακο?
τεσπα κουρασε το ολο θεμα
το σωστο και το πρεπων ειναι ο φιρεστρομς να κανει παιδακια με την ντραμσιξ και να τα βαφτισουν με τα ιερογλυφικα του φιρεστρομς κλπ
πανκη οχι, δεν ειπα ποτε μου "παρ'τα μωρη βρωμιαρα" αν το εχεις τοση απορια
Επίσης, Σώτε έχει πάει δέκα η ώρα και ποστάρεις στο θρεντ του Firestorm. Με το σεξιον θα ασχοληθείς καθόλου; :chinchilla::santa:
Προφανως σε ολους αλλα μουτζωνουν οι ΧΕΗΤΕΡΖ, κοινως οι οχετοι που ποσταρουν ολα αυτα τα σιχαματα. Εξου και ολα τα 5/15 που τρωω. Και το rating ειναι ανωνυμο, οποτε...
επισης ΠΑΟΚ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
ενώ τα επώνυμα ποστ σε δοξάζουν.
παιδιά με κάποιο τρόπο ο Phantom Duck βρήκε το τηλέφωνο του σπιτιού μου και είπε στη μάνα μου επι λέξει "πείτε του γιου σας ότι είμαι ο Τάσος και άμα ξαναγράψει στο φόρουμ θα τον σκοτώσω". απλά το αφήνω ως τροφή για συζήτηση.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ.
Μάλλον εσύ έπεσες στη παγίδα μου τώρα! ;)
ΠΑΟΚ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ
έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Amnesiac βάζει/βγάζει ψήφους μόνος του για να ειναι συνεχώς στον πόντο το θέμα.
κάποτε καιγώ είμουν attention whore σαν τον firestorm, but then I took an arrow in the knee...
Η ψηφος του Me, Myself And I δεν πρεπει να μετρησει τριπλη?
παρακαλώ το πολλ να μείνει ως έχει με τα τέσσερα 50αρια (50+50 ψήφοι κ 50% + 50%), γιατι απο τη στιγμή που το είδα κ το δω μετα χαλασμένο θα μου δημιουργηθεί ψυχολογικό.
εντιτ: στη περίπτωση ισοβαθμίας τι γίνεται; πάει στα πέναλντι;
den ante3a... :P
Ε όχι, το καινούριο του Matt Elliott δεν είναι πιο θεϊκό από Howling songs και Drinking Songs ξέρω 'γω. Παραληρείτε.
βριζετε φαιερστορμ αλλα ολοι κρυφογουσταρατε τσονο. και τωρα οι μοντς τι θελουν να τους κανουμε τη ζωη ευκολη? εσεις ειστε μοντς παρτε την αποφαση εντ σαφερ τηε κονσικουενσις. τι το περνατε στο κοινο. στα υπολοιπα μπαν ειχε πολ?
γιαυτο να μεινει. και αν συνεχισει μαλακιες να του σπασετε τα δαχτυλα
Δε το έφτιαξα εγώ, αλλά ο δημιουργός του θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του
Spoiler