τελειωσα 3 σεζον , νταξει πολλες ακυροτητες , βαρετα side stories , ανουσιες υπερβολες , αλλα κυλησε καλα , ειχε ενδιαφερον μετα το δευτερο επεισοδιο , Αλλα τι 4η σεζον βρε αδερφε ; ..
Printable View
τελειωσα 3 σεζον , νταξει πολλες ακυροτητες , βαρετα side stories , ανουσιες υπερβολες , αλλα κυλησε καλα , ειχε ενδιαφερον μετα το δευτερο επεισοδιο , Αλλα τι 4η σεζον βρε αδερφε ; ..
Ήταν πολύ οκ τέλος για σειρά. Τώρα θα προκαλέσουν την τύχη τους.
To'δα κι αυτό. Περίμενα κάποια ηλίθια αμερικάνικη προπαγάνδα κατά των κακών τρομοκρατών, αλλά τελικά ήταν πολύ ωραία δοσμένες και οι δυο πλευρές.
Τις είδα μαζί, οπότε δε μπορώ να πολυξεχωρίσω σεζον, μ'άρεσαν όλες. Το πρώτο μισό της τρίτης ήταν κουραστικό, μέχρι να φανεί η μεγαλύτερη εικόνα, οπότε και γάμησε. Τα τελευταία 6 επεισόδια τα είδα μαζεμένα, και δεν ξέρω τι λέτε, αλλά με είχε φάει η αγωνία, και τελικά στενοχωρήθηκα πολύ με το τέλος =( . Αυτό που με ξενέρωσε επίσης ήταν η συμπεριφορά της κάρυ μετά τον θάνατο του μπροντυ, σα να μην τρεχει τίποτα. Θα προτιμούσα να τη δω να χάνει το παιδί από στρεςς, να διαλύεται ψυχολογικά, να την κλείνουν σ'ένα ψυχιατρείο και να λήγει εκεί η σειρά. Θα έκανε ωραία αντίθεση με τα πρωτοσέλιδα για ειρηνικές συζητήσεις με το ιραν.
Hmm.. egw exw na pw leave Iran the fuck alone. Oso kai na mh 8elw exw thn ais8hsh oti autes oi seires apla proetoimazoun ton amerikaniko lao gia ton eperxomeno polemo me to Iran, h genika prospa8oun na ekmetaleutoun thn Islamophobia ths teleutaias dekaetias. Kai genika se opoia seira blepw kalo Israel kai kakoi arabes kai mousoulmanoi tromokrates kanw ena mikro emeto apo mesa mou.
Kalh htan mwre h seira alla poly euais8hto subject matter, opws kai na to xeirizontousan (ypopsh oti to source material htan Israilitikh seira..) pali propagande 8a htan.
O Lewis pantws einai foberos h8opoios asyzititi.
η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλίο Ισραηλινού .
btw http://insidetv.ew.com/2014/07/11/ho...son-4-secrets/
εμένα με έπεισε, σε ΚΑΘΕ σεζόν έλεγα "ρε μουνιά δε γίνεται να το συνεχίσετε, αφού έκλεισε ωραία" και τελικά γούσταρα. αν είναι ολικό reboot και το κάνουν καλά, τους εμπιστεύομαι (αν ρίξει κανέναν και ο quinn ακόμα καλύτερα).
Hm? Se auto einai basismenh http://en.wikipedia.org/wiki/Prisone...28TV_series%29
Η συνέντευξη εξηγεί διάφορες απορίες για τα βίντεο πιο κάτω...(άρα,αυτό το λέμε σπόιλερ :-D ;)
Στην Ιστανμπούλ δεν την έστειλαν την κυρά;
Πάντως με τον πράκτορα Κουίν και το πιθανό ρομάντσο,πολύ το σκέφτονται ναούμε.
Ο Σαούλ πάλι με ποιον τρόπο επιστρατεύεται;άιντε να δούμε
Αφησα επιτηδες τριτη σεζον να τη δω μαζεμενη και την ειδα τωρα το καλοκαιρακι, και μαλιστα στην Ελλαδα.
Εκπληκτικα καλη η τριτη σεζον με οσα δεδομενα ειχαν μαζευτει στις δυο πρωτες. Δεν καταλαβαινω τι ακριβως βρηκατε τοσο στραβο στα πρωτα 3 επεισοδια του τριτου κυκλου, εμενα μου φανηκε να κυλησε μια χαρα ολη η σεζον, με το απαραιτητο χτισιμο καταστασεων στα πρωτα επεισοδια, και τον χαμο ποθτανα ολα στα τελευταια. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει το αξιωμα πως ο Μπροντι πρεπει να ειναι ζωντανος για να υπαρχει σειρα. Και σε αλλες σειρες εχουν πεθανει βασικοι πρωταγωνιστες, και μια χαρα συνεχισαν. Εγω ειμαι αισιοδοξος παντως, καθως τρια χρονια τωρα το επιπεδο σκηνοθεσιας, σεναριου και ηθοποιιας ειναι υψιστο.
ειχαμε πρεμιερα σημερα με διπλο επεισοδιο.
ωραιο ξεκινημα.
και μπράβο σας,δεν θα πάρουμε
Πολή καλή η σειρά αν δεν είχε και το αντι-ισλάμ feeling θα ήταν κάπως καλύτερα
https://www.facebook.com/11624296841...type=1&theater
παει καλα η σεζον , ξεκιναμε αφοβα?
μεγάλη κουβέντα το άφοβα, το πρώτο δεν ήταν απαίσιο αλλά δεν αρκεί
Το πρώτο επεισόδιο για την ακρίβεια ήταν φοβερό. Προσοχή, αναφέρομαι στο 01, το 02 ήταν ολίγο βαρετό, αλλά κλασικό Homeland, build για τα καλά που ξεκινάν συνήθως μετά το 07.
αν και δεν το ειδα με καλο ματι που δεν το τελειωσαν περσι, ειναι πολυ καλη η σεζον μεχρι τωρα
πολύ καλό ξεκίνημα αν και στις προηγούμενες όλα τα λεφτά ήταν ο Brondy....το φοβόμουν φέτος...αλλά επικεντρώνει σε άλλους χαρακτήρες και το καταφέρνει μέχρι στιγμής.αντέ να δούμε...."φονιάδες των λαών Αμερικανοί"
Λοιπόν μετά και από το σημερινό μπορώ να πω πως το πηγαίνουν μια χαρά. Οι τύποι δείχνουν πως δεν χρειάζονται Μπρόντις για να κάνουν spy games και μπορούν να γράψουν και άλλες καλές seasons αν γουστάρουν.
ε ναι, ούτως ή άλλως σε κάθε σεζόν είχε άλλο focus το σενάριο, απλά είχε τους ίδιους χαρακτήρες. κι εδώ δλδ μόνο ο saul και ο quinn έχω περιέργεια να δω τι θα κάνουν, η άλλη κάνει την ίδια ιστορία για 34η φορά. φέρτε τπτ black ops ρε γαμώτο.
Αυτο το Homeland δεν ειναι remake Ισραηλινου προπαγανδιστικου σηριαλ αναμασημενο για το lowest common denominator της USA
τι βλεπετε ρε μαλακες
παιζει να ειναι στα top-5 καλυτερα επεισοδια της σειρας το χτεσινο
genika, ta paei aprosdokita kala ws twra. poly dynato to teleftaio.
Spoiler
5 επεισόδια σερί πήγαν, δεν πήρα χαμπάρι. Δεν περίμενα να γαμάει τόσο μετά την τόσο δραστική αλλαγή στο καστ. Φράφο.
Το είχα υποψιαστεί κι επαληθεύομαι ως τώρα. Η σειρά χωρίς τον Brody έχει απογειωθεί κυρίως γιατί απαγκιστρώθηκε από την πάνε-έλα ροματζάδα η οποία την αποπροσανατόλιζε από ένα καθαρό spy gaming θέμα. Ως τώρα καλύτερη σεζόν όλων η φετινή, μακάρι να συνεχίσει γαμιώντας.
Εσύ κατάλαβες ότι γύρισε στο χειρότερο ατού (τον Brody) και όχι ότι ίσα-ίσα τον ξέκοψε για τα καλά? Γιατί, το δεύτερο συνέβη αδερφέ.
Και το 6ο γάμησε κι αυτό. Όπως και όλη η σεζόν. Η οποία δεν έχει ρομάτζα (ή τουλάχιστον αληθινά), μόνο spying και mind games. Το homeland που θέλω δηλαδή.
Το χειρότερο ατου της σειράς είναι η ψυχολογική διαταραχή της Carrie (όχι ο Brody), και δυστυχώς κάθε σεζόν θα είναι και καλά twist τουλάχιστον μια φορά. Δεν είναι κουραστικό πια 4 χρόνια τα ίδια Παντελή μου?
Χαζοί διάλογοι I love you, χαζά παράπονα Quinn (ο οποίος στο παρελθόν γαμούσε και φέτος έγινε ότιναναι. Καλά ξεκίνησαν με το PTSD αλλα τώρα όλα καλά αυτός απλά χαζογκομενιάρης).
τι μουτσουναρα ειναι ο τυπας που παιζει τον κακο ε ? πω
O Quinn από υπεργαμάτος υπερκίλερ κατάσκοπος κατέληξε ένα έρμαιο του έρωτος για την διπολική υπερπρακτοράρα και κλαψομούνης ευαισθητούλης.. Απαιτώ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του να την πάρει από κώλο μόνο και να γαμήσει όλους τους κακούς.-
Αγαπάει ρε ο άθρωπας, τον έπιασαν τα υπαρξιακά του μετά που σκότωσε το παιδάκι και θέλει να την πάρει και να ζήσουν σε φάρμα, δε σας έχει συμβεί ποτέ αυτό;
Μωρέ ναι αλλά αν είχα τη φάτσα του Quinn μάλλον θα ήθελα να γαμάω από κώλο μόνο και να σκοτώνω Jihads..
εμένα, το βασικό μου πρόβλημα με το homeland είναι πως δεν μπορώ να αποφασίσω με ποιών μεριά να είμαι.
ουσιαστικα σου δειχνει ποσο για τον πεο ειναι και οι μεν και οι δε .
Spoiler
Saul παλικάρι ρε.
Μια χαρά το πάνε, δεν περίμενα τόσο καλά στον 4ο κύκλο. Το ξαναείπα, ναι.