Αντιπαθέστατος. Φόλα Μέγκιερι είμαστε.
Printable View
Αντιπαθέστατος. Φόλα Μέγκιερι είμαστε.
ισχύει, δεν είναι δηλωμένος και στο τσλ ο δασκαλάκης.
υπάρχει ένας άνθρωπος που να στηρίζει αδαμίδη; οποιοσδήποτε, προπονητής, οπαδός, η μανούλα του, κάποιος;
σηκώσανε λέει πανό στο οφη-εργοτέλης "τα κορμιά και τα μαχαίρια", αδιανόητο.
den ton pianate re pst..
http://www.fcpaok.gr/images/stories/...skaki%2015.jpg
στο ημίχρονο είπε κάνα τραγούδι τουλάχιστον ή μόνο με τη μάνα του Τσιρίλο τη βγάλατε;
προφανως ειναι απ το συνδεσμο Σπαρτης το παιδι.
ή απλώς θέλει το μπερτάκι το παιδί
Σε περίπτωση που τελικά ο Αστέρας πέσει και δεν αντικατασταθεί, όλες οι ομάδες θα κερδίζουν στα χαρτιά τα παιχνίδια με τον Αστέρα με 3-0, όλες εκτός του ΟΣΦΠ που θα το κερδίσει 3-1.
ο χαρος δεν ειναι αυτος? (και ο my_troubled_mind διπλα του :p)
αν τον διωξει απο οδηγο ο πικουλας
θα φτιαξει συγκροτημα με τον foris
Τέλος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον "Γαύρο" μίλησε για διαιτησία, υπογραμμίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, κατάφερα να την κερδίσουν και να την ξεπεράσουν.
.
Ε καλά, πάνω στη χαρά θα πει και καμιά μαλακία ρε παιδί μου.
δεν ξερω αν εννοει το "ο ολυμπιακος ειναι πολυ καλυτερος απο καθε ομαδα στο πρωταθλημα μακραν?" και η απαντηση ηταν... αν ειναι τοσο καλος ας το δειξει στο τσαμπιονς λιγκ.
http://www.novasports.gr/MediaGaller...afileid=205959
στο 21:21
"Λέγεται στην ποδοσφαιρική Ελλάδα ότι ο Ολυμπιακός είμαι μία και δύο κλάσεις καλύτερος από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες και ειδικά σε αυτό το γήπεδο είναι άτρωτος, εσείς συμφωνείτε με αυτή την άποψη;"
"αν είναι τόσο δυνατή ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο λέτε να το δείξει στο champions league", τι λες ρε Μπολονι :-?
δεν είπε να το σηκώσει ρε θείο... να το δείξει είπε :P
να δείξει στο τσάμπιονς λιγκ ότι είναι μια κλάση ανώτερος από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; μήπως πρέπει οι άλλες ομάδες να δείξουν στο πρωτάθλημα ότι δεν είναι δυο κλάσεις κατώτερες του γάβρου;
(και την Τρίτη με την Άρσεναλ δεν τα πήγε άσχημα ε)
Κατ'αρχάς η ερώτηση ήταν ΓΤΠ...
Η απάντηση ήταν τέτοια ώστε να την πει στους γαύροι για τις ευρωπαϊκές τους πορείες θαρρώ. Σύμφωνα με το γεγονός ότι σαν πρωταθλητής (και όντας 2 κλάσεις ανώτερος) δεν έχει αντίστοιχες επιτυχίες όταν άλλες ομάδες (2 κλάσεις κατώτερες) πάνε συγκριτικά το ίδιο καλά με αυτόν στην Ευρώπη.
Τέλος πάντων εγώ απλά το πόσταρα για να πω πόσο γκασμάς ήταν ο δημοσιόγραφος που έκανε την ερώτηση, τίποτα παραπάνω...
ναι ρε παιδί μου, το κατάλαβα αυτό, αλλά δεν είναι και λίγο καφενείο; να σου τη λέει ο άλλος για το πρωτάθλημα και εσύ να του λες "ναι, αν είσαι τόσο καλός δείξ'το στο τσαμπιονς λιγκ", λες και στο τσαμπιονς λιγκ εμείς έχουμε κάνει τρελές πορείες. θα μπορούσε να βρει κάτι πιο έξυπνο να πει imo για να απαντήσει στην ηλίθια ερώτηση.
ναι, αλλά αυτές οι ομάδες που είναι 2 κλάσεις κατώτερες δεν παίζουν στο τσουλου, τεσπα, κόλλησα εγώ τώρα, αγνόησέ με :razz:Quote:
Σύμφωνα με το γεγονός ότι σαν πρωταθλητής (όντας 2 κλάσεις ανώτερος) δεν έχει αντίστοιχες επιτυχίες όταν άλλες ομάδες (2 κλάσεις κατώτερες) πάνε συγκριτικά το ίδιο καλά με αυτόν στην Ευρώπη.
ΠΑΟΚ εισαι
σκασμος διορισμενε.
εμενα δηλωσε οτι θα με μουτζωνει και με 6ο ακκαουντ.
έφυγε ο τσαρλατάνος, μένει να φύγει και ο πουτάνας γιος με τον χοντρό , και ίσα που προλαβαίνω και το ντέρμπι :)
Αλεξόπουλος λέει για βοηθός του Πάτερ Νικόλαου, και επιστροφή στην πρώτη ομάδα Ρίκα, Αργυρίου ....για να δουμε
lol exeis agwnia? dld ti mporei na ginei :P
να φύγουν τα σαπάκια που μας γέμισε ο ένας παπάρας και σιγοντάρισε ο άλλος
ti na diwksoun.. na feroun prepei kanena pou katalabainei
Γαυράκια ήρθε ο Πάτερ στην ομάδα και έχετε βαρεθεί να μετράτε απουσίες
ΜΕΤΑΝΟΗΤΕ
Steve Beleck Leo
kioli nyxta klaiw
Spoiler