Λητς στη Γαλατσίου κατα τις 18:30 με τσάντα στην πλάτη;
Printable View
Λητς στη Γαλατσίου κατα τις 18:30 με τσάντα στην πλάτη;
Σε είδα σήμερα το μεσημέρι στη Μπενάκη, στο ύψος της Πλατείας. Με προσπέρασες αδιάφορα φορώντας αυτό το duckface που τόσο σε χαρακτηρίζει. Ήθελα απεγνωσμένα να σου δωρίσω αυτή τη ροχάλα που χρόνια φυλάω για σένα αλλά χάθηκες πριν προλάβω να αντιδράσω.
Spoiler
σε είδα χθες το βράδυ στα εξάρχεια.
ακόμα δεν θυμάμαι ποιο νικνειμ χρησιμοποιείς.
Πρωινός καφες στην πλατεία της κομοτηνής και με κόπο ρουφάω γουλιές λύτρωσης μπας και καταφέρω να ξυπνήσω/απαλλαγώ από τα χθεσινά ξύδια. Ήσουν το τελευταίο άτομο που περίμενα να δω, να πω την αλήθεια. Πρώτα σε είδαν οι υπόλοιποι να πλησιάζεις σιγά-σιγά, καθώς σου είχα γυρισμένη πλάτη. Γυρίζω και σε αντικρύζω. Ήσουν με παρέα, αλλά και πάλι κατάφερνες να είσαι στο επίκεντρο. Συνέχιζες να πλησιάζεις, νόμισα πως μας είδες και ερχόσουν προς τα εμας. Οταν ήσουν σε απόσταση πια πολύ κοντινή, σε φωνάζω, με κοιτάς και μου χαρίζεις ένα ανεπαίσθητο μειδίαμα.
Spoiler
Ματ σε μούτζωσα καταλαθος να ξες
.
Δεν πειράζει, αντέχω :cry:
ειδα τον πιτσφορκ στο μετρο , λογικα πηγαινε γηπεδο .
Σε είδα... Με κοίταξες με λίγο άγχος, αλλά σε δικαιολογώ. Το βλέμμα σου είχε μια αβεβαιότητα, γιατί δεν ήμουν μόνος. Ζήτησες ένα εισιτήριο. Εκεί ξεθάρεψες λίγο. Κούνησες ανέμελλα το 50ευρο σου και είπες, "σόρρυ ψηλέ, δεν έχω κάτι άλλο".
Δεν σε χάλασαν τα μονόλεπτα που θα παίρνατε για ρέστα με το φιλαράκι σου
Spoiler
Παραποιείς, δεν ζήτησα εγώ το εισιτήριο με το πενηντάρικο, το φιλαράκι το έκανε!
Με κοιταξες επιμονα, μπορει για να με φοβησεις , ποιος να ξερει ?!.Σε κοιταξα σε φαση '' Ποιος στην πουτσα εισαι συ μωρη κωλομπα ? ''Αξαφνα μου ρθαν οι στιχοι απο το αριστουργημα σου '' Μοναχικος καβαλαρης κατω απ' τη δυση , ροκσταρ , πλειερ , εισιντισι... ''.Ησουνα γαματος ομολογουμενως , ειχες τατουζ , κουλ μαλλι και στυλ σε γαμαω αμα θελω.Τυφλα να χε ο ολντ ντερτι μπασταρδ απο το gansta-λικι.Eισαι οτι καλυτερο. αι λοβ γιου ΣΝΙΚ.
https://www.youtube.com/watch?v=14c5Qlk6yx4
δεν ήμουν εγώ.
Spoiler
Πανεπιστημίου 4 παρά σήμερα το μεσημέρι.στο ύψος μέτρο.Περιμενες λεωφορείο, φοραγες μαύρη μπλούζα μαυρο σύνολο. Ειδα τα σκουλαρίκια σου κ σε αναγνώρισα. Είσαι εσύ κ.Μαριαννα ή μάλλον εσύ , ?
not creepy at all
O kalos user ap ta prwta post fainetai:lick:
εγώ περισσότερο θέλω να μάθω ποιος είναι μετά το "ή ," αν δεν είναι η κυρία Μαριάννα μας δηλαδή.
ο λόγος όπως είπα κ κολλησα ήταν ότι δεν την ξέρω κ δεν ήμουν 100% σίγουρος(ετρεχα κιόλας να προλαβω λεωφ) .οσο για το ντύσιμο μου ,,ok ,,,δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου ,,,αλλά ή δουλειά το επιβάλλει,,,,,, θα είχε πλάκα πάντως που δεν Μίλησα ,τέλος παντων ,,,, μαλακία στιγμή.
φάντομ ντακ χτες στο σπιρτόκουτο, με βοήθησε και να παραγγείλω στον πορν
Βρε νεκροθάφτη! Εγώ είδα Man Who Sold the World και Janet Weiss πριν κάτι μήνες στο Μπρίστολ :P
Καθόσουν μπαλκόνι στην παραλία την περασμένη Κυριακή, μαγαζί δε πρόλαβα να συγκρατήσω. Να με συμπαθάς που δε φώναξα, ήμουν περαστικός με αμάξι.
Πέρασες πριν ή μετά την μοτοπορεία; Κι εγώ σήμερα ανεβαίνοντας την Κούσκουρα με τη μηχανή ήθελα να φωνάξω "γαμιεται ο Μπάοκ και τα σομπρέρο" αλλά είχα τη γυναίκα μαζί, καταλαβαίνεις!
:pink:
Βλέπω καλά; είναι αυτός;
http://www.gazzetta.gr/sites/default...18-06/antt.jpg
αχαχαχχαχα ναι :pink:
Ο Αντετοκούμπο ο Θανάσης είναι αυτός;
ΕΠΟC
Σε είδα αρχικα, φευγαλέα, έξω από το Gagarin και κάτι σκιρτησε βαθιά στο υποσυνείδητο μου, αλλά πάνε πολλά χρόνια, κι έτσι δε μπόρεσα να εντοπίσω τι ακριβώς ήταν αυτό. Ήμουν και λίγο preoccupied με το βρώμικο του φίλου μου για να είμαι ειλικρινής.
Αργότερα σε ξαναείδα μέσα, και μια σκέψη άρχισε να παίρνει μορφή, με μπερδευε όμως η θαυμάσια, λαμπερη χαίτη σου. Αλλιώς σε θυμόμουν, κι έτσι δειλιασα να σε πλησιάσω και να σου μιλήσω. Τότε όμως ήρθε το φιλικό σκουντημα του ghoul στον ώμο μου, κι όταν γύρισα, ήρθε και η επιβεβαιωση. Ήσουν όντως ΕΣΥ!
Μιτς.. αχ Μιτς.. μετά βίας συγκράτησα τους καταρράχτες δακρύων που απειλούσαν να ξεχυθούν στη θέα σου. Πλήθωρα αναμνήσεων άρχισε να με κατακλύζει, και για λίγα λεπτά ξανανιωσα νέα και αθώα, όπως τότε που λογομαχουσαμε, κλαιγαμε και γελούσαμε μαζί, σε αυτήν εδώ την διαδικτυακή γωνιά του κόσμου.
Χάρηκα πολύ που σε είδα φίλε μου, και που είσαι καλά. Εις το επανιδείν!
Ps. Ελπίζω να πέρασες καλά στο λάιβ!
Ελα που 'στε.
αξιουαλλυ το απο πανω ηταν το 20001ο ποστ μου.
αρα αυτο το 20002 GR μου.
:touched: :touched: :touched: :touched: :touched: