faswnontousan?
Printable View
αμα σας πηγαν στο α.τ καλλιδρομιου , ειναι καλα παιδια ημουν εκει την προηγουμενη παρασκευη :p θα πω την ιστορια την πεμπτη.
αλλο αυτοφωρο ειναι αυτο φρικ
Ρόκαβλον έλα πίσω στο er!! Σε αγαπάμε!!
:facepalm:
Είχες φύγει
κι ας έχασα τα μισά γαμάτα πράγματα, αφού γλύτωσα τρελή καλά έκανα και έφυγα νωρίς...
οι pics που είναι?
το μοναδικο ατομο που γνωρισα ητανε ο ταξιτζης :touched:
πειτε ποιος ειναι ο λιτς?
παζουζου :pink:
εεε :oops:
ΠΟΘΤΑΝΑ ΟΛΑ:beerz:
pinks σε όλους τους φίλους που είδα χτες και βέβαια pinks σε Βurnin, Ra, Lethargica, Eni και Sluf που μείναμε μέχρι το τέλος :pink:
επ εντιτ κ το λιθαρτζικουλινι απειρα πινξξξξ!!!!!
Ξέχασα να αναφέρω την καλύτερη στιγμή της βραδιάς, η οποία ήταν φυσικά το crowdsurfing του χρήστη Rush υπό τους ήχους του έπους Crystalline Dream:touched::touched::touched:
Κωλόπαιδα. το χάσαμε αυτό. είχαν φροντίσει οι Νορβηγάρες να μας εξοντώσουν το προηγούμενο βράδυ οπότε δεν υπήρχε ελπίδα.
το 2013 εκεί όμως :P
φλωρος εδω, ξαπλωσα να δω φριντζ κατα τις 7, ξυπνησα τα ξημερωματα
κι εχασα τα παντα :(
bravo, gamhse to partaki. braxniasa kiolas. mallon to return of the warlord kai to symbolic ftaine, metaxy allwn...
Τον Gonzo εν τω μεταξυ, ακομη τον ψάχνω.
Impure?!? Δεν μιλατε ρε σεις..
Σε μια γωνια ειμασταν ολοι πιαστε εναν-εναν και συστηθειτε.
καλα τα λεει ο απο πανω!
ελαχιστες φορες μου συμβαινει αλλα δε θυμαμαι καμμια σειρα που παιχτηκαν κομματια.
μονο οτι καααποια στιγμη παιζονταν και γω ειμουν στη νιρβανα μου.
εγω κατα τις 7 το πρωι νομιζα οτι ακουω pazuzu τι μου λες τωρα κι εσυ
επισης, στιβαρα μπρατσα ο μπερνι (:pink:) με σήκωσε σα πουπουλο
ρε ο WBRB ρε :touched:
Μπράβο, έπος ήταν.. :D
Έπος είναι το ότι έχεις join date τον πρώτο μήνα του er και ότι το παραπάνω ήταν το 16ο ποστ σου :pink:
Πέρασα για λίγο, χάρηκα που είδα φίλους και γνωστούς από προ-ΕΡικές εποχές, και έφυγα στα γρήγορα. Χωρίς πολλές φανφάρες, αλλιώς θα έκανα χάι σκορ στις rl μούτζες. :P
PS: morphine, από περιέργεια, πες το τελικό σκορ.
απο τις μουτζες που θα ετρωγες;
μέχρι να φύγω είχε γίνει 2-1 με ωραίο γκολ από BELIEVE, αλλά οι αλκοολικοί που έμειναν πρέπει να άκουσαν κι άλλο manowar μετά. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες. Είμαστε ηθικοί νικητές.
εδιτ μόλις μου θύμισαν άλλα δύο που ακούστηκαν, άρα είμαστε γύρω στο 4-2 επιεικώς. Νίκησε για άλλη μια φορά ο καλύτερος
egw akousa 3 manowar osh wra hmou nre morphine
sas sunthlipsame
(an kai agapame kai savtage)
Ενας Garm με ασπρο μπλουζακι ποιος ηταν?? θεουλης!
o alaiah, αν δεν κανω τραγικο λαθος.
Να πω ότι κι εγώ ήξερα τον Λιτς από πριν, όχι χρόνια όμως, με έχετε.