Κρουξ κοφ'το δούλεμα, αφού εκεί ήσουν. Στο 8:35 φαίνεσαι, με τα sunglasses. 8)
Printable View
Κρουξ κοφ'το δούλεμα, αφού εκεί ήσουν. Στο 8:35 φαίνεσαι, με τα sunglasses. 8)
αυτός είναι όμορφος ρε γκόντζε
εντιτ
σήριουσλι. τι τζαμάρουν τα αγόρια ?
Καλή φάση το ριάλιτι. Να πω μόνο ότι από όλους εκεί, ο τεχνικότερος είναι μακράν ο Lang, το άτομο είναι περιπτωσάρα, απλά στο βίντεο έπαιξε στο 50%, αφού αυτό χρειαζόταν. Το κακό για την ωντισιόν είναι ότι έβγαλε πολύ το βάιμπ του κλινικά άψογου σεσιονά, ήθελε και λίγο μούρλα ροκ εν ρολ, να γράφει στον φακό η φάση. Αυτό που είχε ο Μαντζίνι και ο Μίννεμανν δηλαδή. Και οι δύο μια χαρά επιλογές είναι.
Όποιον και να πάρουν, δεν βλέπω πώς θα αλλάξει το τέλμα τους (όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ το τέλμα τέλος πάντων εδώ και πολλούς δίσκους), πάντως μου αρέσει το ριάλιτι πολύ, να δοκιμάζανε κι άλλους θα γούσταρα.
εγώ συνέχιζα να ελπίζω σε dailor πάντως που δεν είναι κλινικάριος και έχει την καλύτερη θητεία απόλους =/
Ρε σεις, τωρα που ειπε ο Λοκι για τον Dailor, σκεφτομουνα (και σκεφτοπουτσες φυσικα) οτι οι ντραμερς που τελικα σκασανε στην οντισιον ηταν αυτοι που κληθηκαν και ταυτοχρονα μπορουσαν να γινουν μελη των Theater...
Δηλαδη, το βρισκω σιγουρο να καλεσαν και αλλους ντραμερς που παιζουν ηδη σε μπαντες και απλα να πηραν απαντηση "δεν φευγω απο την τωρα μπαντα μου".
Θελω να πω, ειναι δυνατον να μην μιλησαν στον Sean Reinert? Τωρα γιατι ο Reinert μπορει να απαντησε "μπα θα κατσω με τον Masvidal να πινουμε τριπια και να εχουμε τους Cynic" ειναι θεωρητικα παντα, δικο του καπελο.
Ο Dailor επισης, δεν βλεπω για ποιο λογο θα ηθελε να παει στους Theater, η μπαντα του ειναι στο εμπορικο ζενιθ της και οι αλλοι δεινοσαυροι.
Επιπροσθετως, μη λεμε μαλακιουλες ο Μπραν μπορει να ειναι η ανθρωπομορφη οργη της φυσης, μπορει να ειναι αυθεντικος σαν την κολωνια Brut, μπορει κι εγω να τον θεωρω τυμπανιστικη καβλαρα αλλα απο τα αρκουδιλικια του Πορτνοϋ ουτε τα μισα δεν μπορει να παιξει. Τελεια και παυλα, τον λατρευουμε αλλα ειναι ...ακατεργαστο ταλεντο, αμα δει τις πατριτουρες που κραταγε στο ριαλιτι ο Μαντσινι θα σου πει τσιν-τσαν-τσονκ!
Σκεφτηκα γιατι να μην ειπανε του αλλουνου, του Richard Christy - και μην πειτε ειναι πολυ extreme, εδω ειπανε του Roddy...
Πιο πολυ κι απο την Στικουδη σε παραγωγη του Σειρηνακη θα ηθελα φυσικα να δω πισω απο το κιτ της οντισιον, εστω και για πλακα, τον (ε ναι, δεν μπορουσα να μην το πω!) τον Danny. Ναι ρε πουστη μου, τον Carey.
Πειτε κι αλλους που θα θελατε να δειτε.
Ελατε να αυνανιστουμε ολοι μαζι ομαδικως.
Nicholas Barker.
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι ρε φίλε για να καβλώνεις με τον danny carey πίσω από τα τύμπανα των theater; Μίλαμε για ντράμμερ που παίζει σε σοβαρή μπάντα (η οποία μπορεί να βρίσκεται στα τελειώματά της) και συ τον φαντάζεσαι σε μια μπάντα τελειωμένων δεινόσαυρων με καλλιτεχνική ταφόπλακα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ που πλέον αναλώνονται στο να γίνονται φουσκωτοι, καρναβάλια και διάφορα τέτοια. Μόνο ο Myung παίζει να είναι σοβαρός εκεί μέσα και γελάω που δεν μιλάει σε όλο το βίντεο και λέει κάτι αναγκαστικά στο τέλος.
Αυτο λεω ρε μαλακα (με αγαπη το μαλακα), δεν θα'χε γουστο να'σκαγε ο Θεαρας και πρωτη κουβεντα να τους πεταγε: "Παιδια, αμα τυχει και με θελετε για ντραμερ σας, κανα τραγουδι για εξωγηινους και χαλασμενα χαπια θα γραψουμε στον επομενο δισκο;" :touched:
Επίσης, λίγα με τα μπράτσα του Τζον.
Όπως γράφεται και στα σχόλία του youtube, εγώ θα γούσταρα full DVD με τις ωντισιόν. Όλο αυτο το σκηνικό, ξαναλέω, μου είναι τρομερά απολαυστικά ενδιαφέρον, πολύ πιο ενδιαφέρον από ότι η μπάντα εδώ και καιρό.
Σε αυτά τα πλαίσια και όχι στα πλαίσια τι ψάχνουν οι Θίατερ, θα ήθελα να δω την λατρεία μου, Gene Hoglan, όταν είχε καυλώσει με Steve Gadd, δηλαδή εποχή Individual και Symbolic. Δεν νομίζω να μπορούσε να δουλέψει αναγκαστικά με τις παρτιτούρες σαν ωδείο (δεν ξέρω κιόλας βέβαια) αλλά είναι σίγουρο ότι θα μπορούσε να παίξει τα του Portnoy άνετα και να βάλει και Χογκλανίλα, βαράει με ταυτότητα.
Ο Reinert επίσης θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στις ωντισιόν, σωστός, τεχνικά και καλλιτεχνικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ πολύ πιθανό να μην τον φωνάξανε γιατί μπορεί να μην τον ξέρουν. Να ξέρουν τους Cynic αλλά όχι τον ντράμερ τους φάση. Ή απλά να μην ήθελε ο ίδιος ή ό,τι. Πάντως ναι, έβλεπα και το δικό του chapter στο υποτιθέμενο DVD με χαρά και θέρμη.
Bobby Jarzombec. Τεράστιος ντράμερ τεχνικούρας, ροκ τρέλα με κορδέλα άμα λάχει και ποζεριλίκια με τις μπαγκέτες, ζεστό παίξιμο πολύ, έχει κάνει δίπλα στον χάλφορντ (πόιντ γιατί έτσι) και θα ήταν γαμώ και μια δικιά του περασά.
Ο Ντάνι θα ήταν ωραία να πήγαινε και να δοκίμαζε και να μην καθόταν μετά, καλά είναι εκεί που είναι. Αν διαλύονταν αύριο οι Τουλ, μια χαρά όμως. Μόνο καλό θα έκανε το σάικοζεν μίνιμαλ μαθηματικό στυλάκι στο προγκμέταλ γενικά.
Προφανής επιλογάρα, κοντά στο επίπεδο Λανγκ (κοντά, όχι εκεί, ο Λανγκ είναι ο καλύτερος ντράμερ του κόσμου - θα έλεγα στα 13 μου, αλλά αυτό), ο Gavin Harrison. Και αυτός είναι μια χαρούλα εκεί που είναι, οπότε λογικά θα ήταν unavailable, πάντως ταμάμ και η δική του περίπτωση και Τέρας είναι.
Τέλος, MIKKEY DEE. Με τα χίλια. Μεγάλος ντράμερ, με το χτύπημα να κόβει το καρπούζι στην μέση, γαμάτες ιδέες, χιτ στο DVD.
Ποιος τον γαμεί τον νέο δίσκο; Δεν κάνουν καμιά σεζόν με ωντισιόν καλύτερα να γουστάρουμε σκηνικά;
Mikkey Dee.
Λοκ στο φορουμ.
Spoiler
Γιατί δεν δίωχνουν Λαμπρι τώρα που είναι ευκαιρία?
Spoiler
Από τους ντραμμερς, με διαφορά καλύτερος Μινεμαν και δευτερος ο Μανγκινι
Spoiler
να παρουν τον jimmy bower να τους κανει τζανκια μπας και ψοφησουν
Ετσι για τη φαση. Αρκετα μεταλ και ρετρο φαση γενικως, αλλα γαμαει
ΘΕΟΣ για τη φωνη, δεν το συζητω. :touched:
Φαντάζομαι διάφορους που θα τους αρέσει, ένας τύπος είναι.
http://psudoku.bandcamp.com/
δεν το περιμενε κανεις!!!
o λαρς δεν ηταν ευκαιρος για οντισιον?
Εξαιρετικοί οι XJapan. Μπάντα με αφοσιωμένους οπαδούς 1000%. Περίπτωση Manilla Road κ.λπ. :dfinger:
Συγκινητικός ο Αχιλλέας ο Βραζιλιάνος. Η μόνη φορά που φάνηκε χαρούμενος ο Myung. Γέλασαν και τα μουστάκια του σε κάτι ΣΑΡΩΤΙΚΑ γυρίσματα. :grin: Ο άλλος ο Darkane τι διμποτάρα είχε, ρε σεις;! Φύσαγε! :dfinger:
Fix, πες μου κάτι άλλο: το τελευταίο Θίατερ μετράει; πόσταρε κανά κομμάτι. Όχι 15 λεπτά με φανφάρες. Κάτι σε φάση Panic Attack ξέρω 'γώ.
Επιλογικά, καλή επιλογή ο Mangini. Όχι άριστη, αλλά καλή.
Spoiler
DT and I have a great musical vibe. But DT also need a guy who fits the band as a person, like a casting. AND someone who's ready to fully commit! I really just went in and had fun:-) and it was great and we're already planning some future projects together. I wish though I had the chance to ok the footage. I wasn't prepared to end up in a reality show:-). Have fun and thanks again from the bottom of my heart.Marco
Δίκιο έχει ε.
Epic fail choice. Βασικά λέγοντας όχι σε έναν drummer σαν τον Minemann, ο οποίος δεν υπάρχει γενικά, και διαλέγοντας τον ποζεράκο οι DT φανερώνουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα αποφυγής της συνέχισης της πλαστικούρας.
Εισαι βλακας και ασχετος ε? Ο Mangini ειναι τεραστιος drummer και εχετε γραψει ενα καρο μαλακιες εδω μεσα επειδη ηταν λιγο γκει ο τυπος και χαρουμενος. Κι ο Minnemann εννοειται γαμουσε, αυτοι οι δυο ξεχωρισαν μακραν. O Donati δεν κολλαγε καθολου αν και ο πιο τεχνικος μαλλον, ενω οι αλλοι 4 ηταν λιγο πολυ μεταλλαδες, αλλα συμπαθεστατοι ολοι ρε πουστη μου, στεναχωρεθηκα εκει που εκανε τα λαθη ο Priester.
Ο Λανγκ είναι μεταλάς. Χα. Το άτομο είναι ο υπερσεσσιονάς/clinician των πέντε ηπείρων, ο μόνος που ξέρω που μπορεί να παίξει υπερτούμπανα τα πάντα, τζαζ, ροκ, ποπ, φιούζιον, μέταλ, ημισκούμπρια.
Γενικά, το ξαναείπα, το άτομο έπαιξε το 50% που παίζει και πολύ λέω. Ο τεχνικότερος όλων. Δεν τους άρεσε λέει γιατί δεν έπαιξε ακριβώς του Portnoy, όπως και ο Donati. Πολύ προγκρέσιβ. Εν πάσει περιπτώσει, μόνο προσποίηση ήταν το όλο κόλπο, ο Μαντζίνι ήταν από την αρχή ο εκλεκτός, το είχε πει ο Eddie Trunk, είχε παρατήσει το Berklee, κατέβασε το σάιτ του, του αφιερώσανε όλο το πρώτο βίντεο, οκ, κομπλέ. Και κολλάει, σαν άτομο ρε παιδί μου. Μαλακίες λέει ο Η., και τον Λανγκ που τους βάζει κάτω όλους και τον πάω, δεν χαλάστηκα, αφού δεν φαινότανε και καμιά χημεία και έχει και μια δόση προφορά του συμπατριώτη Σβαρτζενέγκερ, πού να κολλήσει με τους Αμερικάνους; Ούτε με τον Ντονάτι έπαιζε χημεία και ας είναι υπερπαίχτης... Με τον Μίννεμανν ναι, αλλά αν ο άλλος γουστάρει Μαντζίνι, δεν υπάρχει η έννοια fail, σκατοπαιχταράς είναι, τι; Δεν θα είναι αρκετά ζωντανό το παίξιμό του; Ελπίζω να ΜΗΝ τον έχεις δει και τα λες αυτά.
Βίντεα Lang γιατί έπρεπε να δείξουν και άλλο τον παιχταρά και αμαρτία είναι:
http://www.youtube.com/watch?v=44Jc-XsXIcU
http://www.youtube.com/watch?v=9N-UCxp9asE
Ποζεριλίκια:
http://www.youtube.com/watch?v=4Lwp2oeV9yo
http://www.youtube.com/watch?v=JhGgKaqhCIM
Ξεχασα τον Lang, σορρυ, οι αλλοι 3 ηθελα να πω, ο Lang ηταν αψογος ρε εννοειται, σορρυ.
Σιγα που αφιερωσαν ολο το πρωτο βιντεο στον Μαντζινι ε, 5 λεπτα ειναι το κομματι που τον εχει, οπως για ολους τους ντραμερς.
Απλα το αφιερωμα ειναι 60 λεπτα και το κοψαν αναγκαστικα σε τρια 20λεπτα, ετυχε να κοπει εκει που ειχε κανει οντισιον μονο ο πρωτος.
Φίκσκσκσκσκσερ βλάκας κι άσχετος δεν ξέρω αν είμαι, φανμπόϋς όμως να επιβραβεύσω και τον τρόπο κατουρήματός των Θίατερ σίγουρα δεν είμαι. Ήταν γκέι και χαρούμενος ο Μανγκίνι και γι' αυτό τον κράξαμε, ο Μίνεμαν από την άλλη μου έβγαλε μια απίστευτη μουντρουχιά ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν είπα ότι ο τύπος είναι χάλια, απλά ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΤΙΑ ακούγεται μια απ' τα ίδια, ψυχρός εκτελεστής, ο άνθρωπος για τον οποίον κυκλοφόρησαν όλα τα ανέκδοτα με τους drummers σε μια μπάντα ένα πράγμα. Δεν περιμένω να αλλάξει σε τίποτα ο ανέμπνευστος καρμπονήχος που έχουν στα 3 τελευταία άλμπουμ τους.
Τέλος, σύμφωνοι 1000% για Lang, μετά τον Minemann άνετα δεύτερη επιλογή.
Οι καμμένοι (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ) στο φόρουμ του Portnoy (όταν είχε βγει το δεύτερο):
Quote:
Approximate Time in Documentary so far. There may be an error by a few seconds here or there, but it should be pretty close. Regardless of how exact this is, the conclusion is still apparent.
Minnemann - 5 minutes, 40 seconds (16:00 - 21:40)
Lang - 4 minutes, 15 seconds (5:45 - 10:00)
Roddy - 6 minutes (00:30: - 5:30 + 1st day doc about 1 minute)
Donati - 5 minutes (10:20 - 15:20)
--------------------------------------------
Mangini - 11 minutes (6:30-7:30, 8:30-9:30, 10:45-19:45)
Do the math. It's Mangini.
Ή δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη, ή δεν ξέρω εγώ.
Ο Μινεμαν ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λες.
Πάντως από τις οντίσιονς, τον Μινεμαν φάνηκαν να τον γουστάρουν περισσότερο και από τον Μαντζινι. Απ ότι φαίνεται όμως ο πιο γνωστός στους μέταλους Μαντζίνι ήταν πιο "κουλ" επιλογή, συν το ότι ο Μινεμαν φαινόταν να μην θέλει να χωθεί με όλο του το είναι στους Θίατερ. Όπως είπε και κάποιος πιο νωρίς αν δεν κάνω λάθος, ο Μινεμαν θα ήταν μια ακόμα δυνατή προσωπικότητα στο γκρούπ, φαινόταν πιο "αλλου" ρε παιδί μου, από τον Μαντζίνι, που φαίνεται λίγο πιο low profile στο τι θα κάνει για το γκρούπ κλπ.
Ανούσιες αναλύσεις για θίατερ βέβαια. Όπως είπα και πιο πριν, θα ήθελα Μινεμαν, Σερίνιαν, τον Λαμπρι να σταματήσει να βγάζει τα φρύδια του και να μάθει επιτέλους να τραγουδάει. Είναι άνετα ο Ουλριχ των Θίατερ.
Α και ο Wildoer καλά γαμάει :dfinger: και δεν περιμέναμε τις "auditions" για να το δούμε.
Ο οποιος Λαμπρι σε βουλωνει στα βιντεακια με τις οντισιον αφου τραγουδαει ολα τα σημεια αψεγαδιαστα τωρα που εχει ξεπερασει το προβλημα στη φωνη του...
Αυτό το σκεφτόμουνα κι εγώ όποτε εμφανιζόταν ο Πρέκας στο ρηάλιτι και ειδικά όταν τραγούδαγε. Θα μπορούσαν για την ακρίβεια να στήσουν ένα Dream Theater X-Factor με κριτική επιτροπή τους ίδιους να οντισιονάρουν όλη την αμερική (και την κύπρο). Ο Myung απλά θα βαθμολογούσε, ο Jordan στο ρόλο του κακού, ο Πετρούτσι θα έκανε τη γκαγκάκη κλπ. Ποιός μαντζίνι, εκεί είναι τα φράγκα.
Αν και αναφερθηκαμε σε αυτο προσφατα, και μαλιστα ειχα εστιασει σε εντονη ομοιοτητα του μεσαιου κομματιου μετα το 4:12 με πασιγνωστο υπερτελειο τραγουδι Dream Theater (το αντιστοιχο σημειο του οποιου ειχε γραφτει μαλλον απο τον Derek Sherinian), το ποσταρω να το ακουσει οποιος δεν ειχε παρακολουθησει την κουβεντα εκεινη που δε θυμαμαι καν που ειχε γινει... μπορει και στο τσατ.
Πάντως μου αρέσει που έχουμε άποψη για το ποιον drummer έπρεπε να πάρουν οι DT βλέποντας και κρίνοντας από ανούσια κλιπάκια 10 δευτερολέπτων. Ώρες ώρες είμαστε πολύ μπροστά.
ΕΜΕΙΣ ξέρουμε. 8)
μαζί με το όλο πανηγυράκι για τον καινούργιο πορτνόι ανακάλυψα και αυτό
όχι και τόσο άσχημα για ντροπή της μουσικής ε? :-P
Γνωστός παικταράς ο Μπετενκουρτ. Νομίζω ότι δεν παίζει σε αυτό το δίσκο ο Μαντζίνι.
Δεν παίζει, όχι, δυο δίσκους μετά ήρθε.
Αγαπημένο Extreme:
http://www.youtube.com/watch?v=HEO9JPiaU6g
Την ξεσκίζει ο μορφονιός την κιθάρα, τι στις φανκοριφφάρες, τι στην σολάρα.
Είμαστε οντόπικ. Extreme metal.
:touched:GARY CHERONE ΔΙΑΟΛΕ
http://vics-dungeon.blogspot.com/201...m-theater.html
Νέο κείμενο στην μπλογκάρα μου με αφορμή ένα διαγωνισμό του rocking.gr για την πρόσφατη σαπουνόπερα των Θίατερ.
ψιλοπέθανα με το πρώτο σχόλιο του καραολίδη στο fb
Ωραίο το κείμενο, χαράς το κουράγιο σου.
Στα υπόλοιπα διαφωνούμε σε 3 σημείa.
-Το falling into infinity, ΕΙΝΑΙ ο καλύτερος δίσκος των θιατερ, μαζί με το μετροπολις.
-Το μετροπολις δεν ξέρω αν είναι επιτηδευμένος, αλλά σίγουρα, δεν είναι "σίγουρος" δίσκος. Ναι μεν είναι αυτό που ήθελε να ακούσει ο κόσμος, ναι μεν είναι κοντά στο πρώτο μουσικά, αλλά ηχητικά είναι αρκετά μακριά από όλα αυτα που είχανε κάνει εως τότε. Τα γκρουβάτα ριφφς υπήρχανε, αλλά σε μικρό βαθμο, ενώ σε αυτό διάολε είναι απίστευτα, τα ηρεμα κομμάτια είναι καλύτερα από ποτέ. Γενικά υπερδίσκος και ξαναλέω, ηχητικά εντελώς διαφορετικός. Συνεκρινε όλους τους προηγούμενους δίσκους με αυτό, καμία σχέση.
-Οι auditions για τον Λαμπρι δεν ειπωθηκαν από τον ikonoklast, αλλά 1 ποστ πιο πάνω από μένα :P