Τα 'χετε πουλήσει όλα μλκς
Τίποτα το εντυπωσιακό μέχρι στιγμής. Πέρασαν τα φαβορί.
Τραυματισμός RGIII πέρασε τους Seahawks
υ.γ. θα επιστρέψω με πόστ σεντόνι για τα άλλα ζευγάρια
Printable View
Τα 'χετε πουλήσει όλα μλκς
Τίποτα το εντυπωσιακό μέχρι στιγμής. Πέρασαν τα φαβορί.
Τραυματισμός RGIII πέρασε τους Seahawks
υ.γ. θα επιστρέψω με πόστ σεντόνι για τα άλλα ζευγάρια
Κρίμα για Colts, αλλά απ' την άλλη http://t.co/alOIrwMB :touched:
Επίσης πάμε για P.Manning-Brady, ματς δεκαετίας αν γίνει.
Ray Lewis είμαστε
να πάνε να γαμηθούν όλοι οι άλλοι
ε βαρέθηκα
Εντωμεταξύ με Redskins η μαλακία είναι ότι και ο Cousins έχει πολύ καλό χέρι και κάλιστα κάτι θα μπορούσε να τον βάλει από πιο νωρίς μέσα. Τώρα και έχασαν το παιχνίδι, και κινδυνεύει ο Griffith να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Δεν παίζουν έτσι με τέτοιους QB
για τα επόμενα όλοι γράφουν στα ιντερνέτς ότι Broncos και Patriots θα περάσουν και ως αδιαμφησβίτητα φαβορί. Μάλλον έτσι είναι εκτός αν κάνει κανα θαύμα ο Lewis ή ο Flacco (LOL) από την μία ή ο Watt από την άλλη. Τα άλλα είναι ντέρμπι και πρέπει να τα δούμε. 49ers - Packers το πιο αμφίροπο παιχνίδι, Ρότζερς ρίχνει όπως ο Ρότζερς και η ομάδα έχει κάνει ένα κλίκ παραπάνω σε όλους τους άλλους τομείς (άμυνα, ράς κτλ) από την αρχή της σεζόν, 49ers χτίζουν δυναστεία εμένα ο Κάπερνικ ακόμα βέβαια δε μου γεμίζει το μάτι, βέβαια ίσως να είναι ότι δεν έχει παίξει και τόοοοσα παιχνίδια γουατέβερ, η άμυνά τους τσακίζει κόκκαλα, Θα είναι γαμάτο μάτς δίνω λίγο προβάδισμα σε 49ers. Seahawks - Falcons 'ντάξει μου φαίνεται λίγο αδιάφορο, κυρίως γιατί και οι δύο ήταν αδιάφορες ομάδες όλη την χρονιά, Φάλκονς δεν μοιάζουν ικανοί για τίποτα (παρόλο που έχουν το καλύτερο ρεκόρ στη κανονική σεζόν) ενώ οι Seahawks έχουν τον περισσότερο τσαμπουκά από όλες τις ομάδες αυτή τη στιγμή στα playoff νομίζω. Δίνουμε Seahawks αλλά οι μην υποτιμάμε την Ατλάντα, Matt Ryan ΠΡΕΠΕΙ να κάνει ένα καλό playoff παιχνίδι επιτέλους.
Μουνάκι Brady σε περιμένουμε
http://blacksportsonline.com/home/wp...-ray-lewis.jpg
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ SEAHAWKS.
edit, γελάω.
χαχαχαχα
ε οι receivers των Falcons είναι πραγματικά φοβεροί
edit: γι' αυτούς που το χάσανε http://www.nfl.com/videos/nfl-videos...-t-Miss-finish
βλέπω 49ers - Falcons. Σκούρα τα πράγματα για 49ers. αν δεν σταματήσουν τους receivers των Falcons (που διάολε δε σταματιούντε) και αν δε πάρουν μερικά πλέης από τον Κάπερνικ φαίνεται ότι είναι one - man show
17-0, δεν μπορούν να σταματήσουν τις πάσες με τίποτα. Βέβαια μετά το 20-0 την προηγούμενη βδομάδα ποτέ δεν ξέρεις =Ρ
ξύπνησαν στην επίθεση αλλά αν δεν κάνουν τίποτα τα safety και τα corners δε γίνεται δουλειά
Τεράστιο ματς, μάλλον το καλύτερο απ'όσα είδα στα playoffs φέτος. Ελπίζουμε σε Harbowl.
ωραίο ωραίο αλλά το Ravens - Broncos μάλλον ήταν το κορυφαίο. Κατά τα άλλα ελπίζουμε σε Ravens και έρχεται και τώρα μεγάλο ματς
2.30 λεπτά και 28 - 13 μπροστά τα κοράκια
το παρατάω γιατί νύσταξα
παιχνιδάρα
Ray σου αξίζει δαχτυλίδι
υ.γ. αν το γυρίσει ο Brady θα μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι στην ιστορία των playoff
Δεν ξέρω πόσοι το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά
Spoiler
http://www.ticketmaster.co.uk/nfl
http://i.imgur.com/4PlP7q5.png
:wave:
Είμαστε με Βαλτιμόρη.
Μλκ 50 λιρες ειναι απιστευτα καλη τιμη για αυτο το ηβεντ. Θα ειναι και γαμω σαν εμπειρια.
Εδω οι κανονικοι αγωνες και για θεσεις απο του διαολου τη μανα και εχουν ξερω γω πανω απο 90 δολλαρια συνηθως.
Εξαρταται παντα απο την ομαδα βεβαια.
Στο Superbowl ειμαστε με οποιον κερδισει, τις παω και τις δυο ομαδες.
Ελαφρια συμπαθεια για 49ers. Αφου εφυγαν οι σιχαμενοι Colts και Packers, γαμω =)
Ποιοι θα το δειτε?
49ers ειμαστε αλλα και οι δυο συμπαθεις.
εδώ θα είμαστε σίγουρα
Ravens είμαστε κόφτε τις μαλακίες
θα φατε πουτσα (!)
Κάπερνικ τα έχει χάσει
49ερς πάντως είναι καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο
Beyonce half time show. Επικ!
το έχω βάλει Mute και ακούω Pennywise :)
Το έχω στο mute εννοείται....Superbowl έχω δει μόνο μια φορά για το γαμώτο όταν ήμουν Βοστόνη το 2002 που το πήραν οι Patriots στα τελευταία δευτερόλεπτα και φάγαμε και ήπιαμε και αναποδογυρίσαμε αυτοκίνητα και περάσαμε όμορφα. Κατα τ'άλλα είναι σαν το εφηβικό σεξ: αναμονή και προετοιμασία για 3 δευτερόλεπτα δράση.
o joe montana έκλεισε τα φώτα για να ξυπνήσουν
...επιμένω, είναι ηλίθιο άθλημα...αλλά είναι ματσάρα!
νταξει αθλιοτητες καθαρο pass interference στο 4ο down, αλλα λεει 'δε δινεται σε αυτο το σημειο'
εμετος
στην πούτσα μας
το πήραν οι Ravens
:D
Για κανενα λογο ηλιθιο αθλημα ομως αν ξερεις κανονισμους! Το ματς ηταν επικο, ειχε και διακοπη φωτων Νεα Φιλαδελφεια φαση, μια χαρα!
Οι προπονητες των δυο ομαδων ειναι διδυμοι? Μονο απο το καπελακι ξεχωριζαν :p
Beyonce κωλαρα, Μπαρ Ρεφαελι στην καλυτερη και ταυτοχρονα πιο αηδιαστικη διαφημιση της βραδιας.
Σημερα καναμε και καφρομαγειρικη, μονο χοληστερινη σε κλασικο μενου σουπερμποουλ: http://imgur.com/a/zp2Wq#0
Βαλτιμόρη κερδίζει Superbowl μέσα στη Νέα Ορλεάνη, κάπως πρέπει να μπει αυτό στην 4η του Treme, δεν γίνεται.
Ray Lewis τατσντ κλπ
γαμώ τα παιχνίδια ήταν πάντως
νομίζω βέβαια ότι MVP έπρεπε να ήταν ο Jacoby Jones αλλά τέσπα
αδερφια ειναι ,εκτος αν το ηξερες ηδη :p
τοδα και γω σημερα
απεφυγα Ιντερνετ κλπ να μην ξερω σκορ και πεταγεται καρπετοπουλος το πρωι ραδιο
"κερδισε η Βαλτιμορη " :-o
beyonce μπουταρες ε
α χθες ειδα και το any given sunday(με αθλιους υποτιτλους) μετα απο χρονια να μπω στο κλιμα :touched:
ΜΠΑΜΠ
2 αγωνιστηκές
49ers έχω αρχίσει και τους σιχαίνομαι.
Manning είναι ασταμάτητος (Peyton προφανώς)
ο τρόπος που οι Seahawks έσβησαν τους 49ers με άφησε μλκ
κατά τα άλλα η φάση είναι Saints και Packers
ΠΛΕΗΟΦ ΜΟΥΝΑΡΕΣ
έχουμε και λέμε
1) Τσίφς - Κόλτς
Τσίφς καλή ομάδα αλλά ο Λάκ είναι υπερσυμπαθητικός παίχτης. Προβλέπεται δυνατό ματσάκι ποντάρω σε Κόλτς που παίζουν και εντός
2) Τσάρτζερς - Μπένγκαλς
Πρώτη φορά που μάλλον οι Μπένγκαλς θα περάσουν τον πρώτο γύρο των πλέηοφ. πραγματικά δε μπορώ να δω Τσαρτζερτς να κερδίζουν με τίποτα
3) 49ερς - Πάκερς
ότι γράφω και από πάνω. Ρότζερς για πάντα είναι η φάση. Πέρσι βέβαια οι 49ερς τους έσβησαν. Φέτος πάλι οι Πάκερς αν δεν είχαν τόσους τραυματισμούς θα ήταν σίγουρα καλύτερη οπάδα όλη τη σεζόν. Και 'δω πάντως φαίνεται ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα πάρει ο Ρότζερς εκδίκηση; Θα πάει στο διάολο ο αντιπαθέστατος Κάπερνικ; είναι η διαφορά για τους Πάκερς ο ρούκι Λέησι;
4) Σέντς - Ιγκλς
πολύ ανεβασμένοι επιθετικά οι Ιγκλς φέτος, φαίνεται ότι ο Κέλλυ δούλεψε πάρα πολύ σε αυτό το τομέα. παρόλα αυτά οι Σέντς φέτος έχουν πίσω τον Πέητον, έχουν τον Μπρίς που γενικά είναι μηχανή παραγωγής ατελείωτων γιαρδών και έχουν αναβαθμησμένη φοβερτά την άμυνά τους. Γενικά κλείνουμε προς Σεντς αλλά το Ιγκλς δε θα μας εκπλήξει πάρα πολύ. Εδώ θα φανεί ο Κέλλυ τι ψάρια πιάνει κιόλα.
έχουν περάσει ακόμα οι Μπρόνκος του ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΥ Μάνινγκ (στα πλέηοφ βέβαια πάντα κωλόνει) οι αντιπαθέστατοι πάντα Πάτριοτς του αντιπαθέστατου Μπρέηντι οι πληρέστερη Ομάδα του πρωταθλήματος Σήχοκς και οι πολλά υποσχώμενοι Πάνθερς που έχουν αναβαθμήστεί σε όλους τους τομείς.
η λογική λέει Σούπερ Μπόουλ με Μπρόνκος - Σήχοκς, ειδικά στην NFC δε μπορώ να δώ καμία ομάδα να νικάει τους Σήχοκς μέσα στο Σιάτλ. Ήταν το φαβορί άλλωστε από την αρχή, Σεντς, Πάκερς, 49ερς βέβαια θέλουν προσοχή γιατί πάντα είναι επικύνδηνες ομάδες. Αν και πιστεύω ότι μόνο οι Πάκερς του Ρότζερς ίσως να μπορέσουν να τα καταφέρουν. από την άλλη οι Κόλτς και οι Πάτριοτς (οι δεύτεροι ίσως κιόλας) κοντράρουν τους Μπρόνκος. Βέβαια ο Μάννινγκ στα πλέηόφφ παραδοσιακά τον κατουράνε λίγο όλοι. Βέβαια μη ξεχνάτε εδώ είναι NFL πέρσι το πρωτάθλημα πήραν οι Ρεηβενς που φέτος δεν πέρασαν καν και στα πλέηοφφ όλα είναι πιθανά και όλα αλλάζουν.
Ξεκινησα να παρακολουθω φετος ΝΦΛ επειδη καποιοι στη δουλεια ξεκινησαν να παιζουν φαντασυ νφλ και καναμε random draft. Αρχισα να παρακολουθω ματς των Broncos και να τους συμπαθω γιατι ειχα 3 παιχτες τους στην ομαδα :P μεταξυ των οποιων Μανινγκ και Μορενο. Παμε μωρη ομαδα και τετοια σκηνικα. Α και το αθλημα γαμαει γενικα ε. Προλαβα και πηγα Γουεμπλει και ειδα και 49ers - Jaguars αλλα ηταν λιγο μουφα ματς. Αυτα που θα γινουν Λονδινο το ερχομενο Φθινοπωρο προβλεπονται σαφως καλυτερα
τα δα και τα 4 και γενικα φετο ειδα αρκετα ματσακια
επικ το Κολτς-Τσιφς αν δειτε καποιο απο τα 4 αυτο ειναι
αν εξαιρεσεις το Τσάρτζερς - Μπένγκαλς που ταν λιγο μουφα και τα αλλα 2 ηταν καλα ματσακια
Κάπερνικ τους κερασε και παλι σε επικ συνθηκες πρεπει ναχε -15
κριμα για Ροτζερς που τον εχω συμπαθησει
Δυστυχως Κολτς-Τσιφς δεν ειδα :/ Ειδα το Τσαρτζερς - Μπενγκαλς που η αμυνα Μπενγκαλς ηταν τραγικη οπως και ο Dalton εκανε 1-2 πολυ κρισιμα λαθη.
Επισης 49ερς - Πακερς που ειναι οπως τα ειπε ο MaX Payne. Τωρα παμε μωρη Μπρονκος την κυριακη
Denver - Patriots
49ers - Seahawks
Αυτην την κυριακη. για να δουμε.