Βύντρα, βασικά επειδή δεν έχω καταλάβει, είσαι υπέρ του ασύλου ή όχι;
Printable View
Βύντρα, βασικά επειδή δεν έχω καταλάβει, είσαι υπέρ του ασύλου ή όχι;
Αλλο εννουσα... Πρεπει να εξηγω και τα αυτονοητα εδω μεσα.
Οσο υπαρχουν πλαγιομετωπικες συγκρουσεις ηθικης (και αντιληψης γενικοτερα), και οσο υπαρχει η αναγκη θεσπισης καποιων κανονων, τοσο καποιος θα πρεπει να παρει το ρολο του μπατσου, για την τηρηση/επιβολη τους . Εκτος φυσικα, αν φτασουμε σε ουτοπικο συλλογικο επιπεδο τετοιο ωστε να μην υπαρχει αναγκη επιβολης ηθικης/αντιληψης αλλα κοινο εδαφος και συνυπαρξη.
για να καταλαβω, θες ενα ασυλο, το οποιο να εχει κερδιθει με αγωνες και στο οποιο θα υπαρχουν κανονες, τους οποιους θα επιβαλλει ατομο το οποιο θα εχει ρολο μπατσου αλλα δεν θα εχει στολη.
εγω αυτο που περιγραφεις σαν ιδανικο προτυπο ασυλου στο μυαλο σου, δεν μπορω να το διαχωρισω απο τους υπολοιπους χωρους μιας κοινωνιας. εκτος κ αν δεν καταλαβα καλα.
οχι δεν θελω αυτο (αλλα κατι τετοιο ισχυει ΤΩΡΑ πανω κατω, με την μονη διαφορα πολυ πιο χαλαρων κανονων τοσο στην τηρηση οσο και στην επιβολη τους - μεχρι να σκασουν αυτοκλητοι προστατες του χωρου οπως προσφατα στο ΑΠΘ . Το ιδανικο προτυπο ασυλου του μυαλου μου ειναι αυτο που λεω στην τελευταια μου προταση.
Ε νταξ, τετοιοι ειστε. Δεν περιμενα κατι καλυτερο. Περνιεστε και για εξυπνοι.
=-=
Caffrey , πώς ειναι ιδια αυτα τα 2?
αυτη η παπαρια με το ασυλο και τα ναρκωτικα εχει παραγινει. λες και στην ομονοια ειχε ασυλο τοσα χρονια. ή στους παραδρομους της σταδιου. και ο καταλογος ειναι ατελειωτος.
καλά τα λέει ο ναρκωμανής ρε ζώα. άσυλο παντού και όχι σώνει και καλά από το νόμο. και επιπλεόν να σταματήσει η πίπα για ελεύθερη διακίνηση ιδεών. ελεύθερη διακίνηση ιδεών υπάρχει παντού. αν έχουν αρχίδια ας πουν θέλουμε άσυλο για να τα σπάμε/να κάνουμε πειρατικούς ραδιοσταθμούς/καταλήψεις και να εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Αναφέρεσαι σε ποιους ακριβώς;
1. Στους μπάτσους; Αν ναι, σε ποιο φαντασιακό σύμπαν οι μπάτσοι "προστατεύουν" το άσυλο; Μήπως αυτοαναιρείσαι;
αλλά με ψήνει πιο πολύ να αναφέρεσαι σε
2. Στο μπλοκ των φοιτητών-αριστερούληδων, που παίζοντας τον ρόλο του μπάτσου χωρίς στολή ήρθε να επιβάλλει την ιδιότυπη εξουσία του, να σταματήσει την ορμή των εξεγερμένων ατομικοτήτων, των οργισμένων νεολαίων που συγκρούονταν με κράτος και κεφάλαιο (γιατί πέρα από το να διώξουμε τους τσεους, κόψαμε και μαχαίρι τις μαλακίες στα μαλακισμένα χθες), να δράσουν στην ουσία ως αυτόκλητοι προστάτες του χώρου με αποτέλεσμα να γελάνε και οι πέτρες μαζί τους;
Δεν αναφερομουν σε αυτο το σκηνικο, λοβοτομημενε. Αναφερομουν σε παλιοτερο σκηνικο στο ΑΠΘ.
α, τότε που έζμπρωχνες πράμα στο πάρτυ και σας την πέσαν τα φρικιά;
ιδιότυπη εξουσία οι αποφάσεις των συλλόγων. μάλιστα. η ορμή των "εξεγερμένων ατομικοτήτων" ξεκίνησε μετά το συντριβάνι;
Καταρχην δεν ημουν σαλονικα, δευτερον δεν σπρωχνω, τριτον δεν ξερεις τι ακριβως εγινε, μαθε καλυτερα, και τεταρτον... εισαι απλα... Η Λ Ι Θ Ι Ο Σ !!! ξεφτιλισμενε 'επαναστατη'
Απο την αρχη της κουβεντας εχεις φαγωθει να μιλας για ντραγκς ... χωρις καν να με ξερεις.
και για να είμαστε ον τόπικ(σχεδόν). χθες καμμία λουλού δεν φάνηκε στο πολυτεχνείο (πριν τη πορεία). κρίμα και ήθελα να σαπίσω φρικιό πλάι πλάι με παμίτη. α ναι με ενημερώνουν από το κοντρόλ ότι ήρθανε προχθές και ξεσπάσανε στα τραπεζάκια τα οποία αφού δείρανε εξαφανίστηκαν.
χαχαχ, ανυπομονώ για τη μέρα που θα σας σαπίζουν οι παμίτες και θα φωνάζετε έλεος.
και σεις φρικιά είστε, καταλάβετέ το.
συμφωνώ αλλά αυτή τη διάκριση δεν την έκαναν οι "εξεγερμένες ατομικότητες" την τετάρτη, που sucker punched τον τύπο που τους είπε ότι φύγετε δεν είναι εδώ οι κνίτες και τον άλλο που πήγε να τον βοηθήσει.
εντωμετα3υ περισότερους ρωσοπόντιους πρέπει να 'χε στα μπάχαλα χθες, παρά στην... ρωσοποντία.
εξεγερμένες ατομικότητες μπλιετ.
σαντοουκινγκ ποτε "εκοψες μαχαιρι τις μαλακιες στα μαλακισμενα" δικε μου;
στο 0:10 του παρακάτω περίπου.
http://www.youtube.com/watch?v=y5mxZwDqhbQ
Για αρχή ντραμσικ θα σου έλεγα είσαι τυχερή που δεν σηκώθηκες το πρωί με λιγότερα υπάρχοντα ή και με 15 μαχαιριές στο στομάχι (σε αυτή τη περίπτωση βέβαια δεν θα σηκωνόσουν εδώ που τα λέμε) μιας και μιλάμε για άτομο που δεν είχες ιδέα για τα whereabouts του.Επίσης,φαντάσου ο καθένας που έσκαγε εκεί ως αναρχικός να τον κοίμιζαν σε καταλήψεις.Βέβαια,από το σκηνικό που περιέγραψες (αν είναι όπως τα λες) φαίνεται ξεκάθαρα πόσο λάθος πιστεύω έχουν κι αν όντως σωστό πόσο λάθος το εφαρμόζουν.Αυτό που ήθελα να τονίσω επίσης είναι ότι και μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχει ομόνοια και αλληλεγγύη όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται μεταξύ αναρχικών όπως σε μια τέτοια απλή περίπτωση τότε το ερώτημα που γεννιέται είναι "Στα δύσκολα τι γίνεται;"
κανει "μπου" στα φρικια παρεα με τους μπατσους
θεμη μην τον βριζεις...απο νιγριτα ειναι (σε παρακαλω)
Συγγνώμη Μιχάλη. Τέλος πάντων, αν δεν εκπληρώνει ο οποιοσδήποτε το φαντασιακό του αναρχικού όπως το 'χετε μέσα στον αχταρμά του κεφαλιού σας αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, όχι δικό του.
τι να σε πω...εγω ειμαι κι απο χωριο...
βασικα μια ερωτησις προς ολους...ποιοι ειναι οι ΚΑΛΟΙ ρε παιδια αυτην την περιοδο?
α, που οργανωθηκε η αυτονομια; θελω κι εγω!
Ρε φίλε, όχι ο ικόνοκλαστ, όχι ο κολλαπς, όχι άλλοι χαριτωμένοι εαακίτες εδώ μέσα, ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ είσαι τόσο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ που καταντάει άκρως εκνευριστικό. Πρόσεξε, όχι απογοητευτικό. Εκνευριστικό. Με εκνευρίζεις. Έχεις μηδενίσει κάθε κοντέρ ρε παλιομαλάκα, πού στο διάολο μπορεί να κατάλαβες ότι αυτοπαρουσιάζομαι ως κάτι που πιστεύω ότι δεν υπάρχει και δεν έχει κανένα νόημα ως εικόνα;
και με γαργαλουσαν τ'αρχιδια μου ολο το πρωι.τελικα να τι εφταιγε.
εχω γνωρισει πολλους αναρχικους στη ζωη μου και θα γνωρισω ακομα περισσοτερους και αυτο που σου λεω ειναι οτι εισαι μια τριχα απο τα παπαρια τους.
Ο αττιλα παιρνει τονους ρισπεκτ επειδη κλεινουν το μπουρδελακι στην κρητη οποτε γουσταρουν! "Αυτη ειναι η φαση εδω" !
αφιερωμενο
http://i.imgur.com/llEXm.jpg
Αντε να τελειωνουμε με τα σταλινικα απολιθωματα και τις μεταλλαξεις τους