2 μέρες είναι πολύ λίγες και θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς, αλλιώς θα χαθεί η μπάλα και θα μαλώσετε:!:
Έχω κάνει Ελαφονήσι-Φαλάσαρνα σε μια μέρα, βγαίνει χρονικά, αλλά έχει κούραση και ξεχνάς Κεδρόδασος. Αν έχετε νοικιάρικο αμάξι, γιατί όχι Φαλάσαρνα-Μπάλος που είναι δίπλα και έχει παρόμοιο σκηνικό?
Προσωπικά, αν είχα 2 μέρες, θα επέλεγα οπωσδήποτε διανυκτέρευση Χανιά. Υπερβολικά εκπληκτική (παλιά)πόλη για να τη χάσω προκειμένου να δω άλλη μια παραλία.
Επιπλέον, τη 2η μέρα θα διάλεγα κοντινό μπάνιο(κάπου στη Σούδα δλδ) και θα γέμιζα τη μέρα με πράγματα όπως
Πρωινή βόλτα στην παλιά πόλη
Φαί στη Θέρισο
Γλυκό και θέα το απόγευμα στον τάφο του Βενιζέλου
κ.ο.κ.
[...]
Σε απολογισμό του δικού μου περάσματος, έχουμε και λέμε.
Πολύ δυνατό σημείο για μπάνιο ο Σταυρός στη Σούδα. Δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από Φαλάσαρνα-Ελαφονήσι ως προς το φυσικό κάλλος και κολυμπάς σαν άνθρωπος.
Ιορδάνης τίμησε τη φήμη που τον ακολουθεί, τέτοια μαγαζιά έπρεπε να έχει γεμίσει η Ελλάδα και όχι Μικέλ. Κούντος btw στη λεβεντογέννα που αντιστέκεται στη μαζική ύπνωση, αν και μαθαίνω ότι έχουν πέσει στο τραπέζι προτάσεις για Χανιά. Άσχετο.
Θαλασσινό αγέρι που αναφέρθηκε εδώ καθώς και Πατρελαντώνης στο Μαράθι που αλιεύσαμε σε sites κριτικών, κατώτερα των προσδοκιών. Ο πρώτος σώζεται από το πράγματι γκροτέσκο setting που βρίσκεται και ο άλλος λολ, 0.
Ωραία θαλασσινά και ψάρια φάγαμε στο Πυροφάνι στο λιμάνι της Σούδας. Αυτός μάλιστα και το σημείο-ησυχαστήριο αν δεν πετύχεις κόσμο που δεν ξέρω αν έχει κιόλας, δεν σου γεμίζει το μάτι από το δρόμο.
Δοκίμασα μπύρα ΧΑΡΜΑ. Μάλλον παίζει στις 3-4 κορυφαίες ελληνικές. Ψάχτε την.
Συναγωγή μου άρεσε πολύ, ΧΑΡΜΑ μουσική και διάκοσμος, wtf για τα κοκτέηλ που ετοιμάζονταν κάπου στο υπερπέραν. Μας άρεσε το ΒΑΖΑΚΙ και το στενό που είναι η Μινιατούρα και το μοναστήρι του Καρόλου, αλλά δεν προλάβαμε να τιμήσουμε. Κατά τ'άλλα, αυτό που είπε ο Αρτ. Πολύ καθισιό, keep calm and a few tired lads.
Στο δίλημμα του αιώνα, επιλέξαμε Κουκουβάγια και στην παρέα συγκέντρωσε 1 υπέρ(δικό μου) και 3 κατά. Σάστισα. Μάλλον έχω πολύ εκλεκτικούς φίλους. Του χρόνου Νύμφες για την τελική ετυμηγορία. Αναμείνατε.
ΥΓ. Ο στόχος είναι μεσα στην επόμενη 5ετιά να ποστάρω ως μόνιμος κάτοικος νομού Χανίων.