αύριο θα έχουμε επτασέλιδο έπος να διαβάσουμε.
Printable View
αύριο θα έχουμε επτασέλιδο έπος να διαβάσουμε.
βγάλανε τα σχόλια γαμώτο
Δώσαμε "βήμα" και κάποιοι το καταχράστηκαν. Ο "trompas" όλο το βράδυ οργίασε, άλλοι έκαναν θεωρίες, οι μανάδες μας από το πολύ "μπινελίκι" δεν μπορούσαν να κοιμηθούν, οι Ανθέλληνες έσπειραν το δηλητήριό τους και γενικότερα επικράτησε ένα μπάχαλο. Το καλό είναι πως ξέρουμε κάποιους απο αυτούς. Το κακό είναι πως χαλάτε ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή τη κοινωνία. Την ελευθερία του λόγου. Θα τα ανοίξουμε τα σχόλια...Πιο οργανωμένα σε λίγες μέρες.
lokast χαλας ο,τι καλητερο ηπαρχι σε αυτη την κοινονεια
Η "Σέχτα Επαναστατών" ανανέωσε τη συνεργασία της με την εφημερίδα "Τα Νέα". Ήδη, η οργάνωση έστειλε στα "Νέα" τη νέα της προκήρυξη -με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια-, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει όρος για δέκα ακόμα προκηρύξεις. Τα Χριστούγεννα, τα "Νέα" θα προσφέρουν στους αναγνώστες τους μια πολυτελή κασετίνα που θα περιλαμβάνει όλες τις προκηρύξεις της Σέχτας και την ιστορία του ρεμπέτικου.
Πιτσιρίκος
ΜΟυ είπαν ότι για να διαβάσεις την προκύρηξη στα ΝΕα πρέπει να έχεις συνδρομή χαχα!
http://tvxs.gr/sites/default/files/p...nastatwn_0.jpg
και σταμάτα πια με τον παπάρα τον πιτσιρίκο, η δε προκύρηξη είναι αστεία.
Δεν έχω διαβάσει ελεεινότερη ΜΑΛΑΚΙΑ στη ζωή μου. Θα μου άρεσε πολύ μία ανάλυση-άδειασμα, αλλά δεν αξίζει καν τον κόπο, μία ασυναρτησία με εσχατολογίες, βερμπαλισμούς επιπέδου φρικιών εξαρχείων και φασίζουσες εκφράσεις τύπου "πρεζάκι", είναι κατευθείαν για τα σκουπίδια. Για όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες περί "γνησιότητας" της οργάνωσης.
"Τα πράγματα άλλαξαν όταν ψόφησε ο βλάκας στην Κατεχάκη."
αχχαχαχαχααχ γελάω.
και εδω το κειμενο, το .jpg ειναι κουραστικο
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4586575
καλοι μαλακες
παντως αν αρχισουν να καθαριζουν αθλητικογραφους θα κερδισουν εναν οπαδο
εχουμε και λιστα ετοιμη
α πούμε δυο λογάκια στους μαλάκες της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τσογλανάκια επειδή το παίζετε ψευτόμαγκες, κάποια στιγμή σε κάποιον τυχαίο από εσάς θα του ανοίξουμε νέες κουμπότρυπες στη στολή του.
xaxaxaxa! Πολλα action movies Βλέπουν φαίνεται
Μη πεις για Γκόντζο μόνο γιατί θα τσακωθούμε ε.
εγώ γενικά χέστηκα για τους αθλητικογράφους, αλλά μαζί σας, γιατί την βρίσκω με τις δολοφονίες
μια χαρά είναι η γλώσσα για αυτό που θέλουν να πετύχουν, ένοπλη λαϊκή επανάσταση πιο εύκολα με το θα σας γαμήσουμε και θα σας κουμποτρυπιάσουμε παλιομαλάκες ξεκινάει, παρά με φιλοσοφικές κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις (βερμπαλισμούς δεν έχω ιδέα που βλέπεις stam). Το τρομακτικό και εντελώς παρανοϊκό είναι αυτή η απαξίωση (ER διαβάζουν?) προς το κοινό προσκυνημένο κτλ κοσμάκη, ο οποίος τους είναι "αδιάφορος και άξιος της μοίρας του". Δηλαδή προσπαθούν να ξεκινήσουν μία επανάσταση σε μία λαϊκή βάση που δεν εμπιστεύονται, δεν τους εκφράζει, δεν τους ενδιαφέρει, με σκοπό να τους φέρουν το Σωστό τρόπο ζωής με το έτσι θέλω. Ο λαός σαν μία άβουλη οντότητα δηλαδή που παρατηρεί την μία εξουσία να εναλάσσεται με την άλλη.. μη εξουσία υποτίθεται. Για το καλό του. Στο κάτω κάτω ρε παπάρες εάν δε σας ενδιαφέρει η Μάζα και θέλετε απλά χώρο για τον αυτόνομο υπαρξιακό κώδικά σας άντε στο δάσος να κάνετε τη κομμούνα σας, γιατί τόσο τζάμπα κόπος δηλαδή.
Δε ξέρω καθόλου, γιαυτό ίσως και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Προφανώς το να πιάνεις όπλα και να πυροβολάς προϋποθέτει ότι αδιαφορείς για τη κοινή συναίνεση και τις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να έχει την ελπίδα μιας αλυσιδωτής αντίδρασης η οποία θα φτάνει στην συνειδητοποίηση, σε λαϊκή βάση. Αυτοί εδώ γράφουν για ήδη πεθαμένους και μη άξιους. Καλούν βέβαια μετά τους νέους να "ξυπνήσουν" κτλ, αλλά στο πλαίσιο που το εκφράζουν περισσότερο μία ελιτίστικη ομάδα επαναστατών θυμίζει αυτό παρά κάτι γενικότερο.
Νομίζω ότι αλλάζει απλά το μέγεθος της ελίτ, ίσως και η ακρότητα των μέτρων, και όχι τόσο η αντιμετώπιση των πολλών
αχαχ, εμείς στην αριστερούλα όταν λέμε ΣΕΧΤΑ και σεχταριστής εννοούμε κάτι πολύ συγκεκριμένο πάντως και σε άλλες εποχές και άλλα μέρη το να είσαι κάτι τέτοιο σήμαινε αυτόματα σχοινί και παλούκι :!:
και εσας οταν φυγατε απο το ΚΟΜΜΑ σεχταριστες σας ελεγαν
Εμείς ήμασταν ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΕΣ, το κόμμα ήταν (και είναι) σέχτα!
Γέλιο για όλους με τον Σωκράτη Γκιόλια!
http://www.facebook.com/group.php?gid=125850202852
Από την προκήρυξη της «Σέχτας Επαναστατών» πληροφορήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. -όπως τουλάχιστον αναφέρει το αρχηγείο της Αστυνομίας- ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας συνοδευόταν από έναν αστυνομικό και έναν ιδιώτη στις μετακινήσεις του, καθώς ουδέποτε το θύμα είχε ζητήσει να του παρασχεθούν αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας. Και μάλιστα βρέθηκε ο αστυνομικός από τον αριθμό κυκλοφορίας της ιδιωτικής μοτοσικλέτας του.
Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ο αστυνομικός, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι συνόδευε τον 37χρονο δημοσιογράφο επειδή ήταν φίλοι από παλιά και γνωρίζονταν από το χώρο του αθλητισμού και όχι επειδή πληρωνόταν, δεν είχε πάει να καταθέσει ούτε μετά τη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι «δεν είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο» για να το πράξει. Για τον αστυνομικό, που είναι αποσπασμένος στη φρουρά του προέδρου του Αρείου Πάγου, θα γίνει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι ισχυρισμοί ευσταθούν ή υπάρχουν πειθαρχικές κυρώσεις, ενώ θα ελεγχθούν και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Οσον αφορά το δεύτερο μοτοσικλετιστή, φέρεται να είναι ιδιώτης και να μην έχει σχέση ούτε με την Αστυνομία ούτε με κάποια εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=187959
ωραίο αυτόQuote:
Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι δόθηκαν και εντολές για μέτρα αυτοπροστασίας στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.
Αυτοπροστασίας=χτυπάμε ότι κινείται;
Όχι, μπρος και πίσω από κάθε μηχανή της ομάδας πάνε από μία μηχανή με δύο αστυνομικούς για προστασία.
inb4: Σωκράτης Τρολολολολόλλιας
http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/20...post_3153.html
Νεα ένταση στο Αιγαίο
Καινούργιο θρίλερ στα νερά του Αιγαίου μας.Πριν λίγες ώρες Καμερουνέζικο ιστιοπλοικό βγήκε ανοιχτά της Πάρου και έκανε έρευνες για χταπόδια σε διεθνή ύδατα πολύ κοντά στη Ελληνική υφαλοκριπίδα. Πολεμικά σκάφη του ναυτικού παρακολουθούν από απόσταση τους Καμερουνέζους ενώ η Αθήνα δείχνει άτολμη για ακόμη μια φορά. Μας ξεπουλάνε συνέλληνες και εμείς κοιμόμαστε. Το κράτος του Καμερούν προκαλεί και πάλι εκμεταλλευόμενο τους προδότες πολιτικούς μας. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ.
ANΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ
πολύ καλό επίσης τσεκάρετε ρίκα βαγιάννη στα λινκς.
Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ;
(ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!
Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει.
Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο θεό,που τέτοια γεγονότα,δε θέλουν έρευνα(προσωπικά για μένα).
Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παίσιου.
Συγκεκριμένα,χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,αγιορείτης μοναχός,που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης,μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας,που του το είπαν `συνάδελφοι` του μοναχοί από το Άγιο όρος,μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας-που του έκαναν οι γιατροί.
Συγκεκριμένα...:
Ο Γέροντας Παίσιος,περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ,ώσπου το συνάντησαν 3 νέοι Μοναχοί(νέοι σε ηλικία).
Ανεξάρτητα την έκπληξη που νιώσανε στην αρχή οι Μοναχοί,πήγαν αμέσως να ζητήσουν την ευχή του Γέροντος.
Μόνο που ο Γέροντας τραβήχτηκε,δεν τους έδωσε την ευχή του,αλλά με τρεμάμενη φωνή τους είπε:
`Tραβήξτε στο Γέροντά σας,και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι,γιατί σε 3 μήνες από τώρα,θα έχουμε `πόλεμο` στην Ελλάδα,κι ο κόσμος θα πεινάσει`
και συνέχισε...:
`Να του πείτε του Γέροντα,να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...`
Μέχρι να συνέλθουν οι Μοναχοί,ο Γέροντας Παίσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι...
Δεν πιστεύω να είχε κανένα λόγο ο αγιορείτης να έπλασε τη συγκεκριμένο γεγονός,γιατί έχει και συνέχεια,όμως μέσα από ένα πολιτικό μπλογκ,όπως είναι το δικό μου,καλύτερα είναι να το σταματήσουμε εδώ.
Η είδηση είναι πως όντως την τελευταία εβδομάδα στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΚΡΟ (τα γνωστά των εμπόρων...εργάζεται ο φίλος μου ο Κώστας),εδώ στη Θεσσαλονίκη,παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες `σήκωσαν` από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο,αλλά και αλεύρι,και μάλιστα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους υπεύθυνους τόσο του υποκαταστήματος Εγνατίας,όσο και της Ν.Ιωνίας.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Εγώ θα αναμείνω το 3μηνο,αν και πιστεύω όταν λέει ο Γέροντας πόλεμο,εννοεί μάλλον πως ο λαός μας θα ξεσπάσει απέναντι στο Δ.Ν.Τ. και κατ επέκταση στην ΤΡΟΙΚΑ και στην σκληρή πολιτική τους,και θα γίνουν χειρότερα από αυτά που ζήσαμε μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.
Που αλλού να παει δλδ το μυαλό μου ;
χαχαχα! στερεοτυπικές διατροφικές συνήθειες, δοσμένες με ποιητικό τρόπο από σχετικούς μύθους της Βίβλου! Σήμερα θα έπρεπε να προτείνει ο "γέροντας" να σηκώσουν κονσέρβες, μακαρόνια και πακεταρισμένες τροφές.
για αυτους/ες τους/τις μαλακες/μαλακισμενες πρεπει να χρεωνεται η βενζινη 6 ευρω το λιτρο.Quote:
16 Αυγούστου βρέθηκα κι εγώ στην πασίγνωστη παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο.Είχα ακούσει πολλά, αλλά ήθελα να τα διαπιστώσω ιδίας σώμασι.Φτάνουμε έντεκα και μισή περίπου το πρωί.
Οι ξαπλώστρες σχέδον όλες άδειες αλλά ούτε λόγος να διαλέξεις που θα καθήσεις,κι ας πληρώσεις μια ξαπλώστρα για χρυσάφι.Όλες ήταν rezerve όπως διαπιστώσαμε αργότερα για τις πλούσιες κυρίες που τις συνοδεύουν οι φιλιππινέζες για να κρατάν τα κακομαθημένα-καλομαθημένα τέκνα τους.Μετά βίας μας έβαλαν να καθήσουμε τέρμα θεού.Λέμε ας είναι κι εδώ για ένα μπάνιο ήρθαμε δε χρειάζεται να είμαστε και πρώτο τραπέζι πίστα.Η τιμή?30 ευρώ για δυο ξαπλώστρες ανευ απόδειξης φυσικά.Ε να μην πιείς και κάτι?2 fredo κι ένα μπουκάλι νερό τους ενός λίτρου(ήρθαμε από το χωριό να πιούμε και freddo γιατί φραπέ(λαϊκούρες) δεν προσφέρει το μαγαζί.7 ευρώ ο κάθε καφές και 6 ευρώ ένα λίτρο νερό σύνολο 20 και 30 οι ξαπλώστρες 50.Κι ας έχω δουλέψει εγώ 15 ώρες για να βγάλω 50 ευρώ γιατί 610 ευρώ είναι το μηνιαίο εισόδημα μου!Για ποιό έλεγχο μιλάμε όταν ένα λιτρο νερό το πληρώνουμε 6! ευρω? Μετά μας φταίει που πληρώνουμε τη βενζίνη 1,45 το λίτρο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
ΙΔΙΑΣ ΣΩΜΑΣΙ ΕΙΠΕ, ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ. Για αυτούς/ες πρέπει να επαναφέρουμε τσάμπα κρεματόρια.