ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ.
http://4.bp.blogspot.com/_l1J-nUwNNE...pliatsikas.jpg
Printable View
ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ.
http://4.bp.blogspot.com/_l1J-nUwNNE...pliatsikas.jpg
http://www.metal-archives.com/images/1/4/4/0/144025.jpg
http://nodusgordis.files.wordpress.c...bongripper.jpg
αυτό ακριβώς. τίποτ'άλλο.
Σιγά τα αίματα, παιδιά.
1) ingnore, shmainei agnow. pou shmainei oti den anaferw kati ka8olou, kai OXI anaferw kati prwto me mikra grammata. nmz..
2) variemai na viavasw to mikro post sou, giati molis 3upnhsa.
3) fovero to thrent. exei isa me 2(!) posts. kai elega ti na diavasw to vradu... NA ti.!
Α, να τι έλειπε από το thrent! Ένα πεσμένο καρότσι Λιντλ με μια διαλυμένη τηλεόραση και 2 πακέτα Μάρλμπορο στο δρόμο! Επιτέλους λίγο νόημα!
Fair enough, αν και ξανά, η προστασία δε θα έμπαινε για εσένα που "ξέρεις" αλλά για τον τυχάρπαστο Μητσάρα που μπορεί να πάει γυρεύοντας. Όχι τίποτα άλλο μετά θα κράζουν και κράτος (ναι χεστήκαμε, αλλά: ) επειδή δεν έχει απαγορεύσει κάτι επικίνδυνο που στέρησε τη ζωή από ένα παιδί ή που δεν έχει ένα σώμα να προστατεύει από τέτοια. Ξέρω το τραβάω αλλά εδώ που ζούμε, όχι;
Εδώ μπαίνει και αυτό που είπε ο Deggial για ελλείψεις.
Χαλάρωσε, ξεκαβάλα για free camping μιλάμε μην τα παίρνεις όλα σοβαρά και μην κάνεις σαν μέλος νεολαίας Τσίπρολούμπεν που μόλις του είπε ο ΝΑΡίτης ότι δεν έχει σχέση με αριστερά. :P
Εννοείται πως έκανα πλάκα.
Ok αλλά εγώ μετά αναφερόμουν σε ένα γιγαντιαίο χώρο, οργανωμένο μεν, κάποιο ελαφρύ αντίτιμο ως προς τη συντήρηση του δε, αλλά τόσο μεγάλο που θα ήσουν πρακτικα μόνος σου εκεί που θα κατασκήνωνες. Ούτε έτσι πχ θα σε ενδιέφερε;
Και κάτι ακόμα, φαντάζομαι ότι εφ'όσον ήταν νόμιμο, η ιδεολογία του/σου σαν free camper (μην το κάνετε, ξέρετε ποιο) θα ήταν να ξαναπάει στο ίδιο μέρος με τη τελευταία φορά που ήταν και πέρασε καλά ή να πηγαίνει κάθε φορά σε διαφορετικό σαν μια καινούρια εμπειρία;
Μερικες ιδέες που αναφέρθηκαν είναι βλαβερές, όπως οι εναλλακτικές "θεραπείες", η χορτοφαγική ωμοφαγία (η οποία θέλει πολλή προσοχή και ψάξιμο για να κάνεις μία δίαιτα με πλήρη διατροφική αξία) και η όλη μανία με τα βιολογικά προϊόντα. Και τα τρία παραπάνω δείχνουν έναν πολύ άσχημο τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων, που βασίζεται σε αναπόδεικτα αξιώματα, εμπειρικά τεκμήρια, θρησκευτικής φύσεως αξιώματα, κλπ, κλπ.
O average νεοχίπης
http://webtv.antenna.gr/webtv/lovebi...1sd_z_oo1gw%3d
Παρακαλείτε να δείτε το βίντεο πριν απαντήσετε με θετικά σχόλια για αυτή τη φάρα
Πολύ τρίχα τα females όμως, μπιχ.-
"Χε! Ντάξει! Άμα είναι έτσι γουστάρω κι εγώ!" (Σ.Παπαδόπουλος, Γυναίκες Δηλητήριο)
Βέβαια η εικόνα έχει τίτλο "Ουπς!" που κατευθύνει τον θεατή ότι ένας μαλάκας γλίστρυσε και του'σπασε η τηλεόραση που κουβάλαγε με το καρότσι του Λιντλ, επίσης προδιαθέτοντάς τον ότι πρόκειται πέρι χόμπο αστέγου που την καβάντζωσε από κανά σκουπίδι. Περιμένω ανάλυση που χωράει και το Ουπς μέσα να γουστάρω ακόμα πιο πολύ, ε;
Μη λετε χαζομάρες. Προφανώς είναι τμήμα καμπάνιας ενημέρωσης για τους κινδύνους του καπνίσματος κατά τη διάρκεια οδήγησης καροτσιών super market.
apla apefuga na quotarw to arrwstaki
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=7797891
Ρε, πλάκα κάνει το παιδί, τι το μουτζώνετε; Τι Πάνος σας χρειάζεται ρε...
Ίσως και να με ενδιέφερε, γιατί όχι. Για την άνεση της τουαλέτας και μιας ντουζιέρας, θα άξιζε
Κοίτα, τώρα που είναι παράνομο, εγώ έχω βρεί κάνα δυο κοντινούς προορισμούς που αγαπώ, για σαββατοκύριακα κυρίως, και τα καλοκαίρια κοιτάω να βρώ και κάτι καινούριο. Φαντάζομαι το ίδιο θα έκανα κι αν ήταν νόμιμο, απλά χωρίς το άγχος μη με πετύχουν μπάτσοι και μου ζαλίζουν κι αναγκάζομαι να τα πληρώνω πρόστιμα.Quote:
κάτι ακόμα, φαντάζομαι ότι εφ'όσον ήταν νόμιμο, η ιδεολογία του/σου σαν free camper (μην το κάνετε, ξέρετε ποιο) θα ήταν να ξαναπάει στο ίδιο μέρος με τη τελευταία φορά που ήταν και πέρασε καλά ή να πηγαίνει κάθε φορά σε διαφορετικό σαν μια καινούρια εμπειρία;
Βλαβερές προς τους εαυτούς τους, ίσως. Δικαίωμά τους όμως. Εξακολουθούν να μην βλάπτουν την κοινωνία (και μην το κάψεις τώρα αναλύοντας τη βλάβη προς την κοινωνία εξαιτίας της ύπαρξης ισχνότερων/φιλάσθενων ατόμων ή δεν ξέρω κι εγώ τι), παρά μόνο τους ίδιους. Κάτι που κάνουμε όλοι μας απλά ζώντας στην αθήνα και πίνοντας/καπνίζοντας. Προσωπικά δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω πάντως.
00:38
Ισπανικά.
Υπάρχουν αρκετές έγκυρες πηγές για όλα αυτά όμως, εάν και εφόσον κάποιος θέλει να ασχοληθεί σοβαρά. Για ωμοφαγία, χορτοφαγία κτλ.
κάτσε ν' αρχίσει τις επιχειρήσεις εκκαθάρισης το Κόμμα όπως όταν τους έτρεχε στο Να και θα δείτε τι σημαίνει περιφρούρηση περιβάλλοντος.
Για αυτά τα δύο συγκεκριμένα ναι, κυρίως για την χορτοφαγία όπου υπάρχει ένα ικανοποιητικά μεγάλο κομμάτι έρευνας στην σωστή χορτοφαγική διατροφή. Η ωμοφαγία, όμως, είναι κάπως επικίνδυνη, από την άποψη ότι δύσκολα σχηματίζει κανείς μία σωστή πλήρη δίαιτα (χωρίς έλλειψη σε βιταμίνες B12 και D, σίδηρο, ασβέστιο, κλπ. κλπ.), η δε καταλληλότητα για βρεφικές ηλικίες είναι ένα μεγάλο ζήτημα.
Σε κάθε περίπτωση, διατροφικά είναι τζάμπα κόπος όταν μπορείς να έχεις μία πλήρη σωστή διατροφή, αν δεν βάζεις τους περιορισμούς της όλης χαζής φιλοσοφίας των vegans.
Δε θυμάμαι να σου παραθέσω λινκ*, αλλά μπορείς να έχεις σχεδόν πλήρη δίαιτα όντας ωμοφάγος. Είχα ασχοληθεί παλιότερα αλλά δε με συγκίνησε. Κατά τα άλλα ότι λέει η υπογραφή μου =)
εδιτ: με σοβαρές αναφορές σε πηγές κτλ ε. Όσον αφορά τα βρέφη, το βρίσκω ακραίο. Πιστεύω πως πρέπει να είναι επιλογή του ατόμου του ίδιου.
Κανένας λόγος, εκτός και αν θες να κανονίσεις να πας στο Μπριτζολάτορα να φας ένα κοπάδι πρόβατα και δε βρίσκεις παρέα :P
μια χαρά μπορείς να τρως ωμά, ειδικά τα θαλασσινά αν δεν τα σιχαίνεσαι ΟΛΑ τρώγωνται και ωμά. Οσο για τα μωρά, τα πολτοποιείς, όπως έχω δει να κάνουν οι εσκιμώοι για κρέας, ψάρια, κλπ, αλλά μερικές τροφές ΔΕΝ μπορούν να φαγωθούν αν δεν μαγειρευτούν, πχ μελιτζάνες, πατάτες, μερικά μανιτάρια ή χόρτα που πρέπει να διασπαστούν οι όποιες τοξίνες έχουν, κλπ.
Γενικά πάντως, το να είσαι ωμοφάγος από ιδεολογία είναι μαλακία, αλλά έχουν πολλά σωστά στο σκεπτικό τους, το καλύτερο είναι να τρως ωμά την εποχή που είναι κάποια φυτά τρυφερά, τότε έιναι στο φουλ όλα τα συστατικά τους. μετά όταν αρχίζουν να σκληραίνουν ή και να ξεραίνονται τα τρως μαγειρεμένα (πχ όσπρια)
:rofl:
Παραθέτω ατάκα απο χαζό sxe αλήτη της φρουτόκρεμας:
"Paw na piw kamia sogia na strwsw"
X x X tattoo στο χέρι και τετοια.
Είμαι ο μόνος που γελάω όποτε βλέπω την λέξη vegan?
Μου'ρχεται στο μυαλό peta fag 17 χρονών,που στα 20 θα σνιφάρει κόκα και θα περνει roids.
Αρκετά κλασική κατάληξη αμερικανών teen vegans.
Μηδέν.
Drumsick,δεν αναφερόμουν σε πρώην emo,αλλα μια παρτίδα Αθηναίων νεοχίππηδων,τους τύπικαλ που συναντάς κέντρο,και είναι στην καλύτερη περίπτωση χαλβάδες.
Όταν δεν σπάνε πούτσες παλεύονται,απλα η συζήτηση πάντα η θα καταλήξει σε χόρτο,η αντίσταση,η ska.
Και για σκάκι να μιλήσεις παλι εκει θα το πάνε.
Για τους αντίστοιχους συνομιληκούς σου δεν ξέρω βέβαια,ενδιαφέροντα ολα αυτα που μας λές,αλλα και πάλι μηδενική συγκίνηση.
Δεν πειράζουν i guess.
^ Ένα θετικό.
Αυτο που με ενοχλεί γενικά είναι ο όλος τρόπος σκέψης που καταλήγει στον συνδυασμό χορτοφαγίας, εναλλακτικών "θεραπειών", βιολογικών προϊόντων κλπ. Κι εντάξει, η διάδοση της χορτοφαγίας είναι ακίνδυνη, η διάδοση όμως θεραπειών (χειροπρακτική, holistic medicine, ομοιοπαθητική, κλπ) που δεν έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους - κι αντιθέτως, μετά από τόσα χρόνια έρευνας, μπορείς με σιγουριά να πεις πως είναι κομπογιαννιτισμός, είναι επικίνδυνη όταν παραγκονίζει επιστημονικές θεραπείες.
Θεωρώ εν γένει επικίνδυνο αυτό τον τρόπο σκέψης που βασίζεται σε κάποιας μορφής πίστη ή σχέσεις εμπιστοσύνης, κι όχι στην λογική σκέψη και την επιστημονική μεθοδολογία.
Οκ ναι, δεν έχεις άδικο και είσαι ο μόνος που δικαιολόγησε με λογικά επιχειρήματα την αντιπάθειά του προς τους νεοχίππιδες, γιαυτό ρισπέκτ.
Πάντως τελευταία μου λένε όλο και περισσότεροι να δοκιμάσω την ομοιοπαθητική για κάτι θέματα υγείας που'χω =Ρ
Εμένα το μόνο που με ενοχλεί στην συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, το οποίο όμως συμβαινει σε πολλές κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα, είναι ότι έχουν γενικώς μια λογική Ιαχωβά "εμείς έχουμε δει το φως και την αλήθεια της ζωής" και επιδίδονται, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, σε αναπόδεικτες, εν γένει, πρακτικές, για να τονίσουν την διαφορετικότητά τους. Ένα μάτσο κόμπλεξ με πόδια κοινώς, και αν πας να τους την πεις θα σου πουν "noooo you're being ignoraaaant" και θα νομίσουν ότι είναι τόσο σοφοί που δεν μπορείς να φτάσεις το επίπεδό τους. Άλλά όπως είπα και παραπάνω αυτό αντιπροσωπεύει αρκετές ομάδες στην Ελλάδα, οπότε τους βάζω στο ίδιο καζάνι με αυτούς και τους σιγοβράζω μέχρι να γίνουν τρυφεροί σαν αρνάκι γάστρας.
Εκανα ομοιοπαθητική όταν ήμουν 11-12 χρονών για ένα πρόβλημα που έχω με ημικρανίες. Βελτιώθηκε η κατάσταση μετά την αγωγή για κανά 3μηνο και μετά πάλι τα ίδια. Σήμερα δεν με ταλαιπωρούν στο βαθμό που με ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν (το καλοκαίρι του 2000 που ήμουν φαντάρος στην Ξάνθη είχα σε καθημερινή βάση λόγω βαριάς δουλειάς και συντηρήσεων και ζήτησα εξέταση όπου ο στρατιωτικός γιατρός που έδωσε ηρεμιστικά και βεβαίως ο οικογενειακός μας γιατρός μου είπε να τα πετάξω) απλά έχω βρει τι είναι αυτό που τις ενεργοποιεί (έντονος φωτισμός, απότομες αλλαγές του καιρού, ξενύχτι, υπερβολικό κάπνισμα κλπ) και προσπαθώ όσο μπορώ να προφυλάσομαι.
λολ ?