κανα καλο καπνοπωλείο στην Αθηνα γνωρίζουμε;
Printable View
κανα καλο καπνοπωλείο στην Αθηνα γνωρίζουμε;
φχαριστω. θα τσεκαριστει αμεσα
ελπιζω το ψιλοκυριλε να μην συνεπαγεται τσουχτερες τιμες
Εξαρτάται τι θες.Για αναλώσιμα καπνοψιψιψωνια ειναι μια χαρα οι τιιμές του.
χμμ εγω προοριζομουν για κατι τετοιο
http://img87.imageshack.us/img87/631/p3497500.jpg
Πάρτε του του παιδιού μια πίπα να κόψει το τσιγάρο!
http://www.youtube.com/watch?v=Xs61fbKO7UM
Craven 4ever.
πόσο πια καμία επαφή με την πραγματικότητα; κάντε της ένα θρεντ "Η ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΑΗ" να τελειώνει
τους τελευταιους 2 μηνες καπνιζω μονο παρασκευες και σαββατα βραδυ.
Τελευταία κάνω αυτά. Αν και μισώ τον καπνό ντραμ, τα έτοιμα δεν είναι κακά.
http://1.bp.blogspot.com/_FRrzQtrgfl...E%96%2BBOX.JPG
.
Εδω κ πεντε χρονια golden virginia prasino. filtrakia rizla k xaratakia rizla asimi, pio palia galazia. sto lykeio lucky strike malako to opoio gamouse
εδω και κανα μηνα,μετα απο λαθος του zoonchild που με βγηκε σε καλο...
http://4.bp.blogspot.com/_itjR5x3U0R...E%A1%CE%9F.JPG
(δεν σου δωσα τα φραγκα ρε...θα λαβεις cdακι μαλλιαρο)
Καλά η χρυσή στα 4ε δεν είναι και ο ορισμός του τίμιου τσιγάρου,παρότι μπροστά απο τα περισσότερα τσιγάρα στις τμές αυτές.Τίμιο θα έλεγα τον Ασσο κασετίνα και τον μαλακό 2.70 και ρίχνει στα αυτιά πολλών so-called premium brands.
Οντοπικ,επειδή κουράστηκα να τρέχω στην αλλη ακρη της πόλης για τα brunes,το έριξα στο εργατικό,πλην γαμηστερό ΣΑΝΤΕ.
τι εργατικο το Σαντε? ποσο κανει τωρα?
το Ασσος πλακε (κι αυτο 2.70 btw) το εκανα για κανα δυο μερες αλλα ειναι αερας μπροστα στο Καρελι
αλλα οκ η τιμιοτις παραμενει
Καλα το εργατικό ειναι ξεσηκωμένο από αλλα χρόνια,παπαρια εργατικο ειναι τωρα με 3.90 αλλά είναι πιθανότατα το καλυτερο american blend της εγχωριας αγοράς.
Ο Καρέλιας ο σκετος δεν ειναι κακη φαση αλλά μου τσιμπαγε με μενος τα λαιμα στο μισο πακέτο και τον σούταρα,ασε που ο Ασσος εχει και ενα ποσοστο ανατολιτικων καπνων και γουστάρω.
Οσον αφορα Καρέλια κάντε μια φορα τη χαρη σοτν εαυτό σας να δοκιμάσετε το Excellence,5ε μεν αλλά θα δείτε με τι μοιάζουν τα πρίμιουν τσιγάρα
το Σαντε ηταν εξαπανεκathens ακριβο...ιδια τιμη με μαλμπουρικο και καμελ επαιζε αν θυμαμε καλα,η εστω ενα τι πιο φτηνα
αλλα ποτε στην ιδια με τα αγροτικα/εργατικα
Δεν ξέρω τι έπαιζε πριν 10 χρονια,αλλά ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα τσιγάρα έχουν αλλάξει μέσα σε αυτό το διάστημα,είτε λόγω του ταβανιού που επέβαλλε η ΕΕ στις τιμές σε πισσα,νικοτινη και μονοξείδιο,είτε λόγω εξαγοράς καπνοβιομηχανιών από πολυεθνικές.Πάντως και εγώ έχω ακούσει από μεγαλύτερους καπνιστές πως το Σαντε ήταν στούκας τότε.Σήμερα δε θα έλεγα πως το βρίσκω πιο βαρύ από Marlboro,Camel και δε συμμαζεύεται.
00i00,αυτά ισχύουν για το φίλτρο κασετίνα,μέχρι πριν 1-1,5 χρόνο υπήρχε και το μαλακό,σε τιμή 2,10 φάση,και εξακολουθεί να κυκλοφορεί και το άφιλτρο στα 2κατι.Αυτά είχαν το εργατικό reputation.
για το αφιλτρο εγω θυμαμαι...τα καπνιζα για κατι φεγγαρια πριν 15 χρονια
παντως περι λαιμογαμησιου που λεει ο φρηκ...μπροστα στα καμελ και λακυ στραικ αφιλτρα που καπινιζα τοτες,με φαινοταν πολυ πιο ελαφρα τα σαντε
για ποιοτητα καπνου δεν ομιλαμε...μιλια μακρυα απο τα αλλα
Καλά τα αφιλτρα είναι άλλη φαση,πριν κανα χρονο την έψαχνα,και το λακυ επαιζε μπαλα μονο του,μιλια μπροστα απ τα αλλα.Το brunes ηταν και εκεινο γουστοζικο,αλλα εκανε το λαιμο τσαρουχι στο μισό πακέτο..το σαντε το αφιλτρο μαλλον φτωχο
πως ειναι δυναμον τα ανατολικα καπνα του σαντε να ειναι φτωχα μπροστα στα βιρτζινια? τι λες?
Γινεται.Αφενος γιατι υπάρχουν καπνιστες που γουσταρουν τα ανατολιτικα και καπνιστες που γουσταρουν βιρτζινια ή τα burley,αφετέρου επειδη υπαρχουν καλα και κακα καπνα γενικότερα.Βεβαια μιλάμε για ενα τσιγαρο που εσυ το καπνισες πριν 15 χρονια και εγω περυσι ε.Καταλαβαινεις τι αλλαγες θα εχουν παιξει μπαλα απο τοτε..και το σαντε μη νομιζεις,ενα 10% σε ανατολιτικα εχει.
σωστο αυτο...εδω εχουν καταστρεψει χαρμανια και χαρμανια
μονο 10% ε?
και το καρελακι παντως του χωσαν αμερικανικο αιμα...γιαυτο και εγινε πιο ελκυστικο
Κάνοντας την θητεία μου κάπνισα ένα φεγγάρι Σαντέ , και ήταν όντως φτηνά, νομίζω 120 δραχμές, με τα "ακριβά" στα 180.
Καλό χρυσό, αλλά το χέρι μου δεν το πλησίαζες από την μπόχα
Μέχρι πρόσφατα καρέλια φίλτρο κασσετίνα. Το άλλαξα με Άσσος κασσετίνα γιατί με πείραζε στο λαιμό. Κορυφαία και τα δύο σε σχέση με την τιμή τους, αλλά πολύ ντουμάνι.
Same here.Το τσιμπημα στο λαιμο απο μια φαση και μετα δεν παλευοταν ε.
Τσεκαρε και Ασσο μαλακο,εχει πιο πολλα ανατολιτικα καπνα απο την κασετινα,πιο αρωματικο τσιγαρακι.
Οσοι επιμενετε αφιλτροι btw,αν πεσετε πανω του,δωστε μια ευκαιρια και στο Καρελακι Αγρινιου...εμπειρια
Van Nelle Zware shag. Rizla ble.
αντεχεις με αυτον τον καπνο ρει ? οταν τον εκανα εσκαγα για νερο μετα
αν ο αποπανω εννοει τον σκουρο μπλε βαν αλεν που κυκλοφορει στα εξωτερικα σαν 40 γρ
ειναι καρκινος σκετος,τζουρα και χλεπα στα καπακια,ειδικα με τα κρυα το χειμωνα νοιωθεις σαν να σου ασφαλτοστρωνουν τα πλεμονια
αλλα ειναι βανελλαρα οπως και να χει στηριζεις ντρου γκαμπνο
όποτε έχω όρεξη (3 φορές το χρόνο δηλαδή)
http://cigarettepackcollector.com/pic/spring_water.JPG
παρα πολυς κοσμος πλεον καπνιζει καρελια κασετινα , πρεπει να χουν ανεβει απιστευτα οι πωλησεις
Ε ναι,με τις αφραγκειες που παιζουν ο κοσμος στρεφεται στις low budget λυσεις ή στο στριφτο,και ειναι κριμα που μια εταιρια δεν λανσάρει εναν premium καπνο,θα τα τσακιζε ολα.
τον ειχα δοκιμασει οταν ειχα παει βερολινο εναν γεναρη
η πλακα ειναι πως τοτε καπνιζα βαν νελλε για πολυ καιρο αλλα και παλι ο συγκεκριμενος μου την ειχε πει ασχημα
αλλα ακομα και τωρα οταν μουρχεται ορεξη για καμπ-νου μονο βαν νελλε παιρνω
(προσωπικο φετιχ-η μυρωδια οταν ανοιγεις την ζελατινα δεν ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν?)