α, οκ... δεν το είχα πάρει πρέφα :oops:
Printable View
α, οκ... δεν το είχα πάρει πρέφα :oops:
Γραφτε κανα σιγουρο ροστερ ε.
μη σας περιμενουμε συνεχεια.
Αδερς ειστε, 1000 τακτικους γιουζερς εχει το φορουμ!!!!!!
κοίτα, είμαι κ 350 χλμ μακρυά. δεν μπορώ να πω σίγουρα. παίζει όμως βάσει ημερομηνίας κατά 90% να είμαι κάτω για δουλειά.
λοιπόν, ας επιβεβαιώσει κ ο καθένας τι θέση προτιμάει και να πει σε τι επίπεδο βρίσκεται από τεχνική κ φυσική κατάσταση.
π.χ. εγώ είμαι τσαπί κ σχετικά αργός πια, αλλά παίζω συστηματικά 8Χ8 οπότε βγάζω άνετα αγώνα. μπορώ να παίξω είτε σέντερ μπακ ή δεξί μπακ χωρίς πολλά ανεβάσματα. πιο πολύ παίζω δεξιά στο τρέχον πρωταθληματάκι.
Σαββατοκύριακο πέφτει, οπότε κατα 90% θα μπορω.
Αν τυχον δεν δινω μάθημα στις 5 του μηνος. Θα ειδοποιησω εγκαιρως.
Γενικα εγω πισω παιζω αλλα και ανασταλτικα, εχω καιρο να βρεθω σε 8x8, σε τρεξιμο δεν εχω θεμα, αντοχες παντα ειχα, για τωρα δεν ξερω.
Απο τεχνικη μετριο με λες, ποτε δεν ημουν μπαλαδορος, αλλα παιχτης-αθλητης.
Ολα για την φανελα!
Επιθετικος ουτε κατα διανοια.
mia apo ta idia me ton apo panw:
grigoros eiami antoxi exw...texniki metria pragmata.. sinithws paizw eite epithesi logw taxititas kai ksylou :P eite amyna episis gia ksylo .. kentro oute kata dianoia na moirazw paixnidi e....
kai gw sigoura
peite kai protimisi se thesi klp
Τους εχω δει και τους δυο, παγκο βαλτους :P
Και 'γω μέσα είμαι.
Δεξί χαφ.
Έτσι και δεν βρεθει κεντρικός χώνουμε Raven.
Πηξαμε στα μηχανακια και στα Τρεχαντηρια.
δε θα γινει στην παραλιακη το ματς.
Η μαλακία είναι ότι οι Άδερς έχουν προπονητάρα. Στο τσακ ήταν να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
παιζουμε λιγοι εναντια ΟΛΩΝ.
(np - καποιο ΜΕΤΑΛ κομματι με τετοιο μηνυμα.)
δεν αναγνωρίζω τον παραπάνω πιθηκισμό τρίτης κατηγορίας ως ο,τιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με το ένδοξο όραμα της ομάδας.
(δεν έχει κούντος φίξξξερ)
Quote:
παιζουμε λιγοι εναντια ΟΛΩΝ.
(np - καποιο ΜΕΤΑΛ κομματι με τετοιο μηνυμα.)
:P
Ουτε καν το ακουσα, απλα το εβαλα για τη μαλακια, και για τον τιτλο.
Πρεπει να ειναι μεγιστη μαλακια ε? Ελεγε metalcore στην περιγραφη, ιχ.
Τζακ, οχι Μανογουορ ρε, χειροτερο κι απο μανες. Βρισε μανες αν θελεις.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!
Σου δωσα πινκ γιατι εισαι τιμιος. Θα σου δειξω στο γηπεδο ομως.
poios jack re ti les :P koimisou lemeeeeeeee
Ο Τζακενμπι ρε
Τελικά 2 του μηνός τελειώνω εξετάστικη.
Το ιδανικό θα ηταν να γινει 4 του μηνος. Προλαβαίνω και στις 3.
Απο εξοπλισμο θα χρειαστουμε τπτ παραπανω απο τα προβλεπομενα? Γιατι τα ποδοσφαιρικα δεν παιζει να μου χωρανε.
Τα αθλητικα μου φοραω, που πιανουν και καλο φαλτσο.
LIPANTIKO..min tous ponesei poly:P
κασετίνε, κόψε τα νύχια και ξαναδοκίμασε.
Λοιπόν, επειδή έχουμε πήξει στα τρεχαντήρια δεξιά μπακ και χαφ, εγώ (σαν άλλο ένα καλό τρεχαντήρι που τιμάει τη φανέλα) μέτριας τεχνικής προσφέρομαι να παίξω αριστερά.
Btw από φανέλες τι παίζει; Να συνεννοηθούμε να βάλουμε εμείς οι άδερς άσπρες μπλούζες πχ να μην ψάχνουμε διακριτικά εκεί;
unite we stand
divided we fall
οι Generals FC, φορανε κοκκινομαυρη εξαρτηση.
αποκλειστε αυτα τα χρωματα απ τα στερνα και τα σκελια σας, για να μη καταληξετετε να φορατε φωσφωριζε σαλιαρα (σικ) τυπου ΓΑΔΑ - ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ευχαριστω πολυ
εκ του ΔΣ.
parakaleite o xristis odonian na erthei me mplouza ten kate gia na ton kynhgaei se ola ta miki kai plati tou gipedou o raven lord :P
αποκλειεται
αυτες τις φοραει η εβερτον!
Εγω προκαλω συνειδητα και μεθοδικα, οταν μετα το ματς θα κανω το quote το μεγαλο με ολα οσα εχετε δηλωσει που θα πρεπει να κανεις scroll down για κανα 2λεπτο να δουμε αν θα σαρεσει 8)
Αντιγράφεις Τζακ.
Δηλώνω από τώρα ότι διατηρώ επιφυλάξεις λόγω άγνοιας συμπαικτών. Απλά προκαλώ για τη φάση 8)
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ ΓΙΑΚΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ?
Polla trexanthria exoume! wraia.
kamia sxesh me trexanthri egw pantws. Polles fores epaiza aristera an kai de3iopodaros epeidh pote kaneis den pshnotan na pai3ei, alla genika no problem, paizw opou na nai.
Na psh8oume gia aspra gia na skasw me fanela man utd sharp viewcam.
Bαλτε ασπρα και μετα πι εμ στο Κουκιμανστερ για το πως φευγουν οι λεκεδες απο σπερμα. (τουλαχιστον δε θα φαινονται.)