:thumbsup:
Όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει να το κάνει ε.
Printable View
Ο σκύλος είναι πιο ζόρικος στην καθημερινή συντήρηση , και όπως όλα τα "κατοικίδια" δεν τους αρέσει η μοναξιά , αλλά εδώ δεν κάνουμε μαθήματα συμπεριφοράς, λογικά τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά .
Τσίμπα έναν κόπρο , και θα είσαι κομπλέ, αν θες ράτσας, εγώ γουστάρω σε εμφάνιση και χαρακτήρα είναι τα Havanese
Spoiler
Σημαντικός παράγοντας για μένα είναι το από κάτω κομμάτι
νομίζω Havanese ήταν η Λουλού :sad:Quote:
The Havanese has a playful, friendly temperament unlike other toy dog breeds. It is at home with young children and other pets and is rarely shy or nervous around new people. Clever and active, they will solicit attention by performing tricks. The breed does not require a lot of exercise.
Ο έρωτας μου είναι τα beagle αλλά απόσο διάβαζα είναι υπερδραστήρια και θέλουν συχνή άσκηση :( Αλλά άνετα πουλούσα την ψυχή μου για ένα.
Άσχετο, αλλά κατά το ψάξιμο χθες πέτυχα ένα σάιτ με ερωτήσεις και απαντήσεις για κατοικίδια και ένας τύπος ζητούσε σκυλί φύλακα "που να έχει πάνω από 95% ποσοστό νίκης σε καυγάδες με άλλους σκύλους".
είναι σαν τον τύπο που ζητούσε κιθαρίστρια, μπασίστρια και τραγουδίστρια για τη δημιουργία μπάντας
Quoted for truth.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι απλώς είναι δραστήρια, έχουν την συνήθεια να γαυγίζουν με το παραμικρό που τους παραξενεύει και δεν έχουν καθόλου attention span για να τα εκπαιδεύσεις εύκολα. Αλλά είναι τα πιο όμορφα τετράποδα στον πλανήτη.
Υ.Γ. Επίσης θέλει προσοχή η διατροφή τους για να μην πάρουν βάρος, γιατί απλά δε σταματάνε να τρώνε ποτέ όσο χορτάτα κι αν είναι.
Εγώ δεν είπα ποτέ πως δε μ'αρέσουν τα σκυλιά ε.
εχω σκλουδ' που δε με πλησιαζει να το χαιδεψω...ποσο fail
http://i53.tinypic.com/9pxl61.jpg
http://i53.tinypic.com/fbdp9y.jpg
http://i52.tinypic.com/288zd49.jpg
το αλλο το αρσενικο το εχουν σαπισει περαστικοι παπακιστερς (κινδυνοι θανατοι)στα σουτια εν κινηση
Amnesiac pare ena loukaniko more papara, einai axiagapito kai meta otan to varetheis psinetai kai eukola sto fourno. Episis skuli tupou Mailo apo ti maska endeiknutai, einai panexupni ratsa kai xaritomeno, tha goustarei kai to MORO (apokleietai na min), kai den einai kai kanis. Kai to pio simantiko.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΩ
amnesiac anti na pareis skuli kane ena KOUTSOUVELO
Σούρα με τη Ζβούρα
http://img21.imageshack.us/img21/4108/dsc01158ml.jpg
Νέο αίμα στη συμμορία, Στάμπα και Μούρη.
http://oi54.tinypic.com/i2k8rk.jpg
Λίγο όμως, όχι πολύ.
Spoiler
στα μαλλιά, σ αν να λέμε?
εδιτ: @animae
στην ομορφιά, σαν να λέμε. xD
χαχαχαχχ απειρα πινκς σε μαστουρωμενη ζβουρα (και βακιλλο νταξ)! εκει στην τσεχια να μην την ποτιζεις συνεχεια =/
και αυτο ειναι το καλυτερο σκυλι του κοζμου ολου πιχι, μετα τη ζβουρα
http://www.youtube.com/watch?v=m8Jh49-3shg
για ολους τους ηλιθιους που λενε κακοψυχα και επικινδυνα τα ροτβαιλερς. :pink:
παιζει και στο fml
το αισθημα σε στιγμη αδυναμιας με εψησε να κρατησουμε τον σκυλο φιλης για οσο λειπει εκεινη στην ξενιτια(περιπου 2 εβδομαδες)
η φαση ειναι οτι ποτε μου δεν ειχα κατοικιδιο(εκτος απο κατι χρυσοψαρα που στο δεκαημερο ειχαν αυτοκτονησει)
...διαμερισμα σε πολυκατοικια με μικρο μπαλκονι οποτε βλεπω να κανει το σπιτι πουτανα:?
πως αυτοκτονησαν τα χρυσοψαρα?
αν δεν ειχαμε δωσει δανεικο τον μητρογλα θα το ζευγαρωνα
Μου την έπεσαν 10 κωλόσκυλα στο ΤΕΙ Ηρακλείου (Blackie συγνώμη:dsorry:).
Ευτυχώς δεν με δάγκωσαν(αλλά χτύπησα πέφτοντας κάνοντας την μαλακία να τρέξω μακριά:oops:).
Τελικά έφυγαν μόνο όταν έκανα ντου κατά πάνω τους.
Ηθικό δίδαγμα:
ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΕΧΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ.
Όσες φορές μυρίζομαι πέσιμο, απλώς αδιαφορώ και δε τα κοιτάω, και τουλάχιστον σε μένα λειτουργεί. Ακόμη και τη λυσσασμένη συμμορία της άνω πόλης έχω γλιτώσει με αυτό το τρόπο. Και φαντάζομαι πως το γεγονός ότι μυρίζω από πάνω μέχρι κάτω ΣΚΥΛΑ, είναι κακό για μένα, οπότε σε άλλους παίζει η παραπάνω συμπεριφορά να αποδίδει ακόμη περισσότερο και πιο εύκολα.
Ναι το έχω ακούσει και εγώ αυτό το να μείνεις ακίνητος και να μην τα κοιτάς,αλλά δεν γίνεται να μην πανικοβληθείς.Ειδικά το ένα ήταν θηρίο.
Και σου λέω 10 σκυλιά(μπορεί να ήταν και 8 δεν θυμάμαι) τα οποία έτρεχαν κατά πάνω μου από 5 διαφορετικές κατευθύνσεις σε ερημική περιοχή.:shock:
Αν μυρίζεις ΣΚΥΛΑ, τότε είναι πολύ πιθανό να μην σου δίνουν σημασία για αυτό.
Όχι ρε, ίσα ίσα που τις μέρες που είχε περίοδο κουβαλούσα αδέσποτα από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη.
Εγώ άμα τυχαίνει να με αγριοκοιτάει κάνας σκύλος, κορδώνομαι και περπατάω αργά και κουλ χωρίς να τον κοιτάω, κάνοντας ταυτόχρονα από μέσα μου εκκλήσεις σε διάφορους θεούς να με γλιτώσουν.
Πιάνει πάντα :cool:
πολυ χαλαρη τελικα βαινει η συμβιωση με το σκυλι
μονη μαλακια ειναι οτι ροχαλιζει σαν φρεγατα
και δονειται το σπιτι ολοκληρο:x
Γυμνασιο, γυρνουσα απο το φροντιστηριο και μου την πεσανε κι εμενα καμια δεκαπενταρα σκυλοι. Ετρεχα μεσα στα στενα το ερμο οπως δεν εχω τρεξει ποτε και εκει που σχεδον αγγιξαν αστραγαλο, βρηκα μια αυλη και μπηκα μεσα και σωθηκα :-)
Απο τοτε κανω ή αυτο που λεει η ντραμσικ ή βαζω το κινητο να παιζει τον ηχο που χω για ξυπνητηρι.
ισχυει τελικα οτι μυριζονται το φοβο?? Δλδ αμα εισαι χεζαμολας μεσα σου το ΞΕΡΟΥΝ κι ας το παιζεις οσο κουλ θες?
το καλύτερο είναι να τους επιτεθείς. σκεφτείτε ότι ένας άνθρωπος είναι μεγαλύτερος και δυνατότερος ακόμη και από πολλά σκυλιά μαζί και το ζώο λόγω του ενστικτου της επιβίωσης αποφεύγει τη σύγκρουση με δυνατότερα ζώα.
Όταν σε πιάνει "ξαφνικός" φόβος, όπως πχ όταν ξαφνικά βλέπεις το σκυλί που λέμε, ο οργανισμός εκκρίνει ιδρώτα (μαζί με αδρεναλίνη/επινεφρίνη; ή τέλος πάντων μια ουσία) που οι σκύλοι μπορούν να το μυρίσουν από μακριά και να καταλάβουν τον φόβο σου.
Έχω την εντύπωση πως δεν καταλαβαίνουν ακριβώς ότι φοβάσαι, αλλά ότι η συγκεκριμενη μυρωδιά τους προκαλει κάποιο (επιθετικό; ) ενδιαφέρον προς σε εσένα.
gif και emoticon τώρα
"Ε-όχι-μάνες" ή "παίζει-κανά-τσιγάρο"-μετά-από-σεχ ή σταμάτα-να-διαβάζεις-δυνατά-ποστς-ηάρ-σακούω βλέμμα Ζβούρας.
Spoiler
Διπλωματική προσσέγγιση στον Γκάρφιλντ ή αλλιώς πέσιμο.
Spoiler
Εγκαθίδρυση ανακωχής μεταξύ Ζβούρας- Γιογκούρτας ή αλλιώς τα πρώτα θεμέλια για ανάπτυξη ομοφυλοφιλικής σχέσης μεταξύ των ειδών.
Spoiler
:pink::pink::pink: ειδικά η πρώτη
:pink:
τομπούστηρε