εδώ είμαστε σπάστα
Printable View
εδώ είμαστε σπάστα
Ξεκίνησε το γλέντι....
μου εχει γαμηθει το ιντερνετς σημερα και δεν μπορω να ακουσω με τιποτις:sad:
δοκιμασε τουτο: http://76.76.17.39:8000/
na sas pw egw telika den prolavenw an thelei as parei kapoios thn wra mou h as thn parei o swtos.
να την παρω εγω να ειμαι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΟ?
ειπα οτι θελω εγω ρε μαλακα. δεν δικαιουμε? γιατι? μαυρος ειμαι? και μαυρος να ημουνα μια εκπομπη δεν δικαιουμε? αντε γαμησου ε.
σημερα αμα δεν επιστρεψει μαριλλιον θα κανω αμα ειναι στη θεση του. 8:30 με 9 να ξεκινησω μεχρι 10:30-11! γιατι δεν προλαβαινω να'μαι σπιτι στις 7 και το εταιρικο pc δεν εχει δικες μου μουσικες μεσα?
δεν εχει εκπομπη γιατι ΒΡΙΖΩ Παναγιές! σορρυ
:-(
Soto έλα MSN
ο,τι εγινε εγινε! απο την επομενη κανονικα! και συγκεκριμενα την επομενη μονο ελληνικα γκρουπ, αφου δεν εγινε χτες θα γινει τοτε!
ξεκινάμε να το τσικνήσουμε σήμερα στον ootr.gr
just started
επιστρέφουμε και μεις σήμερα. όσοι πιστοί...
ειμαι με το κοντρολ στο χερι
δυναμωνω να σε ακουσω αναμεσα στα κομματια
χαμηλωνω αρον αρον μην ξεκουφαθουμε μολις μπει το επομενο
αλλα Thanes :pink:
χαχα ναι. σορρυ πωλ έχω ένα πρόβλημα με τα παράσιτα και είμαι μανουαλυ μικρόφωνο/τρακ/μικρόφωνο/τρακ
Λοιπόν κύριοι
Προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να κλείσω τον ootr.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή και λυπάμαι για το ξαφνικό, ο σέρβερ και η σελίδα θα είναι πάνω μέχρι και το Σαββάτο.
εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό , και ευχαριστούμε για την φιλοξενία :pink:
Μαλακία. Cheers για τη φιλοξενία όμως.
:-| κριμας. thanks για την φιλοξενια κι απο δω, ωραια ηταν οσο κρατησε. ειχα ετοιμασει κι αλλους εκλεκτους καλεσμενους τωρα που τελειωνα κι εξεταστικη αλλα νεβερμάιντ δε μπολοκς!
στατους αν ξανακανεις κανα οοτρ εδω μαλλον θα μαστε. cheerz
σήμερα στις 7 τελευταίος "Αχταρμάς" έτσι για αποχαιρετιστήριο....
Κύριοι μετά την ελαφριά αναδιοργάνωση...συνεχίζεται το πρόγραμμα σας κανονικά, αν θέλετε:)
όπως και να χει είμεθα χαρούμενοι που ο σταθμός παραμένει ζωντανός!!!
\m/
:grin:
marillion ψήσου
χεχε στάτους ο λοκαστ ψήνεται για μια εκπομπη αποκλειστικά αφιερωμένη στα βιντεο γκεημς. εγώ είμαι μέσα αλλά όχι στην ώρα του λετς ελεκτριφαι αν γίνεται (το οποίο και αυτήν την δευτέρα απέχει αλλά επιστρέφει κανονικά απ'΄την επόμενη). καλή ιδέα ακούγεται οποτε πείτε.
ξαναζεσταινουμε μηχανες λοιπον :cool:, θα με περασουν για τρελο, ελεγα τον κοσμο οτι εκλεισε ο σταθμος, και τωρα θα ενημερωσω για εκπομπη!
http://www.moistworks.com/images/art_betty2.jpg
ok, locust από την μεθεπόμενη βδομάδα επιστρέφω. μιλάμε η τηλεφωνικώς ή από κοντά για να το κανονίσουμε. οργανώσου, εγώ πάω να την πέσω μια βδομάδα!