ωωωω θενκζ, μολις εκανα την παραγγελια μου. :happyjump:
Printable View
=)) άντε με γεια σας και στους δύο
διακοπές ξεκινούν σήμερα επισήμως. εχω ξεκινήσει το the family του puzo το μοναδικό ίσως μη γκανγκστερικό βιβλίο του. μην πεταχτείτε και πείτε πως δεν πρόλαβε να το τελειώσει αυτός, το ξέρω. μετά βλέπουμε. φεύγουμε με 8 βιβλία!
ε που θα παει θα το μεταφρασουν, δεν το χω με τ'αμεταφραστα! θα παρω μαζι μου το πουλι στα χανια να το βαζω και μαξιλαρι στην παραλια, και θα κανω και μπρατσα διαβαζοντας το ανασκελα αν και εκανα παραγγελιες μεσα στα οποια ειναι ο οδηγος λεωφορειου που ηθελε να γινει παοκ, οποτε...
τελικά, σκατά στο captainbook. από τα 8 που παρήγγειλα (και τα έδειχνε διαθέσιμα στο σάιτ) τελικά υπήρχαν μόνο 2. τουλάχιστον πήρα "ωραία φάση" και το "ο εκείνος" του keret.
εμενα τα χε ολα και μ'ενημερωσαν οτι τα στειλαν! :P
εμένα με πήραν τηλέφωνο σπίτι, εγώ ήμουν Αθήνα για Clutch, η μάνα μου φυσικά δεν έβγαλε άκρη, τους πήρα εγώ και φυσικά δεν μπορούσα εκείνη την ώρα να ψάξω στο σάιτ για τίποτα άλλο, τους είπα να βάλουν το against the day και τον Οδυσσέα του Τζόυς που μου ήρθαν στο μυαλό, μετά μου λέει βγαίνει 100 ευρώ η παραγγελία, καλά άκυρο τους λέω, τελικά πήρα τα 2 που είπα, τον τρυποκάρυδο του Ρόμπινς και το If on a winter's night a traveler (αν το έχουν).
χμ, αυτό είναι θέμα των database όλων των ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων απ'ότι έχω καταλάβει, γιατί είναι ενιαία και μερικά δεν τα δείχνει εξαντλημένα. Πάντως και για καλά και για κακά σχόλια υπάρχει αντίστοιχο thread στο self promotion που το κοιτάνε κι αυτοί για να παίρνουν ένα κάποιο feedback.
καλά, προφανώς έπεσα στην περίπτωση, ήμουν και εκτός πόλης, όλα μαζεμένα. Ευγενέστατοι πάντως, δεν λέω. (απλά χάρηκα που βρήκα αυτά που έψαχνα τόσο καιρό και μετά έφαγα την ξενέρα :sad:)
edit, μόλις άνοιξα το κινητό και ήρθε μήνυμα "η παραγγελία σας στάλθηκε με κούριερ για δική σας διευκόλυνση, έξοδα αποστολής δωρεάν", οκ, κουλ.
http://www.apam.columbia.edu/courses...over_Small.jpg
similar me part twn studies..
Έχω και τους πέντε τόμους της τριλογίας (υπάρχουν πολλές τριλογίες σε 5 τόμους;) δεμένους σε ένα όμνιμπους και σκοπεύω να το πάρω μαζί στις διακοπές μου.... Δυστυχώς από pratchett έχουν διαβαστεί όλα (κάποια πολλαπλές φορές), περιμένουμε εναγωνίως το επόμενο...
Και μιά ερώτηση για τους rpg-άδες, πείτε κανένα καλό φάντασυ (από τα κλασικά μόνο feist και dragonlance έχω διαβάσει)
Κατά τα άλλα, πώς την παλεύετε με μεταφράσεις;
μίχαελ έντε - ο καθρεφτης μες στον καθρεφτη
μεχρι στιγμης, πολυ ωραιο βιβλιαρακι
http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=104851
The Death Of Bunny Munro-Nick Cave....xm....den trelathika....
οντως απογοητευση ο Cave! νταξ και μεις εχουμε καυλες, αλλα δεν το παιζουμε και μπουκοφσκι. κακο κακο δεν ειναι, αλλα κινειται στην μετριοτητα, κι αναμενομενο τελος.
αναχωρώ σε μια ώρα με τα:
νικολαΐδης - μια στεκιά στο μάτι του μοντεζούμα (μέχρι να φτάσουμε θα το χω τελειώσει βέβαια)
murakami - the wind-up bird chronicle
auster - invisible
βίρα!
Άμυνα Ζώνης, του Πέτρου Μάρκαρη.
Αν και δύσκολο να διαβάσεις αν γαμάς όλη μέρα..
Ξέθαψα να ξαναδιαβάσω την μεγάλη περιπέτεια του μαρξισμού και τσίμπησα και τον φύλακα στην σίκαλη. χαλαρά πράγματα, καλοκαιρινά.
http://www.cup.gr/Images/Products/ORGANIKH_XHMEIA_I.jpg
(μιας και κόπηκα με 4,2)
και μετά
http://www.cup.gr/Images/Products/OR..._XHMEIA_II.jpg
χημ. μηχ.?
Χημ σκέτο =(
Αχα. Μια από τα ίδια λοιπόν. Εμείς που λέτε που δεν πάμε διακοπές διαβάζουμε το "Blind Faith" του Ben Elton, του οποίου ο τρόπος γραφής μπορεί να είναι λίγο οβερ δε τοπ και τραβηγμένος από τα μαλλιά, αλλά οι χρήστες φεησμπουκ και λοιπών εργαλείων καλά θα κάνετε να το διαβάσετε.
παρατησες την ζατελλη? αν ναι, καλα εκανες.
μετα τον μοπασαν, λεω να διαβασω το λυκο της στεπας, μιας και ο εσε με εξεπληξε με τον ντεμιαν.
Το "Steppenwolf" είναι πολύ πιο ωραίο θα έλεγα. Για εμε το καλύτερο του βιβλίο (τουλάχιστον από όσα εχω διαβάσει)
Να παρατήσεις τα κλασικά και να διαβάσεις λίγο Guy Gavriel Kay που ξεχωρίζει. Οι μεταφράσεις ήταν καλές.
Α, και εμένα το Υφαντό της Φιόναβαρ με απογοήτευσε, δεν του πάει το πιο χάι φάντασι, πάρε τα άλλα που είναι χιστόρικαλ φάντασι (Τιγκάνα, Σαραντινό Ψηφιδωτό, Ένα Τραγούδι για την Αρμπόν, η σειρά είναι τυχαία).
Ο Έντε τι λέει γενικά; Μόνο κανα δυο παιδικά είχα διαβάσει (Κόκκινη Πριγκήπισσα ορσμθ). Καμιά πρόταση;
O RE POUSTI
Τι λες ρε φίλε, γαμάει.
Τότε που το έβγαζε το Μικι μάου σε συνέχειες πήγα να το πάρω αλλά έχασα κανα δυο και ξενέρωσα.
Θα τελειώσω το The Stand του Κινγκ που τόσο καιρό που ασχολούμαι μαζί του δεν το έχω διαβάσει ακόμα.
είναι μια σειρά πέντε αστυνομικών βιβλίων με τον ίδιο κεντρικό ήρωα, ο οποίος όμως δεν είναι ο σκληροτράχηλος επιθεωρητής κάλαχαν, είναι κανονικός άνθρωπος, με γυναικά, παιδί, προϊστάμενο και γραφείο στη ΓΑΔΑ. γενικώς είναι προσγειωμένο και χωρίς υπερβολές, δείχνει ένα ευφυή αν και όχι ιδιαίτερα πολιτικά ορθό μπάτσο να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ανίκανους υφιστάμενούς του, το αφεντικό που του σπάει τ' αρχίδια και τη γυναίκα του που έχει κάνει το μυαλό της πουρέ μπροστά στην τηλεόραση. η υπόθεση σε κρατάει αν και από αρκετά νωρίς υποψιάζεσαι ποιος είναι ο ένοχος, αλλά έτσι κι αλλιώς το ζουμί είναι η γραφή. ο τύπος γράφει τέλεια. ιμο αν βρεθείς σε βιβλιοπωλείο διάβασε την αρχή του Νυχτερινού Δελτίου (που είναι και το πρώτο της σειράς άλλωστε) και αν σε τραβήξει πάρ' το. οι πρώτες παράγραφοι, στις οποίες περιγράφει την σχέση του με έναν βλάκα υφιστάμενό του, είναι αρκετά ενδεικτικές του χιούμορ και γενικότερα του ύφους του (τις οποίες παραγράφους σκεφτόμουν να ποστάρω στο αποσπάσματα θρεντ).
γενικά, είναι ό,τι πρέπει για καλοκαίρι. δε σε αφήνει να το αφήσεις και το ξεπετάς σε μια-δυο μέρες.
το Νυχτερινό Δελτίο επειδή είναι παλιότερο είναι και φθηνότερο (10 ευρώ αν θυμάμαι καλά) ενώ τα άλλα πάνε πιο ψηλά, γύρω στα 18.
θα τον δοκιμάσω, ευχαριστώ
:touched: ειμαι και λατρης φανατικος με νικολαίδη, αλλα το βιβλιο ειναι τατσντ, ειναι νικολάιδης, ειτε τον ξερετε απο ταινιες μονο ή κι απο βιβλια. το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους εχουν μια εστω στοιχειωδη επαφη, κι επισημα ειναι ο αγαπημενος μου ελληνας συγγραφεας, ο,τι επρεπε για κυκνειο ασμα. πλεον ισως και στο top10 αγαπημενων βιβλιων
Einai ontws apisteuta kalo! Gia ton orgismeno valkanio ti gnwmh exeis, einai sta idia epipeda?
Episis, yparxei ontws kai ena allo obscure vivlio me dihghmata, h' mono montezouma, valkanios, gourounia ston anemo kai ta senaria?