Άστα αυτά σε ξέρουμε τι είσαι, πιο πολύ σε όλη τη season γούσταρες τη σκηνή στο brothel.
Printable View
Άστα αυτά σε ξέρουμε τι είσαι, πιο πολύ σε όλη τη season γούσταρες τη σκηνή στο brothel.
Μπα, οι βυζάρες της γκόμενας του Nick Sobotka τα γκρέμισαν όλα. 2x04 συγκεκριμένα 8) :lol:
Μακάρι να προλάβω να τελειώσω τον 5ο κύκλο εγκαίρως, για να μπω στον κόσμο του Treme μεσα στο καλοκαιράκι.
Για μεταβατικό σταδιο θα επιλέξουμε Generation Kill. Και φυσικα επαναλήψη Wire στο random κανα βαρετο βραδυ.
http://www.cdwow.com/DVD/avon-barksd...roductCarousel :!:
Ψήνομαι να το πάρω, δεν είναι και ακριβό! Btw ξέρει κανείς τι γίνεται ακριβώς με τα region 1 DVDs; Αν δεν έχω multi-region player μπορώ να το ριπάρω σε DivX για να το δω έτσι τουλάχιστον;
^:?: :P
http://img80.imageshack.us/img80/8817/bscap0000eq.jpg
:touched:
Tελειώνω πρώτη σεζόν. Γαμάει.
Άντε μπράβο :D
Είδα στον ύπνο μου οτι νταραβεριζόμουν με τον McNulty :pink:
Εδω πήδαγε την σαβούρω την εισαγγελέα, εσένα θα άφηνε?
Εντιτ.: Assistant State's Attorney ήτανε, πάω πάσο.
Τέλος. Δεν έχω λόγια, δεν ξέρω αν θα έχω ποτέ.
Αυτόν τον stringer πρέπει να τον μάζεψαν από κάνα γκέτο, δεν εξηγείται αλλιώς. Απίθανος ηθοποιός.
το stringer? οχι ρε, έχει φινέτσα ο άνθρωπος. ψαχτον στο youtube, θα σοκαριστείς λίγο. επίσης παίζει σε νέα σειρά το μπάτσο, Luther λέγεται, το χω κατεβάσει, αλλά δεν το χω δει.
επίσης, στο Reykjavik εξέλεξαν δήμαρχο έναν κωμικό, (Jón Gnarr, chairman of the Best Party) και το Best Party θα συνεργαστεί με τους Social Democrats του Eggertsson.
:touched:Quote:
However, Eggertsson has yet to watch the American television series The Wire and Gnarr recommends that he does. Throughout the election, Gnarr has said that he will not consider a coalition with anyone who hasn’t seen The Wire.
http://icelandreview.com/icelandrevi..._0_a_id=362917
http://www.grapevine.is/News/ReadArt...otiations-News
Mωρέ φινέτσα μπορεί να έχει, αλλά του βγαίνει τόσο καταραμένα εύκολα αυτό το badass υφάκι. Τίποτα, φοβερός, αγαπώ.
Θα τσεκάρω γιουτιουμπ απ'το σπίτι.
Μιλώντας για ερμηνείες, εγώ ψιλοέπαθα μια πλάκα με το πώς έπαιζαν τα σκασμένα πιτσιρίκια. Γενικά σε όλη τη σειρά, αλλά ιδιαίτερα στον 4ο κύκλο με τα σχολεία κλπ.
Ρε συ, είδες τους ολους κυκλους μαζεμενους? :?
Ουτε καν να το αφησεις να ωριμασει μεσα σου?
Να βλεπεις Bunk και Lester και να ανοιγει η καρδια σου, γιατι τοσο καιρο σου έλειπαν?
Εγω γενικα στους 4 πρωτους αφηνα διαστηματα μεταξυ των προβολων τους, τουλαχιστον 1μιση-2 μηνες.
Βεβαιως εκανα ενα τεραστιο διαλλειμα απο 4ο σε 5ο, γιατι σημερα ξεκιναω τον 5ο...:oops:
Τι να σου πω, μπραβο σου πάντως.
Και σόρι δηλαδή ε.
Ο Stringer είναι αγγλάρα ρε, στα κανονικά μιλάει με πολύ κυριλέ προφορά. Απλά είναι τιτανοτεράστιος ηθοποιός. :ρ
Εχει πει πως όταν το σταματούν στο δρόμο φανς του Wire το γυρνάει στην αμερικάνικη stringer προφορά ενώ τους μιλάει για να γουστάρουν.
Θεός.
χαχαχαχαχα έβλεπα σήμερα τυχαία επεισόδια του 4ου κύκλου και θυμήθηκα το σιιιιιιιιιιιιιιιετ και γέλαγα της πουτάνας. πόσους χαρακτήρες βγάλανε οι πούστηδες.
^Σωστός ναι :D
Η πλάκα είναι που το λέει ο Bunk στο Treme (!).
Μολις τελειωσα δευτερη σαιζον και προσκυνω,ταπεινοτατα!Ενα αριστουργημα ιδιοφυες
Για τους ξενυχτηδες, το Star 2 βραδια τωρα εχει ξεκινησει με 4η season.
5 παρα ξεκιναει στο περιπου και το χαζευω μεχρι να ξεραθω στον καναπε...
Ksanavlepa random episodeia kai sth trith sezon den eixa proseksei oti
Spoiler
είχα δει το πρώτο επεισόδιο πάνω από 4 φορές ... κάτι τύχαινε και δεν το συνέχιζα ,Επιτέλους προχώρησα και μετά το 3 επεισόδιο δεν μπορώ να σταματήσω ... είμαι στο 6ο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι καλά με γαμάει :)
:touched:
Σε ζηλεύω. Θα ήθελα να ξαναζήσω την πρώτη μου επαφή με το Wire.
Σήμερα μπαίνω στην τρίτη , περιμένω την λατρεία να σχολάσει να μπούμε στην φάση Μέριλαντ :)
Δάκρυα συγκίνησης στο S02E11 με τον Καζαντζίδη ... ειλικρινά εν βρέθηκε κάποιος να τους πει να βάλουν ένα πιο σχετικό τραγούδι
Spoiler
κατάπια σε 5 μέρες 2 σαιζόν. πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράμα.
Πόσο τα σπάει ο ρεαλισμός του....
Spoiler
και νόμιζα ότι αν σε μια σειρά δεν παίζει περιπέτεια δεν θα μπορεί να με καθηλώσει.
Είδα και το firefly για πρώτη φορά, πριν ξεκινήσω το Wire και είμαι σε ένα 10ήμερο οργασμού και πραγματικής αποχής από την πραγματικότητα...
Φοράω brown coat και με παρακολουθεί ο alliance ΜακΝώλτη με κοριούς μέσα στο Serenity, φάση
Overload ποιότητας.
θα το πληρώσω στο μέλλον αυτό, είμαι σίγουρος.
το παρόν πάντως έχει 3η σαιζόν wire