στην προηγούμενη σελίδα τα αποτελέσματα
Printable View
στην προηγούμενη σελίδα τα αποτελέσματα
Πάντως, όσο άκουσα, στα πολλά (Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Αυστρία σίγουρα, νομίζω κ Ιταλία, Ισπανία) πήραν πούλο οι Σοσιαλιστές. Γερμανία κ Αυστρία στα χαμηλότερα ποσοστά ever...
http://en.wikipedia.org/wiki/NATO
εκτός από την ενότητα υπάρχει και η πράξη παιδιά, και η αλήθεια είναι ότι όταν η ζωή σου δίνει ΕΕ δεν κάνεις πορτοκαλάδα, αλλά την ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ®. επίσης ο πινατέρο δεν είναι ότι ο αριστερός δεν μπορεί να είναι φιλοευρωπαϊστής, έβαλε κι άλλους προσδιορισμούς, recheck.
τι να κάνουμε, μέτωπο με τον Κουβέλη και τον Παπαδημούλη δε θέλω να κάνω, να πάνε αυτοί στο ΠΑΣΟΚ και βλέπουμε.
για την ώρα, εγώ σκέφτομαι μόνο ότι τώρα θα δίνουμε επιχορηγήσεις σε κυνηγούς και παπαθεμελήδες, FOL.
Ναι ρε παιδί μου, το θέμα είναι ότι και στη ΝΔ κάποιοι θα σπάστηκαν με τα 28 δις στις τράπεζες, δεν είναι μικρό θέμα, αλλά μένουν γιατί τα βρίσκουν αλλού, και για τον ruthless η διαφορά μεταξύ us power και europower της poweranias είναι θεμελιώδης, αλλά αν απέναντι έχεις σκυλάδικο ε μάλλον είναι καλύτερα και για τους δύο ένα μαγαζί που παίζει μισό uspower και μισό euro, άκυρο παράδειγμα γιατί εδώ μιλάμε για τις ζωές μας, οπότε εδώ κι αν ισχύει η ανάγκη συμβιβασμού. Πώς να το κάνουμε, προτιμώ έναν Τρεμόπουλο που θα θέσει και ένα έστω σοβαρό θέμα σε όλη του τη θητεία στην ευρωβουλή παρά μία ανταρσύα που δε θα θέσει κανένα γιατί δε θα είναι στην ευρωβουλή. Δε θες κοινό μέτωπο με τον ένα, δε θες κοινό μέτωπο με τον άλλο, ε πώς να το κάνουμε, ή θα κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο όσο γίνεται ή θα τον παίζουμε σκεπτόμενοι ότι έχουμε κοινό μέτωπο με τους πιο ΓΑΜΑΤΟΥΣ τύπους ενώ κυβερνάει το πασόκ και η νδ. Εγώ είμαι πραχτικός άνθρωπος και μου γυρίζουν τάντερα όταν βλέπω τυπίσκους σαν τον καρατζαφέρη να έχουν τα αρχίδια του 7+% και να βγαίνουν να λένε "καλή η οικονομία, αλλά τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους μετανάστες, που προφανώς αυτό καίει την κοινωνία αφού μας ψήφισαν". Ε θα ήθελα να δω μια αριστερά με διψήφιο ποσοστό να ρωτάει τι θα γίνει με τα εργασιακά δικαιώματα, με τα δικαιώματα των μειονοτήτων κλπ. Στον πούτσο μου προσωπικά αν στο ανταρσύα σάς τη σπάει το ρουζ του παπαδημούλη.
η φάση είναι ότι με ηλίθια μέτωπα η αριστερά τον πίνει, στην Ιταλία π.χ. όπου στις προπροηγούμενες βουλευτικές συνεργάστηκαν τα ΚΚ με τους σοσιαλδημοκράτες, τώρα έχει διαλυθεί. οπότε δικέ μου, κι εγώ θέλω να δω αριστερά με διψήφιο νούμερο, το θέμα είναι ότι για να γίνει αυτό ΤΩΡΑ, είτε θα κατέβουμε με το ΠΑΣΟΚ ή θα σπάμε τ' αρχίδια μας όσο χρειαστεί για να βγει κανα σοβαρό πλαίσιο συνεργασίας με το κάθε ΚΚΕ και τον κάθε ΣΥΡΙΖΑ και το κάθε μλ και το κάθε κάθε. κι εμένα μου γυρνάει τ' άντερα ο Καρατζαφέρης, η λύση δεν είναι να κατέβει στις εκλογές μάζι η αριστερά, το θέμα είναι στο δρόμο στο δρόμο να σπάσουμε το φιόγκο.
Επίσης η ευρωβουλή συγκεκριμένα έχει περίπου μηδενικό ρόλο στα της ΕΕ, εντούτοις μετά από 5 χρόνια θα έχω την τιμή ελπίζω να σε ρωτήσω "πες ένα σοβαρό θέμα που έθεσε ο Τρεμόπουλος σε αυτή" και θα πάρω την κούπα.
Μα προφανώς δεν έθεσα θέμα συνεργασίας με πασόκ όπως έγινε στην ιταλία. Τέσπα, για το τελευταίο, και ο Τρεμόπουλος να μη θέσει κάποιο θέμα, ξέρω πως αυτά που θα ψηφίσει θα είναι πολύ πιο κοντά στις δικές μου απόψεις από το αν έβγαινε άλλος ένας από νδ-πασόκ-λαος-κκε, οπότε κομπλέ είμαι και πάλι, δε νομίζω ότι μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο.
Αυτό για το δρόμο εννοείται, δεν περιμένουμε ούτε από τα κόμματα ούτε από τις εκλογές να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά είναι ένας συμπληρωματικός τρόπος να πιέσεις προς κάποιες κατευθύνσεις, γι'αυτό δεν έκανα και αποχή, δε μου κόστισαν κάτι τα πέντε (5) λεπτά που αφιέρωσα στο εγχείρημα.
ντραγκον γερα! αλλα με 70% 2 μεγαλα και αλλο ενα 7 το λαικιστικο δεξιο φοβαμαι για το μελλον της χωρας σας.
Βασικά ο Τρεμόπουλος είναι μαλάκας γιατί θέλει να ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ αλλά κανείς δε νοιάστηκε.
Και τελοσπάντων η οικολογία δεν είναι πολιτική θέση. Ο ρόλος του Τρεμόπουλου είναι πολύ συγκεκριμένος (και ταυτόχρονα ό,τι να ναι) για να μπορείς να θέσεις οποιοδήποτε ζήτημα συνεργασίας.
Και που ήταν οι Τρεμόπουλοι όταν σπάγαν κεφάλια και κόβαν πόδια στο πάρκο στην Κυψέλη.
Χα, για τη μακεδονία τα λέει πανέμορφα απ'όσο έχω διαβάσει. Τέσπα, το "η οικολογία δεν είναι πολιτική θέση" με έχει προβληματίσει κι εμένα, αλλά 1) η οικολογία σαν τρόπος σκέψης αγγίζει πάρα πολλά θέματα, 2) δε σημαίνει το να κάνεις την οικολογία σημαία ότι δεν έχεις θέσεις σε άλλα θέματα, πχ μακεδονία και 3) ε, ψιλομπουχτίσαμε κι από ιδεολογίες, δεν πειράζει να δοκιμαστεί και κάτι διαφορετικό. Τώρα το πόσο καλά θα τα πάνε από εδώ και πέρα και κατά πόσο θα αρθρώσουν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο και όχι μόνο σώστε την καρέτα καρέτα είναι στο χέρι τους.
edit: πάντως ευτυχώς που έπεσαν έξω τα γκάλοπ και δεν πήραν κανα 6-7-8% γιατί θα χωνόταν κάαααθε καρυδιάς καρύδι, πράγμα που δεν αποκλείεται και τώρα αλλά πόσο μάλλον.
Τι λέει μωρέ πανέμορφα ο ΝΑΤΟικός μαλάκας. Αν ο αντίλογος στη μακεδονική υστερία (Ζουρλάρις Καρατζαφύρερ κλπ) είναι ο Έλληνας Κον Μπετίτ να μου λείπει.
Από κει και πέρα, η οικολογία είναι ένα ζήτημα ταξικό, τι να κάνουμε, έτσι είναι η φύση του όλου προβλήματος, δεν πρόκειται περί απλής νοοτροπίας που πασχίζουμε να αλλάξει κλπ.
Και ναι, δεν εννοώ ότι μόνο το ΚΚΕ έχει την απάντηση αφού το πρόβλημα είναι ταξικό. Κάθε πολιτικό κόμμα μπορεί να δώσει μία απάντηση, τη στιγμή που η οικολογία είναι επιμέρους ζήτημα ευρύτερης πολιτικής προσέγγισης. Ντάξει σίγουρα δεν είναι τόσο απόλυτα αλλά.
Άσε μας ρε animae, σε πείραξε η λέξη; Ταξικό είναι ένα θέμα για το οποίο οι ευθύνες αποδίδονται σε αυτούς που ελέγχουν-κατέχουν την παραγωγή.
Που απευθύνεται το ΚΚΕ :?:
Λέω, οι πολιτικές θέσεις έχουν οικολογικό περιεχόμενο, όχι οι οικολογικές πολιτικό.
ναι, και το "η οικολογία απάντηση στην κρίση" έχει το πιο σιχαμένο πολιτικό περιεχόμενο που υπάρχει.
Στους καθυστERημένους.
Ο Σταμάτης δεν είναι ΚΝίτης, αλλά σ' αυτό που λες έχεις δίκιο. Και είναι το πιο σιχαμένο πράγμα γύρω από την ΚΝΕ.
Θανασάκης ο Πολιτευόμενος
Νέος Τσε λέμε!!
χαχαχαχαχαχα ρε τι γίνεται.Quote:
Σαν Θεσσαλονικιος γεννημα - θρεμα, ζητώ συγνωμη απο τους υπολοιπους, αν και δεν τον τον ψηφισα ποτέ, που ζει ακομη αυτο το γλοιωδες πραγμα.
Ζητώ πολιτικο ασυλο σε οποιαδηποτε χωρα, δεν θελω να ζω μαζι με αυτον.
σε συντηρητικούς εργάτες, σε νοικοκυραίους μικροαστούς συνταξιούχους και μη, σε βλαμμένους φοιτητές-μαθητές, σε μικροαφεντικά και σε αγρότες που επίσης οι πιο πολλοί πια είναι από τα χειρότερα μικροαφεντικά.
σωστό, αλλά από την άλλη πέραμα.
Νάμαι κι εγώ μόλις επέστρεψα από τα μπάνια :-P Μια χαρά ψήφιζες και αν ήθελες μετά πήγαινες και για θάλασσα, ψάρεμα, κλπ. Αλλά το 50% των Ελλήνων είναι καθυστερημένο τι να πεις!
Καραμανλής και Καρατζαφέρης του είναι ευγνώμονες για την στήριξη και επιτυχία τους στις ευροεκλογές, ο μεν πρώτος γιατί βρήκε άλλοθι για να μην αποδεχτεί την ήττα του και να συνεχίσει ακάθεκτος, ο δε δεύτερος γιατί αφού ΟΛΟΙ οι οπαδοί του πήγαν να ψηφίσουν, να εμφανιστεί με πολύ ψηλότερα ποσοστά σε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό αποχής, οι δε αυτοί του 50% θα μπορούσαν να μοιραστούν σε όλα τα αξιόλογα μικρά κόμματα μέχρι σύριζα και πραγματικά θα έχαναν τον ύπνο τους. Την επόμενη ας το ξανασκεφτούν καλύτερα!
Η οικολογία είναι πολιτική εξ ορισμού, το τι εννοούσε ο Τρεμόπουλος στη δήλωση δεν ξέρω, αλλά από όσο τον ξέρω εννοεί την πολιτική όπως τη ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα με τις κομματικές αντιπαλότητες. Από κει και πέρα προβλέπονται έντονες εσωτερικές αντιπαραθέσεις γιατί έχουν εισχωρήσει πολλοί προβοκάτορες και με εθνοπατριωτικές κορώνες αλλά και με οράματα πράσινου νεοφιλελευθερισμού.
Οι θέσεις για τα εθνικά θέματα των περισσότερων ΟΠ έιναι λίγο πολύ αυτά που ποστάρω και εγώ εδώ. Δεν το περιμενα από τον σταμ να τα θεωρεί ως ξεπούλημα της μακεδονίας, έναν οπαδό κόμματος που από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα που στήριζαν τους σλαβόφωνους μακεδόνες, ακόμα και με προοπτική ανεξάρτητης πολυεθνικής Μακεδονίας, χωρίς καν να υπάρχει τέτοιο αίτημα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους εκτός ίσως από την εποχή του Εμφυλίου.
Πάντως, ο πόλεμος εναντίον των ΟΠ στη χωρα μας θα ενταθεί ακόμα πιο πολύ και δεν θα σταματήσει αν δεν τους ξαναστείλουν στην αφάνεια. Η επιτυχία τους στις ευροεκλογές είναι πρακτικά ανούσια για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα, μια και ο θεσμός αυτός είναι άσφαιρα πυρά, η Κομισιόν κάτω από αδιαφανείς διεργασίες παίρνει τις μεγάλες αποφάσεις ερήμην των λαών και μόνο αν υπάρχει πανίσχυρη αντίδραση σε κάτι μπορεί να τα μαζέψει λίγο (όπως στο θέμα των μεταλλαγμένων).
Α, και η ασπρομάλλα δίπλα του με τα λουλούδια, η Σοφία, δεν είναι συγγενής του, είναι βασικό στέλεχος των ΟΠ και του γκαίη κινήματος, από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Αν ο φακός ήταν λίγο πιο ευρυγώνιος θα με βλέπατε και μένα με το κλασσικό αμάνικο FILA:-P
Δεν θέλαμε.
Καθυστερημένο είναι το 50% των Ελλήνων επειδή πήγε στη θάλασσα και δε πήγε να ψηφίσει ή επειδή δεν ήθελε να ψηφίσει? Ελπίζω να εννοείς το 1ο.
Ο Καραμανλής δε νομίζω να συνεχίσει το βιολί του, έχει νιώσει το χαστούκι απλά δε το παραδέχεται. Είναι άνδρας αυτός. Κάπως θα τα μπαλώσει. Εδώ πριν μία εβδομάδα ελέω ευρωεκλογών μοίρασε κάτι €πουλα σε συνταξιούχους και η αστυνομία ξαφνικά μπόρεσε να κάνει 900πόσες συλληψείς μόνο στην Αθήνα...κάτι ανάλογο να κάνει πριν βουλευτικών και ξαναβγαίνει. Θα ξεχαστούν καμένα δάση, 15χρονα κτλ. Λίγη κρατική αγκαλιά μόνο.
Λαικός Ορθόδοξος συναγερμός σε λέει και έβγαλε την Τζαβέλλα. Πραγματικά αν υπάρχει κάποιος που ταυτίζεται με το ΛΑΟΣ και ψήφισε Τζαβέλλα, ας μας πει πόσα κιλά σκατά έχει στο κεφάλι του. Εκτός αν απλά δε ξέρει ποια είναι η Τζαβέλλα και ποιο το ΛΑΟΣ και απλά είναι καθυστερημένος. Πόσο "λαικό" μπορεί να είναι ένα τσιράκι Λάτση και Κόκκαλη τέλος πάντων?! Μεγάλος μάγκας ο Καρατζαφέρης αλλά και τέρμα επικίνδυνος.
Τέλος, να πω ότι εκτός από τα ψυχάκια που δε νοίαζονται για τη πολιτική, υπάρχουν και πολίτες -όπως και γω- που ψάχνουν να δουν τι παίζει και η απόλυτη ταύτιση τους σε αυτές τις εκλογές ήταν η αποχή. Νομίζω πως το γεγονός ότι δε ψήφισαν -και γω μαζί- δε μας κάνει καθυστερημένους αλλά αηδιασμένους με όλα τα κόμματα.
Αν έχεις το κουράγιο και την όρεξη, προσπάθησε να με πείσεις γιατί να έριχνα τη ψήφο μου σε ένα μικρό κόμμα. Με ποιο σκεπτικό δλδ. Γιατί εγώ το μόνο που βλέπω σε μία τέτοια κίνηση, είναι μία λιγότερη δικαιολογία για τον Καραμανλή ως προς τη πτώση της νδ. Και πραγματικά το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι ποιος θα την πει στον άλλο και ποιος θα εντυπωσιάσει περισσότερο μεταξύ νδ πασοκ.
@all
Να το χαρούμε πρώτα ε?
Μα και 2 του καρατζαφέρη να μην είναι αλλά ένας ΛΑΟΣ και ο άλλος κηνυγός ή κάτμαν ή ένωση κεντρώων ή ή ή, πάλι ΔΕ με εκφράζει. Το ίδιο ανίκανους τους θεωρώ. Και σύμφωνα με το 5ο νόμο της βλακείας, ένας βλάκας είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος. Για αυτό θεωρώ ότι μόνο καθυστερημένος δεν είναι ο κόσμος που απέιχε. Ξαναλέω δε μιλάω για τα ψυχάκια της Μυκόνου αλλά για άτομα με πολιτική συνείδηση. (θεωρώ πως έχω μία).
Με το σκεπτικό ψηφίζω μικρό κόμμα, ο άλλος μπορεί να ψήφιζε λαος.
Για λευκά, μόνο colgate. Τι λευκό, τι άκυρο, όλοι αποχή, πάμε θάλασσα στη τελική.
Τέλος πάντων. Πάει και αυτό το πανηγύρι.
Το ίδιο το ΚΚΕ πήρε πίσω τις μαλακίες του. Ανεξάρτητες μακεδονίες και μαλακίες, έσκυψε το κεφάλι ο Ζαχαριάδης και το βαφτίσαμε προλεταριακό διεθνισμό, ανιστόρητοι.
Για τις θέσεις σας βαριέμαι να σχολιάσω, θα μείνω κυρίως στο ότι είστε οι Τυπικοί Ευρωπαίοι Οικολόγοι, βαράτε τον κλασσικό απολιτίκ "ΝΑΤΟϊκή αριστερά" ρόλο που βαράνε όλοι στην Ευρώπη.
σ'αυτό έχει δίκιο ο κάντιρος.
ο καρατζαφύρερ έπιασε ταβάνι. όπως κι οι άλλες συμμορίες. σίγουρα ψήφισαν όλοι τους, σιγά μη πάνε κόντρα στις αρχές τους λόγω της Τζαβέλλα.
αυτό σημαίνει ότι όσες μονάδες λιγότερες η αποχή, τόσο μικρότερο το ποσοστό τους.
εφ΄όσον λοιπόν όσο απέχουν οι πολλοί, τόση εξουσία αποκτάνε τα κάθε λογής φασισταριά να χαίρεστε την διαμαρτυρία σας.
σιχαίνομαι κάθε λογής κομματόσκυλα, αλλά
http://www.sirlin.net/storage/articl...g_it_wrong.jpg
Δεν έχω διαβάσει το τόπικ καθόλου αλλά εγώ παιδιά αποφάσισα να απέχω και προς το παρόν, χωρίς να ξέρω καν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών (στο περίπου δηλαδή) αισθάνομαι ευτυχής που απείχα.
Παίζει να το μετανιώσω στο μέλλον αλλά αυτή τη στιγμή η ευτυχία και η γαλήνη κατακλύζουν τα σωθικά μου.
Σταυρώστε με.
Amnesiac προσπαθείς πολύ και επαναλαμβανόμενα.
Σε άλλα νέα, ο Καντίρος έχει δίκιο σ' ένα πράγμα: Οι ακροδεξιοί (ΛΑΟΣ-ΧΑ) δεν απέχουν προφανώς τόσο όσο οι υπόλοιποι. Αν λοιπόν όλοι οι φλου αριστεροί ή έστω αντιδεξιοί το 'ριχναν άκυρο ο Καρατζαφέρης δεν θα είχε 7,2% αλλά πολύ λιγότερο.
χαχα. ανάποδα στα 'πανε!
αφού το άκυρο δε μετράει στα έγκυρα ρε Dythor...
ας μας πει κάποιος από τους εαακίτες που κυκλοφορούν εδώ. την περιμένατε τέτοια πούτσα;
είμαι εριστικός αλλά ρωτάω σοβαρά.
Δεν νομίζω ότι ήταν πούτσα αν σκεφτείς ότι είχαν πάνω απ' το άθροισμα μέρα-ενάντια.
@ Phantom Duck: Τα λευκά; Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να μην ψηφίσεις κανέναν αλλά να ρίξεις τα ποσοστά όλων; Αν όχι ας έριχναν ένα αριστερό με α-μπε-μπα-μπλομ ξέρω 'γω :P
Στην τελική ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΣΥΡΙΖΑ βρε αδερφέ.
ε μη λέμε ότι θέλουμε πούτσα ήταν. τους πέρασε όλος ο χαβαλές, οι φασίστες και το 0,τόσο που πήραν είναι γελοίο ποσοστό ειδικά σε σχέση με αυτά που περίμεναν (έτσι του είχα κόψει από γνωστούς και φίλους) και από την άποψη και καλά ότι έκαναν επιτέλους μετωπικό σχήμα κτλ κτλ.
ας μας πουν οι ίδιοι
Γουελ, προσωπικά δεν βρίσκω άσχημο το ποστοστό για κόμμα 3-4 μηνών.
Αν τώρα κάποιος περίμενε μεγαλύτερο ποστοστό ας πρόσεχε.
Επίσης οι φασίστες, από πότε είναι είπαμε? Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.