τι λεει αυτη ρε μλκ και εμεις μετραμε φραγκοδιφραγκα
Printable View
τι λεει αυτη ρε μλκ και εμεις μετραμε φραγκοδιφραγκα
μουτζώνουμε όλοι ποστ αταχουάλπι, ξέχασε λέει ότι μάζευε χίλια ευρώ κάθε μήνα και κατέληξε με την περιουσία του σκρουτζ. ORLY.
γιατι ετσι ρε παιδια, χαρειτε με τη χαρα μου =(
μαγκες μου φενεται πως μετα το σουπερμαρκετ ηρθε ωρα για τη νεα υποψηφιο προς αποχωρηση :dfinger:
τι ειστε σεις ρε πουστη, κοιτα δω μουτζες που μαζεψα. :/
Καλά ρε μαλάκες, κανείς δεν ξέρει ανάγνωση εδώ μέσα τελικά?
Βασικά είπε ότι μάζευε σ'εκείνο το πορτοφόλι τα λεφτά κάθε μήνα και είχε συγκεντρώσει 700 ευρώ, το πως ξεχνάς βέβαια ότι έχεις 700 ευρώ είναι άλλο θέμα.
εδιτ: καλά σας λέει η αποπάνω!
Ξέρω πολύ καλά πόσα λεφτά μάζεψε η αταχουαλπη παιδιά. Ξέρω κιόλας ηαρίτες που συμφωνούν μαζί μου.
Πλούσια και χαζή. Πόσταρε και μια φωτογραφία σου και θα πας για next big thing στο ηαρ άνετα.
loipon epeidhs mallon kaneis den kserei anagnwsh.
mazeve se mia ntoulapa ksexasmena rouxa, ek twn opoion to ena eixe mesa afto to portofoli.
ara kai ksexasmenh ntoulapa sto portofoli
Και γιατι κανετε ετσι?
επειδη το σκεφτομαστε αν θα αγορασουμε αμστελ κουτακι η μπουκαλι
Απο την στιγμη που δεν σας εκλεψε τα κουτακια και τα μπουκαλια, καλοφαγωτα της. Κομπλεξες.
το χω παθει και γω αυτο , κατω απο τον καναπε βρηκα 2 μισοευρα που ειχα χασει.. και πηγα πηρα 2 πακετακια χαρτακια.
Spread. Άκου τη φτώχεια σου.
στο τελος θα νιωσω ασχημα που τα μαζευα περσι λιγα λιγα καθε μηνα και τα βρηκα τωρα ολα μαζεμενα ε.
Παρτην τωρα απο μενα. Καθεσαι και απολογεισαι.
Δεν ξερω τι κανει αυτη, αλλα αν σου φαινεται καποιος που αποταμιευει 700 ευρω το χρονο φραγκατος, τοτε ξοδευεις πολλα στα ξυδια σου.
Μπορει να τα μαζεψε μεσα σε 2 μηνες ομως. Σημασια εχει τι θα τα κανεις τωρα αταχουαλπι?
αιματηρη οικονομια να μαζεψεις 60 ευρω τον μηνα...
1 στους 28 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο - για το ποστ της σαλαμαλεκομ
ER :pink:
να συνεχισεις τις οικονομιες σου και οταν φτασεις κανα τριχιλιαρο να πας στην πλατεια αλεξανδρας να κανεις προταση αγορας του ολυμπιακου
Λες μαλακιαρα και το ξερεις:)
ισως να φταιει το οτι ποτε δεν εχω ξεχασει καπου στο σπιτι 700 ευρο και να το ξεχασω.
χαχαχ δεν ξερω γιατι εγινε τοσο θεμα. Δεν ειναι τοσο περιεργο. Φοιτητρια ειμαι, μου δινουν οι γονεις μου καποια λεφτα καθε μηνα. Απο αυτα ΟΤΑΝ μου περισσευε κατι ή οταν εβρισκα θειους/παππουδες κτλ και επεφτε κανα λεφτο το βαζα εκει. Δεν τα μαζευα συστηματικα. Μετα ηρθε καλοκαιρι, εφυγα, γυρισα ε και ξεχαστηκαν μεσα στην τσεπη ενος μπουφαν. Τα βρηκα και χαρηκα, τι διαολο πια.
φιξξερ δεν εχω ιδεα, μαλλον θα πανε σε καινουριο πισι.
εγω παντως μια φορα που πηγα να παρω τσιγαρα εχασα 100 ευρω,και οχι δεν ειμαι φραγκατος...σουρας ημανε
ρε χαβοκ γλειψε μας τ'αρκιδια που υποστηριζεις το ΜΟΥΝΑΚΙ
atahoualpi, θες να γίνουμε φίλοι;
atahoualpi θελεις να κανουμε κομμα?
M.Ο.Υ.Τ.Ζ.Α.
θα εχουμε απειρους ψηφους απο τουλαχιστον 25 μαλακες** του ER!
** με απαξιωση και ειρωνεια! ξερετε οτι σας αγαπω!
εσενα σε μουτζωνουν επειδη ποσταρεις καθε μισο δευτερολεπτο και λες μαλακιες. :oops:
αχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχα
Ακόμα νομίζω ακούω τον αντίλαλο.
εχουν τουλαχιστον λογο για μενα...
atal στειλε μου πιξ και μετα αμα εισαι καλο θα γινουμε φιλοι και δεν θα παιζουν μουντζες θα σε αντερ μαι θαμπ. ψησου
υ.γ - ειδα φωτο , παιρνω πισω τις μουτζες.