κκε εαακ ναζι, ολα τα μουνοπανα δουλευουνε μαζι!!
Printable View
κκε εαακ ναζι, ολα τα μουνοπανα δουλευουνε μαζι!!
Σορρυ, δε μπορούσα να σας συμπεριλάβω όλους, ήθελε πολύ typing, καταλαβαίνεις ελπίζω.
Post από εσένα για εσένα, μια και μόνο εσύ το κατάλαβες.
Αν θα ήθελες να εξηγήσεις τι εννοείς και πως ΚΑΙ ΑΝ κολλάει με το συζητούμενο θέμα όμως?
Ποστ για τον φάντομ ήταν, quotariσμένη η συγκεκριμένη φράση για την ειρωνεία και χωρίς εσένα ως άμεσα προοριζόμενο γιατί μπορεί να θιχτείς και να με ξεκινήσεις πάλι στα μπινελίκια ή ακόμα χειρότερα να με ΔΕΙΡΕΙΣ οταν ανέβω Θεσσαλονίκη.
Απάντα τώρα στο παραπάνω και συνεχίστε.
Αφού το θέμα λοιπόν του τόπικ είμαι εγώ και όχι κάποιο άλλο, ναι ήμουνα. Και τι να λέει αυτό? Ότι παπαγάλιζα η ακόμα παπαγαλίζω την γραμμή μιας παράταξης χωρίς να είμαι σκεπτόμενος?
Είπαμε, ο καθένας έχει τα πιστεύω του, πολιτικά η μη, αυτό και μόνο όμως δεν είναι ικανό για να χαρακτηρίσεις κάποιον ως μαριονέτα. Εάν ήμουν στην τελική ένας τέτοιος θα επαναλάμβανα τη γραμμή του Γιωργάκη 'όχι στην ιδιωτικοποίηση της παιδείας'. Νομίζω ότι έπραξα το αντίθετο ε.
Κι επειδή έχουμε φύγει, είμαι σίγουρος ότι ο Φιξερ κάνει τη ζωάρα του στο Γιου-ες (και καλά κάνει), μας γράφει όλους στον παργαλάτσο του (ακόμα καλύτερα κάνει) και αν είχε ο οποιοσδήποτε γαμημένος από εμάς αντίστοιχη ευκαιρεία, ακόμα και μουλου να το ριχνε θα πήγαινε. Υπάρχει κάποιος να παραδεχτεί ότι είναι ΤΟΣΟ γραφικός ώστε να διαφωνήσει με αυτό?
αφου τα μη κρατικα πανεπιστημια δεν ειναι ιδιωτικα
γκοθικ λολιτα, ασε τους γιωργακηδες και τους φιξξξερς και ποσταρε πικτσερρρς.
(εκανε ριμα)
Ante re vlaka :moutza: :P
Loipon, gia na exigoumaste kai gia na diaxorizontai oi politikokavloi (exete alla meri na kanete spam kai na grafete pipes) apo tous upoloipous, i Ellada san xora kai oi anthropoi pou tin plaisionoun (oxi oloi) GAMAEI. Exei apisteuta kala pou den uparxoun se polles alles xores. Ta ellinika panepistimia exoun upsilo epipedo morfosis an einai kaneis uperanthropos kai borei na antexei tin MHDENIKH organosi kai tin adiaforia tou 95% ton kathigiton, se sunduasmo me tin piesi tis ellinikis koinonias gia apodoxi kai tin oikogeneiaki piesi tis klasikis ellinikis manas pou nomizei oti ola tora einai eukola giati kapote eixame xounta. Koinos, de tha gino pote Ellinas xenitemenos pou tha vrizei tin Ellada kai tous Ellines, alla mexri na pethano tha krazo ta ellinika panepistimia, to dimosio, tous politikous kai ola ta skata stin Ellada pou kanoun duskoli tin proodo kai tin epaggelmatiki AXIOPREPEIA. Parte ki ena doraki eseis pou de zileuete kai eseis pou zileuete me tin kali ennoia, kakentrexi sxolia tupou Phantom Duck gia to Semfe de ginontai apodekta kathos "kala se gamaei opoiadipote sxoli tou Polutexneiou" giatrako.
http://i45.photobucket.com/albums/f5...9/PICT0068.jpg
http://i45.photobucket.com/albums/f5...9/PICT0070.jpg
http://i45.photobucket.com/albums/f5...9/PICT0075.jpg
http://i45.photobucket.com/albums/f5...9/PICT0076.jpg
http://i45.photobucket.com/albums/f5...9/PICT0078.jpg
η τελευταία πικ είναι τόσο γκέη
"ναι ρε πούστη, βγήκα πικ με τον φίκσκσκσερ"
εμ ναι είναι και το ιδρωμένο αγόρι και ο νίγκα απο πίσω.
έλα ρε πάμπλο φρανσίσκο;...RESPECT :razz:
έκανε και previews man,κλασικά;
πουστη :P
κανα καινουργιο καλο σκετς εχει;
http://img194.imageshack.us/img194/793/pict0078o.jpg
καντε το σμαιλι :!:
με κεφαλαία κιόλας. έχω απορία να δω τι θεωρείς επαγγελματική αξιοπρέπεια που δεν υπάρχει στην ελλάδα και υπάρχει ας πούμε στο γιου ες ει..Quote:
kai tin epaggelmatiki AXIOPREPEIA
H. αν νομιζεις οτι με στριμωξες εχεις πραγματικα τεραστια ιδεα για τον εαυτο σου.Οι πασοκοι ειναι το τελευταιο ΠΡΑΓΜΑ που μπορει να με στριμωξει και εσυ δεν εισαι και απο τα πιο εξυπνα που υπαρχουν.Απλουστατα οταν σου θετω ενα σοβαροτατο ερωτημα θελοντας να δω που βασιζεται η αποψη σου αυτη(εκτος αν ειναι ξεκαρφωτη οποτε παω πασο) και εσυ,που εσυ αδυνατεις να απαντησεις και οχι εγω,απαντας λεγοντας πως δεν απαντας σε ενα βλακα σαν εμενα.Εγω τετοιου ειδους προσβολη απο ανιδεους ανερματιστους και βλαμμενους πασοκους που ουτε καν αριστερη βαση δεν το παιζουν αλλα λενε ανετα πραγματα που νεοδημοκρατης θα σκεφτοτανε να πει,δεν ανεχομαι.
Σχετικα με αυτα περι ΓΡΑΜΜΗΣ και κανω οτι μου λενε και θελω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ολες αυτες της μαλακιες που αραδιαζει το κομπλεξικο σου μυαλο τα ακουω βερεσε.
Αν θες λοιπον το επιχειρημα μου ειναι ενα και πολυ απλο.Οταν ενας ιδιωτης επιδιωκει το κερδος μεσα απο την παιδεια,προφανως αυτο που προεχει για αυτον δεν ειναι η φουκαριαρα η μανα του και η καλη μορφωση των φοιτητων.Ειναι η τσεπουλα του.Και προφανως συνδεεται και με αλλες επιχειρησεις οι οποιες εχουν οφελος απο το φθηνο και ευελικτο εργατικο δυναμικο που μπορει απλοχερα να τους δωσει.ΓΚΕ ΓΚΕ η να το πω αλλη μια μιας και ειναι λιγο δυσκολο για το μικρο σου μυαλουδακι?
Τα παραπανω ΝΑΙ ειναι γραμμη και τη γραμμη τη λεω γιατι την αποδεχομαι και συμφωνω με αυτη.
ισχύει ότι τα κνιτοπρόβατα μισούν περισσότερο τους πασόκους από τους νεοδημοκράτες;
οχι, μισουν περισσοτερο τους εαακιτες και τους συρριζες.
ΕDIT:
δε μπορούσα:
http://img194.imageshack.us/img194/793/pict0078o.jpg
ομοιότητα σωσίας
http://walkerma.files.wordpress.com/...9/mr-burns.gif
καλά ναι, αλλά για την δεξιά πτέρυγα ρωτάω
δημοκρατικός συγκεντρωτισμός λέγετε ΒΛΑΚΑ και αν δεν υπήρχε αυτό θα ήμασταν ένα απλό μπάχαλο σαν και του λόγου σας!
παμε μωρη αλφακαπα
καλά σας θωπεύει τις ροδαλές οπές ο ο φιξερ στις αμερικές ....
στο πολιτικό σκέλος της κουβέντας , δεν το πάτε αλλού? σε άλλο σημείο ?
ή μήπως υπάρχει περίπτωση κάποιος να αλλάξει γνώμη στον άλλο? ο πόλεμος προσβολών είναι το ER που αγαπάμε , αλλά εγώ γουστάρω που κάποιος που είναι "e-γνωστός" μου έχει μια καλή ευκαιρία στην ζωή του.
Βρείτε μια γκόμενα στο μυγόφτυσμα τον Μπόρισσαν. Το βλέπετε κι εσείς ότι είναι ανάγκη.
:touched:
(είπε ο h.)
Εσεις αναρχοαυτονομα βλαμμενα βγαλτε το σκασμο να πουμε.Πασοκ-ΝΔ ειναι το ιδιο απλα εγω προσωπικα σιχαινομαι πιο πολυ τα πασοκια γιατι ειναι πολυ πιο διπροσωπα.
Η. αγορι μου απο το να απαντας συνεχεια με προσβολες στα ποστς μου δεν κερδιζεις τιποτα ρε γαμωτο μου,ουτε καν να με τσαντισεις εστω και λιγο.Απλα κοιταω αυτη τη φωτογραφια την καραφλουτσικη(δεν προσβαλλω κανεναν) και γελαω.
Μια ερωτηση:Ρε παιδια τοσες φορες με εχετε αποκαλεσει προβατο.Ο τσοπανος μου ποιος ειναι δηλαδη τελος παντων να καταλαβω ολοι εσεις οι κατα ταλα ελευθεροι που εσας πολιτικα δε σας επηρεαζει κανενας παρα διαμορφωνετε αποψη για ΟΛΑ(μα ολα) μεσα απο βαθια επεξεργασια στο τεραστιο μυαλο σας
σου φαίνεται απίστευτο ε;
H παπαρήγα βρε κουτό :!:
Ρε μπορισσαν. Τράβα και γαμήσου ρε ψωλιασμένο κατασκεύασμα. Επιτέλους σκάσε ρε ΜΠΟΥΦΕ του ερ. Σου χουν γαμήσει τόσο την σούφρα του μυαλού σου στο ΚΟΜΜΑ που λες τις μαλακίες της ζωής σου.
Μιλάς κι εσύ για προσβολές βρε γαμημένο ον που εδώ και δυο σελίδες βλέπω το μόνο που κάνεις είναι να με προσβάλλεις και απαντώ και ψύχραιμα. Θες κι επιχειρήματα ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ για παιδείες και λοιπά που μου χεις και άποψη ένα έτος σε μια σχολή φοιτητής.
Τράβα και γύρνα στο μουνί της μάνας σου ρε αγόρι μου. Κι εκεί βάρος θα της είσαι βέβαια της γυναίκας αλλά θα είναι πολύ λιγότερο από το βάρος για το εδώ φόρουμ.
Και τέλος να με συγχωρείς αλλά το δικαίωμα να χαρακτηρίζουν κάποιον εδώ πέρα από φωτογραφίες του νομίζω ότι το έχω κερδίσει με πολύ αγώνα εγώ. Ρώτα και τους ομοϊδεάτες σου. Μέχρι λοιπόν να δούμε τα σκατά που έχεις για μάπα και οι υπόλοιποι βολέψου στην αφάνειά σου ΑΔΕΡΦΑΡΑ. [/Borissan]
Κανω μια σοβαροτατη ερωτηση και η απαντηση που περνω απο μερος σου ειναι πως εγω δεν ειμαι ατομο να ανοιξεις ΕΣΥ σοβαρη συζητηση.Ε τραβα και γαμησου που νομιζεις οτι εισαι και καποιος και απαξιεις να μου απαντησεις.Προσβολλες χρησιμοποιησες προσβολλες θα χησιμοποιησω.Τωρα για το τι εχει κανει στο μυαλο μου το κομμα,αυτο το ξερω εγω.Τωρα ρειτζ φορ ορντερ δεν περιμενα κατι αλλο απο σενα.Εσενα ο εχθρος σου ειναι οι μπατσοι και οι τραπεζες.Να περιμενω να αντιλαμβανεσαι την επιρροη του συστηματος πανω σου μαλλον παει πολυ
προφανώς και έχω καταλάβει ότι είμαι ένα μπάσταρδο των αστών που σκοπό έχει να χτυπήσει την εργατική τάξη ύπουλα από τα αριστερά.
επίσης ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία. αυτό που λες εσύ είναι άλλο σύνθημα.