Τα αρχίδια μου είναι υπέροχα, σε χαιρετούν! Βέβαια εγώ προνόησα και το πήρα αυτόματο ΑΚΡΙΒΩΣ γι'αυτό το λόγο, για να μην πιέζονται όταν πατάω συμπλέκτη+φρένο (νοτ). Βασικά σε ένα βαθμό το έχω όντως μετανιώσει λίγο που πήρα τόσο μικρό αμάξι, όχι τόσο από πλευράς χώρων (που είναι και αυτό ένα θέμα, ειδικά όταν κάποιος αναγκάζεται να κάτσει πίσω) αλλά κυρίως λόγω ταξιδιών στην εθνική, όπου το μικρό αμάξι είναι αναγκαστικά πιο άκαμπτο και σε λακούβες με 120 χαω τον πίνεις λίγο.
Όσο για τις τιμές, καταρχάς κακώς κοιτάς σε μαντράδες, είναι εξ ορισμού φουσκωμένες οι τιμές. Από ιδιώτες παίζουν μια χαρά ευκαιρίες, δηλαδή και το πόλο του ξαδερφού μου που σου λέω ότι θα δώσει κάπου στα 2-2μιση, πες ότι στα επόμενα 3 χρόνια σού βγάζει και 1500 ευρώ ζημιές, και πάλι στα 4 είσαι. Γενικά πλέον είμαι της άποψης ότι καινούργιο αξίζει μόνο αν είναι το αμάξι που θα σου καλύψει τις ανάγκες για αρκετά χρόνια. Όταν πάρεις οικογενειακό, μαζί σου, πάρε καινούργιο. Τώρα που θες ένα αμαξάκι να κάνεις τη δουλειά σου είναι βλακεία να δώσεις 10.000 για αυγό τη στιγμή που μπορείς να πάρεις γιάρις 3-4 ετών με 7000. Συν ότι, αν αποφασίσεις να το ξαναπουλήσεις σε 2 χρόνια, δε θα χάσεις και τόσα πολλά. Ψάξε σε κανα www.car.gr αγγελία από ιδιώτη, έχει αρκετό πράμα. Απλώς πήγαινέ το σε δικό σου τεχνικό να σιγουρευτείς ότι είναι οκ. Στην τελική το κρατάς ένα-δυο χρόνια και παίρνεις τότε κάτι καλύτερο καινούργιο. Γενικά, κάτι σε μέγεθος πόλο είναι ιδανικό για τις ανάγκες σου, μικρότερο δε θα σου πρότεινα.