-
Re: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread
Quote:
Originally Posted by Ruthless
Ρε παιδιά αφού ο βάζελος ήταν ταμπουρωμένος σε όλο τον αγώνα. Εύκολα ο γαύρος κράτησε το +11. Αυτοί είναι, τέτοιους στόχους έχουν. :thumbsup:
Δυσκολα παντως το +11 δεν το κρατησε. Ναι, μαλλον ευκολα.
Στοχους, τι εννοεις στοχους?
Οσον αφορα την κατακτηση του πρωταθληματος (δεν εννοω Ουεφα, κυπελλα, θεαμα, κρεατα σε πατους) ο στοχος μια χαρα πηγε. τα προβληματα του ολυμπιακου ειναι αλλα και οχι η διατηρηση του στοχου. ουτε τι γραφετε δεν ξερετε.
-
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Το αστειο με τον Φιξξξερ ειναι οτι ακομα να δει βαζελο με αρχιδια και ανησυχει.
:yoyo:
-
Στόχος σας λοιπόν στο ντέρμπυ ήταν το Χ για να κρατήσετε το +11, έτσι; Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής του Βαλβέρδε.
Αυτός είναι ο γαύρος; Αυτές τις απαιτήσεις έχει ο λαός του; Αυτή είναι η φλογισμένα έδρα του Καραϊσκάκη;
Μπράβο σας ρε γαύροι. Πραγματικά χαίρομαι που βλέπω τέτοια ειλικρίνεια, ακόμα και από τις φυλλάδες σας. :thumbsup:
ΥΓ: Πάλι καλά που δεν ξέρω γαλλικά, σκέψου πως θα απαντούσε ο γάλλος οπαδός της Σεντ Ετιέν στο τελευταίο ερώτημα. :mrgreen:
-
-
Quote:
Στόχος σας λοιπόν στο ντέρμπυ ήταν το Χ για να κρατήσετε το +11, έτσι; Αυτό ήταν το πλάνο εξαρχής του Βαλβέρδε.
Oχι. Στοχος ηταν η νικη. λανθασμενα δεν την κυνηγησε στο τελος, αλλα αποφασισε να μη χασει.
Quote:
Αυτός είναι ο γαύρος;
Oχι.
Quote:
Αυτές τις απαιτήσεις έχει ο λαός του;
Οχι, αλλα να χαρεις, μη μας πιανετε εσεις στο στομα (η το πληκτρολοη) τι απαιτησεις εχει ο λαος του Ολυμπιακου, πραγματικα δε σας ενδιαφερει. Αυτο που θελετε αλλωστε ειναι να χανουμε συνεχεια, το τι απαιτησεις εχει ο κοσμος, δε σου πεφτει κανενας λογος.
Quote:
Αυτή είναι η φλογισμένα έδρα του Καραϊσκάκη;
εχω δει και καλυτερα ντερμπυ απο πλευρας εξεδρας. Για το τι ειχε ορεξη ο κοσμος το ειδες φανταζομαι απ την εξεδρα του ΣΕΦ.
Quote:
Μπράβο σας ρε γαύροι. Πραγματικά χαίρομαι που βλέπω τέτοια ειλικρίνεια, ακόμα και από τις φυλλάδες σας. :thumbsup:
Φχαρστουμε.
-
Quote:
Originally Posted by jack the ripper
Η γνωμη μου:
-Πεναλτυ στον γκαλετι δεν ηταν για κανενα λογο
-Ηταν κοκκινη στον Χριστοδουλοπουλο προφανως
-Εκοψε πολλες φορες με λανθασμενα οφσαιντ...επισης με φαουλ εκοβε αρκετες φασεις...προσπαθωντας υποθετω να μη χασει τον ελεγχο του παιχνιδιου....αλλα τα εκανε σκατα...
-Για την αποβολη σαριεγκι δεν μπορω να ξερω γιατι εκεινη τη φαση δεν την ειδα
Γενικα ο ολυμπιακος ευνοηθηκε περισσοτερο...
Σαπιες και οι 2 ομαδες..μου αρεσε οπως το πηγε γενικα ο τεν κατε...αυτα
παμε για το ματς της χρονιας με βιγιαρεαλ....
Quote:
Originally Posted by jack the ripper
κοκκινη στον οικοδομο ηταν...το ειπα στο πρωτο ποστ μου μετα το ματς...(δε θυμαμαι σε ποιο τοπικ απο τα 2 :P ) .... αλλα πεναλτυ στον γκαλετι δεν ειναι πως να το κανουμε τωρα....για τη φαση του σαριεγκι επαναλαμβανω δεν μπορω να εχω αποψη....
Γενικα δεν λεω οτι ειχε προθεση να μας σφαξει ο σπαθας...σφυραγε οτι να ναι για να ελεγξει και καλα το παιχνιδι και εκανε και αυτος και οι βοηθοι ενα ματσο λαθη....γενικα τα περισσοτερα ευνοησαν εσας...αλλα οχι σε σημειο να μιλαμε για σφαγη και τετοια...τοσο απλα....
-
Quote:
Στόχος σας λοιπόν στο ντέρμπυ ήταν το Χ για να κρατήσετε το +11, έτσι;
ξυπνα μπουφο.+9 ειναι απο τον δευτερο(που δεν εισαι εσυ κομπλεξαρα,δλδ αν ησουν τελευταιος τι θα ελεγες ρε?+56?),και απο την κυριακη θα ειναι +6.αλλα η ομαδα σου θα ειναι και παλι στο -11.
-
@ φιξξξερ: Αυτά φλωράκι πριν το ντέρμπυ δεν τα έκανες, που το σκατό ήταν στην καλτσοδέτα. Τώρα με άλλοθι το ψευτοπέναλτυ, προσπερνάμε κόκκινες, οφφσάιντ και υπεροχή με 10 παίκτες και ποστάρουμε αρχιδιές :?:
-
Βλαμμενος εισαι????
Quote:
Ρε μλκς, ειλικρινα, ειμαι ετοιμος να δεχθω οτι επρεπε και να χασουμε, απο αποψη αποδοσης (δοκαρι Καραγκουνη κτλ) μεχρι και απο διαιτησια (ανυπαρκτα οφσαιντ και κοκκινη τραβηγμενη στον Σαριεγκι) αλλα πραγματικα θελω ενας βαζελος με ΑΡΧΙΔΙΑ να μπει και να ποσταρει οτι ο Σπυροπουλος κλεινει με τα δυο ποδια τον Γκαλετι απο πισω, ακουμπαει ελαχιστα μπαλα ΑΦΟΥ εχει μαζεψει τα ποδια του Γκαλετι, και ριχνει με φαουλ τον παικτη κατω ΜΕΣΑ στην περιοχη (δεν υπαρχει ουτε ενα μοριο του Γκαλετι εκτος περιοχης).
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Οριστε, και για την κοκκινη εγραψα, και για τα οφσαιντ και για ολα, ακομα και για την υπεροχη. Τι θες τωρα δηλαδη. Αυτο που δεν καταλαβαινετε ως ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ειναι οτι ακομα κι αν παραδεχτειτε οτι ηταν πεναλτυ, εγω προσωπικα δε θα γυρισω να πω "οριστε, μας αδικησε κι εμας" ή ξερω γω οτι η ισοπαλια αρα ηταν δικαια και αλλες τετοιες πιπες. Απλα μου τη σπαει που μια φαση πεντακαθαρη την εχετε κανει αμφισβητουμενη και μαλιστα καθαρη κιολας απο την αλλη μερια μονο και μονο γιατι ξερω γω "ειναι ο Ολυμπιακος". Στην αντιπαλη περιοχη θα ξερναγατε αιμα και θανατο.
-
να σας πληροφορησω λιγο, οτι παρα την ντεφορμε κατασταση της ομαδας, και οτι θα μπορουσε και να ειχε χασει 0-1 το ματς ο Ολυμπιακος (για παραπανω, λολ), με οσους μιλησα πριν το ματς, δεν μου ειπε κανεις οτι φοβαται.
εντος και εκτος φορουμ.
-
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Quote:
ξυπνα μπουφο.+9 ειναι απο τον δευτερο(που δεν εισαι εσυ κομπλεξαρα,δλδ αν ησουν τελευταιος τι θα ελεγες ρε?+56?),και απο την κυριακη θα ειναι +6.αλλα η ομαδα σου θα ειναι και παλι στο -11.
Πάμε μωρή μπαοκ, πέρασέ τους να τους ξεπατώσουμε στα πλέι οφ. :P
-
ε δε τους δωκατε το ματς στο ΟΑΚΑ και σεις.
πρεπει να γινω παο μου φαινεται να γραψω κανα τοπικ στρατηγικης της προκοπης.
-
fixxxer ειναι μαλακας ρε μη ψαρωνεις ... πηγαινε τον πιπα κωλο αρχιδατα απο δω http://www.tas-cas.org/ αντε με τους μαλακες.
-
για πες ρε βαζελουγκρα οντονιαν,ποτε θα ξεφουσκωσει ο Παοκ?ελα ρε μαντη,δωσε μας τα φωτα σου!
-
Quote:
Originally Posted by Darkling
να σας πληροφορησω λιγο, οτι παρα την ντεφορμε κατασταση της ομαδας, και οτι θα μπορουσε και να ειχε χασει 0-1 το ματς ο Ολυμπιακος (για παραπανω, λολ), με οσους μιλησα πριν το ματς, δεν μου ειπε κανεις οτι φοβαται.
εντος και εκτος φορουμ.
Τι να φοβηθούν δηλαδή, το πιο αδιάφορο ντέρμπυ της δεκαετίας ήταν. Άντε και το χάνατε, τι έγινε. Πιο πολύ φοβούνται (λολ) οι γαυροι για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και δίκαια μάλλον.
-
τι θα γινει το καλοκαιρι?
θα (ξανα)παρετε τον γαλαξια αστερων που πηρατε φετος (προ κρισης και πρωτη χρονια για να καυλωσει ολος ο πρασινος λαος)
-
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Quote:
απο τον παναθηναικο εννοουσε λογικα,οχι απο τον δευτερο...αλλα για το κομπλεξαρα μαλλον εχεις δικιο αφου η ομαδα του παιζει την αλλη τεταρτη την εισοδο στους 8 του cl,ok δειξε κατανοηση
-
θα παρουμε Ντιογκο γιατι εχουμε προβλημα στο σκοραρισμα.
-
βαζελες,
πουλαω μπαλαφα στα 3 μυρια
και ηλιαδη στα 4.
ψηθειτε.
εναλλακτικα δωστε 20 και παρτε μουσλι/κοντρερας.μπορειτε,το ξερω.και πολυ γουσταρω που ο δηλωμενος γκευβρος οικοδομος σας πουλαει παναθηναιλικι.αυτα ειναι...
-
Εχουμε που εχουμε ενα σωρο τυφλους χωρις αρχιδια, καποιος μπορει να διωξει σας παρακαλω τα παοκια? Η επιστημη εχει βρει laser και θεραπειες ορμονων για τα παραπανω προβληματα, για τη λοβοτομη ειναι πισω ακομα...
-
και επειδη μου πουλαει οπαδιλικι το βλαμμενο κατι με ετρωγε τωρα..λες και ο πρωτος θα ναι....που ζητημα αν θα παιξει πανω απο 1 ωρα μεχρι το τελος του πρωταθληματος
-
μιλησε ο μπαγεβιτσικος ο φιξξξερ :!: :!: :!:
ελα μωρη οπαδικη κουλτουρα να μας τα αναλυσεις ολα με το i.q σου που χτυπαει υψομετρα εβερεστ :!:
-
Να με την πουν οι γαυροι αμπαλοι για τον Μπαγεβιτς, να το καταλαβω. Να με την πουν τα αεκακια να το καταλαβω. Εσυ το μπαοκι με εναν τιτλο τα τελευταια 100 χρονια τον οποιο στο χαρισε ο Μπαγεβιτς, γιατι να με την πεις ρε φιλλαρακι σε λεω?
-
"φιλαρακι σε λεω" ο μπαγεβιτς δεν μου χαρισε κανεναν τιτλο.αν θυμασαι καλα η ομαδα μου ηταν κωλοχανειο σε εκεινη την φαση και το μονο που μου χαρισε το κυπελλο ηταν η αλαζονεια η δικια σας ζωα,που ειχατε κλεισει και μπουζουκια για να γιορτασετε το νταμπλ ΖΩΑ.
και αν θελεις βλακαμα να παρουμε τα τελευταια 10 χρονια,εχω τους ιδιους ποσοτικα τιτλους με την βαζελα και εναν παραπανω απο το χανουμι(2 κυπελλα εγω,απο ενα βαζελα/χανουμι,1 πρωταθλημα η βαζελα).
ελα,μοκο σερβολαγνε.
-
Το βουλωνω. Η ομαδα σου εχει περισσοτερους τιτλους απο οτι η ΑΕΚ και ισους με οσους εχει ο ΠΑΟ. Με εκανες τη μουρη κρεας.
-
διαβαζω σπορντευ (απο το νετ φυσικα) και διαπιστωνω οτι το πεναλτυ στον γκαλετ το ειδε μονο ο φιξξξερ...
Quote:
1) H διαιτησία είναι (ως συνήθως) το κυρίαρχο ζήτημα στο ντέρμπι
Οι δύο φάσεις των βοηθών, αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Σαλπιγγίδη κι αυτή των καθυστερήσεων με τον Κλέιτον, είναι φανερό ότι είναι δύο λανθασμένες υποδείξεις σε βάρος του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως, δεν ισχύει το ίδιο για τη φάση των Γκαλέτι, Σπυρόπουλου, κατά την οποία ο αμυντικός του Παναθηναϊκού πρώτα βρήκε την μπάλα και την απομάκρυνε και μετά τα πόδια του Γκαλέτι.
Τσοχος
Quote:
απέμεινε μόνο ο Γκαλέτι, που θα μπορούσε να πάρει ένα πέναλτι από τον Σπυρόπουλο, αλλά ο μπακ του ΠΑΟ στη μία και μοναδική στιγμή που ο Αργεντινός του ξέφυγε έκανε σωστά το τάκλιν και βρήκε μπάλα.
Καρπετοπουλος
αν και τον καταλαβαινω το φιξξξερ γιατι τα τελευταια 10+ χρονια τα παιρνει αερα η ομαδα του αυτα τα πεναλτυ στην σουπερ λιγκ.
-
Quote:
θα (ξανα)παρετε τον γαλαξια αστερων που πηρατε φετος (προ κρισης και πρωτη χρονια για να καυλωσει ολος ο πρασινος λαος)
Αν αυτό ήταν με κάποιον τρόπο απάντηση σε μένα που είπα για καλοκαίρι, είσαι αστείος. Κι εσύ έχεις διαπιστώσει προβλήματα τεράστια στο ρόστερ σας, αλλά αν το πει κάνας άλλος, υπάρχει κουμπί στο πισί που λέει πάνω "πουτσοειρωνεία".
Κατατάλλα, κάποιες μεταγραφές δεν έπιασαν και το πληρώσαμε (κυρίως του φορ) αλλά μπορείς να δεις τι έκανε και ο μπελουτσις τον πρώτο χρόνο. Μια χαρά νεανική ομάδα έχουμε, με ταλέντο και βάθος στον πάγκο. Λίγες γερές προσθήκες από τον γαλαξία αστέρων και είμαστε οκ.
-
Πέρα από τη πλάκα, δημοσιογράφος που να είπε ότι είναι πέναλτυ αυτό στον Γκαλέτι δεν υπάρχει (με εξαίρεση φως , πρωταθλητή).
-
Quote:
Το βουλωνω. Η ομαδα σου εχει περισσοτερους τιτλους απο οτι η ΑΕΚ και ισους με οσους εχει ο ΠΑΟ. Με εκανες τη μουρη κρεας.
εισαι τρελος καθυστερας ε?
δεν σου ειπα αυτο ρε βλακα,σου ειπα οτι τα τελευταια 12 χρονια που εσυ κυριαρχεις,δεν απεχω πολυ απο τους αλλους 2.αυτο.
-
Quote:
Originally Posted by Odonian
Quote:
Αν αυτό ήταν με κάποιον τρόπο απάντηση σε μένα που είπα για καλοκαίρι, είσαι αστείος. Κι εσύ έχεις διαπιστώσει προβλήματα τεράστια στο ρόστερ σας, αλλά αν το πει κάνας άλλος, υπάρχει κουμπί στο πισί που λέει πάνω "πουτσοειρωνεία".
Κατατάλλα, κάποιες μεταγραφές δεν έπιασαν και το πληρώσαμε (κυρίως του φορ) αλλά μπορείς να δεις τι έκανε και ο μπελουτσις τον πρώτο χρόνο. Μια χαρά νεανική ομάδα έχουμε, με ταλέντο και βάθος στον πάγκο. Λίγες γερές προσθήκες από τον γαλαξία αστέρων και είμαστε οκ.
πλακα με κανεις? (σικ)
Οτι ο Ολυμπιακος θελει ακριβως 4 εντεκαδατους φουλ και περιπου 8 αναπληρωματικους μεταγραφες, τα χουμε πει προτου αρχισετε τα πανηγυρια.
Οσο για το τι ειπα εγω ειναι οτι, σορρυ, αλλα δε φοβομαστε ουτε το καλοκαιρι. Το τι θα κανει ο παο εννοω. Το τι θα κανουμε εμεις, ειναι αλλο θεμα.
(αχ, ειμαι αλαζονικος!)
-
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Πέρα από τη πλάκα, δημοσιογράφος που να είπε ότι είναι πέναλτυ αυτό στον Γκαλέτι δεν υπάρχει (με εξαίρεση φως , πρωταθλητή).
θα εχει πεσει σημα απο Πατερα.
-
[καθυστερημενος mode off]Φρικ μπρο, αν ποσταραμε χαρτι και καλαμαρι αυτα που γραφοιυν οι εφημεριδες τοτε αστο καλυτερα... οποτε μας συμφερει βαζουμε Καρπετοπουλο και οποτε οχι, λεμε ποσο μαλακας γαυρος ειναι.[/καθυστερημενος mode off]
[καθυστερημενος mode on]Τι θα γινει, βαζελος με αρχιδια ακομα να φανει? Κατσε, περιμενουμε και warlord μπορει να κανει την εκπληξη, αν και νομιζω τα σαλιγκαρια αναπαραγονται με τις κεραιες, μπορει και να κανω λαθος, συνηθως ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ[/καθυστερημενος mode on]
-
@ Μιτσ: Για τις δικές σας μεταγραφές μιλούσα ρε ταγάρι, αμάν πια να έχεις το μυαλό στον ΠΑΟ συνέχεια. :P
Επειδή θέλετε πολλούς και ο θειος δεν έχει κέφια (λένε, δεν ξέρω).
-
Quote:
εισαι τρελος καθυστερας ε?
δεν σου ειπα αυτο ρε βλακα,σου ειπα οτι τα τελευταια 12 χρονια που εσυ κυριαρχεις,δεν απεχω πολυ απο τους αλλους 2.αυτο.
Διαφωνώ εδώ, δεν μπορεία να το πας με βάση μόνο τους τίτλους (και ειδικότερα τα κύπελλα) γιατί με τη λογική σου η Λάρισα είναι ισάξια τα τελευταία 12 χρόνια με την άεκ. Ο Πάοκ τα τελευταία χρόνια πήγαινε χειρότερα και από τον Άρη, μην κοιτάς φέτος που βρήκε επιτέλους διοίκηση και κάνει εξαιρετική πορεία
-
Quote:
Αυτο ειναι επιχειρημα? Να ξερω στο μελλον να επικαλουμαι δημοσιογραφους οποτε με συμφερει ε.
-
[κρισμπος mode on] φιξξξερ δε δουλεύουν τα tags [κρισμπος mode off]
-
με συμφερει γιατι ο καρπετοπουλος και ο τσοχος ειναι γνωστοι βαζελοι και αντικειμενικοι!
-
Fixxxer, δεν είναι επιχείρημα, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς από οπαδούς του παναθηναικού να πουν ότι είναι πέναλτυ όταν ούτε ένας που να μην υποστηρίζει Ολυμπιακό δεν λέει ότι είναι. Βασίζεις ολόκληρη επιχειρηματολογία πάνω σε δική σου αποκλειστική άποψη
-
Ρε μαλακα Οντονιαν, ξεκαρδιστηκα στα γελια. Γαμηθηκα. Να, τωρα κυλιεμαι στο πατωμα. Σταματα σε παρακαλω. Πω πως θα διαβασω τωρα. Λοιπον, αρκετα εγινα καθυστερημενος και προκλητικος, χρησιμοποιησα καθε τροπο να αποσπασω γραφικες δηλωσεις και μαλακισμενες αποψεις και δεν τα καταφερα και πολυ καλα, παω να διαβασω τωρα. 2 Κουντος απο μενα!!!
-
Quote:
Fixxxer, δεν είναι επιχείρημα, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς από οπαδούς του παναθηναικού να πουν ότι είναι πέναλτυ όταν ούτε ένας που να μην υποστηρίζει Ολυμπιακό δεν λέει ότι είναι. Βασίζεις ολόκληρη επιχειρηματολογία πάνω σε δική σου αποκλειστική άποψη
Καταρχας δεν εχω επιχειρηματολογια. Κατα δευτερον θελω εναν βαζελο με αρχιδια, οχι εναν βαζελο που να παει κοντρα στους δημοσιογραφους ενω αυτο ειναι παραλογο. Θελω καποιον να μυ εξηγησει επισης πως ακριβως πηρε πρωτα μπαλα ο Σπυροπουλος που ειναι ακριβως απο πισω απο τον Γκαλετι. Να μου εξηγησει γενικως πως δεν ειναι αυτο πεναλτυ και ειναι τα 15 που ζηταει καθε βδοαμδα ο Οντονιαν. Και γενικα θελω το φαινομενο αυτο να εξηγηθει.