εγώ μια ερώτηση έχω.
γιατί vbulletin ρε παιδιά??!?!~?~!?
Printable View
εγώ μια ερώτηση έχω.
γιατί vbulletin ρε παιδιά??!?!~?~!?
(dragon εδώ ε)
Απλό είναι, καλό και χρυσό το phpbb (ειδικά το 3) αλλά δε βολεύει το σκηνικό με τα mods. Για παράδειγμα, σκεφτόμουν να βάλω blogs (έρχονται btw), και στο phpbb έπρεπε να ψάξεις κάποιο mod που δεν ήξερες αν αύριο θα είχε υποστήριξη και αν θα ήταν συμβατό με την επόμενη έκδοση του phpbb. Ενώ στο vb υπάρχει integrated. Επίσης βρίσκεις καλύτερα themes, έχει περισσότερα features, οι περισσότεροι είναι πιο εξοικειωμένοι με αυτό καθώς τα μεγαλύτερα φόρουμ έχουν vb. Άλλη μια παράμετρος ήταν αυτή των διαφημίσεων που βάλαμε δοκιμαστικά (ειδικά αν χρειαστεί να πάμε σε κάτι ακριβότερο από πλευράς server είναι αναγκαίες, γιατί ήδη δίνω κανα κατοστάευρο το χρόνο, που παλεύεται, αλλά δεν μπορώ να δίνω 200 ή 300). Και στις διαφημίσεις τα ίδια ισχύουν, ενώ το vb έχει integrated google ads. Και γενικότερα, στο vb υπάρχουν πολύ περισσότερα ενδιαφέροντα πραγματάκια να προσθέσεις, ενώ έχεις να περιμένεις και περισσότερες βελτιώσεις και πιο σύντομα. Το phpbb μού άρεσε γιατί ήταν free software και (ως εκ τούτου) δωρεάν, αλλά για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να βάλω ΒΑΘΙΑ το χέρι στην τσέπη και να ψωνίσω vb. Νομίζω πως, όταν στηθεί όπως πρέπει, θα είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις.
TI IMPORTED RE PAIDIA? THN PALEUOYME?
as mou allaksei kapoios to username plhz
βασικά είναι ότι πιο άσχημο, άβολο και δυσλειτουργικό υπάρχει. κατανοώ τους λόγους της αλλαγής, αλλά ελπίζω να αλλάξετε γνώμη γρήγορα. τουλάχιστον να φτιαχτεί αυτό το view your posts, να μη χρειάζεται να κάνουμε search για να τα βρίσκουμε.
κρίμας γενικά.
The user 'Candiru' was not found in the database. Please go back and correct this problem. You may want to check out the member list.
IGNORE pl0x
Φρίκη.
The message you have entered is too short λεει η μαλακία....
Είναι ότι πιο εμετικό από θέμα χρηστικότητας και εμφανισης έχει υπάρξει ποτές..
Άκυρο, τελείως άκυρο.. και κουραστικό :(
άσχημο. πολύ!
Για άλλη μια φορά: Μόλις αλλάξαμε forum software και αναγκαστικά έχουν αλλάξει τα πάντα. Το theme αυτή τη στιγμή είναι το default του vbulletin και θα αλλάξει σύντομα.
Ότιναναι γίνεται :roll:
Εμένα πάντως από άλλα φόρουμ που το έχω χρησιμοποιήσει μου φαίνεται πολύ βολικό.
ΕΣΕΝΑ.
Γιατι ΕΜΕΝΑ κακα τα ψεμματα δεν γραφω σε κανενα αλλο εκτος απ'αυτο. Γιατι ειναι η ζωη μου, η αναπνοη μου μ'αναψες φωτια μεσα στη γκαρδια δεν αντεχω πιαααααα....
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ. :!:
(φέρτε πίσω το SKASE PIA GAMW TO SPITI SOU emeticon, αισθάνομαι γυμνός χωρίς αυτό)
:skase:
Α εντάξει.
Πρωτη εντυπωση αρνητικη, να δουμε και οταν το στρωσετε.
Γαμώ είναι το vb. Give it time.
καλύτερο έτσι! (το μαύρο theme συγκριτικά με τη λευκή μούφα, είναι λίγο κιτς βέβαια αλλά νταξ)
etsi , mavriste to siga siga .
de pezei me kapoio tropo ta stoixia[avatars , join dates etc] na einai ola sta aristera opws palia ? :S
1. Να φαινεται η ωρα που εχει κανει καποιος ποστ δεξια κατω κι οχι αριστερα πανω, εστω δεξια πανω, παντως οχι αριστερα.
2. Να μην ειναι τοσο μεγαλα τα πλαισια γενικως και να υπαρχει μεγαλυτερη εμφαση στα ποστ.
3. Να γινει μπαν ο Καντιρου.
4. Οι πληροφοριες χρηστη να φαινονται αριστερα κι οχι δεξια, οπως πριν.
5. Να επιτραπει αβαταρ μεγαλυτερο απο 80χ80 που ειναι ΜΗΔΕΝ.
6. Θα σκεφτω κι αλλα, αυτα ειναι τα επειγοντα.
Opws kai dhpote asap links "Electric Requiem Forum > Help! > Forums Help/Suggestions > Νέο theme/logo" kai sto telos ths selidas...
Ki auto pou eipe gia ta plaisia.. TI KANETE EKEI MWRE?! OXI. ALLA. PLAISIA!
Kai nai, o laos apaitei megalutera avatars kai plhrofolies aristera. Xanesai etsi.
A, kai mark topics read mesa sta upoforumz.
Toulaxiston ksestravwthhkame me to skouro. Thanks.
και καλημέρα.
και πως αλλαζει αυτό με το χρόνο ποσταρίσματος. Ολα τα ποστς λενε "1 hour ago, 5 hours ago, 3 months ago". Νταξει "Do The Math" ολη την ώρα δε γίνεται :-P
xax medal of honour re mounia!!!
kalhmera
Αλλάζει globally (όχι σε κάθε χρήστη ξεχωριστά) και το έκανα χτες. Νομίζω ότι είναι πιο βολικό για τους περισσότερους (και αφού το συνηθίσετε λίγο ε), γιατί πιο πολύ σε νοιάζει αν πόσταρε κάποιος πριν από δέκα λεπτά (άρα δεν υπάρχουν απαντήσεις το τελευταίο δεκάλεπτο) παρά αν το έκανε στις 17:49.
Προέχουν άλλα, θυμίστε το μου σε μερικές μέρες που θα έχουν στρώσει τα πιο επείγοντα.
από τα λίγα που μπόρεσα να δω, γιατί το εταιρικό πισί του σχολείου θέλει σπάσιμο με άχορδο μπάσο:
εμφανισιακά δεν με χαλάει, δηλαδή φαντάζομαι ότι συνηθίζεται εύκολα και ότι μετά από λίγο θα μου αρέσει πιο πολύ από το παλιό.
το μέγεθος των avatars είναι μεγάλο μείον, επίσης νομίζω δεν γίνεται να βάλεις εικόνα στην υπογραφή σου.
Με το logo νομίζω καλό θα ήταν να μπει κάτι έστω και πρόχειρο, που απλά να γράφει electric requiem εκεί πάνω, γιατί έτσι δεν μ'αρέσει. :)
Όσο για τις διαφημίσεις, εμένα δεν με χαλάνε, αλλά αν υπάρχει οικονομικό θέμα φαντάζομαι ότι δεν είναι τρελός κόπος να μαζευτούμε 50-100 χρήστες και να βάζουμε από 2ευρώ το χρόνο π.χ.
Anywayz, καλορίζικο. \m/
Δε βάζετε το λευκό σα ντιφόλτ θύμ μέχρι να βρεθεί κάποιο ωραίο σκούρο; Μη πας περάσουν και για ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Επίσης αν μπορείτε βρείτε το πρώτο ηαρ θύμ έβερ και βάλτε αυτό. Και μπαν σε όσους γράφτηκαν μετά τον Αύγουστο του 2003.
Α και καμιά πίπα ε.
Ένα αυτό και
Το μπλέ πλασματάκι λέει είναι μεγάλο. Το μίκρυνα, αλλά παρόλο που δείχνει κανονικό (δηλ. όταν το ανοίγω κινείται κανονικά και το background είναι transparent), εδώ μου το φορτώνει ακίνητο και με άσπρο background. Επειδή είμαι αρκετά μπούφος για να σκεφτώ κάτι, ξέρει κανείς τι παίζει;
Το πρώτο είναι αυτό: http://web.archive.org/web/200308030...icrequiem.com/
αλλά πρώτον δε γράφει πώς λέγεται για να το ψάξω, δεύτερον δύσκολο να το έχει κάνει update μέχρι την τελευταία έκδοση vb και τρίτον το black smart που πρότεινε ο fireknight στο άλλο τόπικ δεν έχει σημαντικές διαφορές (εκτός από το χρώμα των fonts που αλλάζει εύκολα). Μάλλον προς τα εκεί το βλέπω, αλλά μετά το μεσημέρι που δε θα είμαι από εταιρικό.
Note: The maximum size of your custom image is 150 by 200 pixels.
Δουλεύουν και τα animated τώρα βλέπω.
(Μάλλον ήταν "πολλά" KB, ανέβασα το όριο λιγάκι.)
Όλα ΟΚ με το μπλέ πλασματάκι :touched:
Πολύ ωραίο το νέο σκούρο theme. Θυμίζει κ Bolt Thrower :D
Μάλλον θα αντικατασταθεί εντός της ημέρας από το black smart: http://www.forum-lance.com/index.php?styleid=2
loipon. eipame to selida tou google einai wraio gia na striveis tsigara sto skotadi. akrivws to anapodo itan to palio er
egw thelw kati sto endiameso gia na mporw na postarw sto skotadi. kati ligo pio anoixtoxrwmo alla oxi toso , paizei?
pantws mia xara mou aresei to nmeo look genika e
mpravo
px wraia xrwmatakia
http://www.kumb.com/forum/viewforum.php?f=2
Σκατούλες, το black smart και το sosumi είναι για vbulletin 3.8.0 και όχι 3.8.1. Doh.
Λοιπόν, τα ανέβασα κι ο θεός βοηθός. Θέλω εθελοντές, βάλτε τα Dark testing και Bright testing αντίστοιχα και αναφέρετε bugs (σε σχέση με τα σκέτα Dark και Bright, και κανονικά bugs ε, όχι feature requests).