Μιας και μόλις τελείωσα και την 3η.
Οκ η Ταρα ήταν εκνευριστική σε κάποια σημεία ναι, αλλά είχε και σχετικά λιγότερη προβολη. Εμένα το στόρι της δεν με ενοχλούσε και τόσο, μιας και με εθισμούς κτλ μου έβγαζε κάτι Wire-ικο. Απλά περίμενα να είναι και αυτή κάτι άγνωστο που κάποια στιγμή θα την απογείωνε σαν χαρακτήρα και έξω από το βούρκο της γκρίνιας, αλλά οκ και το να φύγει μου κάνει.
Εδώ όμως έχουμε ένα φαινόμενο. Έχουμε χαρακτήρα σειράς που στη κλίμακα εκνευρισμού εκθρονίζει και κλωτσάει κάτω από τις σκάλες την πρόεδρο από το BSG, ναι ναι στη Sookie αναφέρομαι. Ειδικά 2η και 3η season στις μισές σκηνές είναι χωρίς λόγο (πχ συζήτηση αναμεσα σε βαμπιρ στο ξενοδοχείο, ήταν απλά εκεί για: ) και απλά να πει πως δε θα κάνει οτι της λένε γιατί "τον αγαπάει", ή γιατί δε μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια ίσα ίσα για να μπλέξει κάπου και να τσιρίξει.
Δεδομένου πως μέχρι το τέλος κάποιας season δεν ξέρει και τίποτα μιας και όλα γίνονται πίσω από τη πλάτη της, είναι και άχρηστη σε ότι και αν λέει.
Jason επίσης τον γάμησαν λίγο, πέρα από το αδιάφορο στη 3η, τον βάζουν να κάνει και να λέει εντελώς χαζά πράγματα. Ναι και στην 1η ήταν χαζός αλλά εκεί δεν ήταν καθυστερημένος και είχε φάση/γέλιο.
Για το τέλος που ρώτησε κάποιος, και πως σώθηκε ο Ερικ:Spoiler
Bonus Spoiler:
Spoiler