-
Re: Champions League 2008-2009
Φιορεντίνα-Σλάβια 2-0
(3’ Μούτου, 57’ Τζιλαρντίνο)
Σπαρτάκ Μόσχας-Ντιναμό Κιέβου 1-4
(4’ Μπαζένοφ-28’, 46’ Μπανγκούρα, 45’, 85’ Μιλέφσκι)
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0
(3’ Σρνα, 31’ Μπραντάο)
Λέφσκι Σόφιας-Μπάτε Μπορίσοφ 0-1
(60’ Ρζέφσκι)
Ανόρθωση-Ολυμπιακός 3-0
(5' αυτ. Τοροσίδης, 18' Σόσιν, 86' Λαμπάν)
Άαλμποργκ-Κάουνας 2-0
(71' Κάκα, 86' Κουρτ)
Γαλατάσαραϊ-Στεάουα Βουκουρεστίου 2-2
(19', 47' Nοντά-5' Μορένο, 13' Νικολίτα)
Σπάρτα Πράγας-Παναθηναϊκός 1-2
(30’ Κούλιτς-24’ αυτ. Κούτσερα, 59’ Σιμάο)
Μπραν-Μαρσέιγ 0-1
(40’ Σεϊρού)
Τβέντε-Άρσεναλ 0-2
(63’ Γκαλάς, 82’ Αντεμπαγιόρ)
Γιουβέντους-Αρτμέντια 4-0
(7’ Καμορανέζι, 26’ Ντελ Πιέρο, 39’ Κιελίνι, 90’ Λεγκροτάλιε)
Σάλκε-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0
(30’ Πάντερ)
-
ενταξει ..λιγο χαλι το παιχνιδι σημερα
μετριο ως κακο το παιχνιδι αλλα αφου κερδιζεις ολα καλα.
ειδικα σε τετοια φαση προκριματικων.
καλα για την αγνη του λιμανιου δε μιλαω
περιμενω τον κοτοπουλά τον τζιττζι αστερακι να μας αναλυσει τον πολυμετοχικο ποα ,τους παικτες μας που ειναι σκουπιδια ποδοσφαιρικα και ποσο ξυλο θα φαμε αμα κατεβουμε πειραια μερια απο τους φτωχους πλην τιμιους λιμενεργατες υπαλληλους-κροκους.
μου χει λειψει τελευταια πρεπει να ομολογησω
πι ες: περα απ την πλακα την εχει την ανορθωση στην παραταση εδω μεσα ο γαυρος.σοβαρα το λεω.αρκει να μη φαει γκολ.
-
oπως ειπε και γνωστος χρηστης του ερ (να τον παρω τηλ μετα γιατι παιζει απο τα νευρα να στουκαρε :twisted: ) ολα οσα εγιναν αυτο το καλοκαιρι ηταν βεβαιο οτι με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγουσαν σε κατι τετοια
ντακσι το 3-0 ειναι βαρυ, τους εκατσαν 2-3 φασεις αλλα η ανυπαρξια φαινεται
-
Quote:
Originally Posted by Magellan
oπως ειπε και γνωστος χρηστης του ερ (να τον παρω τηλ μετα γιατι παιζει απο τα νευρα να στουκαρε :twisted: ) ολα οσα εγιναν αυτο το καλοκαιρι ηταν βεβαιο οτι με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγουσαν σε κατι τετοια
απεργια. τα λεμε σε 15 μερες.
-
Δεν παίξαμε και καλά σήμερα, η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη και φάνηκε. Ατομικά οι παίκτες είναι καλύτεροι από της Σπάρτα και αυτό φάνηκε επίσης, όπως και το γεγονός ότι είναι μια σοβαρή ομάδα. Μια χαρά μας έκατσε το 1-2, ίσως ένα Χ να ήταν πιο δίκαιο με βάση τον αγώνα, αλλά και αυτό καλό θα ήταν για μας (από τη στιγμή που σκοράραμε εκτός).
Για τον γαύρο (είδα πάνω από τα 3/4 του αγώνα λόγω καφετέριας) μπορώ να πω άξιζε ένα γκολ με βάση την απόδοση, δεν άξιζε τίποτα περισσότερο με βάση το πόσο μπουρδέλο ομάδα είναι. :P
Μιτς γιατί απεργία; Δεν θα κάνεις προβλέψεις για να "μας τα 'χες πει"; :D
-
CEDRIN BARDON STON PAOK TORA!
ma ti paixtoura theemou
edit:http://www.levski2000.kottas.org/pla...cedric2006.jpg
:pink: :pink: :pink:
-
Quote:
Αν ο Ολυμπιακός δεν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ οι πράσινοι θα βάλουν στα ταμεία τους επιπλέον περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ λόγω του Market Pool που καθοριζει η ΟΥΕΦΑ και όλα τα χρήματα από τα τηλεοπτικά (εννιά εκατομμύρια ευρώ) δεν θα τα μοιραστεί με άλλη ελληνική ομάδα.
Όλο το συμβόλαιο του Ζιβέ για τα 3 χρόνια.
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ!
-
Η μαλακια ειναι οτι και 5 εκατομμυρια ευρω να εχανε ο ΠΑΟ αν εμπαινε ο Ολυμπιακος στους ομιλους, παλι θα θελατε να αποκλειστει. Απο την αλλη, μαλακια ειναι ηδη που ασχολειστε με τα οικονομικα των αρχιδιων που μας κλεβουν (οχι μονο οι βαζελοι, γενικα), αλλα αλλο καπελο αυτο!
-
Το πρώτο που λες (και είναι σωστό) αναιρεί το δεύτερο από την άποψη ότι απλά σχολιάζουμε και δεν μας καίγεται καρφί για τα φράγκα και μιλώ συγκεκριμένα για τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.
Εμείς λεφτά έχουμε.
-
μιας και ελειπα για διακοπες και ακουσα το ματς απο το ραδιο εκτονωθηκα επιτοπου οποτε δεν θα βρισω για την ωρα.θα περιμενω τη ρεβανς οπου αν δεν παρουμε προπονητη τον αλεφαντο θα παω να αυτομαστιγωθω
-
Γυρίσαμε και από διακοπές. Μπήκα σπίτι όπου με περίμεναν 3 εισιτήρια για τον επαναληπτικό, των 50 εβρώ, ένα για μένα, ένα για την σίστερ και ένα για το γκομενάκι. Θα κάτσω ανάμεσα για να με δείξει στα σίγουρα η τιβί όταν δείχνει πλάνα με ωραίες παρουσίες στην εξέδρα. :D
-
Ποια θεωρεις πιο ωραια, την αδερφη σου η το γκομενακι?
-
χαχ
Δε μπορώ να κρίνω την αδερφή μου έτσι φίλος. Να πει ο μίτσμανν.
-
Κι εγω μπορω να πω! Αλλα δεν ξερω αν με συμφερει, οτι και να πω.
Δηλαδη παλι καλα που δεν ειναι και η μανα σου στο τριλημμα.
Ε, οχι μανες.
-
Quote:
Originally Posted by Odonian
χαχ
Δε μπορώ να κρίνω την αδερφή μου έτσι φίλος. Να πει ο μίτσμανν.
Οτι και να πω θα ειναι λιγο.
.
-
ποιας γαμμαει τον επαναληπτικο.το θεμα ειναι η αδερφη οντονιαν.
-
εετσι
εεεεετσι
εεεεεεεετσι....
-
Τουλαχιστον ξερω οτι αυριο ο Ολυμπιακος, χασει, κερδισει, προκριθει, αποκλειστει, θα γινει της πουτανας στο χορταρι.
δεν ειναι μομφη για παο, τα ιδια θα λεγα για αλλη ομαδα που να εχω δει τοσα παιχνιδια της, αλλα πραγματικα στο 85% των παιχνιδιων του, απορω πως τον βλεπουν οι ιδιοι οι οπαδοι του.
τεσπα, τουλαχιστον κερδισε.
υ.γ. Τον Σπαρτο-προπονητη τον ειχε ενημερωσει καποιος οτι με το 0-0 αποκλειοταν? α?
-
to swthrion etos 2008 na kritikarei opados tou osfp to pa8os twn paixtwn allhs omadas + to 8eama pou parousiazoun moiazei apo geloio ws tragelafiko.
to toulaxiston kerdise einai akoma pxio akyro.entelws tyxaia htan o pio krisimos agwnas ths xronias.an eisai ikanopoihmenos me to na xasei ayrio o osfp alla prospa8hsei...
-
-
Quote:
Originally Posted by cthulu
to swthrion etos 2008 na kritikarei opados tou osfp to pa8os twn paixtwn allhs omadas + to 8eama pou parousiazoun moiazei apo geloio ws tragelafiko.
to toulaxiston kerdise einai akoma pxio akyro.entelws tyxaia htan o pio krisimos agwnas ths xronias.an eisai ikanopoihmenos me to na xasei ayrio o osfp alla prospa8hsei...
Δεν καταλαβαινω το υφος σου. Ειδα ενα ματς και το σχολιασα. Δε νομιζω να ζητησω και καμμια αδεια. Αμα δεις κανα ποστ που να λεει "χα, πως παιξανε ετσι οι λαγοι θυρα 7 σας γαμει ρε μουνια" να μιλησεις για γελοιοτητες. Μεχρι τοτε θα ποσταρω κριτικες για οποιο ματς μου καπνιζει.
Οσο για το δευτερο σκελος σου, το τουλαχιστον κερδισε ειναι προφανως για τους οπαδους παο. Οπως εχω ξαναπει, δεν με νοιαζουν οι συγκομιδες βαθμων ομαδων ελλαδας στην ευρωπη, ποσως με νοιαζει δηλαδη αν κερδιζε ο παο 4-0 η εχανε 0-4.
Το τουλαχιστον κερδισε ειναι οτι ειδατε που ειδατε τον Υπνο τον ιδιο για αλλη μια φορα τουλαχιστον δεν πηγε κι εντελως τζαμπα.
-
1. O Rodrigo Souza fainetai ikanos na ginei hgeths ths epi8eshs alla den xerw poso to susthma tou Ten Kate 8a ton boh8hsei etsi monaxoulhs tou pou einai na skorarei..
Htan o kalyteros paixths shmera tou paixnidiou tou metriou Pao pou den xerw an einai kourasmenos, den kserw an einai paixnidi skopimothtas auto pou epaikse kai stous duo epanalhptikous alla mallon an eksaireseis to apotelesma de mas poluikanopoihse.. Tespa omilous kai pali kai as elpisoume na deiksei aksioprepeia opws ekane panta..
2. Den kserw, mporei na mhn eimai toso anoixtomaths oso kapoioi alloi, de 8elw na protrexw oute na krinw apo toso nwris, alla pio hgetikos mou fanhke o Simao sto kentro para o Gilberto..
3. Den htan kalos o PAO, gia thn akribeia 8ewrw oti an epefte se ligo anwterh omada mallon de 8a htan stous omilous (an kai polles fores o antipalos sou dinei kai tokinhtro na eisai pio poiotikos).. Oxi den han kalos opws kai sto Tiblisi..Tespa anamonh, toylaxiston edeikse oti mporei na parei apotelesma kai se kakh mera..
3. Mprabo re NET kai gamw tis metadoseis.. Perigrafh to mouni to pathmeno o poutanas gios, sxolio h allh poustara to sixama.. Kai eis anwtera ante stous omilous na balete kai ton KWSTALA na perigrapsei.. SIXA8HKAME RE ZWAAAAAAAAAAAAA..
-
O Σοουζα ειναι μεγαλο τσαπι. Κατ εμε. Μπορει και να κανω και λαθος!!
Επισης στην αμυνα ο παο ειναι μπατε-σκυλοι-αλεστε. Και αυριο εχει 27 Αυγουστου. = 4 μερες. Μπορει και να προλαβουν να παρουν κανα στοπερ, αλλα τα πραγματα δεν δειχνουν καλα. Ασε που αν ο Σουηδος πισω ηταν τραγικος που προτιμηθηκε απ τον Γκαμπριελ επειδη ο δευτερος δε ξερει τι ειναι το ΜΠΑΚ στο "δεξι μπακ" της θεσης του, τοτε τα πραγματα χειροτερευουν κι αλλο.
Το πιθανοτερο ειναι οτι προφανως θα βελτιωθει ο παο, αλλα απ τη μεση και μπρος. απ τη μεση και πισω, χμ.
-
μέτριοι. πολύ σκοπιμότητα. στις αντεπιθέσεις δεν ανέβαινε κανείς, αλλά επειδή ο τεν κάτε κάηκε με το χυλό (και μάλιστα 4 φορές), τώρα φυσάει και το γιαούρτι. τεσπα, σημασία έχει το αποτέλεσμα και ότι η ομάδα δείχνει να έχει δυνατότητες και καλή φυσική κατάσταση. η άμυνα είναι τελείως αναξιόπιστη, χωρίς να φταίει ο σαριέγκι ή ο βύντρα συγκεκριμένα. και οι δύο ήταν σχετικά καλοί σε ατομικό επίπεδο.
ο ροντρίγκο μ'άρεσε για άλλη μια φορά. δύναμη, μαχητικότητα και σε 2-3 φάσεις έδειξε ότι το κατέχει και λίγο, αλλά δεν είναι κιλλερ. αργει να πυροβολήσει. ζιλμπέρτο, αθόρυβος, διόρθωνε αρκετές καταστάσεις. υπάρχουν πολλά περιθώρια ακόμη, όμως, για όλους. όσο τα αποτελέσματα έρχονται, θα υπάρχει και η πίστωση χρόνου... αναμένουμε αύριο τη σύγκρουση των δύο ευρωμεγαθήριων να σκάσει λίγο το χειλάκι μας.
-
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
δεν με έπεισε η ομας
δεν εχουμε παιξει σε κανενα παιχνιδι ακομα :|
οσο για την μεταδοση... "ετσι ετσι" ...
-
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Quote:
Δεν καταλαβαινω το υφος σου. Ειδα ενα ματς και το σχολιασα. Δε νομιζω να ζητησω και καμμια αδεια. Αμα δεις κανα ποστ που να λεει "χα, πως παιξανε ετσι οι λαγοι θυρα 7 σας γαμει ρε μουνια" να μιλησεις για γελοιοτητες. Μεχρι τοτε θα ποσταρω κριτικες για οποιο ματς μου καπνιζει.
Οσο για το δευτερο σκελος σου, το τουλαχιστον κερδισε ειναι προφανως για τους οπαδους παο. Οπως εχω ξαναπει, δεν με νοιαζουν οι συγκομιδες βαθμων ομαδων ελλαδας στην ευρωπη, ποσως με νοιαζει δηλαδη αν κερδιζε ο παο 4-0 η εχανε 0-4.
Το τουλαχιστον κερδισε ειναι οτι ειδατε που ειδατε τον Υπνο τον ιδιο για αλλη μια φορα τουλαχιστον δεν πηγε κι εντελως τζαμπα.
kala kaneis kai postareis o,ti goustareis kai opws goustareis oute adeia 8a mou zhthseis(ela den to pisteyw) oute kai egw 8a sou zhthsw adeia na apantaw opws gousternw.kai exhgoumai.o osfp to swthrion etos 2008 epaixe 2 match.dystyxws ena me mas(tsouzei re mouni kai tetoia)kai ena me ton arh.synolo 2.bres allo ena kai kerdise.oso gia to pa8os eixe 4 miniiimum paixtes oi opoioi dialegan match kai se kapoia htan pantelws stobutzo tous.omilw ws pros tous cezar,galeti,lua lua kai ledesma.prosoxh!!!!!den lew oti den xeroun mpala.lew oti ta egrafan sto butzo tous me apokoryfwma-apolaysh ton cezar.ayta me kanoun na katakrinw(sic) to post sou.an diafwneis me ayta tote ok.
oso gia to an o souza einai tsapi mallon blepame allo match.
safestata htan metrios o pao.alla oloi paixtai kai ten kate htan agxwmenoi kai to teleytaio pou skeftontan htan to 8eama.o gilberto kakos xwris na ftasei bebaia ta epipeda tou flavio.
plz kai thx henk bale ton mattos sthn 8esh tou simao.
-
Περσι ολο το γηπεδο εκραζε τον σεζαρ απ το πρωτο πενταλεπτο, με αποκορυφωμα την ελεεινα τρισαθλια εμφανιση του στο 4-0 απ την αεκ, οποτε και ο σεζαρ πηρε πουλο.
ο Λεντεσμα επισης. καθ οτι ολη την προετοιμασια ελεγε ποναω και ποναω και καθοταν και μολις πηγε Αργεντινη ηταν ο καλυτερος του γηπεδου και σκοραρε.
Για το Λουα Λουα, σορυ αλλα δεν διαλεξε ποτε παιχνιδι. Αλλον παικτη θα λες.
Οσο για τον Γκαλετι, διαφωνω επισης. σε μικροτερο βαθμο απ τον Λουα λουα αλλα διαφωνω.
οσο για τον Σοουζα, θα δουμε. Εμμενω οτι ειναι τσαπαρος.
-
Εγώ έχω δει καλά στοιχεία στον Σόουζα. Θα δούμε. Γενικά ο ΠΑΟ ήταν μέτριος, έπαιξε για το αποτέλεσμα φανερά. Αν σκεφτούμε τη σημασία, καλά έκανε. Ο Κλέιτον δεν ξαναπαίζει βασικός με τίποτα.
Όπως βλέπω την ομάδα είμαστε πλήρεις, αλλά δε με χάλαγε να ανταλλάζαμε μερικούς παίκτες με κάτι καλύτερο. Θέλω να ελπίζω ότι έτσι θα γίνεται η ενίσχυση από δω και πέρα.
Πάντως διαφωνώ ότι πίσω θα έχουμε πρόβλημα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα με αυτούς τους παίκτες μια χαρά άμυνα είχαμε - ο μόνος που λείπει είναι ο γκέλας μορις. Και τα αμυντικά χαφ είναι καλύτερα φέτος.
-
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
οσο για τον Σοουζα, θα δουμε. Εμμενω οτι ειναι τσαπαρος.
Σε φασεις μου θυμισε Γκαμπριελ Αλβες.
-
Πάντως σκόραρε και αυτό είναι καλό, άρχισε νωρίς.
-
εμενα ο Σοουζα μου αρεσε παντως(ειδικα θεωρωντας οτι δεν ειναι ακομα 100% ετοιμος)
Οικοδομος και Μελισσης γιατι δεν ηταν καν στην 18αδα ομως, ξερει κανεις :?:
-
Κθουλου, εχεις χασει τα αβγα και τα πασχαλια και τα καλαθια. Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι το πιο σωστο, οι μισοι γιαγιαδοπαππουδες το λενε πασχαλια και οι αλλοι μισοι καλαθια. Απο οσους δεν εχουν Αλτζχαιμερ ακομα ε. Μπορει ο Ολυμπιακος το σωτηριο ετος 2008 να μην ηταν καλος συνολικα (πιο κοντα στο αισχος να πω την αληθεια) αλλα δεν επαιξε μονο 2 ματς. Που και 2 ματς να ηταν, ειναι 2 περισσοτερα απο τη δικη σου ομαδα.
Περναει ο Σπυροπουλος απο αριστερα με μια ωραια ενεργεια. Καρουλιας. Αχ, τι ωραιος. Ηταν πολυ ομορφο αυτο. Μου θυμισε εμενα, εγω εκανα κατι τετοια καλα απο αριστερα, ηταν η αγαπημενη μου κινηση. Εεεεεεεεεεετσι. :moutza:
-
Ντάξει...Το σημαντικό απο χθές είναι οτι είμαστε επισήμως στους ομίλους.Όντως δεν παίξαμε καμιά σπουδαία μπάλα αλλά παίξαμε όσο χρειάστηκε, πράγμα πολύ σημαντικό σαν πρώτο βήμα, γιατί πέρυσι ούτε αυτό δεν μπορούσαμε να κάνουμε.Δεν ξέρω αν αυτό που θα πω είναι οπαδική ψευδαίσθηση, αλλά νομίζω οτι θα παίζαμε πολύ καλύτερα αν οι περιστάσεις το απαιτούσαν.Πολύ καλός ο Σόουζα, καλός ο Καραγκούνης,μετριότατος ο Σιμάο, "λίγος" και "φλύαρος" ο Κλέιτον.Ελπίζω σήμερα να διπλασιαστεί το ρευστό που θα πάρουμε με την είσοδό μας στους ομίλους απο τον αποκλεισμό του άλλου.Μακάρι, αν και μεταξύ μας δεν το βλέπω.Κάτι μου λέει πως οι τζάμπα μαγκιές των ερυθρόλευκων πιθήκων χθές στο πουλμαν της αποστολής καθώς και το οτι οι παίχτες της Ανόρθωσης δεν έχουν εμπειρία απο γήπεδα τύπου Γαυρα'ι'σκάκη θα λυγίσουν την ομάδα του νησιού.Όπως και να χει εμείς πλάκα θα σπάσουμε: είτε αποκλεισμός είτε έξαλλα πανηγύρια για την πρόκριση επι του "θηρίου" θα έχουν γέλιο :D
Υ/Γ:Όντως η περιγραφή του χθεσινού αγώνα στη ΝΕΤ ήταν ΑΘΛΙΑ.Λές και το έχουν βάλει σκοπό να περάσουν στο cult πάνθεον οι καραγκιόζηδες, με επιτομή τον επαγγελματία υπερχολιαστή και αιώνια καλεσμένο μα'ι'ντανό Καρούλια, ο οποίος μας πληροφόρησε για τις κινήσεις του "Νίλσεν" και τις οδηγίες του "Τεν Κάτεν" απο τον πάγκο.Σήμερα μάλλον έχει σειρά ή άλλη δημοσιο-υπαλληλική σαλαμάνδρα του σχολιασμού, το παπάρι ο Μίχος
Υ/Γ2: Πολύ κρίμα για το παλικάρι που σκοτώθηκε πηγαίνοντας να δει το παιχνίδι
-
re salta kai phdhxou kai kopse kai thn eispraxh pou 8a me mountzwseis.
teddyboy e teddyboy.
:!: :cry: :cry: :cry: :!:
-
Μπράβο στον Παναθηναικό για την πρόκριση. Ωστόσο για άλλη μια φορά η εμφάνιση ΔΕΝ ήταν καλή. Ο κεντρικός αμυντικός είναι επιτακτική ανάγκη
-
Quote:
teddyboy e teddyboy.
Η μουτζα πηγαινε στον Καρουλια. :moutza:
-
Quote:
teddyboy e teddyboy.
-
-
εεεεεεεεετσι
εεεεεεεεεεεεεεεετσι
λολ
-
και μενα δεν μου φαινεται για τπτ το τρομερο ο Σοουζα , τον κοβω ψιλο παικτη ψυχολογιας . Ο Ζιλμπερτο δεν επαιξε τπτις , ο Σαλπι μαρκαρε παντου παλι , ο Βυντρα αργα η γρηγορα θα την κανει την χοντραδα του ... και οτι ειπε ο απο πανως.. κεντρικο αμυντικο και γρηγορα.. ποιος Μελλισης μωρε?