Με ενδιαφερει να μαθω απτον κοσμο του παο ποιο ποσο οριζει ο ιδιος ως ικανοποιητικη επενδυση στην ομαδα του για το προσεχες μελλον.Ποσα δις λετε να χρειαζονται για να γινει ξανα ο παο δυναστης της ελλαδας και της ευρωπης?
Printable View
Με ενδιαφερει να μαθω απτον κοσμο του παο ποιο ποσο οριζει ο ιδιος ως ικανοποιητικη επενδυση στην ομαδα του για το προσεχες μελλον.Ποσα δις λετε να χρειαζονται για να γινει ξανα ο παο δυναστης της ελλαδας και της ευρωπης?
ελα ρε τωρα, κανεις δε μπορει να σου πει "28,53 εκατομμυρια ευρω"
gia na ginei dunasths ths elladas osa eixe 3odepsei o osfp otan 3ekinhse na pairnei prwta8lhmata. Posa htan auta twra den 3erw.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
Ante me tis anatimhseis na paei kati parapanw, Dunasths ths eurwphs 8eleis kati parapanw
Δλδ ο οσφπ του 1997 εχει την ιδια οικονομικη αξια με τον οσφπ του 2008 με τις 1423655 συνεχομενες συμμετοχες στο CL?
Πρωταφανες :!:
exei shmasia h oikonomikh a3ia mias omadas gia na parei to prwta8lhma sthn ellada vre kouto?
Πραγματι.Ωρες ωρες ξεχναω που γραφω
Για αρχή με 30-40 εκ μπάτζετ φτιάχνεις μια καλή ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη που έχει τα φόντα ανάλογα και με τις κληρώσεις να φτάσει ψηλά. Ότι είπε και ο Βγενόπουλος δλδ που βλέπει μπάλα. Για την Ελλάδα όπως προειπώθηκε δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα αλλά άλλα πράγματα τα οποία άλλα πράγματα είναι ΚΑΙ ΑΥΤΑ (περισσότερο κι από τα φράγκα κιόλας) απαιτούμενα από τον Κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Quote:
Originally Posted by hvilelos?
πάρτε και φόρα πρίν μας κλάσετε τ'αρχίδια ε
πούλο από το θρεντ
:pingpong: :midfinger: :pingpong:
Άμα ψάχνετε τον ΝΤΟΥΣΚΟ, εδώ.
θα πάρετε και τον Σαβιόλα x 2 έμαθα ε? καλή φάση.
Εδώ είχαμε τον 2 ριβάλντο.
κλειδώστε το :)
Περαν των χαμογελων ο Ανδρεας σεβεται τους υπαλληλους και θεωρει καλο προπονητη τον Ντουσκο. χεχ.
χεχ
Ποιους υπαλλήλους λες ότι σέβεται? Δηλαδή εντάξει, αλλά εσύ από που το συμπέρανες? Επειδή μίλησε για το κόσμο του γάβρου με καλά λόγια?
Εννούσε ασφαλώς τους απλούς οπαδούς του οσφπ που έχουν ξενερώσει πλέον με τα τραγελαφικά / εμετικά που βλέπουν και έχουν προ πολλού πάψει να ασχολούνται με τις τσίγκινες και χάρτινες μαιμούδες.
Δεν εννοούσε τους συνηθισμένους υπαλλήλους του κόκκαλη / επαγγελματίες οπαδούς, αν είναι ποτέ δυνατόν δλδ να σεβαστεί κάποιος δολοφόνους και πρεζέμπορους...
χαχαχαχαχα
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Μπα? συνηθως τους λετε ολους υπαλληλους που χειροκροτανε στο καραισκακη γι αυτο... θα εκανα λαθος.
Δεν θυμάμαι να είπα ποτέ εσένα υπάλληλο ή τον πινκ psychotron πχ.
Αντικειμενικά σαν λαός είστε περίποου καμιά διακοσαριά χιλιάδες, δεν γίνεται να σας πληρώνει όλους ο κατάσκοπος, από που θα τα παίρνει δλδ?
ε ας πουλήσει τις μετοχές του στον ΟΤΕ!
έντιτ: α, λάθος, σόρρυ
χαχαχαχ
ο Παυλος εκει μοιαζει (στο στυλακι, οχι στη φατσα) με τον Ματλοκ.
Τι ???? Ποιος ειναι ο Ματλοκ????
χα! πιτσιρικια.
Ο μάτλοκ σας γαμάει καλά.
o nonos pxios einai?
"δεν ξέρετε ποιον έχετε..."
daddy cool :disco:
παροτι απο τι ειδα απο τα φορα το 98% των δικων μας ανεγκεφαλων ειναι υπερ των λιβελων του πρασινοφρουρου , εγω ειμαι με Βγενο.
Βάλτε από σήμερα το αυριανό πρωτοσέλιδο της Πράσινης στο Asteia Protoselida.
Κι εγώ, γνωστός φλώρος των γηπέδων, είμαι με τον Βγενόπουλο.
+1
Κι εγώ μέχρι στιγμής συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Βγενόπουλο και τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.
Επίσης διαφωνώ με το ποστ του φρηκ που μιλάει για "δικούς μας ανεγκέφαλους" καθώς τέτοιοι βρίσκονται μόνο στη φαντασία του (και ορισμένων άλλων).
8)
Oταν ενας μαλακας με ενα στυλο νομιζει οτι ειναι ο κονδυλοφορος του πρασινου ιδεωδους, αυτα γινονται.
βεβαια, αυτος εχει λιγο λιγοτερη ευθυνη, την μεγαλυτερη βεβαια την εχει η αγαπημενη μου εμπαθεια το τελευταιο χρονο, η κορη των Γιαννακοπουλων. (ναι, οκ, γιος ειναι, ειμαι εριστικος, ξερω, ειρωνια του μοριου)
Κι οταν οι 2 πεφωτισμενοι κατα της βιας αποσυρθουν (ενεργα εστω, οχι φυσικα) και αναλαβει αυτος, θα σας κανει μπουρδελο.
και να το δειτε.
Ε ναι. Όσο για αυτό που έγινε και το τι θα υποστηρίξουν οι φίλαθλοι, νομίζω έχει να κάνει με το τι θέλουν από την ομάδα τους. Ο βγενόπουλος , σε όσα λέει τουλάχιστον, δείχνει ένα στοιχειώδη πολιτισμό.Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
freak αν θες δώσε κάνα λινκ από φόρουμς με τόπικ που να ασχολείται με το συγκεκριμένο
Quote:
Originally Posted by Darkling
μπορει να σκανε και υπαλληλοι του να μαχαιρωνουν κοσμο σε μπαχαλα με γυναικειο πολο ξερω γω.
εχεις τοπικ για τον ολυμπιακο να γραψεις οτι μαλακια θελεις.
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
http://board.greenwebfans.com/forum/vie ... sc&start=0
http://board.greenwebfans.com/forum/vie ... &start=320
σιχαινομαι μαυτα που διαβαζω ... αλλα νταξει οπαδικο φορουμ ειναι και μη λες φιλαθλοι να λες οπαδοι :P
Quote:
Originally Posted by Darkling
δεν χρειαζεται , απλα αναφερω οτι η δικη μας η διοικηση οπως και της αεκ τα εβαλε με τους οργανωμενους σε αντιθεση με αυτον που τους βγαζει απο την φυλακα 8)