Αυτό με τα 10 ευρώ είναι μούφα. Όλοι δίνουν 2 ευρώ εκτός αν είναι ήδη μέλη.
Printable View
Αυτό με τα 10 ευρώ είναι μούφα. Όλοι δίνουν 2 ευρώ εκτός αν είναι ήδη μέλη.
Μέχρι τις 8, διόρθωση (ποιός πάει όμως τώρα ε), είχε λέει μεγάλη προσελευση κόσμου.
Mhn xaseis na psufhseis Vicotnik. Yponomeueis to mellon sou an den to kaneis.
EDIT: To dior8wsa.
ρε γαμημένοι επίτηδες δεν γράφετε ποτέ σωστά το "Vicotnik". ε
Oups sorry. Pantws o Giwrgakhs nikhse ton Benny hands down.
blind geo se kalo ston teke tou katwrimou na giortaseis tin niki tou giorgou me mpafous :!:
Fxaristw, alla exw hdh kleisei allou.
βασικά, σκατά, και οι δυο για τον μπούτζο είναι
Στην Κεντρική Μακεδονία: 51,4% για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, 44,3% για τον Γ.Παπανδρέου και 4,3% για τον Κ.Σκανδαλίδη.
Στη Δυτική Μακεδονία ο κ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 45,3%, ο κ. Βενιζέλος 49,1% και ο Κ.Σκανδαλίδης 5,6%.
Στην Πελοπόννησο, ο Γ.Παπανδρέου βρίσκεται στο 65,3%, ο Ευ.Βενιζέλος στο 27,8% και ο Κ.Σκανδαλίδης στο 7,4%.
Στη Θεσσαλία, ο Γ.Παπανδρέου βρίσκεται στο 52,6%, ο Ευ.Βενιζέλος 40,1% και ο Κ.Σκανδαλίδης 7,3%.
Στη Στερεά Ελλάδα, ο Γ.Παπανδρέου συγκεντρώνει 59,8%, ο κ. Βενιζέλος 33,7% και ο Κ.Σκανδαλίδης 6,5%.
Στα Ιόνια Νησιά, ο κ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 75,5%, ο κ. Βενιζέλος 20,6% και ο Κ.Σκανδαλίδης 3,9%.
Στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στο 52,3%, ο κ. Βενιζέλος 24,2% και ο Κ.Σκανδαλίδης 23,5%.
Στην Κρήτη ο κ. Παπανδρέου προηγείται με 75,4%, ο κ. Βενιζέλος στο 21% και ο κ. Σκανδαλίδης στο 3,6%.
Στην Αττική, ο κ. Παπανδρέου συγκεντρώνει 63,4%, ο κ. Βενιζέλος 30,1% και ο Κ.Σκανδαλίδης 6,5%.
Συντριπτική υπεροχή του Γ.Παπανδρέου στους συνδικαλιστές της Αθήνας, οι οποίοι ψήφισαν στο Σπόρτινγκ: 69,3% για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, 22,6% για τον κ. Βενιζέλο και 8,1% για τον Κώστα Σκανδαλίδη.
Εγώ εντυπωσιάστηκα ειλικρινά από τη δήλωση του Γιωργάκη "Το ΠΑΣΟΚ σήμερα απέδειξε ότι σέβεται τη δημοκρατία..... μακριά από μηχανισμούς και σκοτεινά παιχνίδια"
:rofl:
Ειρωνεία αν ξέρει κανείς τι παίχτηκε στη διαδικασία...
Τι παίχτηκε;
κόκα κόλα ή πέπσι
κοκα κόλα :dscared:
Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Πολλά. Υπάρχει κανένας αφελής που πιστεύει ότι το αποτέλεσμα είναι "καθαρό"?
χεχ - μονο τα παοκτσακια εδω πανω ψηφισαν Μπενυ
Αλλαγη λοιπον
Τι αλλαγή...μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!
Λυπήθηκα πάντως λίγο για τον συμπαθή τζουτζούκο...
FaithFails αν εχεις στοιχεια σε καλω να τα παραθεσεις
δε παιζουνε με αυτα τα πραματα - εδω μιλαμε για τον αυριανο πρωθυπουργο ΜΑΣ!
δλδ θες να πεις οτι το ΟΛΟ πασοκ ειχε στησει την ολη διαδικασια κ μας ενεπαιζε τοσο καιρο ?
κ ολοι εκαναν τα στραβα ματια για να βγει ο Ζορζ παλι ?
ακομη κ ο Μπενυ ?
Κοίταξε, χωρίς στοιχεία εγώ δε βγήκα να κατηγορήσω κανένα. Αμα 8ες να πετάξεις λάσπη να το κάνεις με αποδείξεις. Δε μπορείς να έρχεσαι και να αμαυρώνεις την εικόνα του δεύτερου κόμματος στην Ελλάδα, κυβέρνηση τόσα χρόνια, ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση τώρα. Αν έχεις στοιχεία παρέ8εσε τα και επιχειρηματολόγησε αλλιώς να σιωπήσεις..Quote:
Originally Posted by FaithFails
οκ αρχίζω.
Το ΠΑΣΟΚ έχει στάνταρ εταιρείες Πληροφορικής που συνεργάζεται. Αυτή τη φορά απέρριψε την εταιρεία του (στην οποία το software έφτιαξε ο δικός μου!) με το επιχείρημα ότι είναι υπερβολικά ασφαλές και δεν το θέλουν. Εξήγησαν και γιατί. Τα περαιτέρω καθώς και το όνομα του υπευθύνου που τα είπε δε δύναμαι να τα παραθέσω για ευνόητους λόγους...
Στη διάρκεια της ψηφοφορίας σε 46 εκλογικά τμήματα έπεσαν τα συστήματα και τα σχετικά έγιναν με το χέρι (καταλαβαίνετε). Με αυτή τη δικαιολογία παρατάθηκε και η ψηφοφορία σε καίρια εκλογικά τμήματα.
U get the point now?
Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Ακριβώς! Αυτός θα είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός μας?
Α, και να προσθέσω ότι το σύστημα τελικά υποστηρίχτηκε από τον ΟΤΕ και την Singular (καταλαβαίνετε νομίζω, εε?)
Νομίζω ότι καταλάβαμε. Το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία επειδή απέρριψε το software του δικού σου και ζοριστήκατε.
Αυτό κατάλαβες εσύ?
Τι να πω? I luv u!
Λέγοντας "συμπαθής" εννοείς το Βενιζέλο; :fear::fear::fear:Quote:
Επίσης θέλω να εκφράσω τη βαθέα και ειλικρινή πίστη μου στο υποθετικό γεγονός ότι άμα επιλεγόταν το software του δικού σου ή του δικού μου ή του ikonoklast, μπορεί αυτή η λεπτή ισορροπία της διαφοράς της τάξης του 60% - 33% να διαταρασσόταν και πιθανότατα να είχαμε άλλο τελικό αποτέλεσμα. ΑΙΣΧΗ ΚΥΡΙΟΙ
Δώστου, κάνα αρκούδι.
Καυτό! 8ελω να δω σκαναρισμένα φαξ απο το δικό σου και τέτοιες βρωμιές, δε ξέρω τι 8α κάνεις, στείλε.Quote:
ps. Το δικό μου λογισμικό 8α ήταν αδιάβλητο γιατι 8α ήταν ανοιχτό!
Quote:
Originally Posted by H.
Δεν πιάνεις το νόημα με τίποτα, έτσι?
:)
καλά και εσύ φέηθ το γουρούνι πηδήκουλα των φοιτητριών και κολλητάρι νονών της νύχτας θα ήθελες για πρωθυπουργό;
candirouli όχι και για πρωθυπουργό αλλά με όλα αυτά τον λυπήθηκα τον κακόμοιρο! Με ποιον πάει να τα βάλει ο δύστυχος...
Γιατι, ποιόν 8έλετε για πρω8υπουργό, το δυσλεκτικό χασικλή γκούφυ;
Ο μπένι τουλάχιστον πολιτικά μια χαρά το στηρίζει αυτό που εκπροσωπεί.
Faithfails εξήγησε μου το νόημα σε παρακαλώ. Γιατί εγώ αυτό που κατάλαβα ότι εννοείς είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία (καθώς δεν πήρε software το οποίο ήταν ασφαλές και γενικά γαμούσε κι έδερνε κι εντελώς τυχαία ήταν του δικού σου) για να ξαναβγάλει τον Παπαντρέου γιατί παίζονται συμφέροντα ένθεν κι ένθεν. Σε περίπτωση που δεν είναι αυτό το νόημα των λεγομένων σου απλά δεν ξέρεις να εκφράζεσαι ή εναλλακτικά έχεις βάλει σκοπό σου να μας σπάσεις τα αρχίδια.
Quote:
Originally Posted by H.
H. συγγνώμη που είμαι αναλφάβητη, όντως αντιμετωπίζω γλωσσικές δυσκολίες...σε καμία περίπτωση δε θέλω να μου συγχύζεσαι ή να ενοχλώ κανέναν, απλά έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στη ζωή μου πλέον και μπαίνω στο ER για να βλέπω διαφορετικά πράγματα.
Κατά τα άλλα ξεκόλλα το μυαλουδάκι από το software της εταιρείας του δικού μου και κάνε focus αν μπορείς στο επιχείρημα των Πασόκων το οποίο δηλώνει απροκάλυπτα πόσο δημοκράτες είναι αυτοί που ζητάνε την ψήφο σου. Φιλάκια, I luv u, είναι μια υπέροχη εβδομάδα!
Το 'νόημα' που επικαλέστηκες σε προηγούμενο post σου το οποίο εγώ δεν πιάνω σύμφωνα με εσένα θα μου το εξηγήσεις ή θα συνεχίσεις να υπεκφεύγεις με άσχετα πράγματα επειδή ίσως (λέω εγώ τώρα) δεν έχεις τι να πεις για να καλύψεις τις μαλακίες που λες?
Σωστά τα λες, υπεκφεύγω με το προηγούμενο post μου...sorry και πάλι!
P.S.: ο μόνος λόγος που ανέφερα την εταιρεία του φίλου μου είναι για να καταλάβεις πόσο αλήθεια είναι τα λεγόμενά μου και τίποτε άλλο.
Έφυγα, μουατςςςςς
εδω ειχε τα εξης τραγελαφικά:τα ψηφοδέλτια στα έδιναν σταθερά με το γιωργάκη πρώτο και το ακόμα χειρότερο,όταν ρώτησε μια ηλικιωμένη κυρια πως θα ψηφίσει η απάντηση ήταν "βάζεις στο φάκελο αυτόν που θες,παπανδρέου και...πως τους λενε τους αλλους..."
software και μαλακιες
Κοίτα να δεις που εμένα μου συνέβη το αντίθετο :!:
Δηλαδή πήγατε και ψηφίσατε; Είστε μέσα στους 800.000 φίλους και μέλη; Ή και καλά σας τα'πανε τάχα μου τάχα μου γνωστοί σας;
Η Κρήτη έκανε το καθήκον της όπως πάντα. :touched:
Περιμένω εναγωνίως δηλώσεις και στάση Μπένι.
Επίσης πάλι ο βορράς την πίνει από την πρωτεύουσα και το κατεστημένο και σακατεύτηκε και ο Παπάζογλου και θα'ναι 4 μήνες έξω.
800k ψηφίσανε; Όταν ήταν ο γιώργος μόνος του δεν λέγανε για ενα μύριο;
i kinisi gnosti kai os kathodos ton myrion, emelle na paiksei simantiko rolo sta gegonota kai tis ekselikseis :!:
Έτσι είχε μια κρητικιά εφημερίδα πρωτοσέλιδο εδώ. Δεν είναι βέβαια και το προπύργιο της αξιοπιστίας αλλά δε θα μου έκανε και εντύπωση. Αφού ήταν ΜΙΛΗΜΕΝΟ.
"Αυτες οι εκλογές είναι μουγκές".