Ποσο θεούλης είσαι?! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Printable View
Ποσο θεούλης είσαι?! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
θελω full info για σαλονικη.
καποιος>??
http://aycu20.webshots.com/image/291...7438707_rs.jpg
αυτο βρηκα,αν ισχυει..Τεταρτη για εισητηριο οποτε βλεπουμε
bill
thx mate.Quote:
Originally Posted by nohandpath
-ασχετο διαβαζα εψες το ρηβιου στο outcast για σας.-
:?: :?: :?: :?: :!: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :?: :!: :?: :?: :!:Quote:
Originally Posted by H.
Ε άκουγα από αλλού 20, από αλλού 22, δεν υπήρχε στο banner η ημερομηνία για Θεσσαλονίκη, είπα να μου το διασαφηνίσει κάποιος για να κανονίσω να μη δουλέψω..
Aλλαξε μερος και ωρα.Πλεον ειναι στις 20:00 στο ξυλουργειο μυλου.Για τιμες δεν ειδα τπτ
Πλέον έχω το μαγικό χαρτάκι στα χέρια μου (και την αφίσα :D ) και μετράω τις ώρες μέχρι την Κυριακή :wink:
To live sti thessaloniki akirothike. gia psaxteite
http://www.wizardliveproduction.com/
εδώ δε λέει τπτ.
sintoma tha leei kai ekei kati :/
Ναι οκ, δεν λες όμως που το είδες - το μαθες να ξέρουμε κι εμείς?
myspace
ποιανού το myspace βρε rotting christ, δώσε ένα λινκ
στο myspace τους λεει απλα για τις 22/10 γδφ :?: :?: :?: :!: :!: :?: :?:
'ελα μώρε, θα πήρε ο Vicotnik [χρήστης] τον κολλητό του τον Cladestine και θα τη διόρθωσαν την παρεξήγηση, επειδή τώρα λέει κανονικά 21 και 22, βλάκες.
Εν πάσει περιπτώσει μου φαίνεται ότι σήμερα θα περάσω από Alone να δω τι παίζει και να τσιμπήσω εισητήριο μου φαίνεται γιατί δεν βλέπω κάναν άλλον από εδώ να έχει πάρει..
Mιας και μολις αγορασα,οι μονοι που ακυρωσαν ειναι οι naer mataron και για την αλλαγη μερους και ωρας ισχυουν τα χθεσινα
Χρήστη Ηβίλελε, από που πήρες το εισητήριό σου? Alone που πήγα μόλις τώρα μου πε ο Εβραίος ότι ακυρώθηκε το λάιβ..
Perasa apton Patsi kata tis 3
Λοιπόν, είναι επίσημο, μιλώ απολύτως σοβαρά.
Δευτέρα 22/10. Στο Rock Bottom.
o zoon και ο χερμάνο να έρθουν αθήνα!
Θειε carheart μηπως γνωριζεις και τον λογο?
Παντως ενταξει μωρε αν ειναι να ερθουν και να παιξουν νοικιαζω ενα δυαρι στην κασσανδρου που εχω.Ειναι κκαι υπογειο,ταμαμ θα κατσει
εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
που θα δω DHG με ποσο και ποτε.
μη χεσω με μπερδεψατε.
Βασικά ότι είπε ο αποπάνω + από που παίρνουμε εισητήρια πλην Πάτση γιατί Alone νέμα. Πάντως κάτι δεν πάει καλά σίγουρα :?
Και Naer Mataron έχουν πιθανότατα ακυρωθεί τελείως, αμέλησα να μάθω για αυτό. Για την ώρα Rock Bottom, δευτέρα 22, είναι τα μόνα που ξέρω.
edit : οι νάερ μάταρον τελικά ακυρώθηκαν μερικώς.
θα παίξουν μόνο από τη μέση και πάνω;
:pink: :pink: :pink:Quote:
Originally Posted by carheart
πως να μην το συμπαθησεις μετα αυτο το παιδι! μου εφτιαξες την μερα πρωινιατικα!!!
χθες πηγε η Kindly για εισητηρια και της ειπαν ακυρη τελικα και τα βαψαμε μαυρα. Θα ξανακατεβουμε παρασκευη λοιπον να ξαναδουμε για εισητηρια.... :D :D
όσοι πήγαν για εισιτήρια στο alone και δεν είχε ας πάνε πάλι αύριο, είχε ένα πρόβλημα το φωτοτυπικό αλλά τώρα εντάξει, όλα οκ.
giati se fototipies ta dinei ta eisitiria? De leei na stamatisei na klevei aftos e?
εβγαλα μια συντομη ανακοινωση η γουιζαρντ που λεει οτι υπευθυνοι για την αρχικη ακυρωση ηταν οι του 8ball--->αναλυτικη θα βγει μετα την συναυλια. Αλλα στα π*****ια μας, χαλια χωρος ηταν για να γινει το λαϊβ, ουτως ή αλλως... :DQuote:
Originally Posted by hvilelos?
Πάντως, σε σημερινό bulletin τους στο myspace λένε ότι έχουν σκοπό να μας γαμήσουν με τη βοήθεια των Naer Mataron στα προκαταρκτικά την Δευτέρα στο Μύλο.
:rofl: :rofl: :rofl:
ok, μαλλον θα πρεπει να βγουμε στους δρομους απο τις 8 να αρχισουμε να ψαχνουμε που θα παιξουν τελικα!!!!
αυτό λες....;;;;Quote:
Innovators of avantgarde black metal anarchy DHG/Dodheimsgard with the hellenic legends Naer Mataron in THESSALONIKI
WE WANT TO WATCH YOU BURN IN THE APOCALYPSE!
THESSALONIKI 22 OCT IN ROCK BOTTOM - 08:30
(Please make a note of the above date. This show is NOT on the 19th, as has been previously reported in the press/elsewhere on the net)
ATHENS 21ST OCT GAGARIN
Ναι, sorry που δεν το κανα c/p εγώ και απλά το αναμετέδοσα μερικώς.
δες και τα μπολντ τωρα.... :P
Quote:
Originally Posted by H.
Δεν φτάνει που είσαι αγράμματος, το παίζεις και θιγμένη πέρδικα. Μάθε να διαβάζεις φίλε Η.!Quote:
Innovators of avantgarde black metal anarchy DHG/Dodheimsgard with the hellenic legends Naer Mataron in THESSALONIKI
WE WANT TO WATCH YOU BURN IN THE APOCALYPSE!
THESSALONIKI 22 OCT IN ROCK BOTTOM - 08:30
(Please make a note of the above date. This show is NOT on the 19th, as has been previously reported in the press/elsewhere on the net)
ATHENS 21ST OCT GAGARIN
Όλα αυτά στην ακραία περίπτωση που Μύλος και Rock Bottom δεν είναι το ίδιο μαγαζί, ικανούς σας έχω εκεί πάνω.
Νταξ ρε βαρελόβλακα ψύρα. Δεν πρόσεξα ότι στο πρώτο post μου ξεχάστηκα κι έγραψα Μύλος. Δεν κρατήθηκες όμως και αρπάχτηκες ακόμα κι απ' αυτό για να μειώσεις τον άλλον. Κεφτέ του ελέους και της πούτσας.
ψύρα;;;;
Quote:
Δεν φτάνει που είσαι αγράμματος,
Ο ορισμός της αντίφασης.Quote:
Originally Posted by carheart
!!!Quote:
Originally Posted by βίκι