Ελα ντε, και λεω τυφλος θα ειμαι.
Printable View
Ελα ντε, και λεω τυφλος θα ειμαι.
Όπως και να' χει: Ζημιά στους διοργανωτές. Έχω δίκιο μέχρι στιγμής, ε; όχι; μ; :) :) :) :) :) :) :)Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey
ε όχι ρε κάλκι φυσικά και δεν έχεις δίκιο
μια μάντρα κλάσατε στους διοργανωτές, ΔΕΝ είναι αυτός ο τρόπος.
απελπισία πλέον, απελπισία.
η δήλωση των underworld από το site τους:
UNDERWORLD MEMBER INJURED AS GANG STORMS STADIUM.
Underworlds’ Rick Smith, Karl Hyde, Darren Price and crew were caught up in trouble reportedly caused by “anarchists” at the Eject Festival in Athens on Saturday night (16/06/07). Underworld were scheduled to close the festival that also included Madness and The Beastie Boys. It is reported that a group of around 30 masked individuals, armed with CS-gas, iron bars and baseball bats stormed the stadium at around 11.20pm as The Beastie Boys were performing. As cars were burned and property damaged, the stadium was evacuated. Underworlds’ Rick Smith was one of the injured. He was hospitalised for a time in Athens, but has now returned to the UK for further treatment. Several other people including security guards were seriously hurt.
ENDS.
pagkosmiws ntroph kai 3eftila...
ετσι τα μουνια, τις φαγανε κι αυτοι!!!!
επισης εκ μερους των εργαζομενων μουσικοφιλων της επαρχιας, που δεν μπορουμε να ερχομαστε καθημερινες στην αθηνα για συναυλιες που θελουμε οπως Isis, Woven Hand, Red Sparrowes και πολλα ακομα, και το θεωρουμε αδικο απο τους πουστηδες του διοργανωτες να το βαζουν τετοια μερα γιατι δεν βρισκουν φτηνους χωρους τα σαββατα και δεν μας σεβονται, και συν τοις αλλοις βαζουν και ακριβα εισητηρια (συνηθως πρεπει να πληρωνεις την μπυρα σου και ας εχεις ερθει απο την επαρχια ενω οι ατιμοι οι αθηναιοι δεν εχουν πληρωσει και πολλα περαν του εισητηριου) ασε που συνηθως και οι χωροι δεν ειναι και καλοι και τρωμε και εξτρα ταλαιπωρια, ναι λοιπον, εκ μερους του συνδικατου αυτου, επειδη αισθανομαστε ριγμενοι και θιγμενοι, την επομενη φορα που θα διοργανωσετε συναυλια μια πεμπτη, ας πουμε, θα οργανωσουμε ομαδα κρουσης για να ερθει να τα κανει ολα πουτανα ρε παιδι μου, γιατι ετσι, μπας και αλλαξει κατι και φερουν και τους Isis του χρονου και στην θεσ/νικη!
sorry alla apo ton xamo ton posts , mporei kai na min to eida ....alla apantises gia poion logw den einai fasistikes tetoiou idous symperifores ? nomizw to rwtisan polla atoma.
kai ntaksei episis kserw oti den einai wraio na se vazoun oloi sto kentro kai na se krazoyn alla me auta pou les einai to ligotero re file. diladi imarton pia .den diafereis kai poly apo ta "zwa" pou les oti koimountai kai plirwnoun ta eisitiria i den kserw kai gw ti...kai sy zww eisai kata ton idio akrivws tropo akolouthontas oti mlkia sou lene me tin profasi tis epanastasis. koimasai file kai den mporeis me tpt na deis oti auto pou egine (me ton tropo pu egine,apo oso diavasa kai egrapses) itan MALAKIA.
ok,μπαχαλα,χαος,οκ
και το αποτελεσμα ποιο ειναι;
δε βλέπουμε ποτε μεγάλα ονόματα γιατί το προτιμάμε από το να πληρώσουμε ακριβό εισιτήριο:
και ειναι λυση αυτο;με αυτον το τροπο;
δε νομιζω
πλήρη ασέβεια προς τους μουσικόφιλους θα το έλεγα,το λιγοτερο
κεμαλικοί αναρχικοί σε τακτικές blitzkrieg λοιπόν.Quote:
Originally Posted by Weiss
Quote:
Originally Posted by NihilistikOrder
κουράστηκα να διαβάζω όλο αυτόν τον παροξυσμό και στ' αρχίδια μου κιόλας στην τελική, αλλά στο παραπάνω ποστ θέλω να σταθώ λιγάκι. μπορεί να έχει ήδη απαντήσει η ενδιαφερόμενη αλλά στ' αρχίδια μου ξανά.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΣΕ ΤΑ ΨΑΓΜΕΝΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΨΑΓΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ Ή ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΤ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΛΕΟΝ. ΣΚΑΤΟΣΙΧΑΜΕΡΕ. :)
Zoonchild: Είπα πως καταλαβαίνω ότι έγινε μαλακία σε όσους είχαν εισιτήριο. Απ' την άλλη είπα πως θεωρώ ότι πιο σημαντικός θα είναι ο αντίκτυπος αυτού του γεγονότος στο συναυλιακό "κατεστημένο" παρά τα 20 ευρώ και η ξενέρα του καθενός. Θα μου πεις ποιός είμαι εγώ για να το αποφασίσω; Δεν αποφάσισα τίποτα, απλά απ' το καλό και το κακό του πράγματος κρατάω το καλό. Δε μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για τίποτα απ' τη στιγμή που δε συμμετείχα στο μπάχαλο αλλά απλά φέρομαι κωλοπαιδίστικα και δε με νοιάζει που έχασαν όσοι έχασαν τη συναυλία τους. Απλό.
Nihilistik: Δεν κατηγόρησα κανέναν που προτιμάει να μη χάσει τη συναυλία που θέλει να δει για το κοινό καλό. Επιλογή του. Αλλά αν το δεις είναι ίδια στάση με τη δική μου όπως την αναλύω στο ίδιο ποστ στον Ζουντσαϊλντ.
Απλό: Μια αντίδραση. Τη θεωρώ αποτελεσματική. Την επικροτώ.
Εντάξει, επίσης μου φαίνεται λίγο άσχημο να απελπίζεστε που απλά έχω μια αντίθετη άποψη για ένα συμβάν, την οποία μάλιστα προσπαθώ και να τεκμηριώσω όσο καλύτερα μπορώ. Έστω κι αν διαφωνείτε τέρμα.Quote:
(Weiss είσαι η αφορμή και χωρίς παρεξήγηση, σχεδόν όσοι απάντησαν στο θρεντ ως τώρα είχαν αυτή τη στάση απέναντι σ' αυτό που λέω)
mesa sto ougka mpouga mou, ws synithws, yparxoun ta katallila epixeirimata.Quote:
Originally Posted by Khalkji
a) poios se ekane esena theo na xalas ti synavlia twn allwn kai na apofasiseis an eprepe i oxi na ksodepsoun ta lefta tous ekei. afto den einai fasistiko?
b) to gegonos oti to diaskedazes ws theatis se kanei pio geloio kai apo tous idious tous mpaxalous.
an prospatheiseis sto proigoumeno post mou na afaireseis tis pampoles anafores sto poso paparas eisai, tha deis oti ta parapanw grafontai ksekathara.
lost goustareis europe apo oti katalava...den peirazei re
twra giati eimai metalopateras apo ti stigmi pou milaw gia kati pou ekanan alloi ( dld den paineuw ton eauto mou oute amesa oute emessa), kai epeidi epikrotw mia stasi pou kounaei ligo ta stasima nera tis synauliakis elladas eimai sixameros pali den to katalavainw.
Apo kei kai pera ama exeis toso provlima me tin parti mou ela na me vreis se kanalive kai to syzitame poustrako ok? kai epeidi paizei na sai kai apo sallo apo oti katalava min anysxeis anevainw pou kai pou panw vre aderfe.
P.S. an i dimitra einai gkomena sou dikaiologise, kai glytwneis.
Etsi, gipedikoi sta live loipon.De tous ftanoun ta gipeda gia na pi8ikizoun prepei na xalane kai ta live tora.H mipws 8eorounte filoi tis mousikis?Iperaspistes tis mipws?Alla eipame ,opoios plironei 60e giati goustarei to group, xerei oti ton ekmateleuonte, alla apo tin alli pernei 700e kai de borei na dwsei 3psifio poso gia na taxidepsei exw kai na dei ena ontws pio gamato kai ftino festival?Tou gamas to live lipon tou malaka , tou plousiou (eipame pernei 700e miniatiko)kai kontrareis ton diorganoti pou etsi ki alliws ta vgale ta lefta tou.Sigoura oi times 8a pesoun sta 20e ana festival kai 8a mirazonte bires, nera ,louloudia stin eisodo apo securitades.Eimaste se kalo dromo.Pistevw oti 8a r8oun kai oi ac dc meta apo auto epitelous...
Ta autokinita exoun kai "diorganotikes" pinakides logika, opote o Babis o sougias (o gnostos apo to aman) xerei pio amaxi kaiei fantazome.
Megale den katigorisa pote ti venerate. Magkia tis kai makari na upirxan ki alles tetoies etairies. Pliroforiaka eimai h prwti pou tha upostiriksw underground sunaulia oso gia to an tha paw gia 3h h niosti sunexomeni fora na dw mia mpanta pou goustarw einai problima mou kai de tha sou dwsw logariasmo an protimisw na piw merika pota ligotera prokeimenou na mazepsw ta xrimata gia to ekastote live. Live is life file mou. Ta upoloipa einai apla h elliniki mizeria. Krima...Quote:
Apla ithela na tonisw ti diafora twn megethwn (p.x Metallica pou gemizoun stadio me ISIS pou gemizoun An kai Gagarin alla ws ekei). Pisteuw oti egina antilipti...
α) Συγγνώμη, πέταξα καμμιά πέτρα ή βάρεσα κανέναν και μου λες κάτι τέτοιο;Quote:
Originally Posted by necropethamenos
β) Στα μπάχαλα μιλάς για την εφαρμογή μιας ιδεολογίας. Αν δε συμφωνείς μαζί της οκ, τράβα γαμήσου όμως που θα τη πεις και γελοία.
ma ti les?? enas tropos antidrasis tha itan na skotwneis kai ton diorganwti. so what? na to dokimasoume?Quote:
Α, εγώ δεν το δοκιμάζω. Αν προτίθεται κανας άλλος όμως βλέπουμε αν θα τον χειροκροτήσω ή όχι.Quote:
εντιτ: προφανώς και αστειεύομαι εδώ, ε
hahahah kat'arxin sto prwto mou post sou egrapsa oti to na goustareis pou ta spane alloi einai xeirotero apo to na ta spas o idios. Epikroteis ton arxida, epikaleisai tin ideologia TOU, alla kathesai sto kathismataki sou kai ta les apo kei.Quote:
Afto einai geloio. Pio geloio apo to na pisteveis oti to na gamiseis ti vradya tou kosmou pou plirwse tha ftiaksei tis times sta live.
oxi? pes giati.
thank god, alla pou vriskeis tin diaxwristiki grammi loipon? Me to na gameis mia synavlia pou kanei 60 euro ousiastika listeveis toson kosmo apo ta 60 euro pou edwsan. Ti kanei afto themito kai ton fono oxi ?Quote:
Δες κάτι απλό ρε παιδί μου, οκ:Quote:
Είμαι εγώ ένας τύπος που δεν έχει το θάρρος να γίνει λαϊκός ήρωας για κάποιους. Με υποχρεώνει κανείς να αυτοθυσιαστώ για να συμφωνώ με κάτι; Τι μαλακίες είναι αυτές;
dimitra de sou epitehika apla auto pou leges mou fanike mlkia ...kai auto pou les twra den fainotan kai toso sto post sou. alla min ksexans oti eimai kai metallopateras apo oti eipe kai o lost ..ara prepei na mai akous :rofl:
[quote=necropethamenos]thank god, alla pou vriskeis tin diaxwristiki grammi loipon? Me to na gameis mia synavlia pou kanei 60 euro ousiastika listeveis toson kosmo apo ta 60 euro pou edwsan. Ti kanei afto themito kai ton fono oxi ?[/quote:11zcxw0b]Quote:
Τα πάντα θεμιτά είναι. Το αν συμφωνείς εσύ κατα περιπτώσεις με τη κάθε δράση ή όχι είναι το θέμα.
κοίτα, αν συνειδητοποιούσες γιατί είσαι μεταλλοπατέρας, είτε δεν θα ήσουν είτε θα αυτοκτονούσες, οπότε δεν περίμενα και να πάρεις πρέφα γιατί πιστεύω αυτά που πιστεύω για σένα. από κει και πέρα, με σένα δεν έχω κάνα πρόβλημα, μόνο με τις απόψεις σου που τις θεωρώ σιχαμερές. αν γουστάρεις να με δείρεις, ευχαρίστως... δεν θα έχεις και δύσκολο έργο, άλλωστε. στο επόμενο λάιβ σάξον ή σίστερ, φώναξε το νικ μου και θα σκάσω μύτη να τις φάω.Quote:
Nihilistik, στο συγκεκριμένο θέμα είσαι για τον πούτσο. Γενικά αν και νεόκοπος στο forum, έχεις μια τάση να σχολιάζεις ενίοτε χωρίς να πολυκαταλαβαίνεις. Ξεκάθαρα φαινόταν στο ποστ της Δήμητρας τι εννούσε, εσύ δεν το πιασες μόνο. Άσε που οι Mastodon ηρθαν (γιατι οι HoF δεν ηρθαν τελικα, αλλα ισως δεν ενημερωθηκες) πριν 1μισι χρονο, οχι στην παλαιολιθικη εποχη, οπότε μήπως εσύ είσαι που δεν το χεις γενικώς? Άραξε λίγο.
Πάμε στο ψητό. Δυσκολεύομαι να πάρω θέση είναι η αλήθεια. Έχω μια παραπάνω εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Kalki με τον οποίο συμφωνούμε σε πολλά γύρω από την μουσική. Όχι μόνο στο γούστο αλλά και σε γενικότερη αντιμετώπιση του χώρου.
Αν ήμουν σίγουρος ότι ο λόγος που έγιναν όσα έγιναν ήταν η πολιτική ακριβών εισιτηρίων/κακών διοργανώσεων των μεγάλων εταιρειών, τότε τουλάχιστον θα συμφωνούσα ιδεολογικά με όσους έκαναν τα επεισόδια. Στην πράξη βέβαια δεν με καλύπτει οποιαδήποτε μορφή βίας, οπότε δεν με βρίσκει σύμφωνο και ο τρόπος που αυτή η υποθετική αντίδραση εκφράστηκε.
Από όσα διαβάζω όμως σχετικά με το θέμα και σε άλλα forum, δεν νομίζω πως το όλο σκηνικό είχε και μεγάλη σχέση με την παραπάνω υποθετική αιτία, και μάλλον έχεις πέσει σε λούμπα Kalki :)
Αγαπητέ φίλε χρήστη Κάλκι,
τη στιγμή που θα δω ανακοίνωση από τη διοργανώτρια εταιρεία στην οποία ανάμεσα στα άλλα θ' αναφέρει ότι "οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να παραλάβουν το αντίτιμο των εισιτηρίων (ή μέρος αυτού) απ' τον τάδε χώρο" ή που θα μάθω πως βάρεσε φαλιμέντο λόγω των αποζημιώσεων για τη συναυλία περί της οποίας ο λόγος, όχι μόνο θα ποστάρω εδώ πως τελικά είχες δίκιο, μα θα ψάξω να σε βρω να σου φιλήσω τα χέρια που με τόσο πάθος το υπερασπίστηκαν. Μέχρι τότε κάνε λίγο τουμπεκί ρε παλικάρι μου όμως, να χαρείς.
Δεσποινίς Weiss θεωρείτε δηλαδή πως ήταν κι ο φίλος χρήστης Κάλκι ανάμεσα σ' αυτούς που επέρδοντο με θέρμη κατά των διοργανωτών; Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση πως απλά παρακολουθούσε τρώγοντας χοτ-ντογκ και πίνοντας μπηφήτερ. Πιθανολογώ δε πως σε στιγμές χειροκρότησε, αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το πω με σιγουριά. Κατά τ' άλλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, καλά τα λέτε.Quote:
[quote=Khalkji][quote=necropethamenos]thank god, alla pou vriskeis tin diaxwristiki grammi loipon? Me to na gameis mia synavlia pou kanei 60 euro ousiastika listeveis toson kosmo apo ta 60 euro pou edwsan. Ti kanei afto themito kai ton fono oxi ?[/quote:39cjvvbv]Quote:
Τα πάντα θεμιτά είναι. Το αν συμφωνείς εσύ κατα περιπτώσεις με τη κάθε δράση ή όχι είναι το θέμα.[/quote:39cjvvbv]
eh nai, afto pou eksetazoume omws einai to giati ta thewreis ESY themita. Akomi den apantas re file. Otan ta kaneis kwlo listeveis i oxi tous parevriskomenous apo ta lefta pou edwsan gia na doun tis mpantes?
nai
i
oxi.
Thewreis genika tin listeia (apo tsepes ergazomenwn) kalo prama re paidi mou? Themito? Ti?
Paraksenevesai pou to thewrw tragika geloio na tin xrisimopoieis san methodo gia tin epivoli tis apopsis sou?
Mia straight apantisi please.
Επιτέλους.
Παύλο δεν αποκλείω καθόλου το να έχω πέσει σε λούμπα καθώς παίζονται γενικά τόσα πολλά που δεν γίνεται κανείς να έχει σαφή εικόνα του τι συμβαίνει (ακούστηκε μεταξύ άλλων και σενάριο ότι ήταν προβοκάτσια ατόμων της δεξιάς για να ζημιωθεί ο δήμαρχος του Ελληνικού με τον οποίον κάτι μη βολικό για τη κυβέρνηση λένε ότι παίζει μπλα μπλα). Αυτά που έχω πει ως τώρα είναι εικασίες σχετικά με τους λόγους που έγινε ότι έγινε και αντιμετώπιση κάποιων αντικειμενικών πραγμάτων με βάση αυτές.
Δεν είμαι κανας μαλάκας. Αν βρεθεί κάποιο λογικό επιχείρημα (και όχι το "άντε γαμήσου ρε παπάρι" νεκροπεθαμένε) που να μου φανεί επαρκώς τεκμηριωμένο και ισχυρό ώστε να αλλάξω άποψη, η άποψή μου θα αλλάξει. Τόσο απλά. Μέχρι τότε όμως όλοι όσοι έχουμε συζητήσει σ' αυτό το θρεντ, ξέρουν ότι ξέρω και απλά κρίνει ο καθένας όπως θέλει, που είναι ίσως τα πιο λογικά θεμέλια συζήτησης.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, έστω και αν φαίνεται ή είναι κωλοπαιδίστικη λογική δε με νοιάζει για τα χαμένα 20 ευρώ ή και 60 ακόμα που αντιστοιχούν στους Αντεργουορλντ. Με νοιάζει μάλλον, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να το θεωρήσω σοβαρό πλήγμα ίσως γιατί θεωρώ πως αυτή η αδιαφορία εμμέσως μου ανταποδίδεται με την αδιαφορία του καταναλωτή που δε θα σκεφτεί το μαζικό μποϋκοτάζ ώστε να μπορέσουμε να πάμε κι εγώ κι αυτός σε μια συναυλία με εισιτήριο στο μέλλον.Quote:
ma den einai AKOMA xeirotero afto? ennow, den kryvei mia eks orismou ypokrisia? nai men goustaroume to mpaxalo kai to anagoume se enan tropo pou THEWROUME pws tha allaksei ta pragmata pros to kalytero, alla to afinoume na to kanoun alloi kai emeis apla diaskedazoume to theama?Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
nomizw pantws pws kai fthno eishthrio na eixe epiteyx8ei pali ta idia tha xame.
giati den mporeis na antilifteis to profanes omws, diladi to eksis:Quote:
DEN EXEI KANEIS YPOXREWSI NA SE VOITHISEI STON AGWNA SOU, POU ESY PROSWPIKA PISTEVEIS OTI PREPEI NA DIEKSAXTHEI ETSI. APO POU KAI WS POU ESY TON ANAGKAZEIS? Kai episis, giati afto den to thewreis fasistiko?
episis kalki, esy kathosoun kai gelages enw exanan ta xrimata sou ena swro anthrwpoi pou stin pleionotita tous tha itan misthwtoi kai OXI plousioi. Kai enoxlithikes pou sou eipa na pas na gamitheis?
well
trava gamisou. (afou prwta apantiseis sta apo panw, pragma pou edw kai arketa posts prospatheis na apofygeis)
Σε παραπέμπω στο ποστ-απάντησή μου στον regularpaul και σε προηγούμενα σχετικά με τη μελλοντική αποτελεσματικότητα του γεγονότος.Quote:
Originally Posted by Skalani Caveman
Μια διόρθωση: με χοτ-ντογκ και μπύρες. Σε παραπέμπω σε ποστ-απάντηση μου στον νεκροπεθαμένο.Quote:
Δεσποινίς Weiss θεωρείτε δηλαδή πως ήταν κι ο φίλος χρήστης Κάλκι ανάμεσα σ' αυτούς που επέρδοντο με θέρμη κατά των διοργανωτών; Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση πως απλά παρακολουθούσε τρώγοντας χοτ-ντογκ και πίνοντας μπηφήτερ. Πιθανολογώ δε πως σε στιγμές χειροκρότησε, αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το πω με σιγουριά. Κατά τ' άλλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, καλά τα λέτε.Quote:
Το ποστ μου σχετικά με την ιδεολογία του μπάχαλου και τη στάση μου το αγνόησες επιδεικτικά, έτσι;Quote:
Δεν αναγκάζω κανέναν να κάνει τίποτα απ' τη στιγμή που δεν έκανα εγώ το μπάχαλο. Αλλά και να το έκανα θα μπορούσα να το παρουσιάσω ως απάντηση στην εκούσια ή ακούσια αδιαφορία του καταναλωτή που με αναγκάζει να μη μπορώ να πάω σε μια συναυλία που θέλω.
kaneis den sou ofeilei tipota, apo pou evgales to antitheto symperasma?!Quote:
entit: episis exei ena entit pou mallon den eides sto proigoumeno post.
"Τα χρηματά τους" εννοείς ελπίζω για να βγαίνει κάποιο νόημα. Σου απάντησα στο τελευταίο ποστ μου.Quote:
Και ψιλο-βαριέμαι να κάνω μαλακοκουβέντα με "άντε γαμήσου" κλπ, ε
Εντάξει, αφού δε μου οφείλει δε τους οφείλω κι εγώ και στ' αρχίδια μου αν χάνουν τα λεφτά τους! ΠΩΣ. ΣΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ.!!!Quote:
a, to eides.Quote:
oxi den mou apantises se afto. Einai safes afto pou lew edw, mallon den to katalaves kan.
ENOXLEISAI epeidi sou tin lew
DEN ENOXLITHIKES otan egine olo afto pou prosevalle tosous anthrwpous, antithetws goustares kai irthes olo xara na mas to anaggeileis!
einai ligo malakia i oxi?
Μου τη λες με ένα "τράβα γαμήσου"; :|Quote:
Δε θα γράφω τα ίδια και τα ίδια κουόταρε και απάντησε να συνεχιστεί η κουβέντα αν θες.