εγω παντως ειχα γνωρισει 4 κυπριους, και οι 5 ηταν μουνοπανα.
Printable View
εγω παντως ειχα γνωρισει 4 κυπριους, και οι 5 ηταν μουνοπανα.
Ο καλύτερος τύπος που γνώρισα εγώ στην Αγγλία ήταν Κύπριος, από την Πάφο. Ο χειρότερος ήταν Ελλαδίτης, Αθηναίος. Η μαλακία δεν γνωρίζει σύνορα. Τα ίδια σκατά είμαστε αμφότεροι.
Για πιο εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τσουβαλιάσματος, για να είμαστε οντόπικ, οι Ελλαδίτες ήταν πρωταθλητές στο θάψιμο και την κοσμάρα τους, οι Κύπριοι ήταν σούπερ έμποροι (καλό)-φραγκοφονιάδες (κακό). Στατιστικά μιλώντας.
Τέλος, η αγάπη είναι αμοιβαία φαίνεται. Αμφότεροι έχουν μεγαλώσει ακούγοντας για αδέρφια και αμφότεροι συνήθως βγάζουν μια εφηβική αντίδραση και βγαίνει το φτυάρι. Divide and conquer στον αιώνα μας; Απαπα, αστεία πράγματα.
ΥΓ: Καλά σας γαμάει και η σεφταλιά και το χαλούμιν.
ΥΓ2: Η εμμονή με τον Μακάριο είναι εξίσου σπαστική με την εμμονή με τον Βενιζέλο.
ουστ βρωμιαρη!
τουλαχιστον εγω τους εζησα πραγματικα και ξερω ποσο για το πουτσο ειναι.
Κοίτα, οντοπικ, δεν έχω καταλάβει τι δεν έχετε καταλάβει. Μάλλον δεν έχετε γνωρίσει ποτέ κύπριο.
Πέρα απο το ότι είναι όλοι φασίστες ή πασόκοι, κάνουν κλίκες, μιλάνε αστεία, μας κλέβουν τις δουλειές και είναι όλοι -ανεξαιρέτως- μουνόπανα σχεδόν χειρότερα απο τον Η. (καλά υπερβολή), βρωμάνε κιόλας. Επίσης ως γνωστόν οι έλληνες (ο όρος "ελλαδίτης" χρησιμοποιείται μόνο απο μεγαλοϊδεάτες επικίνδυνους φασίστες όπως ο βικ, βλ. παραπάνω) είμαστε φιλόξενος λαός, ξένιος ζεύς και τα τοιαύτα. Αλλά αυτοί φίλοι μου έχουν βρει τη μόντα πλέον και έρχονται κατά χιλιάδες. Κάποιες φορές έχει τύχει να είμαι στο λεωφορείο για τη σχολή και να μην ακούω γρι ελληνικά!!! Λοιπόν εγώ δεν λέω να φύγουν όλοι οι κύπριοι απο τη χώρα (υπάρχουν μερικές κύπριες που είναι καλά μουνιά) αλλά να μπεί επιτέλους ένας έλεγχος, "-πόσους κύπριους μπορούμε να αντέξουμε κύριε; -τόσους. -τι λέει το διαβατήριο σου εσύ ο επόμενος; -λευκωσίαν. -Δε μπαίνεις."
Δε μπαίνεις.
το οτι έχει κύπριες καλά μουνιά σε αυτό το σημείο να το τονίσω,συνεχίστε.
ειναι γυφτοφραγκοφονιαδες αυτοι που γνωρισα εγω. δεν τους εχω σε εκτιμηση ...
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο USER "Xtikio" ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Ok, εντάξει, εντάξει, έχει κύπριες καλά μουνιά.. Αλλά εκτός απ' αυτό, what have the cypriots ever done for us???
den einai dynaton na les tetoia pragamta. Kai se eixa se ektimhsh. Epishs to rap a8lio. Geloie.
προσοχή όταν ακούτε κύπριο να μιλάει δημοσίως κυπριακά, οι καλοί κύπριοι (σπάνιον), ομιλούν μόνο κανονικά ελληνικά (προφανώς επειδή ντρέπονται που είναι κύπριοι).
αμα οι κυπριοι ειναι καλα παιδια τοτε γιατι σταματησαν ΟΛΟΙ να μου μιλανε απο τοτε που ξεκινησα να συναναστρεφομε με ελληνες?
γιατι μολις ανεβηκα απο την κολοκυπρο για να φυγω μακρια τους ορμηξαν πανω μου ολες οι παραταξεις σαν πεινασμενα λυκοσκυλα και το παιζαν φιλαρακια μεχρι να δουν οτι κανω παρεα με ελληνες και παω σε πορειες?
Γιατι ολοι οι κυπριοι μου λενε τι κανεις εκει πανω στην κολοχωρα ελα κατω στην κυπρο να ζησεις σαν ανθρωπος?
ουστ τα κοπροσκυλλα
edit:εβγαλα το τελευταιο για να μην θειχτει κανενας.
Τι έχεις να πεις τώρα Μπάμπης Μπακάλης;;;!;;;
γιατι μολις ανεβηκα πανω μου συστησανε μαγαζια για να πηγαινω τα οποια εχουν κυπριοι και πανε ΜΟΝΟ κυπριοι?
εχω τεραστια λιστα παντως. οσα θελετε
Χείμαρρος ο σοουμπιζάριος :!:
υχαριστω!
εδω που τα λεμε μπουρδελο σε σχεση με την Κυπρο πρεπει να ειναι η Ελλαδα οποτε γιατι να γυρισεις? τεσπα. ον τοπικ. ΕΙΣΤΕ βλακες. Καλα οχι ολοι. Οι μισοι.
Άλλο ένα σημαντικό ποστ από τον atom_smasher.
Μην κοροϊδεύεις, είναι χρήσιμα, εγώ όταν θέλω ν' αδειάσει το μυαλό μου κάνω Find More Posts by atom_smasher.
ελα ναουμ ολοι εδω ειστε εξυπνοι και γραφετε μονο υπερσημαντικα ποστ...
εδω εντοπιζεται το προβλημα:
http://www.dgrdiving.com/images/cyprus2.jpg
και εδω βρισκεται η λυση:
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...eball_Full.jpg
Ρε αγόρι μπιζάριε, φυσικά και σταμάτησαν να σου μιλάνε τα κομματόσκυλα-δασπίτες-κύπριοι (πωω η σιχαμερότερη φάρα έβερ). Όχι επειδή έκανες παρέα μ' Έλληνες αλλά επειδή πήγαινες σε πορείες. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Καλά αυτό με τις ξεχωριστές τσυμπριακές παρατάξεις είναι εμετικό το δίχως άλλο.
δεν ειναι κατι που δεν καταλαβαινω, απλα ειναι συμπεριφορα που δεν περιμενα. τεσπα να πα'να γαμηθουν.
Ρε οι τα φοιτιτάρια παντού ίδια είναι, σήμερα ανέβηκα στη γαμωσχολή και ήταν όλοι μαζί παράτα. Από κύπρο, επειδή είναι και μικρότερο μέρος και παίζουν και προσωπικές γνωριμίες, αυτό γίνεται σε πιό προσωπικό επίπεδο, δηλαδή σπίτι σπίτι πόρτα πορτα κι έτσι. Τραγικότατο, αλλά εννοείται ότι αν δεν δώσεις σημασία πάνε στον επόμενο. Και παρόλο που υπάρχουνε ξεχωριστές παρατάξεις από κύπρο και είδικά στην επαρχία μπορούν να παίξουν τεράστιο ρόλο στη ζωη του φοιτητή, τα ζώα που συμμετέχουν έχουν σχεδόν την ίδια ποσόστωση με την ελλάδα. Τα άλλα με τις πορείες δεν νομίζω να πολυισχύουνε.
βασικα δε με νοιαζει τι "νομιζεις". αυτο εγινε αυτο λεω.
και γενικα εγιναν συζητησεις για τον δεκεμβριο με διαφορους συγγενεις και γνωστους που ηταν εμετικες τουλαχιστον οι αποψεις τους για το θεμα.
edit: θυμαμαι συγκεκριμενα ατομα που θεωρησαν τις πορειες ανωριμες και μαλακιες, στο κεντρο τον δεκεμβρη επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.
mpampi mpakali, αν δεν εισαι ο κατωριμος, που σπουδαζεις;