τι απόγευμα, το απόγευμα
btw, θα τιμήσετε το 7 απο webrip?
Printable View
Bραδάκι να χουμε την άπλα μας.
Για web rip δυσκολο να τιμήσω εγώ για δύο λόγους. Πρωτον η ποιότητα και κυρίως ε μετα να το ξαναβλέπεις απλά σε καλύτερη ποιότητα και στην ουσία για 2 βδομάδες τίποτα?
οι δευτέρες πλέον έχουν πάρει άλλο χρώμα.
κατά τις 22:00 προβολή γκέημ οφ θρόουνς, πόδια στο γραφείο, μπυρίτσα, ξύσιμο πουλάκι, τελειότητα.
Κατεβαίνει και το 7ο :)
από που το κατεβάζεις; και πες και για ποιοτητα
Έχεις πμ
Βασικά, broadcasthenet.org
Από που το 7;
jnb μιλα!
υπάρχει στο warez bb ;)
Αν και όχι επιπέδου HDTV, ικανοποιητικότατη η ποιότητα του webrip και βλέπεται άνετα πάντως. Με μια γρήγορη ματιά.
Γάμησε και το 7ο.
Έχει αρχίσει να γίνεται της πουτάνας και είναι γαμώ :touched:
ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!
άλλο ένα έπος το επεισόδιο έψι , 7 ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα το δω, και ας με τρώει ο κώλος μου...
παιζουν υποτιτλοι για το 7; (αγγλικοι κατα προτιμηση)
ούτε στο http://www.addic7ed.com/ δεν έχω βρει
το 6ο ειδα το 7 την αλλη βδομαδα
περα απο το γαμαει γαμησε κλπ
ενω γενικα ειναι πολυ καλο και δεν θες να τελειωσει το ep για να πω την αμαρτια μου ειναι υπερβολικα πολλοι οι χαρακτηρες δεν σαφηνει χρονο να τους γνωρισεις , παει απο το ενα μερος στο αλλο πετανε 2 ατακες μετα παμε αλλου το ιδιο παλι
π.χ στο 6ο αυτος που πολεμησε για τοSpoiler
και η σκηνη με τηνγενικα στα βιβλια oooολοι αυτοι θα παιξουν ρολο στο μελλον και τους βλεπουμε;Spoiler
πρεπει να κανανε 90λεπτo το καθε ep
Βλέπω τον Μπαντ Μπάντυ στο πρόσωπο του Τύριον. Ειδικά στο 6ο επεισόδιο, εκεί με την "ομολογία". Χούτερς, χούτερς, γιαμ γιαμ γιαμ!
Τελικά υπότιτλοι για το web rip του 7 βρεθήκαν; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
δεν έχω λόγια για το 6....
Παρακαλώ σας σεβαστείτε εμάς που θα δούμε το 7 την άλλη εβδομάδα και μην αναφέρετε κάτι....
Έχω απορία για όποιον έχει διαβάσει βιβλία
Spoiler
επίσης
Spoiler
Ξέρω να απαντήσω μόνο στο δεύτερο: Πολύ! :dfinger:
alaiah, απλά σου αναφέρουμε ότι δε θα απογοητευτείς ;)
για την Daenarys
Spoiler
ion ξανά, γιατί τώρα κατάλαβα για ποια σκηνή λες (6 και 7 θα τα δω με ησυχια το βραδυ)
Spoiler
δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τη Rose πάντως,Spoiler
δυνατο και το 6 με πολλες συγκινησεις.
@eni
Spoiler
Ναι το χα ξεχάσει το απο πάνω.
@ενι
Spoiler
ion, ισως οι Targaryen να έχουν όντως τη σχέση με τους δράκους που έχουν οι Stark με τους direwolfs και οι Lannisters με το χρυσό.
btw, που είναι οι λύκοι γμτ, δύσκολη η εκπαίδευση για τα γυρισματα =/
ο Bronn (που πολέμησε για τον Tyrion), είναι μισθοφόρος γενικά, ήταν παρόν στην ταβέρνα που συνέλαβαν τον Tyrion (και αν θυμάμαι καλά ήταν αυτός που του παραχώρησε το δωμάτιο του, όταν ο νανος ζητούσε) και μετά τη σύλληψη πήγε ως φρουρός του. Στο δρόμο αν πρόσεξες τα ψιλοβρήκαν με τον Tyrion, a Lannister always pays his debts, δεν ήθελε και πολύ.
η φαση Rose-Theon με προβληματίζει, μάλλον λειτουργεί ως ευκαιρία να προβάλλουν λίγο τον Theon (που θα έχει αρκετό ρόλο στη 2η σεζόν) και η Rose θα δούμε.